Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Πως γίνετε τόσοι να την θεωρείτε εκπομπή του "κώ**υ" και όμως κάθε φορά την βλέπετε... δεν μπορώ να το καταλάβω! Πάντως όντως μας κοροϊδεύουν - μόλις άνοιξα μια συσκευασία με χαρτοπετσέτες (100 τεμαχίων) και είχε 96 :worry:

Βρε τους που***δες :p ... θα ζητήσω αύριο το χαρτί μου πίσω! Άμα έχει κανείς καμιά κλειστή συσκευασία , ας κάνει κάνα τεστ ... έτσι για να γελάσουμε!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Α εσυ εισαι στο οριο του νομου, -5% ειναι το οριο εσυ εισαι -4% :p Εννοειται οτι παντα ειναι - τοσο % και ποτε + ε; :p

Μόλις βγήκε ο πρόεδρος της χαρτοποιίας (Νίκος Χριστόπουλος) και παραδέχτηκε ότι το 50% της Ελληνικής χαρτοβιομηχανίας είναι έτσι όπως ακριβώς τα βίντεο που έδειξε η εκπομπή! ... :X :worry: - εντάξει , το ξέραμε για τα φαγητά , το ξέραμε για τ' αρώματα , για τα κρέατα κτλ κτλ. , αλλά όχι και το χαρτί!

...που θέλω να καταλήξω ... μετά το χέσιμο , σκούπισμα με το χέρι:p :cool:

(τελικά καλά κάνετε και δεν βλέπετε την εκπομπή , στο τέλος θα πάρουμε τα βουνά... έβαλα THΛΕΑΣΤΥ να δω Καρατζαφέρη:p )

επειδή δεν το είδα: ΔΕΝ πιστεύω να έβαλε τον μούσι να τα κάνει μπροστα στην κάμερα και μετά να σκουπιστεί!!!;;; (τι άλλο να κάνει πια αυτό το παιδί;)

αυτος δηλαδη με τι σκουπιζεται;; μετα το φαγητο εννοω φυσικα... :lol: :lol:

να να να ... τωρα το λεει και στις ειδησεις για το βραδυ!!! μωρε καλα εκαναν οι παλιοι και σκουπιζονταν με το μανικι μετα το φαγητο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υπαρχει κοσμος που δε σκουπιζει το στομα του με χαρτοπετσετες αλλα με βαμβακερες πετσετουλες(ειδικα αν ειναι σετακι με το τραπεζομαντηλο ειναι πολυ ελεγκαντ)

οσο για το χαρτι τουαλετας λεω να το βαζω και αυτο στον κλιβανο για αποστειρωση.:lol:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πως γίνετε τόσοι να την θεωρείτε εκπομπή του "κώ**υ" και όμως κάθε φορά την βλέπετε... δεν μπορώ να το καταλάβω! Πάντως όντως μας κοροϊδεύουν - μόλις άνοιξα μια συσκευασία με χαρτοπετσέτες (100 τεμαχίων) και είχε 96 :worry:

Βρε τους που***δες :p ... θα ζητήσω αύριο το χαρτί μου πίσω! Άμα έχει κανείς καμιά κλειστή συσκευασία , ας κάνει κάνα τεστ ... έτσι για να γελάσουμε!

Έκατσες και μέτρησες τις χαρτοπετσέτες; Κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο τελικα... :p

Έκατσες και μέτρησες τις χαρτοπετσέτες; Κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο τελικα... :p

Ε σιγά μωρέ και συ :p ... των 100 φύλλων ήταν μόνο! Κάποιος βαριέται την ζωή του τελικά... :happy:

μια φορα την εχω δει, καλέ, την εκπομπη του, τοτε με τα κινητα, σιγα μην τη βλεπω... ειμαι εξυπνη τηλεθεατρια εγω... :p :p :p βλεπω τα διαφημιστικα ολη τη βδομαδα για τα βιντεο-σοκ και διαβαζω και τα σχολια απο το myphone και ετσι ειμαι πληρως ενημερωμενη!!! :p :p

υπαρχει κοσμος που δε σκουπιζει το στομα του με χαρτοπετσετες αλλα με βαμβακερες πετσετουλες(ειδικα αν ειναι σετακι με το τραπεζομαντηλο ειναι πολυ ελεγκαντ)

οσο για το χαρτι τουαλετας λεω να το βαζω και αυτο στον κλιβανο για αποστειρωση.:lol:

ηθελα να ξερα στο σπιτι του τι χρησιμοποιει;;; γιατι ενταξει, το ψωμι, οπως μας ενημερωσε η ιδια, το φτιαχνει με τα χερακια της η τατιανα... πειτε οτι τα ηλεκτρουδραυλικα πιανουν τα χερια του και τα φτιαχνει μονος του... :lol: :lol: με τα υπολοιπα τι κανει;;;;;;;; θα μας τρελανει τελειως;;; με τι σκουπιζεται στο τραπεζι... με πετσετα βαμβακερη;;;; θα πρεπει να εχει ή μιας χρησεως ή να πλενει η τατιανα καθε μερα πετσετες... εεεεεε μααα δεν μπορω αλλο...

εμενα απο ολη αυτο το πραγμα που αποκαλει αποδειξεις με ενοχλει οτι θεωρειται δημοσιογραφια να παιρνεις μια κρυφη καμερα και να παγιδευεις τους ανθρωπους... δεν λεω οτι ειναι φτιαχτα αυτα που προβαλει, το πιστευω οτι συμβαινουν... απλως δεν ειναι για μενα αυτο το πραγμα ρεπορταζ, οπως επιμενει να το αποκαλει... εχουμε ξεχασει μαλλον τι σημαινει δημοσιογραφια... ας το αφησω εδω ομως... γιατι αμα ανοιξω το στομα μου, δεν θα σταματησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

αχ μου μη λες τετοια... ουτε αυτα δεν μπορουμε να εμπιστευομαστε τωρα;;; αυτος δηλαδη με τι σκουπιζεται;; μετα το φαγητο εννοω φυσικα... :lol: :lol:

να να να ... τωρα το λεει και στις ειδησεις για το βραδυ!!! μωρε καλα εκαναν οι παλιοι και σκουπιζονταν με το μανικι μετα το φαγητο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O ebagelatos pernei to serbietaki tis tatianas to liazi kai to bazi sto trapezi na skoupisti meta to fagito. To idio kai i tatiana me tin xezobraka tou ebagelatou. Eleos re. To skeftomai na anikso xartobiomixania otan ta ikonomiso ns thimase to nickname tha to balo eponimia mono apo emena na perneis. xaxaaxaxaxa

Ξεφύγατε! Νομίζετε κάποιοι ότι τα δικά σας σχόλια έχουν υψηλότερο επίπεδο; Και στο κάτω κάτω... είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρονται έτσι κάποιοι επαγγελματίες. Η κρυφή κάμερα σας πείραξε δηλαδή.

Παιδιά,μόλις τώρα υπήρξε σχετική ενημέρωση,μπορεί να παίξει και κάποιος γνωστός μου σήμερα.:lol:

Αν δείξει τίποτα για λαδόκολλες,χαρτια περιτυλιγματος τροφίμων κτλ,ΑΥΤΟΣ θα είναι!!! :lol: :p

Κοίτα να δεις που θα κάτσω βραδυάτικα να δω Ευαγγελάτο...:p

Ωραίους γνωστούς έχεις κι εσύ; :p :p :p

Ξεφύγατε! Νομίζετε κάποιοι ότι τα δικά σας σχόλια έχουν υψηλότερο επίπεδο; Και στο κάτω κάτω... είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρονται έτσι κάποιοι επαγγελματίες. Η κρυφή κάμερα σας πείραξε δηλαδή.

εννοειται οτι ειναι απαραδεκτο να συμπεριφερονται κατα τετοιο τροπο επαγγελματιες... δεν το συζηταμε αυτο, ουτε ειναι θεμα προς διαπραγματευση το συγκεκριμενο.

εμενα ομως προσωπικα, με ενοχλει η κρυφη καμερα, γιατι θεωρειται πια δημοσιογραφικο οργανο... και δεν το λεω μονο για τον ευαγγελατο, ετσι;; μην παρεξηγηθουμε. ουτε εχω κατι συγκεκριμενο μαζι του, δεν μου εχει κανει τιποτα ο ανθρωπος, απλως δεν μου αρεσει το ολο στυλ που θεωρειται πια δημοσιογραφια...

ηθελα να ξερα αν βαζαμε μια κρυφη καμερα στο δικο του γραφειο τι θα ακουγαμε να λεει και να σχολιαζει... υπαρχει βεβαια η διαφορα οτι εκεινος δεν πουλαει κατι στους καταναλωτες που μπορει να μην ειναι καλο, ωστοσο δεν παυει να κατεχει μια υπευθυνη θεση σε ενα υπευθυνο καναλι...

και τι μου διδασκει εμενα αυτη η εκπομπη και η φιλοσοφια της που ειμαι νεος ανθρωπος και ισως να θελω να ασχοληθω με τη δημοσιογραφια;;; βαλε παιδι μου κρυφη καμερα, κανε καποιον ρομπα, ξεμπροστιασε τον γιατι αυτη ειναι η δουλεια του δημοσιογραφου και ετσι πρεπει να γινεται...

εεεε συγγνωμη βρε παιδια, αλλα εγω με αυτη τη φιλοσοφια διαφωνω... και θα μου πειτε γιατι ασχολεισαι με την εκπομπη τοτε;;

πρωτον γιατι τα σχολια αυτα αφορουν ολες τις παρομοιου τυπου εκπομπες και δευτερον δεν την παρακολουθω, απλως βλεπω τα σχολια και μερικες φορες δεν μπορω να μην γραψω κατι γιατι μου τη δινει στα νευρα το ολο στυλακι των θεματων και της εκπομπης...

δεν εχω κατι με σενα CakeNet, προς Θεου, απλως απανταω γιατι εγραψα στις αμεσως προηγουμενες σελιδες και ισως τα λογια σου να με αφορουσαν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Δε νομίζω ότι είναι κανείς υπέρ της χρήσης κρυφής κάμερας σε τέτοια έκταση από οποιαδήποτε εκπομπή, αλλά από τη στιγμή που έχουμε φτάσει να κάνει ο καθένας ότι θέλει και η πολιτεία είναι ανίκανη να αντιδράσει, το προτιμώ να υπάρχει ο φόβος της κρυφής κάμερας από το να μην υπάρχει τίποτα!

Σίγουρα η τηλεόραση τα μεγεθύνει όλα προκειμένου να πουλήσει, αλλά ας κρατάμε εμείς την πραγματική ουσία αυτών που παρουσιάζονται! Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν κρίση...

• 3 weeks later...

Σήμερα ο κύριος Εισαγγελάτος εκτός από τα άλλα θεματάκια με τα οποία πραγματεύεται, ασχολείται και με το θέμα της πειρατείας των μουσικών CD. Πώς θα μπορούσε να μη μπει στον πειρασμό να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ομίλου στον οποίο εργάζεται.

Φυσικά έχουμε απ' όλα τα καλά, παράθεση στοιχείων, για την επερχόμενη καταστροφή της μουσικής βιομηχανίας και άλλα τέτοια βαρύγδουπα και θλιβερά.

Το παράξενο είναι πώς και δεν έφερε και τη Βανδή στην εκπομπή του, να ξαναθυμηθούμε τις σκηνές απείρου κάλλους που είδαμε πριν χρόνια στο προαύλιο της Φιλοσοφικής στη Θεσ/νίκη.

Συγγνώμη κ. Εισαγγελάτε, αλλά δε με συγκινείτε...

Κλάψτε όμως λίγο ακόμα γιατί είμαι ευαίσθητη ψυχή, μπορεί να ενδώσω και να πάρω γνήσιο CD :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι λέει ρε το νούμερο???

10-15δευτερολεπτα λέει κάνει να φτιαχτεί ένα πλαστό cd...

Έρε γλέντιαα....

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Τι λέει ρε το νούμερο???

10-15δευτερολεπτα λέει κάνει να φτιαχτεί ένα πλαστό cd...

Έρε γλέντιαα....

Το label για το cd ειπε οτι κανει να φτιαχτει τοσο. Οχι το ιδιο το cd

Υ.Γ: Το οτι στον υπολογισμο του κοστους εβαλε το cd να κοστιζει 0,9€/ κομματι (για τον πειρατη, που θα τα παιρνει και μαζικοτατα) δεν το προσεξες; :p

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Α, ωραία, έφεραν και διάσημους "συνηγόρους" επί του θέματος, βλέπε Χρήστος Νικολόπουλος. Ρε τι θα ακούσουμε βραδιάτικα. Καταστρέφεται λέει το ελληνικό τραγούδι λόγω της πειρατείας. Το ποιο???? :wacko:

Κύριοι πάρτε το χαμπάρι. Όσο θα μας πουλάτε σκουπίδια σε τιμή χρυσού, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πωλούν αυτά τα σκουπίδια σε τιμές σκουπιδιών, και πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αγοράζουν αυτά τα CD-σκουπίδια σε τιμές σκουπιδιών... ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το label για το cd ειπε οτι κανει να φτιαχτει τοσο. Οχι το ιδιο το cd

Υ.Γ: Το οτι στον υπολογισμο του κοστους εβαλε το cd να κοστιζει 0,9€/ κομματι (για τον πειρατη, που θα τα παιρνει και μαζικοτατα) δεν το προσεξες; :p

Είπε όλη η διαδικασία κάνει 10-15δευτ.. τεσπα ίσως δεν άκουσα καλά :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Το παράξενο είναι πώς και δεν έφερε και τη Βανδή στην εκπομπή του, να ξαναθυμηθούμε τις σκηνές απείρου κάλλους που είδαμε πριν χρόνια στο προαύλιο της Φιλοσοφικής στη Θεσ/νίκη.

Τι είχε γίνει;

Κι απο που κι ως που καταπιάστηκε ο Ευαγγελάτος με τέτοιο θέμα; Έβαλε κρυφή κάμερα να αποκαλύψει τους απατεώνες που φτιάχνουν κακογραμμένα παράνομα CD; :p

Τι είχε γίνει;

Κι απο που κι ως που καταπιάστηκε ο Ευαγγελάτος με τέτοιο θέμα; Έβαλε κρυφή κάμερα να αποκαλύψει τους απατεώνες που φτιάχνουν κακογραμμένα παράνομα CD; :p

Πριν κάποια χρόνια η Βανδη επισκεύτηκε τη Φιλοσοφική του Α.Π.Θ. (Θεσ/νίκη) -νομίζω είχε σπουδάσει λέει και καλά παλιά εκεί κλπ- και βλέποντας τους πάγκους με τα πλαστά CD έκανε σκηνή, έβριζε, ούρλιαζε και διαπληκτίζονταν με τους πωλητές, άρχισε να πετάει από τους πάγκους τα δικά της πλαστά CD κα όλα αυτά με την παρουσία των καναλιών (το εξής ένα: ΑΝΤ1:lol: ). Μιλάμε για πολύ show!!!

Βασικά με το θέμα των παράνομων CD δεν ασχολήθηκε πάρα πολύ ο Εισαγγελάτος, αλλά κινήθηκε με την ίδια μεθοδολογία και τις ίδιες επιστημονικές μεθόδους που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε :lol:. Φυσικά βρήκε άνθρωπο που τον έβαλε μέσα σε ένα διαμέρισμα όπου αντιγράφονται τα CD, έκανε ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ και σα να μην έφτανε αυτό ακολούθησε με ένα πρόσμενο happening: κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε ζωντανή σύνδεση με τον "τόπο του εγκλήματος" και δεν παρέλειψε να αναφέρει και τη διεύθυνση του διαμερίσματος προκαλώντας την αστυνομία να πάει να τους συλλάβει :lol: :lol: :lol:

Ιλαρότητα: η συνήθεια που έγινε λατρεία!!!

Πριν κάποια χρόνια η Βανδη επισκεύτηκε τη Φιλοσοφική του Α.Π.Θ. (Θεσ/νίκη) -νομίζω είχε σπουδάσει λέει και καλά παλιά εκεί κλπ- και βλέποντας τους πάγκους με τα πλαστά CD έκανε σκηνή, έβριζε, ούρλιαζε και διαπληκτίζονταν με τους πωλητές, άρχισε να πετάει από τους πάγκους τα δικά της πλαστά CD κα όλα αυτά με την παρουσία των καναλιών (το εξής ένα: ΑΝΤ1:lol: ). Μιλάμε για πολύ show!!!

Όντως το είχαν στήσει πολύ καλά το σκηνικό στην Φιλοσοφική.

Η μεγάλη καλλιτέχνιδα Δ. Βανδή είχε ξεσπάσει αυθόρμητα μπροστά στους εγκληματίες Νιγηριανούς και λοιπούς. Έριχνε με κλωτσιές τους πάγκους με τα CD και απαιτούσε από την αστυνομία να τους εκτελέσουν επιτόπου.

Την λυπήθηκαν οι πάντες για το κακό που της έκαναν οι άθλιοι. Σ΄αυτήν και κυρίως στην τέχνη.

Και μετά έφυγε μαζί με τις κάμερες για να πνίξει τον πόνο της σε ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Όντως το είχαν στήσει πολύ καλά το σκηνικό στην Φιλοσοφική.

Η μεγάλη καλλιτέχνιδα Δ. Βανδή είχε ξεσπάσει αυθόρμητα μπροστά στους εγκληματίες Νιγηριανούς και λοιπούς. Έριχνε με κλωτσιές τους πάγκους με τα CD και απαιτούσε από την αστυνομία να τους εκτελέσουν επιτόπου.

Την λυπήθηκαν οι πάντες για το κακό που της έκαναν οι άθλιοι. Σ΄αυτήν και κυρίως στην τέχνη.

Και μετά έφυγε μαζί με τις κάμερες για να πνίξει τον πόνο της σε ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Και φυσικά όσοι σπούδαζαν εκείνη την περίοδο στην Θεσσαλονίκη και θυμούνται, μετά από λίγο καιρό όλοι οι πάγκοι με κασέτες, CD κλπ εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. Με την πίεση των δισκογραφικών εταιριών και υπό τις απειλές του τότε πρύτανη ότι θα άρει το άσυλο και θα πει μέσα η αστυνομία, έφυγαν εν μία νυκτί όλα τα CD από το campus.;)

Εχθες αν το ειδε κανεις, ασχοληθηκε μονο με γιατρους η εδειξε και για προιοντα τυπου slimwast κτλ και αν αυτα ειναι απατεωνιες ?

αν το ειδε καποιος ας μου λυσει την απορια

:X

Εχθες αν το ειδε κανεις, ασχοληθηκε μονο με γιατρους η εδειξε και για προιοντα τυπου slimwast κτλ και αν αυτα ειναι απατεωνιες ?

αν το ειδε καποιος ας μου λυσει την απορια

Μόνο με γιατρούς και με έναν σύλλογο για παχύσαρκους του οποίου την πρόεδρο την "ξετίναξε"!!!!!

συμφωνω με αυτου του ειδους τις εκπομπες!απλα σε πολλα απο αυτα που μας παρουσιαζονται ειναι λιγακι τραβηγμενα!εξαλλου ποιος δεν γνωριζει τις ολες κομπινες που κανουν ορισμενοι, σε ολα τα επαγγελματα που εχει δειξει ο ευαγγελατος αυτα τα δυο χρονια,με σκοπο το κερδος τους!κ παλι μπραβο τους κ περιμενουμε κ νεες αποκαλυψεις!