Sofos_5 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 +1 gestures Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Εννοειται χειρονομιες. Εδω και τουλαχιστον 3 χρονια... 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 τώρα τελευταία gestures αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Και εγώ προς μεγάλη μου έκπληξη, ενώ χρησιμοποιούσα πάρα πολύ καιρό τις χειρονομίες, επέστρεψα στα πλήκτρα πλοήγησης. Για πολλούς λόγους θεωρώ ότι τελικά βολεύουν καλύτερα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 On 6/7/2022 at 10:26 ΜΜ, mol said: Θενξ, αν και το βρήκα λίγο μετά που ποσταρα. Προς το παρών την παλεύω με τις χειρονομίες. Θα δείξει στο μέλλον Ακόμη gestures και θα μείνω για πολύ καιρό, ειδικά αν πάρω iphone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 12 minutes ago, mol said: Ακόμη gestures και θα μείνω για πολύ καιρό, ειδικά αν πάρω iphone Τώρα ποιο κινητό έχεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 7 minutes ago, p_k said: Τώρα ποιο κινητό έχεις; Redmi note 9 pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 έχω το Α72 και δοκιμάζω τα gestures .αυτό που δεν έχει μπάρα κάτω και πάω πίσω σερνοτας αριστερά το δάκτυλο από τα πλάγια της οθόνης.ΌΜΩΣ όταν κάνω swipe από κάτω προς τα πάνω για να κλείσει μια εφαρμογή ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙ με το σύρσιμο του δακτύλου και πχ ανεβάζει το μενού των google maps ΠΡΙΝ την κλείσει το swipe την εφαρμογή ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2022 Εικονικά κουμπιά τε gestures δεν μου αρέσουν καθόλου 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Εννοείται gestures.κανένας λόγος για πισωγύρισμα πλέον.Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts