Jump to content

HUAWEI nova Y70: η κομψότητα συναντά την τεχνολογία!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το HUAWEI nova Y70 αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της επιτυχημένης σειράς nova Y και είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά για να κάνει την τεχνολογία ακόμη πιο προσιτή σε όλους!

Το νέο smartphone της HUAWEI έχει κληρονομήσει το εντυπωσιακό DNA της σειράς nova Y για να προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών, δυνατή μπαταρία 6000 mAh, τεχνολογία γρήγορης φόρτισης HUAWEI SuperCharge 22,5W, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 128 GB και ισχυρό λειτουργικό σύστημα EMUI 12 με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο καινοτόμο και έξυπνη εμπειρία χρήστη.

Ετοιμάσου για μία ανέμελη εμπειρία χρήσης με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας 6000mAh

Το HUAWEI nova Y70 συνεχίζει την παράδοση της σειράς HUAWEI Y με τη μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 6000 mAh, έτσι ώστε να προσφέρει μία αξιόπιστη εμπειρία χρήσης, παρέχοντας ασφάλεια και σταθερότητα. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία έξυπνης εξοικονόμησης ενέργειας AI της HUAWEI, το HUAWEI nova Y70 έχει βελτιστοποιήσει τους οκτώ τομείς κατανάλωσης ενέργειας. Για την περαιτέρω βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, το HUAWEI nova Y70 υποστηρίζει τη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 22,5W HUAWEI SuperCharge που προσφέρει στους χρήστες μικρότερο χρόνο φόρτισης για εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα προστασίας φόρτισης 13 στρωμάτων και ένα αναβαθμισμένο ηλεκτροχημικό σύστημα για τη βελτίωση της ασφάλειας φόρτισης, καθώς και του κύκλου ζωής της μπαταρίας. Είναι εντυπωσιακό πως χρειάζεται φόρτιση μόνο δύο φορές την εβδομάδα, υπερτερώντας σε σχέση με άλλα smartphones με την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας.

 

Χάρη στις βελτιστοποιημένες δυνατότητες κατανάλωσης ενέργειας των εφαρμογών, το HUAWEI nova Y70 μπορεί να εντοπίσει και να απενεργοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας των εφαρμογών που δεν είναι δεσμευμένες από τον χρήστη, καθώς και των μη βασικών εφαρμογών, ενώ ενεργοποιεί τη λειτουργία Χαμηλής μπαταρίας όταν η μπαταρία είναι στο 5% για να μπορεί να παραμείνει ανοιχτό έως και 12 ώρες πριν από τον τερματισμό λειτουργίας. Επιπλέον, το HUAWEI nova Y70 μπορεί να παρέχει έξοδο 5V/1A για την υποστήριξη ενσύρματης αντίστροφης φόρτισης για συσκευές όπως τα HUAWEI smartwatches, bands και smartphones όπου κι αν βρίσκεστε.

Οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης

 

 

Το HUAWEI nova Y70 διαθέτει οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών για να προσφέρει στους χρήστες μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Χάρη στην υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα 90,26% και τη στενή σχεδίαση εγκοπής, η οθόνη εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο σε ευρύτερη προβολή, είτε πρόκειται για εικόνες, είτε για  βίντεο ή παιχνίδια.

Για να μειωθεί η επιβάρυνση στα μάτια των χρηστών, το HUAWEI nova Y70 υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης μείωσης της έντασης φωτεινότητας, της φωτεινής οθόνης και της λειτουργίας e-book. Είτε υπό το φως του ηλίου είτε υπό χαμηλό φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια άνετη εμπειρία προβολής και να μη στερηθούν τίποτα από τη χαρά της ανάγνωσης.  Το HUAWEI nova Y70 φροντίζει και για το χρόνο που περνάνε οι χρήστες μπροστά από την οθόνη κατά τη διάρκεια της νύχτας, μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης και την ένταση χρώματος. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στη μείωση του ερεθισμού και στην ανακούφιση της καταπόνησης των ματιών, για την ενισχυμένη προστασία της όρασης των χρηστών.

 

 

Όσον αφορά τα χρώματα και το σχεδιασμό, το HUAWEI nova Y70 έχει κληρονομήσει την αισθητική υπεροχή της σειράς nova Y. Εκτός από τον όμορφο, καμπύλο σχεδιασμό του, το νέο smartphone διατίθεται σε τρεις χρωματικές παλέτες: Pearl White, Crystal Blue και Midnight Black, για να ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που οι νεότερες γενιές αντιλαμβάνονται την μόδα σήμερα, επιτρέποντας εύκολους και άνετους, στιλιστικούς συνδυασμούς.

 

 

 

Ζήστε μια έξυπνη ψηφιακή ζωή με μεγάλο χώρο αποθήκευσης και νέα εμπειρία ήχου

 

Στη νέα εποχή των smartphones, η Huawei είναι αφοσιωμένη στο να ηγείται των τεχνολογικών εξελίξεων, συνεχίζοντας να προσφέρει στους καταναλωτές μια έξυπνη ψηφιακή εμπειρία ζωής. Το HUAWEI nova Y70 διαθέτει μεγάλο χώρο αποθήκευσης 4 GB και χωρητικότητα αποθήκευσης έως 512 GB κατά τη χρήση καρτών MicroSD.  Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος καθησυχάζει τους χρήστες σε θέματα αποθήκευσης, ενώ εγγυάται σταθερή απόδοση κατά την εναλλαγή ή την εκτέλεση πολλών εφαρμογών, προσφέροντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία που διαρκεί στο χρόνο.

 

 

Το HUAWEI nova Y70 διαθέτει επίσης τεχνολογία συμπίεσης σούπερ αρχείων EROFTS για την ελαχιστοποίηση του χώρου αποθήκευσης κατά τη λήψη των αγαπημένων τραγουδιών, βίντεο και παιχνιδιών του χρήστη.

 

 

Η σειρά HUAWEI nova Y έχει επιτρέψει στους χρήστες να απολαμβάνουν την ακρόαση μουσικής σε υψηλή ένταση. Η νέα γενιά της σειράς, μέσω του HUAWEI nova Y70, είναι εξοπλισμένη με το πρόσφατα αναβαθμισμένο HUAWEI SuperSound για την εκ νέου προσαρμογή της ποιότητας του ήχου, παρέχοντας ισχυρότερο μπάσο, καθαρότερο μεσαίο εύρος, με πολύ βελτιωμένο δυναμικό εύρος και αίσθηση χώρου.

 

 

Το HUAWEI nova Y70 υποστηρίζει ένα εικονικό ηχητικό εφέ sky surround 9,1 καναλιών, το οποίο προσδίδει 3D εφέ στον ήχο, δημιουργώντας έτσι ένα εκπληκτικό sky channel εφέ. Είτε οι χρήστες ακούν τραγούδια είτε παρακολουθούν ταινίες, μπορούν να απολαύσουν ένα καθηλωτικό ηχητικό ταξίδι με εντυπωσιακά εφέ.

 

 

Γίνε ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου: selfie κάμερα ομορφιάς μαζί με οπίσθια κάμερα υψηλής ανάλυσης

 

Οι selfies είναι ένας τρόπος επικοινωνίας για τη νεότερη γενιά. Το HUAWEI nova Y70 ενισχύει την μπροστινή κάμερα 8MP, η οποία μπορεί να αποτυπώνει selfie με ευκρινείς λεπτομέρειες. Η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει εφέ bokeh και μαζί με τον αναπτυγμένο αλγόριθμο AI Beauty της Huawei, μπορεί να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο εφέ ομορφιάς με βάση τα χαρακτηριστικά του χρήστη, όπως η ηλικία και το φύλο. Επιπλέον, το HUAWEI nova Y70 διαθέτει την τεχνολογία απεικόνισης οπίσθιου φωτισμού HDR που μπορεί να αποτυπώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε πορτρέτα και τοπία χωρίς να ανησυχείτε για παρεμβολές φωτός, αποτυπώνοντας και τα δύο είδη φωτογραφίας με κάθε λεπτομέρεια.

 

Αναφορικά με την οπίσθια κάμερα, το HUAWEI nova Y70 διαθέτει τριπλή κάμερα AI, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας υψηλής ανάλυσης 48MP (διάφραγμα f/1.8), μιας κάμερας υπερευρείας γωνίας 120° 5MP και μιας κάμερας βάθους 2MP. Η κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης με τους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους της HUAWEI μπορεί να μειώσει τον θόρυβο και να αυξήσει το δυναμικό εύρος, διασφαλίζοντας ότι κάθε λήψη είναι βέλτιστης ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν τραβάτε πορτρέτα ή τοπία. Η κάμερα υπερευρείας γωνίας 120° σας βοηθά να χωρέσετε εύκολα περισσότερο περιεχόμενο σε μία λήψη για να αποτυπώσετε κάθε ανάμνηση, είτε τραβάτε τοπία είτε ομαδικές φωτογραφίες.

 

Η ξεχωριστή κάμερα βάθους λειτουργεί σε συνδυασμό με τον πρόσφατα αναπτυγμένο αλγόριθμο bokeh που μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια την απόσταση και το βάθος του αντικειμένου της φωτογράφισης. Η 3D απεικόνιση επιτυγχάνεται για να αναδείξει τον πρωταγωνιστή της φωτογράφισης είτε φωτογραφίζετε τοπία είτε πορτρέτα.

 

Μια αποτελεσματική, άνετη και ασφαλής διαδραστική εμπειρία με το EMUI 12

 

 

Για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο και τη συνεργασία μεταξύ συσκευών, το EMUI 12 προσφέρει έναν απλό τρόπο σύνδεσης. Στο Super Device του HUAWEI nova Y70, το εικονίδιο smartphone βρίσκεται στο κέντρο, περιτριγυρισμένο από εικονίδια που αντιπροσωπεύουν άλλες συσκευές (όπως  smartphones και ηχεία της HUAWEI ). Για να συνδέσουν δύο συσκευές μεταξύ τους, οι χρήστες απλώς σύρουν προς το smartphone τα εικονίδια που αντιστοιχούν στις συσκευές που θέλουν να συνδεθούν. Επιπλέον, το HUAWEI MeeTime υποστηρίζει πολλαπλές κλήσεις με έως και 12 μέρη βιντεοκλήσεων HD και υψηλού ρυθμού καρέ στο HUAWEI nova Y70 με εξοπλισμό EMUI 12. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τις κλήσεις MeeTime σε ένα HUAWEI Vision για να απολαύσουν μια εμπειρία βιντεοκλήσης σε μεγαλύτερη οθόνη.

 

Επιπλέον, το HUAWEI nova Y70 υποστηρίζει την λειτουργία Easy Mode. Όταν είναι ενεργοποιημένη , καθιστά την χρήση πιο συμπαγή με μεγάλα εικονίδια, γραμματοσειρές και οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο πιο καθαρά, κάτι που είναι πιο απλό και αποτελεσματικό στη χρήση. Επιπλέον, οι δυνατότητες κίνησης των δακτύλων που υποστηρίζονται στο HUAWEI nova Y70 επιτρέπουν στους χρήστες να τραβούν στιγμιότυπα οθόνης πιο εύκολα, προσφέροντας πιο άνετη εμπειρία χρήσης.

 

Το HUAWEI AppGallery είναι η επίσημη αγορά εφαρμογών της Huawei, παρέχοντας στους χρήστες αναζήτηση, λήψη, διαχείριση και κοινή χρήση εφαρμογών για κινητά. Προσφέρει στους χρήστες εφαρμογές με παγκόσμια εμβέλεια, όπως και πολλές, ντόπιες εφαρμογές για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες τους. Επιπρόσθετα, χάρη στη μοναδική δυνατότητα HMS Core της Huawei, οι εφαρμογές προσφέρουν την δυνατότητα μία διασυνδεδεμένης χρήσης, παρέχοντας στους καταναλωτές μια πιο βολική και καινοτόμο εμπειρία εφαρμογών.

 

Το HUAWEI AppGallery παρέχει επίσης τετραπλά επίπεδα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης ασφαλείας ευαίσθητων αρχείων, της ανίχνευσης διαρροών απορρήτου, της ανίχνευσης κακόβουλης συμπεριφοράς και του μη αυτόματου επανελέγχου πραγματικού ονόματος. Παρέχει επίσης έναν μηχανισμό βαθμολόγησης εφαρμογών για την προστασία της ασφάλειας των ανηλίκων κατά τη χρήση του Διαδικτύου.

 

Ως ένα νέο προϊόν που στοχεύει στη νεότερη γενιά, το HUAWEI nova Y70 προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όπως τη μεγάλη οθόνη, τη μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τον αυξημένο αποθηκευτικό χώρο, μέχρι τα προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία των δυνατοτήτων απεικόνισης και της έξυπνης αλληλεπίδρασης, το HUAWEI nova Y70 , όχι μόνο προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία που συνδυάζει την τεχνολογία με τη μόδα, αλλά επίσης και μια απλή, άνετη, αποτελεσματική, ασφαλή και αξιόπιστη διαδραστική εμπειρία που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

 

Τα HUAWEI nova Y70 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μετά από την ανακοίνωση τους σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία παρουσιάστηκε επίσης μια ποικιλία νέων καινοτόμων προϊόντων με τεχνολογία αιχμής: το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2, τo HUAWEI MateBook D 16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink, τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 και τo HUAWEI nova Y90.

 

Το HUAWEI nova Y70 είναι διαθέσιμo σε όλο  το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

στο αρθρο γραφει "Το HUAWEI nova Y70 διαθέτει μεγάλο χώρο αποθήκευσης 4 GB"

Ναι το ξερω, λαθη γινονται παντου

νεο μηνυμα

το κειμενο στο αρθρο δεν ειναι δικο τους. υπαρχει και εδω με το ιδιο λαθος και αφορα την RAM

https://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/huawei-nova-y70-kompsos-sxediasmos-ke-ekpliktikes-dinatotites-se-ena-smartphone

Edited by lneam
Link to comment
Share on other sites

μιλαμε για τηλεφωνο-σαπακι με σχεδον 6,8'' στα 720p, 4gb ram, επεξεργαστη αγνωστων λοιπων στοιχειων, καμερες για γελια, wi-fi με μπαντες να λειπουν, χωρις google φυσικα και το μονο που αξιζει θα ειναι η μπαταρια. και τα σαιτ στο ελλαδισταν το προμοταρουν λες και προκειται για το θαυμα της τεχνολογιας. το χαρτζιλικι απ τους κινεζους ναι ναι καλα...

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτά είναι το κέρδος, ούτε 100€ δεν αξίζει.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

μιλαμε για τηλεφωνο-σαπακι με σχεδον 6,8'' στα 720p, 4gb ram, επεξεργαστη αγνωστων λοιπων στοιχειων, καμερες για γελια, wi-fi με μπαντες να λειπουν, χωρις google φυσικα και το μονο που αξιζει θα ειναι η μπαταρια. και τα σαιτ στο ελλαδισταν το προμοταρουν λες και προκειται για το θαυμα της τεχνολογιας. το χαρτζιλικι απ τους κινεζους ναι ναι καλα...
Από αυτά που έγραψα πάνω -για να είμαι δίκαιος- παίρνω πίσω ό,τι είπα για τον επεξεργαστή. SnapDragon 680 έχει απ' ότι είδα με λίγο ψάξιμο. Για τα 180€ καλός είναι.

Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...