Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

612 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      113
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

λειτουργει μια χαρα εστειλα με το ν70

Και τι μπορεσες να δεις άλλο?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Τί κάνει το spy call? Ηχογραφεί κλήσεις?

Το smsanyware είναι spyware ε?

Το smsfarward δουλέυει μόνο στα εισερχόμενα μηνύματα(αυτά που στέλνεις εσύ δεν τα προωθεί) και στο τέλος του μηνύματος προσθέτει και ένα "Powered by Wireless Labs Technologies"

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

φιλε μου δεν τα δοκιμασα ολα ψαχνω τιποτα παρομοια προγραμματα που να μου τρεχουν στο Ν93.Ξερεις μηπως τιποτα?

φιλε μου δεν τα δοκιμασα ολα ψαχνω τιποτα παρομοια προγραμματα που να μου τρεχουν στο Ν93.Ξερεις μηπως τιποτα?

ok, γενικά ρωτησα.

Δεν νομίζω να έχουν βγεί ακόμα. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593.

Πάντως οι java εφαρμογές όπως bloover, bt explorer, θα σου δουλέψουν κανονικά

το callmagic2_0 και το spy call δεν ειναι δωρεαν .

Δεν είναι σπασμένο το callmagic? Πάρτε αυτό

http://rapidshare.com/files/2712997/aglaya_callmagic_v2.0_*****ed_6600_7610_3230_smpda_178.rar.html

Κάποιος να μου απαντήσει πιό πάνω

Τί κάνει το spy call? Ηχογραφεί κλήσεις?

Το smsanyware είναι spyware ε?

Τελικά τον τελευταίο μήνα κάποιος "έξυπνος" κατάφερε με την "δύναμη" της τηλέορασης να περάσει μηνύματα στον κόσμο που κρύβουν μια μεγάλη δόση "αλήθειας". Προτείνω να μαζέψουμε στοιχεία και να απευθυνθούμε σε κάποιον ή κάποια που έχει την ίδια "δύναμη" και :shoot: "αγαπάει" :rocket: τον εν λόγο κύριο, για να τον κάνει ΞΕΦΤΙΛΑ. Τί λέτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

εμένα στο Ν70 το bt explorer δεν λειτουργησε παντως,ουτε καν ανοιγε η εφαρμογη.

Τελικά τον τελευταίο μήνα κάποιος "έξυπνος" κατάφερε με την "δύναμη" της τηλέορασης να περάσει μηνύματα στον κόσμο που κρύβουν μια μεγάλη δόση αλήθειας. Προτείνω να μαζέψουμε στοιχεία και να απευθυνθούμε σε κάποιον ή κάποια που έχει την ίδια "δύναμη" και :shoot: "αγαπάει" :rocket: τον εν λόγο κύριο, για να τον κάνει ΞΕΦΤΙΛΑ. Τί λέτε?

πες μου ότι μιλάς για την Ελλη:p :lol:

του χρειάζεται:lol: ;)

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Τελικά τον τελευταίο μήνα κάποιος "έξυπνος" κατάφερε με την "δύναμη" της τηλέορασης να περάσει μηνύματα στον κόσμο που κρύβουν μια μεγάλη δόση αλήθειας. Προτείνω να μαζέψουμε στοιχεία και να απευθυνθούμε σε κάποιον ή κάποια που έχει την ίδια "δύναμη" και :shoot: "αγαπάει" :rocket: τον εν λόγο κύριο, για να τον κάνει ΞΕΦΤΙΛΑ. Τί λέτε?

Πραγματικά αν μπορούσε να γίνει μια εκπομπή που να αποδείξει ότι ολά αυτα που απόδειξε στις δυο εκπομπες του για τα κινητά ή και στις παλαιότερες είναι παρουσιασμένα με δόσεις υπερβολής και τεράστιες γενικότητες που αποκρύπτουν αυτ΄οπου πραγματικά συμβαινει.

Θα ήθελα όμως οι καλεσμένοι να είναι άτομα -πραγματικοί γνώστες του θέματος- και όχι 50ρηδες ΟΤΕτζήδες με μουστάκι και κοιλιά που να κουνούν το κεφάλι καταφατικά σε ότι τους λέει ο δημοσιγράφος.

Γεια κοιταξτε εδω : http://www.detectnu.nl/shop/spyphones-c-138.html

Εαν διαβασει κανεις λεει πως τα συγκεκριμενα μοντελα,ειναι ετσι προγραμματισμενα ωστε να ειναι και "κατασκοποι".Πιο συγκεκριμενα ενεργοποιητε αυτη η λειτουργεια εν καλεσουμε εναν ειδικο αριθμο,απο αλλο τηλεφωνο,και ετσι το "κινητο κατασκοπος"χτυπαει αλλα δεν αναβουν ουτε πληκτρα ,ουτε οθονες τιποτα,σα να ειναι σε stand by,oπου μετα απανταει αυτοματα μονο ,ακουγοντας ο υποκλοπεας με το αλλο τηλ. μια συζητηση π.χ.

Το ερωτημα που ευλογα δημιουργηται ειναι:ποιος ειναι ρε παιδια αυτος ο "ειδικος αριθμος"που πρεπει να καλεσουμε ωστε να γινει το κινητο "κατασκοπος"!!!

Ηταν μια εκπομπη με συχνα και μεγαλης διαρκειας χαζμουριτα.Ολα τα κολπα μεσα στην ακτινα των 10 μετρων οπως απαιτει και το bt.Τα δε .sis προγραμματακια κυκλοφορουν αρκετα στο net.

Ο,τι κινειται μεσα σε καλωδιωσεις και πεταει μεσω συχνοτητων ,ειναι ευκολο να υποκλαπει απο οσους ενδιαφεροντε για πληροφοριες.Και αυτο ειναι γνωστο απο χρονια.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Ο,τι κινειται μεσα σε καλωδιωσεις και πεταει μεσω συχνοτητων ,ειναι ευκολο να υποκλαπει απο οσους ενδιαφεροντε για πληροφοριες.Και αυτο ειναι γνωστο απο χρονια.

Νομίζω ότι είναι υπεραπλουστευμένο αυτό που λες... :confused:

Δείχνει αυτήν την ώρα στον Αντ1, πάλι την εκπομπή του Εισαγγελατου σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα και τις "υποκλοπές"! :rolleyes:

Βγαίνω για ποτάκι, δεν έχω χρόνο για χασομέρι! :happy:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

και η μαμα μου ανησυχησε με αυτα π ακουσε..μα τι Μ@Λ@ΚΕΣ που ειναι οι ανθρωποι...:whistle:

καποιος που κατεχει το <αθλημα>

θα ταν καλο να βγει στην επομενη εκπομπη,και να τα πει ΟΛΑ ετσι οπως πραγματικα ειναι..

εκπροσωπωντας και ολους εμας τους myphonites ;)

αλλα και επιτελους να παψει αυτη η παραπληροφορηση...:!:

Νομίζω ότι είναι υπεραπλουστευμένο αυτό που λες... :confused:

Παλια κουμπωνανε κροκοδειλακια στα καφαο και υποκλεπτανε τηλεφωνικες συνομιλιες.Καθε εποχη εχει την τεχνολογια της για καθε τι.

Παλια κουμπωνανε κροκοδειλακια στα καφαο και υποκλεπτανε τηλεφωνικες συνομιλιες.Καθε εποχη εχει την τεχνολογια της για καθε τι.

Ναι, αλλά η τεχνολογία χρησιμοποιείται και για να μας προστατεύει. Και ειδικά το GSM παρέχει αρκετούς μηχανισμούς προστασίας (σε σχέση με τη σταθερή τηλεφωνία), οι οποίοι βελτιώνονται και αναβαθμίζονται ουσιαστικά στα δίκτυα 3ης γενιάς (UMTS). Σαφώς κάποιοι μηχανισμοί προστασίας μπορούν να παραβιαστούν, αλλά πίστεψέ με δεν είναι τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζει ο Ευαγγελάτος και οι "ειδικοί" του...

.... αλλά πίστεψέ με δεν είναι τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζει ο Ευαγγελάτος και οι "ειδικοί" του...

Πολυ σωστα μια και πολυ περισσοτερη αξια εχει η βιομηχανικη και πολιτικη κατασκοπεια ,παρα η απιστια μεταξυ ενος ζευγαριου.Οποτε χρειαζοντε προχωρημενες λυσεις που ο απλος πολιτης-χρηστης-καταναλωτης δεν φθανει για να τις εφαρμοσει λογω κοστους και γνωσης.

Απορώ που κάποιοι αγχώνονται τόσο πολύ με τις παρακολουθήσεις: σε τελική ανάλυση, ας με παρακολουθήσουν! δεν έχω τίποτα να κρύψω! :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυ σωστα μια και πολυ περισσοτερη αξια εχει η βιομηχανικη και πολιτικη κατασκοπεια ,παρα η απιστια μεταξυ ενος ζευγαριου.Οποτε χρειαζοντε προχωρημενες λυσεις που ο απλος πολιτης-χρηστης-καταναλωτης δεν φθανει για να τις εφαρμοσει λογω κοστους και γνωσης.

Δεν είναι θέμα γνώσης αλλά κόστους - τα πραγματικά συστήματα παρακολούθησης GSM και GPRS είναι φιλικότατα στην χρήση τους, το κακό είναι πως ξεκινούν από 100.000$+ ενώ για την αγορά τους ο φορέας πρέπει να είναι Κρατικός.

Όταν άκουσα το θέμα της πρώτης εκπομπής του ήλπιζα πως θα παρουσίαζε για πρώτη φορά στο κοινό πως δουλεύει ένα τέτοιο σύστημα (ουσιαστικά είναι "κλειστής αρχιτεκτονικής" laptop + intercepting hardware) αλλά δυστυχώς αναλώθηκε σε "ανοησίες" ..

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

e re paidia eblepa xtes ton euaggelato kai mou erxotane na paw sto plato kai na tous ksexesw.prwta apo ola tha ebriza tous xontrous asxetous tou ote pou mono lefta kseroun na pairnoun,kai meta ton blaka ton sinergath tou euaggelatou pou ekane ta kolpa me ta kinita,kai pou den aksiothike na pei 2 logia ston kosmo gia to oti DEN ginete se ola ta kinita to hacking(skata hacking einai telos panton) alla mono se ayta pou exoun anoixto leitourgiko(symbian pocketpc k.l.p).kontepsa na spasw thn thleorash otan akousa ton euaggelato na leei oti ginete na kaneis ipoklopes se ola ta kinita! to lege kai to lege me stomfo kai bebaiothta.einai sobaro auto to zhthma den prepei na to afhsoume.exw akousei polla gia ton euaggelato kai apo pio prin autou tou thematos.to mono pou ton endiaferei auton ton anthrwpo einai h epaggelmatikh tou akeraiothta.den ton endiaferei tipota allo.pws tha kanei noumera.kserete thn ipothesh me tous sinergates tou euaggelatou pou fobounte na bgaloun themata mhn tixon tous brisei h kai tous diwksei kai prwta ton rwtane siopila! ton fobounte! thelw twra oi etairies na bgaloun tis dilwseis tous kai na lene ola ayta pou eipame gia na kanoun rezili thn kwloekpomph tou.fantasthte dhladh kai se alla themata th anaksiopisties kai paralhpsh ths alhthias tha iparxei.prepei na sthloume kana eksodiko se ayton ton antrwpo.kai aporo pws kai den bghke kapoios na tou thn pei ston aera.fisika den tha afhnan na ginei ayto.kala tromokratoun ton kosmo kai pernoun pososta thletheashs.ZWOOOOOOOO EYAGELLATOOOOOO:mad: :mad: protinw giaourtwma! opou deite euaggelato parte apo kapoio kontino magazi giaourtia balte mia koukoula kai....twra an den breite giaourtia nomizw auga tha kanoun thn douleia tous
technoholic maniac reviewer