Bayern7 Δημοσιεύτηκε September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2005 ποιον ftp client χρησιμοποιειτε; προτεινετε μου κάποιο πλήρη ftp client. οτιδηποτε έχετε κατα νου. δεν χρειάζεται να ειναι freeware, είμαι διατεθειμένος να πληρώσω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ο τέλειος δεν υπάρχει για κάποιο λόγο :mad: Τελευταία χρησιμοποιώ το Webdrive (το οποίο κάνει mount το FTP σε ένα drive letter, πολύ βολικό και χρήσιμο), σε συνδυασμό με το FileZilla. Το πρώτο είναι commercial και το χρησιμοποιώ μόνο για γρήγορο browsing και copy/paste/move μικρών αρχείων, και το δεύτερο είναι open source (GPL) και το χρησιμοποιώ για upload/download. Και τα δύο μικρά και ελαφριά, σιχαίνομαι τα μεγάλα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ο τέλειος δεν υπάρχει για κάποιο λόγο :mad: Τελευταία χρησιμοποιώ το Webdrive (το οποίο κάνει mount το FTP σε ένα drive letter, πολύ βολικό και χρήσιμο), σε συνδυασμό με το FileZilla. Το πρώτο είναι commercial και το χρησιμοποιώ μόνο για γρήγορο browsing και copy/paste/move μικρών αρχείων, και το δεύτερο είναι open source (GPL) και το χρησιμοποιώ για upload/download. Και τα δύο μικρά και ελαφριά, σιχαίνομαι τα μεγάλα προγράμματα. IE 6 και Cute FTP Pro αντίστοιχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ωραίο θέμα άνοιξες Bayern7. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το ftp, έχω ψάξει πολλές φορές να βρω ένα πρόγραμμα που να κάνει τα πάντα σωστά. Πριν κανένα μήνα είχα ψάξει για τελευταία φορά και κατέληξα σ'αυτό που γράφει ο elektrik. Απογοητεύτηκα εντελώς. Έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ το Cuteftp pro για να μετακινώ αρχεία και γενικά να χειρίζομαι τα περιεχόμενα ενός server και το FlashFXP όταν θέλω να βάλω μεγάλα downloads. Πρέπει να δοκίμασα καμιά 20αριά clients... δυστυχώς η κατάσταση είναι ψιλοτραγική. Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ. 1. To cuteftp pro, ενώ έχει μια χαρά interface με πάρα πολλές δυνατότητες, κάνει κάτι παλαβά. Όταν του βάλεις να κατεβάσει 4-5 folders μπορεί για κάποιον λόγο να σταματήσει το ένα folder και να αρχίσει το άλλο. Γενικά δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνει. Η ταχύτητα που δείχνει ότι έχει το κατέβασμα και άρα ο χρόνος που δείχνει ότι απομένει μέχρι το τέλος του, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πραγματικά δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και τα έκαναν τόσο θάλασσα, αλλά φτάνει στο σημείο να μην δείχνει κανένα estimation όταν το αφήσεις να κατεβάζει για πολλή ώρα... Ναι κι όμως! Επίσης δεν έχει ένα κουμπί για να σταματήσεις το queue, αλλά πρέπει να σταματάς ένα ένα τα αρχεία. 2. Το FlashFXP έχει πολύ πιο περιορισμένες δυνατότητες και μία πολύ σημαντική έλλειψη είναι ότι δεν έχει tabs και επομένως δεν μπορείς να δεις πολλά sites σε ένα παράθυρο. Ωστόσο είναι καλό όταν θέλεις να βάλεις μια μεγάλη ουρά από κατεβάσματα και να το αφήσεις. 3. Το FTP Voyager μπλέκει ένα άλλο utility για τα queues που κάνει την κατάσταση να μην πω... 4. Το SmartFTP μπέρδευε το Session Queue με το Global Queue, έκανε και κάτι άλλο περίεργα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά το έστειλα σε 10 λεπτά. 5. Το Webdrive ξεκίνησε να κατεβάζει τα περιεχόμενα του remote folder που άνοιξα χωρίς να κάνω τίποτα. 6. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα δεν υποστηρίζουν το σπάσιμο του αρχείου σε τμήματα. Καμιά φορά αυτό είναι χρήσιμο σε προβληματικές συνδέσεις. 7. Το WS FTP pro δεν έχει το καλύτερο interface, κάνει άπειρα πράγματα, αλλά κι αυτό κάπου τα κάνει θάλασσα με το queue και γενικά δεν μου φάνηκε πολύ αξιόπιστο. Δοκίμασα και πολλά άλλα προγράμματα που δεν θυμάμαι πια τι έκαναν (τότε θα είχα πολλά ακόμα να γράψω) αλλά το συμπέρασμα είναι αυτό που έγραψα πριν. Μπορεί βέβαια εσένα να σε βολέψει κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρω, είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τουλάχιστον 2-3 από αυτά και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 gkr41 ελπίζω να κάνεις πλάκα με τον IE. Πιο τραγικό implementation του FTP protocol δεν υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ τον aceFTP 3 pro και είμαι ευχαριστημένος. Βασικά δεν κάνω και πολλά πράγματα...Download/upload σε διάφορα sites που κατεβάζω και ανεβάζω. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 gkr41 ελπίζω να κάνεις πλάκα με τον IE. Πιο τραγικό implementation του FTP protocol δεν υπάρχει! Είπα οτι τον χρησιμοποιώ για γρήγορο ανέβασμα μικρών αρχείων. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, οπότε δε βρίσκω λόγο να σταματήσω να τον χρησιμοποιώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Eγω εχω χρησιμοποιήσει το SmartFTP το οποιο έστειλα για το πρόβλημα με τα queues... To FlashFXP το χρησιμοποιώ ακόμα λόγω του implicit ssl που έχει και το οποίο δεν είχε το smart ftp. :mad: Aυτη τη περίοδο χρησιμοποιώ το UltraFXP +dlls για τo ssl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Το FileZilla υποστηρίζει implicit SSL πάντως. Υ.Γ.: Το FileZilla server είναι επίσης πολύ καλό!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 +1 για το cuteFtp Pro. Εύχρηστο και βολικό. 1. To cuteftp pro, ενώ έχει μια χαρά interface με πάρα πολλές δυνατότητες, κάνει κάτι παλαβά. Όταν του βάλεις να κατεβάσει 4-5 folders μπορεί για κάποιον λόγο να σταματήσει το ένα folder και να αρχίσει το άλλο. Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και για πολλούς φακέλους και ποτέ δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο... Γενικά δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνει. Η ταχύτητα που δείχνει ότι έχει το κατέβασμα και άρα ο χρόνος που δείχνει ότι απομένει μέχρι το τέλος του, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πραγματικά δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και τα έκαναν τόσο θάλασσα, αλλά φτάνει στο σημείο να μην δείχνει κανένα estimation όταν το αφήσεις να κατεβάζει για πολλή ώρα... Ναι κι όμως! Τhat's true δυστηχώς τις περισσότερες φορές...:( Επίσης δεν έχει ένα κουμπί για να σταματήσεις το queue, αλλά πρέπει να σταματάς ένα ένα τα αρχεία. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να πατήσεις 2πλο κλικ σε ένα φάκελο και σταματάει ότι είναι μέσα σε αυτόν. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Έχετε χρησιμοποιήσει το Bulletproof FTP; Μου φαίνεται πως έχει και 2 εκδόσεις... Μια απλή και μια για να κάνεις server... :rolleyes: Το χρησιμοποιούσα για ένα διάστημα παλιότερα. :) Να και το site. edit: Όντως έχει 2 εκδόσεις. Μια client και μια server. ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Γιατί κανείς δεν αναφέρει το FTP Commander Pro? :worry: Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος... Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 CuteFTP 4.0.19 - αρχαιο αλλα εμπιστο, δεν μου εχει παρουσθασει ποτε προβλημα τοσα χρονια τωρα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ένα πού καλό και δωρεάν πρόγραμμα είναι και το CoreFTP. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Χρησιμοποιώ το FireFTP plugin στο Firefox και είναι απίστευτα βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Παιδιά, που μπορώ να μάθω για downloading μέσω FTP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να πατήσεις 2πλο κλικ σε ένα φάκελο και σταματάει ότι είναι μέσα σε αυτόν.Ναι, το ξέρω, αλλά αν έχεις άλλο αρχείο/φάκελο μετά ξεκινάει εκείνος να κατεβαίνει :wacko: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Εσύ εννοείς να έχεις 5 πχ φακέλους διαφορετικούς ότι δεν γίνετε να τους σταματήσεις όλους μαζί ε? Sorry...Λάθος κατάλαβα: :O Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts