gkr41 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Προσωπικά αναφέρθηκα στο θέμα της υγείας και όχι στη νηστεία. Τι θα πάθουμε δηλαδή αν τελικά αυτό που τρώμε είναι πατάτες και όχι κασέρι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Προσωπικά αναφέρθηκα στο θέμα της υγείας και όχι στη νηστεία. Τι θα πάθουμε δηλαδή αν τελικά αυτό που τρώμε είναι πατάτες και όχι κασέρι; Συγκεκριμένα στο θέμα πατάτα vs κασέρι δεν είναι το ζητούμενο η υγεία, αλλά η οικονομική απάτη. Το ίδιο κοστίζει η πατάτα, το ίδιο το γάλα??? Δηλαδή αν πας σε ένα κοσμηματοπωλείο και τους ζητήσεις ένα είδος που το πωλούν με τιμή καθαρού χρυσού αλλά είναι σχέτος τσίγκος, δεν υπάρχει απάτη??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Συγκεκριμένα στο θέμα πατάτα vs κασέρι δεν είναι το ζητούμενο η υγεία, αλλά η οικονομική απάτη. Το ίδιο κοστίζει η πατάτα, το ίδιο το γάλα??? Δηλαδή αν πας σε ένα κοσμηματοπωλείο και τους ζητήσεις ένα είδος που το πωλούν με τιμή καθαρού χρυσού αλλά είναι σχέτος τσίγκος, δεν υπάρχει απάτη??? εγώ μία φορά είχα ψωνίσει αυτό το κασέρι καθαρά από περιέργεια, αλλά η υπάλληλος των τυριών μου απάντησε με σαφήνεια ότι αντί για γάλα περιείχε πατάτα έτσι ώστε να είναι νηστίσιμο. ΔΕΝ ήταν δλδ μυστικό. Λογικό δεν είναι; Πώς θα είναι νηστίσιμο αν περιέχει γάλα; Για την ιστορία δεν το ξαναπήρα, επειδή είχε απαίσια γεύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Για την ιστορία δεν το ξαναπήρα, επειδή είχε απαίσια γεύση. Για νηστισιμο καλο ηταν.:p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 εγώ μία φορά είχα ψωνίσει αυτό το κασέρι καθαρά από περιέργεια, αλλά η υπάλληλος των τυριών μου απάντησε με σαφήνεια ότι αντί για γάλα περιείχε πατάτα έτσι ώστε να είναι νηστίσιμο. ΔΕΝ ήταν δλδ μυστικό. Λογικό δεν είναι; Πώς θα είναι νηστίσιμο αν περιέχει γάλα; Για την ιστορία δεν το ξαναπήρα, επειδή είχε απαίσια γεύση. Η έρευνα της εκπομπής αποκάλυψε ότι το κανονικό κασέρι (αυτό που υποτίθεται ότι θα πρέπει να περιέχει μόνο γάλα) παρασκευάζεται με πατάτα. Αυτό δεν το ξέρει ο καταναλωτής. Και προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα "νηστίσιμο" κασέρι, και για αισθητικούς λόγους (δε μου αρέσει να τρώω κάτι που υποτίθεται είναι τυρί ενώ είναι πατάτα), αλλά και για λόγους εγκράτειας. Δηλαδή αν δε φάω κασέρι (ή οτιδήποτε μη νηστίσιμο, όπως κρέας, γαλακτομικά κλπ) για όσες μέρες κάνω νηστεία, θα πάθω σύνδρομο στέρησης??? Άλλωστε, η όλη φιλοσοφία της νηστείας έγκειται στην εγκράτεια. Όποιος θέλει να "ξεγελαστεί", τρώγοντας "νηστίσιμα" υποκατάστατα προϊόντων που κανονικά είναι αρτυμένα (μη νηστίσιμα), απλώς ξεγελάει τον εαυτό του και δεν εξασκεί την εγκράτειά του. Φυσικά όμως είναι κατοχυρωμένο του δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Διαλέγει και πράτει αναλόγως. Το θέμα της εκπομπής είναι η απάτη που διαπράτεται. Το να παρασκευάζεις κασέρι από πατάτα και να το πουλάς στην τιμή του κανονικού κασεριού (πολλαπλάσια τιμή, δεν τίθεται ζήτημα εδώ) είναι απλά απάτη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Συγκεκριμένα στο θέμα πατάτα vs κασέρι δεν είναι το ζητούμενο η υγεία, αλλά η οικονομική απάτη. Το ίδιο κοστίζει η πατάτα, το ίδιο το γάλα??? Δηλαδή αν πας σε ένα κοσμηματοπωλείο και τους ζητήσεις ένα είδος που το πωλούν με τιμή καθαρού χρυσού αλλά είναι σχέτος τσίγκος, δεν υπάρχει απάτη??? Δεν είπα ποτέ το αντίθετο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 diladi sas peirazei perissotero to gegonos oti kapoios vgazei euros poulwntas patata anti gia kaseri, k oxi to gegonos oti den xeroume ti trwme?!!?!?!:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Και τα δυο μας πειραζουν εξισου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Και τα δυο μας πειραζουν εξισου...;) vlepw mia monopleuri anafora kuriws sto oikonomiko meros tis ipothesis gi'auto to lew.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Η έρευνα της εκπομπής αποκάλυψε ότι το κανονικό κασέρι (αυτό που υποτίθεται ότι θα πρέπει να περιέχει μόνο γάλα) παρασκευάζεται με πατάτα. Αυτό δεν το ξέρει ο καταναλωτής. Και προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα "νηστίσιμο" κασέρι, και για αισθητικούς λόγους (δε μου αρέσει να τρώω κάτι που υποτίθεται είναι τυρί ενώ είναι πατάτα), αλλά και για λόγους εγκράτειας. Δηλαδή αν δε φάω κασέρι (ή οτιδήποτε μη νηστίσιμο, όπως κρέας, γαλακτομικά κλπ) για όσες μέρες κάνω νηστεία, θα πάθω σύνδρομο στέρησης??? Άλλωστε, η όλη φιλοσοφία της νηστείας έγκειται στην εγκράτεια. Όποιος θέλει να "ξεγελαστεί", τρώγοντας "νηστίσιμα" υποκατάστατα προϊόντων που κανονικά είναι αρτυμένα (μη νηστίσιμα), απλώς ξεγελάει τον εαυτό του και δεν εξασκεί την εγκράτειά του. Φυσικά όμως είναι κατοχυρωμένο του δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Διαλέγει και πράτει αναλόγως. Το θέμα της εκπομπής είναι η απάτη που διαπράτεται. Το να παρασκευάζεις κασέρι από πατάτα και να το πουλάς στην τιμή του κανονικού κασεριού (πολλαπλάσια τιμή, δεν τίθεται ζήτημα εδώ) είναι απλά απάτη. συμφνωνώ απόλυτα σε όσα λες. απλά ανέφερα το γεγονός, δεν είδα το συγεκριμένο κομμάτι της εκπομπής. Για νηστισιμο καλο ηταν.:p ;) Μήτσο, και καλή γεύση να είχε ΔΕΝ θα το ξανα έπαιρνα γιατί ήταν πολύ ακριβότερο από το κανονικό κασέρι. Καλό, ε; :p Μιλάμε για πριν 3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Μήτσο, και καλή γεύση να είχε ΔΕΝ θα το ξανα έπαιρνα γιατί ήταν πολύ ακριβότερο από το κανονικό κασέρι. Καλό, ε; :p Μιλάμε για πριν 3 χρόνια. Παντως εμενα μ'αρεσει πιο πολυ το νηστισιμο απ'το κανονικο...ισως επειδη ειναι μαιμου & βρωμικο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Κασέρι απο πατάτα????:blink: Σοβαρολογείτε????? Δεν ήταν άνοστο???(Έτσι το φαντάζομαι...):O Ξέρουμε απο ποιά "καλή" εταιρεία βγαίνει να μη ξαναπάρω??? Πάντως με την Δωδώνη που έμαθα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...Ήταν η αγαπημένη μου φέτα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εχω φριξει μ'αυτα που βλεπω...:mad: να βγαινει ο νταβατζης στο παραθυρο & να λεει θρασυστατα πως δεν εκανε τιποτα!!!Ελεος!!!Πού ειναι ο εισαγγελεας?:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εχω φριξει μ'αυτα που βλεπω...:mad: να βγαινει ο νταβατζης στο παραθυρο & να λεει θρασυστατα πως δεν εκανε τιποτα!!!Ελεος!!!Πού ειναι ο εισαγγελεας?:mad: :mad: Προφανώς λόγω της περασμένης ώρας ......κοιμάται....:zzz: :rocket: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Τετοιο θρασος δεν εχω ξαναδει!Πραγματικα απιστευτο!:mad: Νταβατζης (προς Ευαγγελατο):Εγω δεν εκδιδω γυναικες,εσυ μπορει να το κανεις.:blink: Ευαγγελατος:Ναι,για να βρω καμια γκομενα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Κι εμένα έτσι μου ακούστηκε, αλλά μάλλον είπε "ναι, για να βρω καμιά ακόμα"... Πάντως είναι απίστευτο, να είναι στο studio ο άθλιος νταβατζής, να έχει τέτοιο θράσος, να υπάρχουν τόσες ενδείξεις, αν όχι και πραγματικές αποδείξεις, και τι θα γίνει δηλαδή, θα τελειώσει η εκπομπή και θα πάει σπιτάκι του ; Γιατί αν ξεκινήσουν από αύριο - λέμε τώρα - να τον ψάχνουν οι αρχές, όσο θα τον βρω εγώ άλλο τόσο θα τον βρουν κι εκείνες... nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μα γιατί είναι καλός άνθρωπος έχει τις κοπέλες και τις ταήζει και τις φροντίζει (γιαυτό άλλωστε και λεφτά) :lol: Γιατί έχετε στο μυαλό σας μόνο στο κακό :p ? Μα για μ****ες μας έχει αυτός ο κ Γιώργος και περιμένει να το χάψουμε το παραμύθι???? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Πρώτη φορά βλέπω την απόλυτη "ξεφτύλα".....Αυτό που με εξοργίζει εμένα είναι που ενώ επαναλαμβάνει συνεχώς ο νταβατζής ότι η Ασφάλεια βρίσκεται δίπλα .....πού είναι ???οεο???? :confused: Καλά όλοι κοιμούνται......τον "έρημο" τον υπουργό δέν βρέθηκε να τον ξυπνήσει κανείς ?????? :yawn: Τον περιμένει "παράθυρο" αύριο!!!! :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Πρώτη φορά βλέπω την απόλυτη "ξεφτύλα".....Αυτό που με εξοργίζει εμένα είναι που ενώ επαναλαμβάνει συνεχώς ο νταβατζής ότι η Ασφάλεια βρίσκεται δίπλα .....πού είναι ???οεο???? :confused: Για αυτούς είπε ο Ευαγγελάτος ότι θα μιλήσει στην επόμενη εκπομπή... Από τα λεγόμενά του κατάλαβα ότι είναι και αστυνομικοί μέσα στο κύκλωμα δουλεμπορίου/πορνείας....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αλητεία και θράσος!Αφού είχε και τα μούτρα να βγεί στην τηλεόραση μετά απο όσα έκανε και κάνει..Δεν θέλω να φαντάζομαι τί ξύλο μπορεί να έχουν φάει αυτές οι κοπέλες για να πούν ψέματα..:mad: Και η αστυνομία...χα!Πόσο καιρό τα ξέρει και κάνει τα στραβά μάτια ή και βοηθάει..?:mad: Μακάρι να ξυπνήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι κατάλληλοι φορείς ή όποιοι είναι υπεύθηνοι,να ξεβρωμίσουμε απο αυτό το βούρκο,αλλά πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό τελικά???Νομίζω ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..!Οτι και να κάνει ο Ευαγγελάτος και ο καθένας,αυτού του είδους η βρωμιά και η παλιανθρωπιά δεν πρόκειται να εξαφανιστεί...:mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Νομίζω ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..!Οτι και να κάνει ο Ευαγγελάτος και ο καθένας,αυτού του είδους η βρωμιά και η παλιανθρωπιά δεν πρόκειται να εξαφανιστεί...:mad: :( Η οποία είναι έστω και λίγο ΄βαθιά ριζωμένη στην ψυχή του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 http://www.apodeixeis.gr Καλουτσικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 η σωματεμπορία είναι διεθνές φαινόμενο και σε άλλες πολιτισμένες και οικονομικά αναπτυγμένες χώρες ακμάζει,η ελλάδα απλά είναι κομβικό σημείο προώθησης του εμπορεύματος. δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ,όσο υπάρχει φτώχεια και παραπληροφόρηση. και το κυριότερο όσο αποφέρει τεράστια κέρδη. ακούσατε τι είπε στην προηγούμενη εκπομπή?το εμπόρευμα απο το ανατολικό μπλόκ μειώνεται και αυξάνεται απο την αφρική επειδή είναι φτηνότερο. αισχρός ο νταβάς που μιλούσε,και απο τα λεγόμενα του φαινόταν οτι δεν φοβόταν κανέναν.πολύ ενδιαφέρουσα θα πρέπει να είναι η επόμενη εκπομπή,αν ξεσκεπάσει εμπλεκομένους που είναι στην δημόσια διοίκηση,αρκεί να πεί και ονόματα για να ξεφτιλιστούν εντελώς- γιατί τιμωρία δεν υπάρχει για ορισμένους που είναι υπεράνω νόμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 http://www.apodeixeis.gr Καλουτσικο :) Ωραια η ονλαιν φορμα καταγγελιων...;) Εχει & αρκετες φωτο,μερικες εκ των οποιων...συλλεκτικες,οπως αυτη που ανοιγει το στρωμα στο στουντιο!!!:lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ωραια η ονλαιν φορμα καταγγελιων...;) Εχει & αρκετες φωτο,μερικες εκ των οποιων...συλλεκτικες,οπως αυτη που ανοιγει το στρωμα στο στουντιο!!!:lol: :D © Κώστας Λακαφώσης Ο γνωστος?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts