Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

παιδια καλημερα , sorry που θα παρεμβω στην κουβεντα σας και θα την βγαλω για λιγο απο το θεμα της , αυτη η μελαχροινη καλεσμενη που ειχε χθες ο Νικολας στην εκπομπη του πια ηταν ?? Νομιζω Φαρμακη την ειπε...Ποια ειναι αυτη η Φαρμακη ρε παιδια??
καποιος δεν εβλεπε την εκπομπη για να μαθει καθε ποτε αλλαζουν τα λαδια στις φριτεζες...

ολγα φαρμακη νομιζω..(η "κοπελα" του θεμου και (μια εκ του)μικρουτσικου ταυτοχρονα)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχω ακουσει και εγω για τη συγκεκριμενη αλυσιδα,ενας φιλος μου δουλευε εκει και απο οτι μου ειχε πει δεν επλεναν τα μαρουλια,τωρα τι να πω.....:wacko: :wacko: Βλεπωντας ολα αυτα τα χθεσινα εχω αηδιασει τα delivery.:wacko: Απο την αλλη ειναι αδυνατον να σταματησουμε να παιρνουμε απεξω .Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μειωσουμε αισθητα των αριθμο που το κανουμε.Εκει που σαλταρα κανονικα,ειναι με το λαδι που αλλαζουν στις φριτεζες και το χρωμα που εχει αυτο.Μιλαμε για μεγαλες που....ς,βαζουν ενα μπουκαλι που εχει χρηση στα τανκς:blink: :blink: .Τι να πει κανεις......Οσο για τις αλυσιδες ταχυφαγειων ολοι μας πανω-κατω ξεραμε και απο πριν οτι αυτα που τρωγαμε εκει δεν ηταν ολα υγιεινα.

Πταίσματα. Κάποιος παλιότερα (δεν θυμάμαι NIck) είχε αναφέρει ότι όταν δούλευε σε φαστφουντάδικο, εκτός ότι άλλαζαν το λάδι μια στο τόσο, κάθε πρωί που ανοίγαν το μαγαζί στο λάδι κολυμπούσαν κατσαρίδες και τις έβγαζε το αφεντικό με τη κουτάλα και έριχνε τις πατάτες μέσα για να τηγανιστούν. :D

-Παρακαλω;

-Ναι καλησπερα μια παραγγελια να κανω;

-Ναι πειτε μου..

-Λοιπον θελω 3 απ ολα με γυρο προχτεσινο και πατατες με μαυρελαιο!

-Εεεε,μας εχει τελειωσει ο γυρος ο προχτεσινος, μονο σημερινο εχουμε!!

-Καλα, φερτε μου τοτε 2 μεριδες μπιφτεκι με μισο κιλο λιπος και μια σαλατα με σκουλικια..

-Ωραια! Αυτα;;

-Ναι ναι..

-Μια διευθυνση παρακαλω.........

-Παρακαλω;

-Ναι καλησπερα μια παραγγελια να κανω;

-Ναι πειτε μου..

-Λοιπον θελω 3 απ ολα με γυρο προχτεσινο και πατατες με μαυρελαιο!

-Εεεε,μας εχει τελειωσει ο γυρος ο προχτεσινος, μονο σημερινο εχουμε!!

-Καλα, φερτε μου τοτε 2 μεριδες μπιφτεκι με μισο κιλο λιπος και μια σαλατα με σκουλικια..

-Ωραια! Αυτα;;

-Ναι ναι..

-Μια διευθηνση παρακαλω.........

Ο Σωστός τρόπος παραγγελίας ...:lol:

καποιος δεν εβλεπε την εκπομπη για να μαθει καθε ποτε αλλαζουν τα λαδια στις φριτεζες...

ολγα φαρμακη νομιζω..(η "κοπελα" του θεμου και (μια εκ του)μικρουτσικου ταυτοχρονα)

Ναι γλυκια μου Freak δεν την εβλεπα για τα λαδια , την εκπομπη εχω σταματησει να την βλεπω εδω και καιρο , απλα χθες πανω στο ζαπινγκ επεσα πανω στην στιγμη που παρουσιαζε την κυρια και επειδη ειχα δει ενα trailer της εκπομπης και ειχα καταλαβει τι θεμα θα ειχε ρωτησα για να δω τι σχεση εχει αυτη η κυρια , γιατι οταν την παρουσιασε δεν ειπε καμια ιδιοτητα της ( η αν ειπε δεν την ακουσα εγω)

για τα λαδια δεν περιμενα να τα μαθω απο τον Ευαγγ τι γινετε στα delivery και στα fast food , ηδη ηξερα καποια πραγματα ..

Βγαινω εξω αλλα ποτε δεν παιρνω οτιδηποτε που μπορει να εχει τηγανιστει σε φριτεζα , γενικα δεν παιρνω ποτε τηγανητα , οχι μονο για λογους υγειας και θερμιδων αλλα και για τον λογο που εδειξε και η εκπομπη εχθες.

Οταν βγαινω κοιταω να πηγαινω σε πολυ συγκεκριμενα καταστηματα που ξερω τους ιδιοκτητες προσωπικα ή τουλαχιστον τους σεφ που εχουν.Δεν λεω οτι δεν παω σε ταβερνες και παω μονο σε κυριλε μαγαζια και προς Θεου δεν λεω επισης οτι τα κυριλε μαγαζια επιδη εχουν σεφ και σερβιτορους με κοστουμια δεν κανουν τετοια, απλα εκει που παω εχω τετοια σχεση που οποτε θελω μπαινω στην κουζινα τους και βλεπω το φαγητο μου να μαγειρευετε....

Λιγο απο κουζινα σκαπαζω και γω , οποτε μπορω να καταλαβω τι κανουν εκει μεσα και τι υλικα δουλευουν.

Απορω που βλεπω κοσμο να πεφτει απο τα συννεφα ακουγωντας αυτα τα πραγματα..

Και εχω ενα παραδειγμα που ολοι σιγουρα το εχετε δει αλλα αμα τα παιξει καμια εκπομπη θα γινει πανικος παλι στο νημα..

Οταν πηγαινετε η πηγαινατε να παρετε σουβλακια μικροι πριν ξεκινησουν ολα τα σουβλατζιδικα να εχουν delivery και περιμενατε εκει στην σειρα ορθιοι μαζι με τους αλλους , και ο ψηστης εβαζε τις πιττες να ψηθουν πανω σε αυτη την λαμαρινα που εχουν σχεδον ολα τα σουβλατζιδικα με την μικρη κλιση που εχει για να τρεχει το λαδι , πριν την βαλει πανω για ψησιμο δεν την βουταγε σε ενα πιατο με λαδι ή μπωλ??? ή καποιοι τοποθετουν την πιττα επανω και μετα με ενα πινελο που εχουν και βουτανε παλι στο γνωστο μπωλ , μηπως εχει προσεξει κανεις οτι αυτο το μπωλ ειναι το ιδιο , τουλαχιστον σε ολα τα σουβλατζιδικα που εχω δει εγω με αυτο που παει το λαδι οταν γλιστραει απο αυτο το σκευος !!!

και τωρα σκεφτειτε αν εχετε δει ποτε σε αυτο το σκευος να βαζει ποτε καινουργιο λαδι ο ψηστης...??

Οταν βγαινω κοιταω να πηγαινω σε πολυ συγκεκριμενα καταστηματα που ξερω τους ιδιοκτητες προσωπικα ή τουλαχιστον τους σεφ που εχουν.

Αγαπητε μου ξερω οτι στους φιλους ειναι που σερβιρουν τα χειροτερα, συνοδευομενα με διαφορα "θα σου φερω εγω το καλυτερο Μπαμπη μου, ενα μοσχαρακι τελειο, πριν λιγο εγινε" και το μοσχαρακι εχει βρωμισει, πετανε την σαλτσα, το ξεπλενουν, φτιαχνουν καινουργια σαλτσα και το ριχνουν μεσα και ετοιμο! Αυτο που σου λεω εχει γινει σε ταβερνα που δουλευε η μητερα μου.

Γι'αυτο και εγω ειτε γνωστοι μου ειτε αγνωστοι ειναι, δεν παιρνω ποτε αυτο που μου προτεινουν γιατι αυτο ειναι ΠΑΝΤΑ το χαλασμενο που θελουν να ξεφορτωθουν.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητε μου ξερω οτι στους φιλους ειναι που σερβιρουν τα χειροτερα, συνοδευομενα με διαφορα "θα σου φερω εγω το καλυτερο Μπαμπη μου, ενα μοσχαρακι τελειο, πριν λιγο εγινε" και το μοσχαρακι εχει βρωμισει, πετανε την σαλτσα, το ξεπλενουν, φτιαχνουν καινουργια σαλτσα και το ριχνουν μεσα και ετοιμο! Αυτο που σου λεω εχει γινει σε ταβερνα που δουλευε η μητερα μου.

Γι'αυτο και εγω ειτε γνωστοι μου ειτε αγνωστοι ειναι, δεν παιρνω ποτε αυτο που μου προτεινουν γιατι αυτο ειναι ΠΑΝΤΑ το χαλασμενο που θελουν να ξεφορτωθουν.;)

Αν και ειναι η πικρη αληθεια......θα συμφωνησω μαζι σου.

Χθες νομιζω στην εκπομπη κατι τετοιο αναφερθηκε.Η πικρη αληθεια ειναι οτι δυστυχως δεν μπορουμε απο πουθενα να προφυλαχτουμε..:( :mad: :mad: :mad:

τα Goodys ηταν το τελευταιο αποκουμπι...παει και αυτο!

Ερχονται μερες πεινας...(λεμε τωρα)!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Πήγα να αφήσω και χθες μήνυμα (10+σειρών) αλλά κάτι έπαθε και κόλλησε η σελίδα τέτοια ώρα για 5 λεπτά... :mad:

sofi-k 2 μήνες χωρίς πελατεία ξέρεις τι είναι για τα goodys;

Χονδρή ζημιά!

Πιστεύω οτι ο Ευαγγελάτος λόγο τηλεθέασης αντί να φωτογραφήσει τα mcdonalds φωτογράφησε τα goodys.

Έχω πολλούς φίλους συγγενείς που δουλεύουν και όλοι έχουν να λένε για τυπικότητες που τους υποχρεώνουν να κάνουν βάση γενικής καθαριότητας.

Όχι ότι δεν θα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο.

...

Παιδια αυτο που ξερω εγω ειναι οτι τα Goodys εχουν στανταρς και εχουν και εσωτερικο ελεγχο.Αν καποιος εχει καταστημα φρανσαις (τα πιο πολλα) και δεν τα τηρει τοτε του περνουν την επιχειρηση και την δινουν αλλου...δηλ αυτος καταστρεφετε.Γι αυτο και δεν συμφερει κανεναν τους να κανει λαδιες.Ακομα ο ανεφοδιασμος τους ειναι εσωτερικος απο κεντρικες αποθηκες.

Αυτα τα ξερω σιγουρα κι γι' αυτο αδυνατο να πιστεψω αυτα που λεγοντε αλλα οκ δεν βαζω το χερι στην φωτια για τιποτα:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!

Παιδια αυτο που ξερω εγω ειναι οτι τα Goodys εχουν στανταρς και εχουν και εσωτερικο ελεγχο.Αν καποιος εχει καταστημα φρανσαις (τα πιο πολλα) και δεν τα τηρει τοτε του περνουν την επιχειρηση και την δινουν αλλου...δηλ αυτος καταστρεφετε.Γι αυτο και δεν συμφερει κανεναν τους να κανει λαδιες.Ακομα ο ανεφοδιασμος τους ειναι εσωτερικος απο κεντρικες αποθηκες.

Αυτα τα ξερω σιγουρα κι γι' αυτο αδυνατο να πιστεψω αυτα που λεγοντε αλλα οκ δεν βαζω το χερι στην φωτια για τιποτα:confused:

Όχι μόνο εσωτερικό αλλά και κρυφό!

Κάθε τόσο τους έρχεται "δήθεν" πελάτης και ελέγχει τα πάντα!

Μέχρι εκεί που μπορεί φυσικά χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Έπειτα τα καλύτερα goodys βραβεύονται με κάποιους τιμητικούς τίτλους καθαριότητας κλπ.

...

Έπειτα τα καλύτερα goodys βραβεύονται με κάποιους τιμητικούς τίτλους καθαριότητας κλπ.

Ναι και μετά παίρνουν τους τίτλους και τους βάζουν κορνίζα στο διάδρομο δίπλα από την πόρτα της τουαλέτας.:lol:

Στα goodys έχει παρατηρήσει πολλές φορές τις ταμίες χωρίς πλένουν χέρια να φτιάχνουν burgers. Και έχω αμφιβολίες για την υγιεινή του salad bar. Υποτίθεται ότι κάθε τρίωρο αλλάζουν τις γαβάθες, δηλαδή ότι περισσεύει το πετάνε; Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Επίσης το delivery τους είναι τουλάχιστον άθλιο. Άλλα παραγγέλνουμε άλλα μας φέρνουν.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Πολυ εμπιστοσυνη βλεπω στα Goody's...Ας ειμαστε και λιγο καχυποπτοι...:)

Μπορει εκει οι υπαλληλοι να τηρουν καποιες τυπικοτητες αλλα τα υλικα δεν γνωριζουμε αν ελεγχονται σωστα, τι ποιοτητας ειναι κ.τ.λ.

salonicafan_TASO αποκλειεται να μεινει χωρις πελατεια...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα Goody's είναι η μόνη αλυσίδα fast food η οποία εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια. Τα πάντα φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου, οι πρώτες ύλες τους είναι από τις δικές τους αποθήκες και όχι άπο όπου γουστάρει ο κάθε ιδιοκτήτης, και ενώ τρώω τόσα χρόνια ποτέ δεν με πείραξε κάτι, σε αντίθεση φυσικά με πιτσαρίες/σουβλατζίδικα κτλ.

Τα Goody's έχουν την πολυτέλεια να προσέχουν την καθαριότητα τους και τις πρώτες ύλες τους επειδή ακριβώς έχουν και τεράστια κέρδη.

Το να ρίχνανε το επίπεδο των υπηρεσιών τους μόνο κακό θα τους έκανε, σε καμιά περίπτωση δεν τους συμφέρει να γλυτώσουν 5-10 ευρώ από το λάδι που χρησιμοποιούν και στην τελική όπως είπα, δεν το έχουνε και ανάγκη λόγω των τεράστιων κερδών τους. Καλώς ή κακώς οι μεγάλες εταιρίες είναι και οι μόνες που μπορούν να προσφέρουν ποιότητα στις υπηρεσίες.

Επίσης τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει "α πα πα, Goody's, τρελός είσαι, δεν τρώγονται αυτά τα πράγματα, τα σιχαίνομαι" σε αντίθεση με McDonalds που ακόμα και εγώ που τρέφομαι με "σκουπίδια" αποκλειστικά σιχαίνομαι να πατήσω εκεί μέσα.

Για τα σουβλατζίδικα επίσης να πω, πως δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ καθαρό.

Είναι τέτοιο το είδος του φαγητού, που πραγματικά θα πρέπει να πέσεις σε πάρα πολύ "ψείρα" επαγγελματία ώστε να φας καθαρό γύρο ή σουβλάκι.

Μια φορά να δούμε πως ετοιμάζεται ο γύρος ή που τον έχουν αποθηκευμένο πριν ετοιμαστεί και αρκεί για να μην ξαναφάμε.

Έλα που είναι νόστιμος όμως... :O

Εμένα οι υπερβολές με τρελαίνουν. Όταν ο άλλος δηλαδή είναι ξεδιάντροπα βρώμικος. Σε πολλές περιπτώσεις έχω πετύχει να βάζουν γύρο με το χέρι και σε μια εξτρίμ περίπτωση πέτυχα να βάζουν και σαλάτα με το χέρι!

Γενικά οι πολύ βρώμικοι κάνουνε μπαμ...

Οι Θεσσαλονικείς ίσως θυμούνται τον περίφημο "Κόκκορα" στην Ναυαρίνου με έναν παππού που όταν τον έβλεπες και μόνο να σου ετοιμάζει τον γύρο πραγματικά ξερνούσες, βρώμικος, με βρώμικα χέρια, στεγνά να βάζει κάτι αρχαία σουβλάκια που μουλιάζανε σε μαύρο λάδι μέσα σε μπαγιάτικο ψωμί, ό,τι να 'ναι! :lol:

Είχε δουλειά όμως γιατί το "αν χάσεις θα φας σουβλάκι απ' τον Κόκκορα" ήταν κλασικό στοίχημα! :D

Μπορει εκει οι υπαλληλοι να τηρουν καποιες τυπικοτητες αλλα τα υλικα δεν γνωριζουμε αν ελεγχονται σωστα, τι ποιοτητας ειναι κ.τ.λ.

Τα υλικα τους (εκτος απο λαχανικα) ειναι σε ολη την Ελλαδα τα ιδια.Τα διανεμει η κεντρικη αποθηκη...Οσο για τα λαχανικα παλι η ιδια η εταιρια κλεινει συνεργασια με προμηθευτες αφου πρωτα εχουν δει ποιοτητα,εγκαταστασης κτλ.

Τεσπα δεν λεω οτι με τα Goodys ειμαστε 100% σιγουροι αλλα τουλαχιστον ελαχιστοποιουμε τις πιθανοτητες τροφικης δηλητηριασης :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα Goody's είναι η μόνη αλυσίδα fast food η οποία εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια. Τα πάντα φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου, οι πρώτες ύλες τους είναι από τις δικές τους αποθήκες και όχι άπο όπου γουστάρει ο κάθε ιδιοκτήτης, και ενώ τρώω τόσα χρόνια ποτέ δεν με πείραξε κάτι, σε αντίθεση φυσικά με πιτσαρίες/σουβλατζίδικα κτλ.

Τα Goody's έχουν την πολυτέλεια να προσέχουν την καθαριότητα τους και τις πρώτες ύλες τους επειδή ακριβώς έχουν και τεράστια κέρδη.

Το να ρίχνανε το επίπεδο των υπηρεσιών τους μόνο κακό θα τους έκανε, σε καμιά περίπτωση δεν τους συμφέρει να γλυτώσουν 5-10 ευρώ από το λάδι που χρησιμοποιούν και στην τελική όπως είπα, δεν το έχουνε και ανάγκη λόγω των τεράστιων κερδών τους.

Για τα σουβλατζίδικα επίσης να πω, πως δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ καθαρό.

1.Εγω παλι μονο τον εαυτο μου εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια. Οι πρωτες υλες που ξερεις τι ειναι;;;:confused: Ακομα κι αν ειναι απο την κεντρικη αποθηκη τι μ'αυτο; Εχεις παει; Ξερουμε τι συνθηκες υπαρχουν εκει;

Εμενα με εχει πειραξει φαγητο απο τα Goody's πριν μερικους μηνες, επαθα γαστρεντεριτιδα. Εχω ξαναφαει εκτοτε βεβαια. Αλλα τοτε υπεφερα.:X

2.Τα τεραστια κερδη τι σημαινουν;Εχεις ακουσει κανεναν να λεει "α εχω πολλα λεφτα, βγαζω παρα πολλα, δεν θελω να βγαλω κι αλλα...". Απληστια αγαπητε, ανταγωνιστικοτητα...;) 5-10 ευρω ας πουμε εβδομαδιαιως ειναι απιστευτο κερδος και δεν θα το εχαναν πιστεψε με.

Οσο για τα σουβλατζιδικα αν εχεις φαει σε ολα, τοτε οκ. Αν οχι ομως, μην γενικευεις. Οσο καθαρα ειναι τα Goody's τοσο ειναι και τα σουβλατζιδικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ πολλές φορές όταν τρώω goodys αμέσως μετά τρέχω και δεν φτάνω! ( Ενώ από καντίνα δεν μου έχει συμβεί ποτέ).

Δοκιμάστε να φάτε κάτι από goodys μετά από μια δύο ώρες από την παρασκευή του να δούμε πόσο θα σας άρεσει.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

1.Εγω παλι μονο τον εαυτο μου εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια. Οι πρωτες υλες που ξερεις τι ειναι;;;:confused: Ακομα κι αν ειναι απο την κεντρικη αποθηκη τι μ'αυτο; Εχεις παει; Ξερουμε τι συνθηκες υπαρχουν εκει;

Εμενα με εχει πειραξει φαγητο απο τα Goody's πριν μερικους μηνες, επαθα γαστρεντεριτιδα. Εχω ξαναφαει εκτοτε βεβαια. Αλλα τοτε υπεφερα.:X

2.Τα τεραστια κερδη τι σημαινουν;Εχεις ακουσει κανεναν να λεει "α εχω πολλα λεφτα, βγαζω παρα πολλα, δεν θελω να βγαλω κι αλλα...". Απληστια αγαπητε, ανταγωνιστικοτητα...;) 5-10 ευρω ας πουμε εβδομαδιαιως ειναι απιστευτο κερδος και δεν θα το εχαναν πιστεψε με.

Οσο για τα σουβλατζιδικα αν εχεις φαει σε ολα, τοτε οκ. Αν οχι ομως, μην γενικευεις. Οσο καθαρα ειναι τα Goody's τοσο ειναι και τα σουβλατζιδικα.

Δεν ειναι οπως τα λες...αν χαλασουν την ποιοτητα δεν ρισκαρουν για ενα καταστημα αλλα για 200 που εχουν πανελλαδικα και μαζι τους περνουν στο γκρεμο και ολους τους επιχειρηματιες που εδωσαν κεφαλαιο πανω απο 300.000 ευρω για να ανοιξουν το καταστημα.Οσο για το κερδος υπαρχει το ρητο που λεει "η καταναλωση φερνει το κερδος" και που αρκετες επιχειρησης το εχουν σαν αρχη.Τα 5-10 ευρω τα κυνηγανε μικροκαταστηματα που δεν αντεχουν διαφορετικα να επιβιωσουν.Και οσα σου λεω τα ξερω με 99% σιγουρια και γι αυτο επιμενω.Μεγαλες εταιριες δεν παιζουν ευκολα το ονομα τους κορωνα γραμματα.

Οσο για την ποιοτητα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινα τα goodys με το σπιτικο φαγητο :) NO WHERE LIKE HOME

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ , το ότι λένε ότι είναι Ελληνικά (είναι όντως?:worry: ) και όλα ελεγμένα ... δεν λέει τίποτα! Δεν ξέρουμε ούτε σε τι συνθήκες παράγονται-φυλάσσονται-μεταφέρονται , αλλά ούτε και τι ποιότητας είναι!

Παρ' όλα αυτά...θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε...:p

Όσο για τα σουβλατζίδικα ... πως τολμάτε να βρίζεται το αγαπημένο μου στέκι :mad: :happy: ! Όπως και όλα τα άλλα μαγαζιά , υπάρχουν καθαρά σουβλατζίδικα και υπάρχουν και σκυλογατοκρεατοσουβλατζίδικα- είναι να μην σου τύχει!

Αγαπητη μονο αν δουλευεις στα Goody's ή αν εισαι στην υγειονομικη θα μπορουσες να μιλας με σιγουρια. Δεν σου ειπα οτι δινουν σκαρτο πραγμα αλλα πολυ απλα δεν ξερει κανεις. Οσο για της επιχειρησεις, τα ιδια θα μπορουσε να πει κανεις και για το κυριλατο εστιατοριο(Διονυσο) που ηταν να φανε πρωθυπουργος και Πουτιν αλλα ειδες τι εγινε. Το κερδος ειναι κερδος και η επιχεηρηση ειναι ρισκο. Αποσκοπει στο κερδος και αυτο προσπαθει να πετυχει(δυστηχως πολλες φορες με καθε τιμημα).

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολοι τρωμε απο τετοια fast-foodαδικα ή σουβλατζιδικα κ.τ.λ. και το ευχαριστιομαστε. Αλλα τουλαχιστον ας εχουμε επιγνωση του οτι τρωμε αηδιες και ανθυγιεινα πραγματα.

Αυτα που λεω ισχυουν για ολες τις επιχειρησεις οχι για τα Goody's μονο, μην βγει οτι εχω και εμμονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητη μονο αν δουλευεις στα Goody's ή αν εισαι στην υγειονομικη θα μπορουσες να μιλας με σιγουρια. Δεν σου ειπα οτι δινουν σκαρτο πραγμα αλλα πολυ απλα δεν ξερει κανεις. Οσο για της επιχειρησεις, τα ιδια θα μπορουσε να πει κανεις και για το κυριλατο εστιατοριο(Διονυσο) που ηταν να φανε πρωθυπουργος και Πουτιν αλλα ειδες τι εγινε.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολοι τρωμε απο τετοια fast-foodαδικα ή σουβλατζιδικα κ.τ.λ. και το ευχαριστιομαστε. Αλλα τουλαχιστον ας εχουμε επιγνωση του οτι τρωμε αηδιες και ανθυγιεινα πραγματα.

Δεν δουλευω στα Goodys αλλα δουλευω στον ιδιο ομιλο που ανηκουν τα Goodys (Vivartia).Γι αυτο το λογο σου ειπα οτι μιλαω με 99% σιγουρια αφου καθε μερα στο εταιρικο μαιλ μου βλεπω πιστοποιησεις υγεονομικων ελεγχων και ξερω εκ τον εσω το τροπο μεταφορας , αποθηκευσης κτλ αφου τα εχω δει απο κοντα.Τεσπα δεν θελω να πεισω κανεναν απλα την γνωμη μου λεω.

Και επιμενω οτι σαν το σπιτικο φαγητο δεν βρησκεις πουθενα αλλα τουλαχιστον τα θεωρω πιο αξιοπιστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν δουλευω στα Goodys αλλα δουλευω στον ιδιο ομιλο που ανηκουν τα Goodys (Vivartia).Γι αυτο το λογο σου ειπα οτι μιλαω με 99% σιγουρια αφου καθε μερα στο εταιρικο μαιλ μου βλεπω πιστοποιησεις υγεονομικων ελεγχων και ξερω εκ τον εσω το τροπο μεταφορας , αποθηκευσης κτλ αφου τα εχω δει απο κοντα.Τεσπα δεν θελω να πεισω κανεναν απλα την γνωμη μου λεω.

και επιμενω οτι σαν το σπιτικο φαγητο δεν βρησκεις πουθενα αλλα τουλαχιστον τα θεωρω πιο αξιοπιστα

Οκ τοτε, αλλα και παλι διατηρω τις επιφυλαξεις μου καθως ποτε δεν ξερεις ποτε θα την παθεις...;)

Hasioti συμφωνω, παντου υπαρχουν εγκληματιες και σωστοι επαγγελματιες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα goodys έχει παρατηρήσει πολλές φορές τις ταμίες χωρίς πλένουν χέρια να φτιάχνουν burgers. Και έχω αμφιβολίες για την υγιεινή του salad bar. Υποτίθεται ότι κάθε τρίωρο αλλάζουν τις γαβάθες, δηλαδή ότι περισσεύει το πετάνε; Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Επίσης το delivery τους είναι τουλάχιστον άθλιο. Άλλα παραγγέλνουμε άλλα μας φέρνουν.

:w00t:

Ποιο goodys κάνει delivery?

Με ενδιαφέρει! Έχεις κάποιο τηλέφωνο και την περιοχή του ταχυεδεσματοπωλείου;

Speak for yourself.;)

Όλοι τρώτε.:)