qsxdr Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Γεια σας. Μηπως ξερετε που θα βρω το navigation για θεσσαλονικη και να το κατεβασω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratos858 (15 Νοέ. 2004 , 21:47) file moy gia pes moy pws tha grapseis ena dromo me pola i,h,y,u sto greeklish menu toy blaupunkt mono ayto katse ligo kai des afoy exeis dynatothta na doylepseis ola ta mhxanakia kai pes moy kai meta leme gia ola ta alla to navi fenaite gia to poso kalo einai meta apo 150 wres xrhshs,mh se entyposiazei me thn prwth matia h blapunkt exei tis baseis alla gia thn ellada akoma einai nwris gia aythn Thelo na paro kai ego ena navigation systhma kai eimai merataxy ppc me gps reciver kai ena programa opos to destinator3 h na katalixo sto autonavi? isxiei oti to programa tou autonavi kalipti to 75% ths ellados? an kapios to exei as mou apantisei parakalo. filika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peter__Lee Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Άσε φιλαράκι σκέτη απογοήτευση. Πήρα εδώ κι ένα χρόνο το peugeot 307cc με εργοστασιακό gps και υποτείθεται ότι σε 1-2 μήνες θα μου 'δειναν και το cd με την χαρτογράφηση της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να μου δώσουν ένα cd demo με την αττική μόνο και με απεριόριστα λάθη, μέχρι να έρθει το σωστό. Ακόμη το περιμένω.......Είμαστε η χώρα του πίσω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Άσε φιλαράκι σκέτη απογοήτευση. Πήρα εδώ κι ένα χρόνο το peugeot 307cc με εργοστασιακό gps και υποτείθεται ότι σε 1-2 μήνες θα μου 'δειναν και το cd με την χαρτογράφηση της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να μου δώσουν ένα cd demo με την αττική μόνο και με απεριόριστα λάθη, μέχρι να έρθει το σωστό. Ακόμη το περιμένω.......Είμαστε η χώρα του πίσω...... Μονο η BMW εχει βγαλει σωστους χαρτες για Ελλαδα (Αθηνα, Πατρα, Θεσσαλονικη) για την ωρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Που το είδες ?-Eλλειπέστατοι είναι- Η τελευταία έκδοση χαρτών (3/2005) ούτε βασικές εξόδους της Αττικής οδού δεν εχει ! (που πολλά DVD πλέον δεν την αναφέρoυν σαν όνομα), και χρεώνουν και 500ε για το δισκάκι ! To Ναv από τον 10/2005 άρχισε επίσημα η εφαρμογή του για την Ελληνική επικράτεια ,από τις αυτοκινητοβιομηχανίες -Ηταν σε δοκιμαστικό σταδιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες -Λογικά οι τιμές θα αρχίσουν να πέφτουν όταν θα κυκλοφορήσουν αρκετά στα αμάξια με NAV ,και σύντομα προφανώς θα γίνει χαρτογράφιση ή θα τροποποιηθούν έτοιμα προγράμματα και θα πέσει και εκεί το κόστος των αναβαθμίσεων. Ηδη βγήκαν χάρτες συμβατοί για Mercedes Νavi πολύ φθηνότερα . http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=2473 http://www.navshop.com/directsales/catalog/product_info.php?cPath=2&products_id=2280 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Που το είδες ?-Eλλειπέστατοι είναι- Η τελευταία έκδοση χαρτών (3/2005) ούτε βασικές εξόδους της Αττικής οδού δεν εχει ! (που πολλά DVD πλέον δεν την αναφέρoυν σαν όνομα), και χρεώνουν και 500ε για το δισκάκι ! To Ναv από τον 10/2005 άρχισε επίσημα η εφαρμογή του για την Ελληνική επικράτεια ,από τις αυτοκινητοβιομηχανίες -Ηταν σε δοκιμαστικό σταδιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες -Λογικά οι τιμές θα αρχίσουν να πέφτουν όταν θα κυκλοφορήσουν αρκετά στα αμάξια με NAV ,και σύντομα προφανώς θα γίνει χαρτογράφιση ή θα τροποποιηθούν έτοιμα προγράμματα και θα πέσει και εκεί το κόστος των αναβαθμίσεων. Ηδη βγήκαν χάρτες συμβατοί για Mercedes Νavi πολύ φθηνότερα . http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=2473 http://www.navshop.com/directsales/catalog/product_info.php?cPath=2&products_id=2280 Το BMW Navi DVD Europe 2006 v1 - εχει την Αθηνα...:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Πότε βγήκε ? εγώ ξέρω από γνωστό σε αντιπροσωπεία κάθε Μαρτιο βγαίνουν νέες εκδόσεις ....Καμιά πληροφορία με link ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Πότε βγήκε ? εγώ ξέρω από γνωστό σε αντιπροσωπεία κάθε Μαρτιο βγαίνουν νέες εκδόσεις ....Καμιά πληροφορία με link ? Torrent link :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Καμια πληροφορία τι παραπάνω εχει για Αθήνα, σε σχεση με του 2005 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Καμια πληροφορία τι παραπάνω εχει για Αθήνα, σε σχεση με του 2005 ? Οταν το δοκιμασω θα σου πω!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Άσε φιλαράκι σκέτη απογοήτευση. Πήρα εδώ κι ένα χρόνο το peugeot 307cc με εργοστασιακό gps και υποτείθεται ότι σε 1-2 μήνες θα μου 'δειναν και το cd με την χαρτογράφηση της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να μου δώσουν ένα cd demo με την αττική μόνο και με απεριόριστα λάθη, μέχρι να έρθει το σωστό. Ακόμη το περιμένω.......Είμαστε η χώρα του πίσω...... Δεν ειναι θεμα της Peugeot. Η Navteq φτιαχνει τους χαρτες για το RT3 (και απο email λενε πως θα βγαλουν φετος χαρτες). Παντως τοτε που πηρες το αυτοκινητο δεν υπηρχε ουτε υπονοια ελληνικου χαρτη για το RT3. Ο dealer σου ειπε ψεματα στεγνα. Για να εισαι παντα ενημερωμενος δες το εξαιρετικο site http://www.eurovan2.com http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 οποιος εχει στο αυτοκινητο του το blaupunkt travelpilot dx-r70 gps ας μου στειλει pm or e-mail. nikostz9@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis7_9 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Καλησπέρα σε όλους . Έχω στο αυτοκίνητο το navigation VDO MS5000. Ξερει κανεις αν μπορεί να διαβάσει navigation CD άλλης εταιρείας για να έχω ελληνικό χάρτη; Που να βρώ CD με ελληνικούς χάρτες για να δοκιμάσω; Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καλημέρα. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και σκέφτομαι την αγορά ενός Car Nav System, για τα ταξίδια μου εδώ αλλά και για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα παρακάτω 2 πακέτα: Α) Becker Traffic Assist Highspeed II 7988 TMC Β) Navigon PNA 6000T MN6 Europe TMC Και τα 2 έχουν παραπλήσιες τιμές (300€) και περιλαμβάνουν την Ελλάδα τόσο ως γλώσσα ομιλίας όσο και ως περιεχόμενα χάρτη (αν και νομίζω πως έχουν μόνο Αθήνα). Καμιά πρόταση από κάποιον που ίσως να έχει ένα εκ των 2 προαναφερόμενων συσκευών? Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Καλημέρα. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και σκέφτομαι την αγορά ενός Car Nav System, για τα ταξίδια μου εδώ αλλά και για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα παρακάτω 2 πακέτα: Α) Becker Traffic Assist Highspeed II 7988 TMC Β) Navigon PNA 6000T MN6 Europe TMC Και τα 2 έχουν παραπλήσιες τιμές (300€) και περιλαμβάνουν την Ελλάδα τόσο ως γλώσσα ομιλίας όσο και ως περιεχόμενα χάρτη (αν και νομίζω πως έχουν μόνο Αθήνα). Καμιά πρόταση από κάποιον που ίσως να έχει ένα εκ των 2 προαναφερόμενων συσκευών? Tελικά παρήγγειλα το 2ο, επειδή είχε ως χάρτες το Mobile Navigator 6, καλύτερο από το άλλο "λειτουργικό". Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Aυτό το thread είναι πολύ παλιό. Μπορείτε να βρείτε πιο χρήσιμες κι update πληροφορίες στο forum My Cars. Συνέχεια εκεί. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts