Dimitris79 Δημ. April 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ποιος γνωστος?:worry: Εγω ο μονος Λακαφωσης που ξερω ειναι ενας που πουλαει γιαουρτια στη Δροσια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ποιος γνωστος?:worry: Εγω ο μονος Λακαφωσης που ξερω ειναι ενας που πουλαει γιαουρτια στη Δροσια...:lol: Παλια με τον Πουρναρακη (μεχρι την πρωτη χρονια στον αλφα) ενας Κωστας Λακαφωσης μετεδιδε τους αγωνες F1. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ολοι Ευαγγελατο τωρα!!!Μου φαινεται οτι δε θα φαμε ουτε αυγουλακια,ουτε αρνακι ουτε τιποτα φετος!!!:p :lol: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ολοι Ευαγγελατο τωρα!!!Μου φαινεται οτι δε θα φαμε ουτε αυγουλακια,ουτε αρνακι ουτε τιποτα φετος!!!:p :lol: :mad: Αν η μαμά σου καβαντζώσει κάμποσα παραδοσιακά, αγνά, αυγά από κάποιο γνωστό ή συγγενή που μένει σε χωριό (δε μπορεί, οι περισσότεροι Αθηναίοι έλκουν την καταγωγή τους από κάποιο σημείο της επαρχίας), πάρει μπογιά από το super market και τα βάψει παραδοσιακά (να μυρίσει και λίγο το σπίτι παραδοσιακές μυρωδιές Μεγάλης Εβδομάδας), υπάρχει περίπτωση να φας σχετικά καλύτερης ποιότητας κόκκινα αυγά σε σχέση με αυτά που είδαμε στον Ευαγγελάτο :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 καλα ρε παιδια ειναι δυνατον ο κοσμος να αγοραζει ετοιμα βαμμενα αυγα??? ενταξει να παρεις αλλα μονο για τσουγγρισμα! οχι και φαγωμα! εδω καλα καλα δεν τρωμε τα σπιτικα θα φαμε τα "ξενα"?? ενταξει ο Ευαγγελατος δεν ακολουθει σωστη μεθοδο. το καλοκαιρι οποτε στανταρ θεμα τα παγωτα! μη φατε παγωτα απο τωρα σας το λεω εγω! για τ'αρνακια τι να πω...οτι θελουν ας κανουν εμεις παμε στο χωριο τρωμε το αρνακι το καλο απο δικο μας ανθρωπο και ο ευαγγελατος ας φαει της τατιανας την σπανακοπιτα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Μπα ούτε της Τατιάνας στη σπανακόπιτα θα φάει. Τα χορταράκια που ξέρεις από που θα είναι :confused: Οπότε ας φάμε κανένα παγωτάκι από τώρα που δεν έχουν πει ακόμα τίποτα :happy: Μισό κιλό παρφέ παρακαλώ :p Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Πορτοκαλαδιτσα φυσικη κανεις;; :p :p Παλι καλα που ανεκαθεν σιχαινομουν τα πορτοκαλια οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη αισθηση. Η μπιχλε χυμοποιια στη Σπαρτη πρεπει να ειναι η ΛΑΚΩΝΙΑ. Αυτη τη μαρκα την παιρναμε στην κατασκηνωση. Και μαλιστα ολοι ελεγαν ποσο καλυτερη ηταν απο την Αμιτα κτλ. Τωρα εξηγειται η υπεροχη γευση...η μουχλα κανει τη διαφορα! :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Πορτοκαλαδιτσα φυσικη κανεις;; :p :p Παλι καλα που ανεκαθεν σιχαινομουν τα πορτοκαλια οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη αισθηση. Η μπιχλε χυμοποιια στη Σπαρτη πρεπει να ειναι η ΛΑΚΩΝΙΑ. Αυτη τη μαρκα την παιρναμε στην κατασκηνωση. Και μαλιστα ολοι ελεγαν ποσο καλυτερη ηταν απο την Αμιτα κτλ. Τωρα εξηγειται η υπεροχη γευση...η μουχλα κανει τη διαφορα! :lol: εδειξε καμια γνωστη μαρκα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παντως μολις ειδα την εκπομπη, μου ηρθε μια εντονη επιθυμια για χυμο. Σοβαρα τωρα! Αλλα βρε παιδι μου ολα τα τροφιμα εχουν προβλημα. Τι τρωει ο Ευαγγελατος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Λοιπόν εγώ πήρα όλο το 1-λιτρο κουτάκι απο ένα χυμό, και σιγά σιγά δηλητηριαζομαι... Σαν τον Μιθριδάτη ένα πράγμα. Λέει και για κατεψυγμένα πορτοκάλια στη Λαϊκή... lol δε σε σώζει ούτε το φρέσκο πορτοκαλάκι τελικά... PS Η διατροφολόγος είναι καλό μώρο ή αρχίσαν οι παραισθήσεις απο το χυμό...; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 πιθανή στιχομυθία από εδώ κ μπρος :p .... πας επίσκεψη σε σπίτι... - να βάλω έναν χυμό; ....( παύση για σκέψη)..... - ε άμα είναι από τα χεράκια σουυ;:lol: :D βρήκα το επόμενο θέμα του ευαγγέ..το νεράκι που πίνουμε..ΕΥΔΑΠ....:ninja: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Τελικά τι έμεινε αγνό και υγιεινό να φάμε και να πιούμε? :confused: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Πορτοκαλαδιτσα φυσικη κανεις;; :p :p Παλι καλα που ανεκαθεν σιχαινομουν τα πορτοκαλια οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη αισθηση. Η μπιχλε χυμοποιια στη Σπαρτη πρεπει να ειναι η ΛΑΚΩΝΙΑ. Αυτη τη μαρκα την παιρναμε στην κατασκηνωση. Και μαλιστα ολοι ελεγαν ποσο καλυτερη ηταν απο την Αμιτα κτλ. Τωρα εξηγειται η υπεροχη γευση...η μουχλα κανει τη διαφορα! :lol: Yeap, το συγκεκριμένο εργοστάσιο αυτό είναι λογικά. Δίνουν και στην 3Ε χυμό αν θυμάμαι καλά. Ποιά υπέροχη γεύση btw; Δεν έχω δοκιμάσει χειρότερο χυμό :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 πιθανή στιχομυθία από εδώ κ μπρος :p .... πας επίσκεψη σε σπίτι... - να βάλω έναν χυμό; ....( παύση για σκέψη)..... - ε άμα είναι από τα χεράκια σουυ;:lol: :D βρήκα το επόμενο θέμα του ευαγγέ..το νεράκι που πίνουμε..ΕΥΔΑΠ....:ninja: :cry: και τα ''χεράκια σου'' θα είναι πλυμμένα ; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Yeap, το συγκεκριμένο εργοστάσιο αυτό είναι λογικά. Δίνουν και στην 3Ε χυμό αν θυμάμαι καλά. Ποιά υπέροχη γεύση btw; Δεν έχω δοκιμάσει χειρότερο χυμό :p Kοιτα εγω μονο το ροδακινο ΛΑΚΩΝΙΑ εχω δοκιμασει μια φορα που ειχαν φερει και μου φανηκε σχετικα νορμαλ. Το χυμο πορτοκαλι οπως ειπα δεν τον ακουμπαω ποτε αλλα ομολογουμενως για καποιο περιεργο λογο ειχε γκραν σουξε και στα παιδακια και στα στελεχη. :wacko: :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Λακωνια σερβιρει η Ολυμπιακη στις πτησεις της :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το ροδάκινο ροκάρει (που λέει κι ο Bayern7 :p). Τα υπόλοιπα δεν πίνονται :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Καλά που δεν έβλεπα τηλεόραση γιατί έχω πιεί 2 ποτήρια χυμό ροδάκινο ως τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 αχαχαχαχαχα ολα τα λεφτα ο χυμος Jack Daniel's :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Ποιος γνωστος?:worry: Εγω ο μονος Λακαφωσης που ξερω ειναι ενας που πουλαει γιαουρτια στη Δροσια...:lol: Άσχετο, φοβερά γιαούρτια και ο ανιψιός Λακαφώσης με υπέροχο γαλακτομπούρεκο! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 να'χαμε ενα απο φυσικο χυμο πορτοκαλι με παγακια ε?? :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 τα παγακια τα ανεφερες τυχαια ή ειδες την αντιστοιχη εκπομπη ''αποτυπωματα'' στο ALTER ? ( αλλη τραγικη ιστορια με τα παγακια ... ). Απο το πουθενα μαθαμε τωρα οτι και τα παγακια μπορουν να μεταφερουν στον ανθρωπινο οργανισμο απιστευτες ασθενειες ... ε, ρε που καταντησαμε ... τιποτα δεν ειναι υγιεινο πια ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παγάκια???Τί βρήκαν στα παγάκια?Για πείτε και σε μένα που δεν έχω ιδέα.... Νερό?Τί θα πούν δηλαδή για το νερό...:cry: Όχι το νεράκι....:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ειχε ερευνα για τα παγακια στα ''αποτυπωματα'' στο ALTER. Λιγο πολυ ''απεδειξαν'' πως τα παγακια που βαζουμε στο ποτο,στο καφε κλπ και σερβιρονται στις καφετεριες,ταβερνες,εστιατορια,μπαρ μπορουν πολυ ευκολα να μεταφερουν μικροβια και να προκαλεσουν ασθενειες . Πηραν δειγματα απο παγακια που βρισκοταν σε ψυγειακι σε καφετερια και οι αναλυσεις που εγιναν σε χημικο εργαστηριο εδειξαν πως με ΟΡΙΟ ΤΟ 0 ! σε 3 κατηγοριες μικροβιων και πολυ επικινδυνων στοιχειων ( δεν τα θυμαμαι .. ) ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 300 !!!! ακομη εδειχναν βιντεο με σερβιτορους να βαζουν τα παγακια στα ποτα με το χερι τους χωρις τη σεσουλα, να εχουν τα παγακια μαζι με τα ποτα μεσα στα ψυγιακια ( πολυ επικινδυνο οπως ειπαν για μεταδοση μικροβιων απο τα μπουκαλια ... ) και αλλα πολλα . ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ δεν γλιτωνουμε απο τιποτα... Προσοχη στα παγακια ... ποτε με το χερι ( ιδιαιτερα αν δεν ειναι πλυμμενα ... ) . Ειπαν και αλλα αλλα δεν τα θυμαμαι ... αυτα για τα παγακια ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! :( Το αποκορυψωμα ηταν οταν στο τελος εκαναν μια συγκριση αναμεσα σε ενα δειγμα απο παγακια που πηραν απο εστιατοριο και δειγμα απο το νερο ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ !!! Το αποτελεσμα της αναλυσης ? Το νερο της τουαλετας ειχε χαμηλοτερα επιπεδα μικροβιων απο αυτο του εστιατοριου!!!! Τα μικροβια αυτα που αναφεροταν στο δειγμα μπορουσαν να προκαλεσουν συμφωναμε ενα γιατρο που ηταν εκει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 :blink: Όλα ζεστά θα τα πίνω απο εδώ και πέρα.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts