marvin Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μια πάρα πολύ ωραία παρουσίαση του Star Wars: The Force Unleashed από το Vanity Fair. Είναι ένα πολύ ωραία γραμμένο κομμάτι που ασχολείται τόσο με την υπόθεση του παιχνιδιού (μεταξύ Ep. III & IV) όσο και με τις ενδιαφέρουσες νέες τεχνολογίες που εισάγει σε θέματα facial animation, physics κλπ. αλλά με λιγότερο geeky τρόπο απ' ό,τι ο ειδικός gaming τύπος. Το Star Wars: TFU βγαίνει το φθινόπωρο σε όλες τις πλατφόρμες (οι καλές εκδόσεις θα είναι βέβαια για PC/PS3/360) και νομίζω ότι θα είναι από τα κορυφαία παιχνίδια του 2008. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μια πάρα πολύ ωραία παρουσίαση του Star Wars: The Force Unleashed από το Vanity Fair. Είναι ένα πολύ ωραία γραμμένο κομμάτι που ασχολείται τόσο με την υπόθεση του παιχνιδιού (μεταξύ Ep. III & IV) όσο και με τις ενδιαφέρουσες νέες τεχνολογίες που εισάγει σε θέματα facial animation, physics κλπ. αλλά με λιγότερο geeky τρόπο απ' ό,τι ο ειδικός gaming τύπος. Το Star Wars: TFU βγαίνει το φθινόπωρο σε όλες τις πλατφόρμες (οι καλές εκδόσεις θα είναι βέβαια για PC/PS3/360) και νομίζω ότι θα είναι από τα κορυφαία παιχνίδια του 2008. Το παρακολουθω αυτο το game απο οταν πρωτοανακοινωθηκε. Πιστευω οτι θα ειναι ενα τελειο παιχνιδι περα απο το περιεχομενο του, στα γραφικα και στις καινοτομες μηχανες physics που χρησιμοποιει. Αξιζει να διαβασετε την παρουσιαση! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Εμφανίστηκαν δύο αρκετά καλά νέα bundles: PS3 + Ratchet & Clank + Ridge Racer 7 και PS3 + Motorstorm + Lair αμφότερα 499 €, όπως και το προηγούμενο με Heavenly Sword & Genji. Νομίζω ότι το πρώτο με το R & C είναι με διαφορά το καλύτερο αλλά περί ορέξεως... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Συμφωνω, απλως το επισημανα για να μην ονειροπωλουν καποιοι οτι τοσα εχει πουλησει σε χρηστες...;):) ennoeite my friend..opws px to x360 pou exei poulisei sxedon ta diplasia kommatia tou logo failure rating!!! Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Αμα παρω εναν Adaptor ntsc to pal θα παιξει ενα δισκακι region2 Επίσης αν ενας πωλητης οπως αυτος http://cgi.ebay.com/RARE-Sony-PS3-Limited-Edition-Spiderman-Console-Bundle_W0QQitemZ150213223552QQihZ005QQcategoryZ62054QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem γραφει Format:Region Free τι θελει να πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Επίσης αν ενας πωλητης οπως αυτος http://cgi.ebay.com/RARE-Sony-PS3-Limited-Edition-Spiderman-Console-Bundle_W0QQitemZ150213223552QQihZ005QQcategoryZ62054QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem γραφει Format:Region Free τι θελει να πει. Αν δεν κάνω λάθος, ότι μπορεί να παίζει όλα δισκάκια Region (1,2, etc.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 μα όλα τα PS3 είναι region-free από το εργοστάσιο.. (για το gaming) θα ενοεί rare το συγκεκριμένο bundle Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 για να παίζεις dvd όμως είναι region free?και αν όχι αυτός ο converter κάνει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 όχι για DVD δεν είναι region-free δυστυχώς. ούτε για blu-ray δισκάκια-ταινίες Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Nea ekdosi tou folding@home V1.31 gia to PlayStation 3 einai diathesimi. Kamia optiki diafora alla diorthonei ton tropo me ton opio i efarmogi xeirizete ta downloads kai ta uploads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Pandemic Crafting New LOTR Game The White Council has adjourned, but EA's not done with Tolkein. February 13, 2008 - Early last year Electronic Arts (EA) put its Lord of the Rings role-playing game The White Council on indefinite hold. The publisher hasn't given up on the lucrative license, though, and has commissioned newly-acquired developer Pandemic to work on a new Rings title. Pandemic is currently working on Mercenaries 2 and Saboteur. Unfortunately, neither EA nor Pandemic is ready to start divulging details about this new LOTR adventure. But it's good to know fans will be able to get their Tolkein fix again. "We've been keeping this one under wraps for a while, and everyone at Pandemic Studios is really anxious to begin talking about it," a Pandemic rep told IGN. "You won't have to wait much longer." We do know that this is what Pandemic was previously referring to as "Project Y." The developer's official website says about Project Y: "We're confident that Project Y is a game that will break new ground in its category and in the video game industry. Unfortunately, for the time being, we can't even tell anyone what category. We can say, however, that the talented team working on it still has open positions to be filled." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 και θα το βγάλουν για ps3 ? edit: 47euro το LOST PS3 game.. πολύ καλά πιστεύω.. άντε να βγαίνει και το HEROES !!! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έχω ακούσει ότι αν αφαιρέσει κάποιος τον 60άρη δίσκο από την αντίστοιχη έκδοση του PS3 και τον τοποθετήσει στην έκδοση των 40GB μεταφέρεται ταυτόχρονα και η δυνατότητα ανάγνωσης PS2 τίτλων. Ισχύει αυτό; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.Μαλλον πλακα σου εκαναν η ειναι απο αλλο πλανητη αυτος που σου το ειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.Μαλλον πλακα σου εκαναν η ειναι απο αλλο πλανητη αυτος που σου το ειπε Τι να σου πω, ίσως. Σε ένα forum το διάβασα και σε μερικές αγγελίες στο ebay (εκεί βεβαια να πουλήσουν θέλουν..). Δηλαδή είναι θέμα hardware και όχι software ε; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Παιδιά, το PlayStation 3 - 40 GB, περιέχει στο πακέτο χειριστήριο ή όχι...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Τι να σου πω, ίσως. Σε ένα forum το διάβασα και σε μερικές αγγελίες στο ebay (εκεί βεβαια να πουλήσουν θέλουν..). Δηλαδή είναι θέμα hardware και όχι software ε; Ναι, το μοντέλο των 40GB δεν έχει το chip του PS2. Παιδιά, το PlayStation 3 - 40 GB, περιέχει στο πακέτο χειριστήριο ή όχι...;;; :worry: Φυσικά και έχει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Φυσικά και έχει... OK, thanx. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 έπαιξα το demo του Devil May Cry και ενθουσιάστηκα! ίδιο gameplay με εκείνο του Ratchet and Clank!!! χαλάλι τα ευρόπουλα του Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 έπαιξα το demo του Devil May Cry και ενθουσιάστηκα! ίδιο gameplay με εκείνο του Ratchet and Clank!!! χαλάλι τα ευρόπουλα τουTo ιδιο επαθα και εγω φιλε Demis και το εκανα αμεσως preorder στο Play. Απο τη μερα που ηρθε εφαγα τρελο κολλημα, αλλα επειδη ειναι μικρο και σχετικα ευκολο παιζω αυστηρα μια πιστα την ημερα. Αν κατσεις για τα καλα σε 2 μερες το εχεις τελιωσει... Yπαρχει βεβαια και το δυσκολο επιπεδο devil hunter αλλα αυτο θα δοκιμαστει αργοτερα! Μπορει σε καποια σημεια να ειναι επαναλαμβανομενο και "σπαστικο" (λογω καμερας αλλα και μερικων platforming sequences) αλλα κατα τα αλλα ειναι σκετη μαγεια. Αψεγαδιαστο σε γραφικα και framerate, με μερικα απο τα πιο εντυπωσιακα cut-scenes που εχω δει ποτε σε παιχνιδι, μια αρκετα ενδιαφερουσα ιστορια και καταπληκτικο συστημα μαχης (μεσω των combos) ειναι must-buy αγορα για τους κατοχους του PS3. Mαζι με το Conan (που δεν εχω δει σχολια απο κανεναν, αλλα παλι δεν εχει να κανει τοσο με το παιχνιδι αλλα με το κολλημα που εχω με τον χαρακτηρα) και το DiRT ειναι τα 3 παιχνιδια που δεν με εκαναν να μετανιωσω για τα λεφτα μου. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Αυτό το Conan μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση. To Metacritic του δίνει 69% και σχεδόν όλα τα site το πέρασαν "στο έτσι", χωρίς πολλά σχόλια - ούτε καλά ούτε και ιδιαίτερα κακά. Όσοι όμως το έχουν παίξει μου έχουν πει ότι είναι απίστευτο... Μετά το Lost, μπαίνει στη λίστα με τα "to buy" παιχνίδια. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Θέλετε κορυφαία physics & destructible environments σε FPS? Unreal Tournament III Lego mod :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Αυτό το Conan μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση. To Metacritic του δίνει 69% και σχεδόν όλα τα site το πέρασαν "στο έτσι", χωρίς πολλά σχόλια - ούτε καλά ούτε και ιδιαίτερα κακά. Όσοι όμως το έχουν παίξει μου έχουν πει ότι είναι απίστευτο... Μετά το Lost, μπαίνει στη λίστα με τα "to buy" παιχνίδια. Κοιτα, και εγω επαθα ενα μικρο σοκ με την υποδοχη που του επιφυλαξαν (απο χλιαρη εως εντελως αδιαφορη) μετα το demo το οποιο μου φανηκε καταπληκτικο. Παρολα αυτα το αγορασα (δυσκολευτικα μαλιστα να το βρω, απο PlayTrade εγινε τελικα η δουλεια) και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Αυτο που ξενιζει λιγο ειναι τα γραφικα του, τα οποια αν και οχι ασχημα δεν μπορεις να τα πεις και next-gen. Κατα τα αλλα ειναι ενα τυπικο action (με ολιγη απο rpg) game, με αψεγαδιαστο χειρισμο, αρκετα ισοροπημενο και πολυ εθιστικο. Ειναι ευκολο παιχνιδι, τερματισα σε 10 ωρες και τις 2,5 μου τις εφαγε το τελικο boss-battle (η μοναδικη μαχη που ειναι τελειως unballanced). Oι περισσοτεροι του καταλογησαν ελειψη πρωτοτυπιας αλλα θα πω κατι που παντα πιστευα: αν κατι ειναι πραγματικα καλοφτιαγμενο, εστω και αν βασιζεται στην πεπατημενη, δεν εχει αναγκη την πρωτοτυπια. Δεν ειναι αναγκη ολα τα παιχνιδια να ειναι ground-breaking ντε και καλα! Μια παλια συνταγη μαγειρεμενη με φρεσκα υλικα και μερακι ειναι καμια φορα οτι πρεπει. Ελπιζω να μην εγκαταλειψουν το franchise τοσο ευκολα (βοηθαει ισως και η συγκυρια του επερχομενου Age Of Conan) και να δουμε μια συνεχεια (με ενα μικρο facelift στη μηχανη γραφικων). Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_rotas Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ PS3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ SET HOME CINEMA ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ 5.1 ΗΧΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ SET HOME CINEMA Philips HTS9800 800W 6.1 Channel ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ PS3. ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΩΣ ΤΟ PS3 ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ HDMI KAI OPTICAL OUT ΕΝΩ TO HOME CINEMA ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ DIGITAL IN (COAXIAL IN) ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ 5.1 Η ΛΥΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ MAX CABLE. ΕΝΑΣ CONVERTER ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ OPTICAL ΣΗΜΑ ΣΕ DIGITAL (COAXIAL) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 90 EURO ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. (http://www.inter-shop.gr/commerce/catalog/product_info.php?products_id=10349&osCsid=f8aff7554f742283629b4e7844b61abc) ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ HAMA ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ CONVERTER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_rotas Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΦΑΛΑΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts