Jump to content

Xbox 360

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κουραγιο αντωνη, καποια στιγμη θα τα τελειωσουμε τα μηχανακια μας!!! εγω μεχρι το πασχα το πολυ θα εχω τελειωσει. μετα που θα εχουμε φραγκα, θα το παρουμε και το 360
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα μηχανακια μας φιλε ειναι φαγανες ε..

Και να το φτιαξω παλι κατι θα χω να δινω παλι ξερεις πως ειναι αυτα τωρα!!!

Το 360 λεει πολυ αλλα ακομα ειναι ακριβο...

Ασε που θα θελω και το ps3 να τα χω και τα δυο...

Αν και πιστευω οτι αυτην την φορα το x box θα κυριαρχισει..

Nova only Edge SA For Ever.. 

• 2 weeks later...
Axizei na mou stiloune Xbox 360 apo america i tha exo provlima me ta region? (yparxei kana firemware pou na kanaei to dvd na paizei ta pada asxeta apo to region kai backups kai ola)

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Guest VAGGELISA
Παιδιά μια ερώτηση,δεν χρειάζονται όλα τα παιχνίδια σκληρό δίσκο για να τα παίξεις..μόνο αυτά που παίζονται on line θέλουν εγκατάσταση;

en meri oxi

dio games xriazodai afthn thn stigmh skliro disko:

fm2007

kai final fantasy

ola ta ipolipa paizoun kanonika kai xwris skliro.

gia na paikseis online tha prepei na exeis kanei ena profile,to opio tha to apothikefseis eite sthn karta mnimis eite se skliro:)elpizw na voithisa

en meri oxi

dio games xriazodai afthn thn stigmh skliro disko:

fm2007

kai final fantasy

ola ta ipolipa paizoun kanonika kai xwris skliro.

gia na paikseis online tha prepei na exeis kanei ena profile,to opio tha to apothikefseis eite sthn karta mnimis eite se skliro:)elpizw na voithisa

Έχει FF το 360?

no sig...

Ναι το FF XI http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1470324&prid=724677 alla καμμια σχεση με τα FF που γνωρισαμε και αγαπησαμε στa PS1-2

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Mikel,σε ευχαριστώ πολύ...με γλυτώνεις από κάτι έξοδα....

Εξοδα ναι φιλε μου αλλα χρειαζετε πολυ ο σκληρος

δισκος...

Εξαλλου καποια στιγμη θα τον αγορασεις καλυτερα να το

παρεις ολο μαζι το πακετο θα σου ρθει και πιο φτηνα...

Nova only Edge SA For Ever.. 

Mikel,σε ευχαριστώ πολύ...με γλυτώνεις από κάτι έξοδα....

To θέμα είναι ότι αν πάρεις το Core εκτός από το σκληρό χάνεις και το ασύρματο χειριστήριο και το HD καλώδιο. Δε συμφέρει καθόλου κατά τη γνώμη μου.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

To θέμα είναι ότι αν πάρεις το Core εκτός από το σκληρό χάνεις και το ασύρματο χειριστήριο και το HD καλώδιο. Δε συμφέρει καθόλου κατά τη γνώμη μου.

sigura alla an dn exei hd tv kai dn ton endiaferei to online gaming kai mono pou ton noiazei einai plug & play isws tou kanei to core

sigoura omws gia 100 euro parapano aksizei to premium

sigura alla an dn exei hd tv kai dn ton endiaferei to online gaming kai mono pou ton noiazei einai plug & play isws tou kanei to core

Μήπως τότε του κάνει και το παλιό XBox όμως; Ή το PS2?

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Guest VAGGELISA
Κοιτάχτε,το ξέρω πως συμφέρει να πάρω το ολοκληρωμένο σύστημα,ps2 έχω αλλά εδώ κ καιρό μου έχει μπεί το μικρόβιο του xbox 360.Έρχονται κ τα γενέθλιά μου,άρα κάποιο θα πάρω...Ότι μου έρθει εκείνη την στιγμή.HD τηλεόραση δεν έχω αυτή την στιγμή,θα αποκτήσω μέσα στο 2007(μιας κ φτιάχνω σπίτι).Anyway,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Θα σας ενημερώσω για την αγορά το πολύ μέχρι της 20 του μήνα...

Μήπως τότε του κάνει και το παλιό XBox όμως; Ή το PS2?

Αν πάρεις ΧΒΟΧ ή PS2 τώρα, τότε θα έχεις καινούργια παιχνίδια για MAXIMUM ένα χρόνο ακόμα....οπότε ποιος ο λόγος να προβείς σε τέτοια αγορά;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

gia sas paidia

exo mia crt (16:9) 28 50hz jvc tileorasi k ena crt (4:3) 17 sony monitor tou pc mou.pou tha mou proteinate na sindeso to xbox360 mou??roto os pros to thema poiotitas analisis kirios.gia to monitor tha xreiasto k vga kalodio logika e??

euxaristo

gia sas paidia

exo mia crt (16:9) 28 50hz jvc tileorasi k ena crt (4:3) 17 sony monitor tou pc mou.pou tha mou proteinate na sindeso to xbox360 mou??roto os pros to thema poiotitas analisis kirios.gia to monitor tha xreiasto k vga kalodio logika e??

euxaristo

Για το Monitor , ναι.

Στο monitor το 360 θα σου δώσει HD , στην CRT δεν νομίζω.

Ωστόσο πρόσεξε να ταιριάξεις τις ρυθμίσεις μέσα απο το 360 (Settings - Display) με την ανάλυση του monitor για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Tο Xbox 360 υποστηρίζει μέσω VGA AV connector: 640×480, 848×480, 1024×768, 1280×720, 1280×768, 1280×1024, 1360×768, και 1920×1080. Θα χρειαστείς το Xbox 360 VGA HD Cable το οποίο συνδέεις στη VGA του μόνιτορ.

Η ανάλυση 1920×1080 προστέθηκε στο update του Οκτωβρίου. Υπάρχουν αναφορές προβλημάτων στα 1080p και σε ορισμένα monitors.

Για τον ήχο , το καλώδιο Xbox 360 VGA Cable παρέχει ένα ζευγάρι stereo RCA καλώδια καθώς επίσης και έξοδο digital (το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται).

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

euxaristo poli gia tin apantisi.

opote vazo analisi 1024x768 gia tin 17'' (4 :3) othoni mou??

ixo pos tha paro??prepei na vro ixeia gia pc me aspri-kokkini eisodo gia rca??

Μπορείς πολύ απλά να πάρεις ένα καλωδιο RCA σε καρφί.

Γιατί βγάζει στέρεο έξοδο το Xbox 360 VGA HD Cable?

Βλακεία δεν είναι?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω το 360 μου στην οθόνη του υπολογιστή ΚΑΙ να έχω 5.1?

no sig...

Καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι για την αγορά του 360.

Μετά από πολλά χρόνια-9 περίπου από την απόκτηση του PS1-είπα να επιστρέψω στις κονσόλες να δούμε τι ψάρια πιάνουν. Μιας και δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για το πολυαναμενόμενο PS3 σκέφθομαι να προχωρήσω στην αγορά του Xbox..οπότε θεωρείστε με ως newbie με τις κονσόλες. :)

Λογικά θα πάω για την full έκδοση που κοστίζει 400€.

Ερώτηση, υπάρχει υ δυνατότητα να κατεβάζουμε τα παιχνίδια από το ίντερνετ και να τα γράφουμε σε dvdακι ή να τα αποθηκεύουμε στον σκληρό για να γλυτώσουμε μερικές 60αρες €; Αν δεν γίνεται αυτό, υπάρχουν μήπως πληροφορίες ότι θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα στο μέλλον;

Κάτι για Xbox Live διαβάζω και περί συνδρομών; Τί ακριβώς είναι το Xbox Live και για ποιο λόγο χρειάζεται συνδρομή; Και πόσο κοστίζει αυτή;

Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω πριν προβώ στην αγορά του Xbox παρακαλώ ενημερώστε με γιατί δεν ξέρω που παν τα 4! :p

Συγχωρήστε με αν οι ερωτήσεις παραείναι noob αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν έχει ν'ασχοληθεί τόσα χρόνια.

ΤΙΑ :)

129026.png?1640591734

euxaristo poli gia tin apantisi.

opote vazo analisi 1024x768 gia tin 17'' (4 :3) othoni mou??

ixo pos tha paro??prepei na vro ixeia gia pc me aspri-kokkini eisodo gia rca??

Βλακεία δεν είναι?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω το 360 μου στην οθόνη του υπολογιστή ΚΑΙ να έχω 5.1?

1. http://support.microsoft.com/kb/906202

2. http://www.coldforged.org/archives/2006/11/10/xbox-360-high-definition-and-hd-dvd-faq/

3. http://www.llamma.com/xbox360/mods/Xbox%20360%20Video%20Connector%20Pinout.htm

4. http://gear.ign.com/articles/668/668461p1.html

τα 1 και 2 τα εξηγούν αναλυτικά. Το 3 είναι για πιο "χακεράδες" users :D

To 4 έχει και σχετικό τεστ.

Καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι για την αγορά του 360.

Μετά από πολλά χρόνια-9 περίπου από την απόκτηση του PS1-είπα να επιστρέψω στις κονσόλες να δούμε τι ψάρια πιάνουν. Μιας και δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για το πολυαναμενόμενο PS3 σκέφθομαι να προχωρήσω στην αγορά του Xbox..οπότε θεωρείστε με ως newbie με τις κονσόλες. :)

Λογικά θα πάω για την full έκδοση που κοστίζει 400€.

Ερώτηση, υπάρχει υ δυνατότητα να κατεβάζουμε τα παιχνίδια από το ίντερνετ και να τα γράφουμε σε dvdακι ή να τα αποθηκεύουμε στον σκληρό για να γλυτώσουμε μερικές 60αρες €; Αν δεν γίνεται αυτό, υπάρχουν μήπως πληροφορίες ότι θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα στο μέλλον;

Κάτι για Xbox Live διαβάζω και περί συνδρομών; Τί ακριβώς είναι το Xbox Live και για ποιο λόγο χρειάζεται συνδρομή; Και πόσο κοστίζει αυτή;

Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω πριν προβώ στην αγορά του Xbox παρακαλώ ενημερώστε με γιατί δεν ξέρω που παν τα 4! :p

Συγχωρήστε με αν οι ερωτήσεις παραείναι noob αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν έχει ν'ασχοληθεί τόσα χρόνια.

ΤΙΑ :)

Bill :) ,

1. Ναι για τη full θα πας με το σκληρό των 20G. Την απλή (Core) ξεχασέ τη γιατί μετά όταν θα θέλεις δίσκο θα πληρώσεις 100Ε τα 20G. :blink:

2. Οχι δεν υπάρχει δυνατότητα download παιχνιδιών. Προς το παρόν ξεχασέ το. Ωστόσο και στο Πλαίσιο να κοιτάξεις στις προσφορές έχει τίτλους από 29.99. Σίγουρα οι νέοι τίτλοι είναι στα 69.99 αλλά υπάρχουν και e-shops όπως amazon.co.uk, play.com. game.co.uk κ.λ.π. που θα τους βρεις κανά 10ευρω πιο φθηνούς.

3. Το Xbox Live είναι το μεγαλύτερο όπλο της Ms σε σχέση με τη Sony. Ολα τα παιχνίδια του ΧΒΟΧ, XBOX360 μπορείς να τα παίξεις on-line. Το 360 έχει είσοδο ethernet (δικτύου). Απλά το συνδέεις με το router σου (DSL) και τέλος. Το Live 'τρέχει' σε servers της MS και όχι σε ξεχωριστούς servers ανά παιχνίδι όπως γίνεται στα PC multiplayer games. Οπότε αντί να πληρώνεις συνδρομή ξεχωριστά σε κάθε εταιρεία παιχνιδιών για να παίζεις online , απλά πληρώνεις μία και τα παίζεις όλα online.

Η MS θέλει να έχει υπό τον ελεγχό της όλο το multiplayer κομμάτι για πολλούς λόγους. (Ελεγχος περιεχομένου και marketing). Το Live έχει 2 ειδών συνδρομές. Silver και Gold. Με τη Silver (free) μπορείς να κατεβάσεις από το Live παιχνίδια, themes, demos, trailers αλλά ΔΕΝ μπορείς να πάιξεις online. Με τη Gold κάνεις ότι και με τη Silver αλλά πάιζεις και online. Η ετήσια Gold συνδρομή κοστίζει 52.49 Ευρώ στο play.com. Με την αγορά της κονσόλας έχεις 1 μήνα ΔΩΡΕΑΝ Gold συνδρομή.

Το account σου στο Live το "δένεις" με ένα .net passport. Καλό είναι πριν μπεις online με το 360 να φτιάξεις ένα hotmail account αλλά προσοχή , στη χώρα να δηλώσεις Αγγλία γιατί η Ελλάδα ακόμα δεν έχει servers live. Μετά μέσα από το 360 μπορείς να γυρίσεις τη χώρα Ελλάδα αλλά η Αγγλία θα μείνει στο live. Αυτό σε ενδιαφέρει αν αργότερα ασχοληθείς με MS Points γιατί τα Ms Points είναι region locked. (Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί).

π.χ. Εγώ έχω gamercard vampdt (όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου) με χώρα Αμερική και αναγκάστηκα να κάνω 2ο gamercard με χώρα Αγγλία για να μπορέσω να προσθέσω στο account μου MS Points που αγόρασα από play.com (Αγγλία). (Κάνε κλικ στην υπογραφή και ψάξε λίγο το site xbox.xom. θα σου λυθούν πολλές απορίες).

Για οτιδήποτε απορία έχεις στείλε μου PM.

Σου συνιστώ να ξεκινήσεις με τα εξής 2 παιχνίδια. Call of Duty 3 και Gears of War. Είναι και τα δύο FPS. Το Gears of War θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει έως σήμερα σε 360. Μάλιστα θεωρείται το 1ο πραγματικό next-gen game για 360. Από άποψη γραφικών εννοώ. Το Call of Duty 3 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Call of Duty. :)

Να πω δύο λόγια για το Live. Το Live είναι αυτό που σου κρατά το ενδιαφέρον σε ένα παιχνίδι όσο παλιό και να είναι. Για παράδειγμα έχω το Halo 2 που είναι τίτλος από το 1ο ΧΒΟΧ και τρέχει σε 360. Δεν είναι next-gen παιχνίδι και μέσα στο 2007 περιμένουμε το Halo 3 για 360. Ωστόσο, ακόμα και τώρα βάζω το παιχνίδι, και παίζω το παιχνίδι Live. Δεν πεθαίνει ποτέ ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο.

Γίνε καλύτερα μέλος εδώ -> http://www.myxbox.gr/

Τα ξέρουν όλα και θα σε βοηθήσουν...:)

Bill, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσεις το από πάνω site, καθώς επίσης κάνε εγραφή στο φόρουμ και διαβασέ το. Είναι μεγάλη πηγή πληροφοριών και άλλων. :) Φυσικά θα με βρεις εκεί με το nick vampyre :p

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Βλακεία δεν είναι?

Aν παρατηρησεις το βυσμα που μπαινει πισω απο το Xbox 360 θα δεις οτι εχει μια μικρη τρυπα,εκει μπαινει το optical καλωδιο για συνδεση με ενισχυτη 5.1.

Υποψην οτι με το VGA καλωδιο αλλες τηλεορασεις/monitors υπολογιστων παιζουν σουπερ ενω σε αλλες ειναι μαυρο χαλι.

Να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο φιλος vampyre οτι μπορεις να βαλεις και ασυρματο ανταπτορα WiFi (g) στο πισω μερος του περα απο την Ethernet Lan που εχει αλλα θα σου κοστισει 80 ευρω.Επισης να πω πως μπορεις να κανεις streaming wmv-wma-mp3 απο το PC σου χρησιμοποιωντας τη τελευταια εκδοση του Media Player 11.Περα απο αυτο ομως μπορεις να γραψεις HD βιντεακια σε wmv μορφη σε ενα απλο CD ή DVD και να τα παιξεις κατευθειαν στη κονσολα.

Με την Silver συνδρομη (να προσθεσω) δεν θα μπορεις να κανεις Video Chat ενω οτι Demo βγαινει στο Marketplace θα μπορεις να το κατεβαζεις 7-10 μερες αργοτερα απο την Gold συνδρομη.

Dennis, απλά άψογος!!

Ήσουν κατατοπιστικότατος!! Τhaaaaanks!

Γράφθηκα και χθες στο http://www.myxbox.gr κι έφαγα όλο το βράδυ μου διαβάζοντας! Βρήκα πολλές χρήσιμες πληροφορίες! :)

Ελπίζω όλα να πάνε καλά, και να μπω κι εγώ στην παρέα σας. :)

Και μία ερώτηση που μόλις μου ήρθε :oops: , υπάρχει η δυνατότητα να παίζουμε στο Live ταυτόχρονα 2 άτομα από την ίδια κονσόλα και στην ίδια τηλεόραση; Αν όχι γίνεται το παραπάνω με μια τηλεόραση κι ένα pc monitor;

129026.png?1640591734

Και μία ερώτηση που μόλις μου ήρθε :oops: , υπάρχει η δυνατότητα να παίζουμε στο Live ταυτόχρονα 2 άτομα από την ίδια κονσόλα και στην ίδια τηλεόραση; Αν όχι γίνεται το παραπάνω με μια τηλεόραση κι ένα pc monitor;

Μερικα παιχνιδια το υποστηριζουν,το CoD3 και το Gears of War για π.χ.,προσοχη ομως,πρεπει να εχεις 2 Gold συνδρομες (οποτε 2 προφιλ) για να παιξει ο φιλος σου σε Split Screen στο Live.

Να θυμισω οτι με το που κανεις ενα προφιλ ο πρωτος μηνας ειναι παντα δωρεαν σε Gold επιπεδο (οσα προφιλ και αν φτιαξεις).

Αυτο που εχω κανει εγω ειναι να εχω ενα μονιμο προφιλ με 12μηνη Gold και να εχω καβατζα ενα αλλο προφιλ για τα φιλαρακια.Οταν ληξει πανω στο μηνα κανω αλλο!

Να σημειωσω κατι πολυ σημαντικο: ΔΕΝ γινεται να μεταφερεις το Gamerscore aka Achievements ΟΥΤΕ τη Friend List σου απο το ενα προφιλ στο αλλο.Με το που κανεις νεο προφιλ φτου και απο την αρχη.