sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αφου θες το τηλεφωνου του delivery Goody's ρε, τι "ολοι τρωτε":p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 :w00t: Ποιο goodys κάνει delivery? Με ενδιαφέρει! Έχεις κάποιο τηλέφωνο και την περιοχή του ταχυεδεσματοπωλείου; Κάνουν delivery ,προς το παρών μόνο σε επιχειρήσεις. Μάλιστα έχουν έναν ενιαίο αριθμό 800 .... (δεν το βρίσκω τώρα) στον οποίο καλείς δίνεις την παραγγελία σου και σου τα φέρνει το πιο κοντίνο σε 'σενα κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αφου θες το τηλεφωνου του delivery Goody's ρε, τι "ολοι τρωτε":p Το θελω για δικούς μου λόγους. Εκτος αν κάνουν delivery από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια. :rolleyes: Είμαι καθαρός πια. Κάνουν delivery ,προς το παρών μόνο σε επιχειρήσεις. Μάλιστα έχουν έναν ενιαίο αριθμό 800 .... (δεν το βρίσκω τώρα) στον οποίο καλείς δίνεις την παραγγελία σου και σου τα φέρνει το πιο κοντίνο σε 'σενα κατάστημα. Thanx. Για επιχειρήσεις το ξερα. Δουλευε η αδερφή μου στα Πρίνου και τους τα πήγαινα. Να σαι καλά. :) Πάντως πρέπει να χάνουν τεράστια ποσά τα goddys που δεν έχουν delivery.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Δουλευε η αδερφή μου στα Πρίνου και τους τα πήγαινα. Να σαι καλά. :) Ελπιζω οχι για τους πελατες :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILHS777 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 OPOIOS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚ/ΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ vassileiosvas@yahoo.gr προ2006 στειλε αυτα τα προγραμματα που λεσ:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Στα goodys έχει παρατηρήσει πολλές φορές τις ταμίες χωρίς πλένουν χέρια να φτιάχνουν burgers. Και έχω αμφιβολίες για την υγιεινή του salad bar. Υποτίθεται ότι κάθε τρίωρο αλλάζουν τις γαβάθες, δηλαδή ότι περισσεύει το πετάνε; Δεν το πιστεύω με τίποτα. Επίσης το delivery τους είναι τουλάχιστον άθλιο. Άλλα παραγγέλνουμε άλλα μας φέρνουν. Αυτο για το salad bar σιγουρα δεν ισχυει...στανταρ μπορει να το κρατησουνε και μια εβδομαδα χωρις ανανεωση! Αν παρατηρησεις, το βραδυ που κλεινουν τα μαζευουν ολα απο το salad bar σε καροτσακι... :whistle: Γι'αυτο καλυτερα να βαζεις απο τα πιο νορμαλ λαχανικα (τα φασολια π.χ. καλυτερα να μην σκεφτεις ποσο καιρο τα εχουν) και να ευχεσαι να εχουν καταναλωση στο salad bar :( Τωρα για τους ταμιες που λες, αν εχουν και πολυ κοσμο...σιγουρα δεν προκειται να πλυνουν τα χερια τους :mad: Βεβαια η υγιεινη νομιζω εξαρταται και απο τον προισταμενο του καταστηματος αλλα και απο τον καθε υπαλληλο :( Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Δεν δουλευω στα Goodys αλλα δουλευω στον ιδιο ομιλο που ανηκουν τα Goodys (Vivartia).Γι αυτο το λογο σου ειπα οτι μιλαω με 99% σιγουρια αφου καθε μερα στο εταιρικο μαιλ μου βλεπω πιστοποιησεις υγεονομικων ελεγχων και ξερω εκ τον εσω το τροπο μεταφορας , αποθηκευσης κτλ αφου τα εχω δει απο κοντα.Τεσπα δεν θελω να πεισω κανεναν απλα την γνωμη μου λεω. Και επιμενω οτι σαν το σπιτικο φαγητο δεν βρησκεις πουθενα αλλα τουλαχιστον τα θεωρω πιο αξιοπιστα Το θεμα ειναι οι συνθηκες παρασκευης στο καθε καταστημα. Οσον αφορα τον εφοδιασμο, εχει τυχει να δω πως γινεται αρκετες φορες οπως και πολλοι αλλοι (φανταζομαι). Οντως οι συνθηκες διανομης ειναι αριστες (φαινονται τουλαχιστον) αφου ολα τα τροφιμα ειναι σφραγισμενα, το καθενα στο σακουλακι του και σε ειδικα καφασια. Δεν ερχονται σε επαφη με το περιβαλλον παρα μονο μεσα στο καταστημα. Αυτο που παιζει καθοριστικο ρολο ομως ειναι οι συνθηκες υγιεινης κατα την παρασκευη του τελικου προϊοντος: Γιατι αν οι υπαλληλοι δεν φορανε γαντια και οταν γεμιζει με ψιχουλα και απομειναρια ο παγκος τους, τον καθαριζουν με ενα βετεξ που εχουν παραδιπλα (που κανενας δεν ξερει τι αλλο εχει καθαρισει!) και συνεχιζουν χωρις να πλυνουν τα χερια τους τοτε τι να το κανω αν το εργοστασιο της Goodys εχει 100 πιστοποιησεις ISO και HAACP; Ουτε το οτι το ταδε καταστημα εχει 20-30 "βραβεια" κορνιζωμενα λεει τιποτα ;) Αν βαλω και τα τερτιπια που κανουν με τις ημερομηνιες ληξης (ειχα μεινει καγκελο τα Χριστουγεννα οταν η προϊσταμενη αλλαζε τις ημερομηνιες στα γλυκα μπροστα μου σαν να μην τρεχει τιποτα :shock:) τοτε αστα να πανε! Και φυσικα απο την υγιεινη αφηνω εξω τις τουαλλετες που στα μισα καταστηματα καθαριζονται μια-δυο φορες την εβδομαδα :ninja: Κατα τη γνωμη μου, θεωρω απαραδεκτο πως μια εταιρια σαν τη Goodys αφηνει το θεμα της υγιεινης κατα την παρασκευη στα χερια του καθε προϊσταμενου και εργαζομενου ;) (εμενα αυτο μου φαινεται οτι κανει) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobaingr Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Παιδια...επειδη ειχα δουλεψει σε Goodys...ακουστε απο μεσα τι γινεται...(τα πιο πολλα απ αυτα που λετε δεν παιζει να γινονται...) ΠΡΩΤΑ απ ολα...να ξεκαθαρισω μια και καλη...οτι ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ....πιο δυνατα δεν μπορω να το πω... ΑΝ ΟΜΩΣ....ειμαι εξω....θα προτιμησω να φαω Goodys...παρα σε καποιο εστιατοριο...(πειτε το σουβλατζιδικο....πειτε το οπως θελετε...)να εξηγησω γιατι... εχουν συγκεκριμενες διαδικασιες καθαρισμου...ολων των χωρων (ειτε τουαλετας...ειτε κουζινας...ειτε σαλονιου...ειτε salad bar....ειτε λαδια φριτεζας ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ) οντως μερικες φορες λογω φορτου εργασιας μπορει να μην προλαβουν να κανουν καποιο χωρο καλα...αλλα πιστεψτε με...αν αυτος ο χωρος (πεστο τουαλετα ας πουμε...) μεινει χωρις να γινουν λεπτομερεις καθαριοτητες πανω απο 2 μερες....βγαζει....ΦΙΔΙΑ!!!! ειναι τετοιος ο ογκος πελατων...που απλα δεν παιζει να καθαριζεις μια φορα την εβδομαδα (οπως ειπε ενας φιλος...) (τουαλετες ας πουμε καθαριζαμε καθε 30 λεπτα!!!!...ποιος ειπε για μια εβδομαδα!!!????????) Φανταστειτε στο ιδιο σας το σπιτι να μπαινουν καθημερινα....απο 800 εως 2.000 ατομα (εκει παιζουν οι πελατες σε καθε ενα...)και πειτε μου εσεις αν μπορειτε να ειναι ολοκαθαρες οι τουαλετες και οι χωροι ανα πασα στιγμη... Και μην μου πει κανενας οτι θα επρεπε να εχουν λατζα συνεχεια για τις τουαλετες....Μην ξεχνατε το κομματι κοστους...δεν πληρωνει ο πελατης 40 ευρω το γευμα του!!!κατα Μ.Ο. πληρωνει 5-7 ευρω!!!!! Οι προδιαγραφες στα προιοντα..απλα αφηστε το..θα πω μονο κατι που ειδα σε ελεγχο ΕΦΕΤ...να κυκλοφορει ο ΕΦΕΤ με τις ιδιες σημειωσεις που μας ειχαν δωσει απο την διοικηση οταν ειχαμε προσληφθει για να μαθουμε 5 πραγματα για τα καθηκοντα μας...αν αυτο λεει κατι....(σε ερωτηση μου στον προισταμενο μου ειπε οτι οντως ο ΕΦΕΤ συνεργαζεται με τα κεντρικα της Goodys λογω εμπειριας...πανω απο 25 χρονια προδιαγραφες...οταν ο ΕΦΕΤ...ακομα κοιμοταν...) Οντως υπαρχουν μαγαζια που αλλαζουν στικερακια....οντως μπορει η ταμιας να φτιαξει κατι πισω στην κουζινα...(στο μαγαζι που δουλευα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ βεβαια...Αλλα δεχομαι οτι μπορει να γινει...)...αλλα...αν υπολογισει με την κοινη λογικη...170 μαγαζια...(+ καμμια 70αρια τα flocafe...παμε στα 240 χοντρα-χοντρα...) με μεσο ορο....800 ατομα την μεσα (πηρα το ελαχιστο..) μιλαμε για κοντα 200.000 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...!!!!!! γιατι δεν βγαινουν 10 (οχι την ημερα...τον μηνα!!!) να πουν...ΝΑ!!! αυτη ειναι μια φωτογραφια με μουχλιασμενο προιον...αυτη ειναι μια μικροβιολογικη αναλυση με προβληματικο προιον απο αυτο το μαγαζι????? μην ξεχνατε οτι ο Ευγγελατος καλος και αγιος...αλλα...θελει τηλεθεαση...και στο ονομα αυτης....παιζουν πολλα..!!!!! Δεν ειναι οτι ολα καλα και αγια...απλα...ειναι οτι καλλυτερο για φαγητο εξω... (βεβαια....οι πατατες ειναι τηγανητες....να αποφευγονται...αλλα....αυτο ισχυει και για το σπιτι σας..ετσι δεν ειναι????!!! ;-) να προσεχουμε τι λεμε...γιατι....δυτυχως ολοι τρωμε εξω...λογω δουλειας... δεχομαι οτι ενας φιλος επαθε γαστρεντεριτιδα...αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο απο τα Goodys γιατι καποιος αλλος που ειχε φαει εκεινη την μερα απο το ιδιο προιον που ειχε ακουμπησει στον ιδιο παγκο...μπορει να πεθαινε (να μην ειχε τοσο καλυ κραση οπως ο φιλος...)...και τοτε θα γινοταν καλη ερευνα πιστεψτε με...!!!!και στα 25 χρονια που υπαρχουν αυτα τα μαγαζια...δεν εχει ακουστει κατι τετοιο...και σκεφτειτε...για ποσα γευματα μιλαμε ολα αυτα τα χρονια..!!!!!! (sorry για το μεγαλο post...απλα..καλο ειναι να ξερουμε τι τρωμε....!!!και νομιζω οτι η εμπειρια μου εκ των εσω...ειναι σημαντικη....!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Μακριά από το goody's delivery. Οι τηλεφωνήτριες τους είναι απαράδεκτες και δεν ξέρουν την δουλειά τους. Στις μακαρονάδες ποτέ δεν βάζουν κριτσίνια (αυτό θα πει διαδικασίες), και όταν της είπαμε να μας τα βάλει, μας είπε ότι θα τα χρεώσει 35 λεπτά. Μιλώντας με έναν 'υπεύθυνο' μας είπε ότι η κοπέλα κάνει λάθος, αλλά τα κριτσίνια πάλι δεν μας τα έβαλαν. Την άλλη φορά τους ζητήσαμε μακαρόνια χωρίς τυρί. Εννοείται ότι τα μακαρόνια μας τα έστειλαν με τυρί από πάνω, πήραμε πάλι τηλέφωνο, πάλι η κοπέλα έκανε την πάπια, πάλι μιλήσαμε με έναν τύπο που συστήθηκε ως υπέυθυνος (και φυσικά δεν μας έδωσε ονοματεπώνυμο), μετά από πολύ φασαρία μας είπε ότι θα στέιλει τα μακαρόνια χωρίς τυρί. Ακόμα έρχεται η μακαρονάδα. Τελευταίο κρούσμα που είχαμε, ζητήσαμε club χωρίς αλλαντικά, η τηλεφωνήτρια έγραψε χωρίς ζαμπόν και ήρθε ένα club με μπέικον. Πάλι τηλέφωνο, πάλι μιλήσαμε με τον υπέυθυνο, του ζητήσαμε ταχυδρομική διεύιθυνση ή ΦΑΞ για να στέιλουμε γράμμα διαμαρτυρίας, αυτός έκανε την πάπια λέγοντας ότι κάνει χάρη που μας μιλάει. Και το πιο γελοίο, ενώ για ένα περίπου μήνα παραγγέλναμε σχεδόν κάθε μέρα με λογαριασμούς 50-60 Ευρώ, μια μέρα η παραγγελία δεν έφτασε το όριο (νομίζω 10 Ευρώ είναι), και δεν μας την έφερναν αν δεν πέρναμε κάτι ακόμα για να φτάσει το όριο. Αυτά με το γουδης ντελίβερυ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Οι παραγγελίες φτιάχνιονται και διανέμονται από το κοντινότερο κατάστημα που βρίσκεται η επιχείρηση που έχετε κάνει την παραγγελία. Όσες φορές έχουμε παραγγείλει δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Και σε μας από το κοντινότερο μας τα φέρνουν, αλλά το πρόβλημα είναι στο τηλεφωνικό τους κέντρο. Είναι τουλάχιστον γελοίο να παραγγέλνεις να φάς από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Σχετικά με το περιστατικό που περιφράφει ο GR.04. Τα Goodys, για εμένα είναι "εργοστάσια" γρήγορου φαγητού! Χρησιμοποιώ την λέξη "εργοστάσια" με την έννοια του τυποποιημένου, του χαμηλού κόστους, της ταχύτητας και της απρόσωπης εξυπηρέτησης. Από μια τέτοια επιχείρηση εγώ προσωπικά, το μόνο που περιμένω, ότι θα μου προσφέρουν, είναι ταχύτητα και σχετικά χαμηλές τιμές. Δεν περιμένω ούτε ποιότητα, ούτε καλή εξυπηρέτηση. Αν θέλω καλύτερη ποιότητα ή καλύτερη εξυπηρέτηση, θα πάω σε ένα εστιατόριο-ταβέρνα. Ξέρω ότι ο Super-Roben-Των Καταναλωτών, φτωχών και αδυνάτων-Υπερασπιστής της δικαιοσύνης και προασπιστής της ενημέρωσης-ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ-ΟΥΑΟΥ, Νίκος Ευαγγελάτος έχει κάνει σχετικά ρεπορτάζ για τις "απάτες" των εστιατορίων! Αλλά είπαμε : Όλα είναι σχετικά! Μόνο μια φόρα άκουσα κάτι σωστό από την τηλεόραση σχετικά με τέτοιου είδους θέματα : Μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος! Δηλαδή μπορούμε και εμείς οι καταναλωτές να "βγάλουμε από τη μέση" τους κακούς επαγγελματίες. Μόλις διάβασα το post σου, από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα ήταν να παραθέσω το site του ΚΕ.Π.ΚΑ. (Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών), αλλά τι νόημα θα είχε; Έκανες πάρα πολύ καλά (GR.04) που μοιράστηκες αυτή σου την εμπειρία με εμάς! Πιστέυω ότι το ιδανικό θα ήταν να είμαστε ενεργοί πολίτες στην πράξη! Γι' αυτό και εγώ, ο ταπεινός Στέλιος από τη Νίκαια, αποφάσισα να κάνω embargo (= οικονομικός αποκλεισμός) όχι μόνο σε αυτή την συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά και σε πολλές άλλες όμοιές της (καλοκαιράκι έρχεται, ας χάσουμε και κανένα κιλό :p ) ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Πάντως από την χθεσινή εκπομπή ο μόνος που πήγαινε να πει κάτι σωστό ήταν ο Αργύρης Ντινόπουλος , αλλά και πάλι ο Ευαγγελάτος τον έκοβε με τον γνωστό τρόπο ... μισό μισό λεπτό ... να πάμε σε ένα βίντεο .... . Πάλι τραβηγμένη ... η εκπομπή του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Πάντως από την χθεσινή εκπομπή ο μόνος που πήγαινε να πει κάτι σωστό ήταν ο Αργύρης Ντινόπουλος , αλλά και πάλι ο Ευαγγελάτος τον έκοβε με τον γνωστό τρόπο ... μισό μισό λεπτό ... να πάμε σε ένα βίντεο .... . Πάλι τραβηγμένη ... η εκπομπή του! Είναι όμως εξαιρετικά τα ρεπορτάζ που κάνει.Υπάρχουν τελικά απατεώνες σε όλα τα επαγγέλματα.Είναι εξοργιστική η αντιμετώπιση που έχουν μερικοί ανυποψίαστοι πελάτες από ηλεκτρολόγους κ.ο.κ. Στη χθεσινή εκπομπή έγινε αποφώνηση :confused: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τα παραλεει ο Ευαγγελατος δεν ειναι τοσο κακοι οι ηλεκτρολογοι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τα παραλεει ο Ευαγγελατος δεν ειναι τοσο κακοι οι ηλεκτρολογοι :whistle: Νομίζω πως το καθιστά σαφές σε κάθε του εκπομπή πως σε όλες τις ασχολίες υπάρχουν και καλοί και κακοί επαγγελματίες. Σκοπός των «Αποδείξεων» είναι να ξεσκεπάσουν τους κακούς,ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας με τον τρόπο αυτόν το τηλεοπτικό κοινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Νομίζω πως το καθιστά σαφές σε κάθε του εκπομπή πως σε όλες τις ασχολίες υπάρχουν και καλοί και κακοί επαγγελματίες. Σκοπός των «Αποδείξεων» είναι να ξεσκεπάσουν τους κακούς,ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας με τον τρόπο αυτόν το τηλεοπτικό κοινό. Κοινωνικό λειτούργημα. Και οι προθέσεις του Ευαγγελάτου είναι αγνές. Για το καλό της κοινωνίας το κάνει. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Κοινωνικό λειτούργημα. Και οι προθέσεις του Ευαγγελάτου είναι αγνές. Για το καλό της κοινωνίας το κάνει. :) Θεωρείς ότι ο σκοπός της εκπομπής είναι διαφορετικός από αυτόν που ανέφερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Θεωρείς ότι ο σκοπός της εκπομπής είναι διαφορετικός από αυτόν που ανέφερα; Σκοπός της εκπομπής είναι η τηλεθέαση -> διαφημίσεις -> λεφτά. Και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι η υπερβολή και η κινδυνολογία, έστω και αν χρειαστεί να "μαγειρέψεις" λίγο - ή πολύ - τα ρεπορτάζ σου αν δεν σου βγαίνουν από μόνα τους. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Εγω παντως θα λεω οτι θα πεταχτω να πληρωσω τα κοινοχρηστα οταν ερχεται ο ηλεκτρολογος και μετα να δεις που θα με παρακαλαει να μου κοψει και αποδειξη :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σκοπός της εκπομπής είναι η τηλεθέαση -> διαφημίσεις -> λεφτά. Και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι η υπερβολή και η κινδυνολογία, έστω και αν χρειαστεί να "μαγειρέψεις" λίγο - ή πολύ - τα ρεπορτάζ σου αν δεν σου βγαίνουν από μόνα τους. nixx Αντικειμενικός σκοπός σχεδόν κάθε εκπομπής στην τηλεόραση είναι η απόσπαση υψηλής τηλεθέασης. Δε νομίζω όμως πως η τηλεθέαση αποτελεί και αυτοσκοπό των «Αποδείξεων».Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάνει ουσιαστική έρευνα,συλλέγοντας απτά στοιχεία,τα οποία και δημοσιοποιεί ώστε να ευαισθητοποιηθεί το τηλεοπτικό κοινό. Είναι μία ενημερωτική εκπομπή και όχι ένα σόου κινδυνολογίας και υπερβολής,κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αντικειμενικός σκοπός σχεδόν κάθε εκπομπής στην τηλεόραση είναι η απόσπαση υψηλής τηλεθέασης. Δε νομίζω όμως πως η τηλεθέαση αποτελεί και αυτοσκοπό των «Αποδείξεων».Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάνει ουσιαστική έρευνα,συλλέγοντας απτά στοιχεία,τα οποία και δημοσιοποιεί ώστε να ευαισθητοποιηθεί το τηλεοπτικό κοινό. Είναι μία ενημερωτική εκπομπή και όχι ένα σόου κινδυνολογίας και υπερβολής,κατά τη γνώμη μου. Συμφωνούμε να διαφωνούμε λοιπόν :) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ας μας πει πρωτα ποσα περνει αυτος και μετα να ψαχνει ποσα περνει ο ηλεκτρολογος και ο υδραυλικος που προσφερουν και περισσοτερο στην κοινωνια! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δειτε αυτο το βιντεακι απο το λεπτο 6:30 και μετα... Πολυ γελιο!:lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Μιας και ο κ.Ευαγγελάτος έχει πιάσει όλα τα επαγγέλματα και απόκαλύπτει τους τσαρλατάνους , πότε θα κάνει μια εκπομπή για το δικό του επάγγελμα, τους δημοσιογράφους ; μιας και σε αυτό υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts