gesvts Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Ενημέρωση συστήματος Google play 1 Μαρτίου 2022 δεν είναι λίγο πίσω;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν πατήσεις έλεγχος δεν βγάζει του Ιουλίου; Εμένα είναι του Ιουλίου για αυτό λέω ..Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Αν πατήσεις έλεγχος δεν βγάζει του Ιουλίου; Εμένα είναι του Ιουλίου για αυτό λέω ..Sent from my V2145 using TapatalkΌχι μου λέει ότι είναι ενημερωμένο γι'αυτό μου κάνει εντύπωση.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Εντωμεταξυ έκανα ένα έλεγχο και είναι ενημερωμένα στις τελευταίες εκδόσεις,δεν ξέρω γιατί γράφει Μαρτίου στο κινητό.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTsig Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 και εμένα το Google Play store είναι στην έκδοση Μαρτίου. Επίσης η έκδοση του λειτουργικού είναι αυτή (build number): PD2185BF_EX_A_12.0.12.7.W30.V000L1 Υπάρχει πιο πρόσφατη; Το κινητό το παρέλαβα σήμερα και δεν μου έχει βγάλει κάποια ενημέρωση συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 και εμένα το Google Play store είναι στην έκδοση Μαρτίου. Επίσης η έκδοση του λειτουργικού είναι αυτή (build number): PD2185BF_EX_A_12.0.12.7.W30.V000L1 Υπάρχει πιο πρόσφατη; Το κινητό το παρέλαβα σήμερα και δεν μου έχει βγάλει κάποια ενημέρωση συστήματος.Νομίζω αυτή είναι η τελευταία Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Λειτουργικό ναι αυτό είναι δεν έχει έρθει 2ο update απ' όταν κυκλοφόρησε Ευρώπη. To Google play περίεργο, μόνο στο δικό μου είναι Ιουλίου;Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Λειτουργικό ναι αυτό είναι δεν έχει έρθει 2ο update απ' όταν κυκλοφόρησε Ευρώπη. To Google play περίεργο, μόνο στο δικό μου είναι Ιουλίου;Sent from my V2145 using TapatalkΤώρα το πρωί μου ήρθε και μένα του Ιουλίου μετά από τρείς μέρες χρήσης.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλημέρα! Ενημερώθηκε κ στο δικό μου το Google Play στην τελευταία έκδοση. Στην σελίδα της vivo ( https://www.vivo.com/gr/support/upgradePackageData?id=151) υπάρχει ενημέρωση (full update) με ημερομηνία κυκλοφορίας 15/7, αλλά παρόλο που την κατέβασα δεν την εγκαθιστά διότι βγάζει σφάλμα υπογραφής 😳🤷♂️.... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλημέρα! Ενημερώθηκε κ στο δικό μου το Google Play στην τελευταία έκδοση. Στην σελίδα της vivo ( https://www.vivo.com/gr/support/upgradePackageData?id=151) υπάρχει ενημέρωση (full update) με ημερομηνία κυκλοφορίας 15/7, αλλά παρόλο που την κατέβασα δεν την εγκαθιστά διότι βγάζει σφάλμα υπογραφής .... Έχει κατέβει σωστά το αρχείο; Ακολούθησες τις οδηγίες για την εγκατάσταση; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλημέρα! Ενημερώθηκε κ στο δικό μου το Google Play στην τελευταία έκδοση. Στην σελίδα της vivo ( https://www.vivo.com/gr/support/upgradePackageData?id=151) υπάρχει ενημέρωση (full update) με ημερομηνία κυκλοφορίας 15/7, αλλά παρόλο που την κατέβασα δεν την εγκαθιστά διότι βγάζει σφάλμα υπογραφής .... Αφού είναι η προηγούμενη έκδοση από αυτή που έχουμε τώρα Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Το κατέβασα 2 φορές το αρχείο κ πήγα μέσω τοπικής εγκατάστασης αλλά βγάζει το ίδιο σφάλμα... Αν το δοκιμάσει κ κάποιος άλλος φίλος, ας μας πει το αποτέλεσμα 😊 5 minutes ago, Giwrgos_Gk said: Αφού είναι η προηγούμενη έκδοση από αυτή που έχουμε τώρα Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είναι όντως η προηγούμενη έκδοση πάω πάσο... Είδα την ημερομηνία 15/7 κ θεώρησα ότι θα ήταν η μεταγενέστερη της δικιάς μας 🤷♂️ Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Το κατέβασα 2 φορές το αρχείο κ πήγα μέσω τοπικής εγκατάστασης αλλά βγάζει το ίδιο σφάλμα... Αν το δοκιμάσει κ κάποιος άλλος φίλος, ας μας πει το αποτέλεσμα Αν είναι όντως η προηγούμενη έκδοση πάω πάσο... Είδα την ημερομηνία 15/7 κ θεώρησα ότι θα ήταν η μεταγενέστερη της δικιάς μας Λέει 12.0.12.5 εμάς είναι 12.0.12.7 οπότε είναι η προηγούμενη ακριβώς αυτή που κυκλοφόρησε η συσκευή τον Ιούλιο.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Χαιρετώ όλη την ομάδα. Κάτοχος του κινητού για 10 μέρες τώρα, έχω αρχίσει να διαμορφώνω μια καλή άποψη overall. Ερχόμενος από Xiaomi Mi11 και πριν από αυτό Huawei P30 Pro, μπορώ να πω ότι βρήκα το zoom που μου έλειπε στο Xiaomi. Το 5x του Vivo είναι αρκετά ικανοποιητικό. Η periscope camera δε φτάνει αυτή του P30 Pro, ίσως όχι τόσο στη φωτογραφία που, κακά τα ψέματα, λίγες είναι οι φορές που θα χρειαστείς x10 για να φωτογραφίσεις κάτι, αλλά στο βίντεο που το software δεν την χρησιμοποιεί όταν κάνεις zoom. Ίσως αλλάξει με κάποιο update. Κατά τα άλλα, είναι εκπληκτική η διαχείριση που κάνει με το HDR μέρα και νύχτα. Απόλυτη ισορροπία στο φωτισμό. Το βίντεο δε σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά συνολικά για μένα είναι το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου φωτογραφικά σε όλες τις συνθήκες. Η μπαταρία είναι απλά decent, θέλει αρκετή παραμετροποίηση στο ποιες εφαρμογές τρέχουν background και ποιες ειδοποιήσεις σου έρχονται, για να δεις μεγαλύτερη διάρκεια. Βέβαια, είδα ότι με την εξοικονόμηση μπαταρίας μόνιμα ενεργοποιημένη, δεν χάνω κάτι σε απόδοση (δεν παίζω games) και το κινητό φυσιολογικά κρατάει αρκετά περισσότερο. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση, το μεγαλύτερο μείον του κινητού είναι ότι θερμαίνεται πολύ. Κι όχι μόνο σε εφαρμογές που θα το δικαιολογούσαν, αλλά ακόμα και σε video κλήσεις και παίζοντας με την κάμερα. Είναι κάτι που θα ήθελα να διορθωθεί άμεσα. Κάποια bugs όπως το "EEE ή ΜΜΜ" που εμφανίζεται αντί της ημερομηνίας στο always on, θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθούν με software update, αφού είναι πταίσματα. Τέλος, κάτι που επίσης με ενοχλεί, αλλά δεν είναι θέμα του κινητού, αλλά της Vivo, είναι η απουσία cloud για back-up. Ερχόμενος από Xiaomi cloud, αναγκάστηκα να κάνω συνδρομή google για αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTsig Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Έχετε υπόψη σας κάποιον πανάκι για καθαρισμό των φακών της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 56 minutes ago, KostasTsig said: Έχετε υπόψη σας κάποιον πανάκι για καθαρισμό των φακών της συσκευής; Τα απλά αντιστατικά πανάκια σαν εκείνα που δίνονται μαζί με τα γυαλιά όταν τα αγοράζουμε, είναι ιδανικά για την περίπτωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pho3nix Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 On 21/8/2022 at 8:36 ΜΜ, p_k said: Καλησπέρα παιδιά, ηθελα να ρωτησω το VOLTE σας δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Καλησπέρα παιδιά, ηθελα να ρωτησω το VOLTE σας δουλεύει;Με cosmote ναι Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pho3nix Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Just now, Giwrgos_Gk said: Με cosmote ναι Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ cosmote εχω και εχω ενεργοποιήσει και το volte και δεν μου δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Volte και vowifi εμένα με cosmote δουλεύει κανονικά.Ήρθε και update με security update Αυγούστου και διορθώσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pho3nix Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Ξαναεστειλα WIFICALL στο 1333 και δουλεψε.. Μάλλον ειχε φαει καποιο κόλλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Volte και vowifi εμένα με cosmote δουλεύει κανονικά.Ήρθε και update με security update Αυγούστου και διορθώσεις Στην AOD άφησαν ελεύθερες τις ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές η ακόμα πρέπει να επιλέξεις 4;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Στην AOD άφησαν ελεύθερες τις ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές η ακόμα πρέπει να επιλέξεις 4;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν άλλαξαν κάτι , όπως ήταν είναι. Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Καλησπέρα, έχει καταφέρει κανείς να κάνει Force 120 hertz την οθόνη; Κάτι εντολές adb που βρήκα δεν δούλεψαν.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 Καλησπερα, το 5g σε Cosmote παιζει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pho3nix Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 14 minutes ago, szzs said: Καλησπερα, το 5g σε Cosmote παιζει κανονικα; Ναι παιζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts