Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Φωτιά να πέσει να τους φάει!!

Θα κλάψουνε μανούλες αν δεν έχει επεισόδιο αύριο!

edit: ξέχασα, φωτιά έπεσε εχθές και τους έκαψε οπότε... :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Φωτιά να πέσει να τους φάει!!

Θα κλάψουνε μανούλες αν δεν έχει επεισόδιο αύριο!

Κούλαρε Ζούμπι :lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γιατί είσαι κακός;;; :mad: :mad: :mad: :mad:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ποιο παρά πέντε ρε παιδιά; Λυσσάξατε όλοι με το Παρά πέντε. Αυτές όμως είναι οι ελληνικές σειρές σήμερα... Φθηνιάρικες παραγωγές με απλούς μισθούς και βγάζουμε μια χρονιά. Εντάξει αυτό είχε επιτυχία λόγω του ότι έχει καλές ατάκες, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας.

Τη στιγμή που οι Αμερικάνοι κάνουν σειρές υπερπαραγωγές (βλέπε Lost) εμείς βγάζουμε Παρά πέντε... Καλές και οι κωμωδίες δε λέω. Αλλά ως εκεί... Για τέτοια είμαστε πρώτοι...

νομιζω οτι αυτο ειναι ασχετο... οι αμερικανοι δεν απευθυνονται σε κοινο δεκα εκατομμυριων και η τηλεοραση τους δεν εχει σχεση με τη δικη μας (αν και δυστυχως τεινουμε να γινουμε τα ιδια χαλια σε μερικα πραγματα)

Ακουσα διαφημιση για καταστημα καλλυντικων με τη Ζουμπι και τη Νταλια!!!! Την εχει ακουσει κανεις;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ποιο παρά πέντε ρε παιδιά; Λυσσάξατε όλοι με το Παρά πέντε. Αυτές όμως είναι οι ελληνικές σειρές σήμερα... Φθηνιάρικες παραγωγές με απλούς μισθούς και βγάζουμε μια χρονιά. Εντάξει αυτό είχε επιτυχία λόγω του ότι έχει καλές ατάκες, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας.

Τη στιγμή που οι Αμερικάνοι κάνουν σειρές υπερπαραγωγές (βλέπε Lost) εμείς βγάζουμε Παρά πέντε... Καλές και οι κωμωδίες δε λέω. Αλλά ως εκεί... Για τέτοια είμαστε πρώτοι...

Πραγματικά φοβερές αντιστοιχίες υπάρχουν μεταξύ των δύο τηλεοράσεων οπότε σου επιτρέπουν και τη σύγκριση...Προφανώς το Παρα Πέντε σχολιάζεται και συγκρίνεται με βάση το ευρύτερο τηλεοπτικό ελληνικό πρόγραμμα, έλεος!

Το ξέρω ότι η άποψή μου σε αυτό το θέμα είναι κάπως ακραία. Είναι πολύ τολμηρό να πας κόντρα στην πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Απλά παιδιά δεχτείτε την άποψή μου. Μη λιθοβολείτε. :!:

... Είναι πολύ τολμηρό να πας κόντρα στην πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Απλά παιδιά δεχτείτε την άποψή μου. Μη λιθοβολείτε. :!:

Από αυτό που λες και μόνο δείχνει ότι κοντράρεις για τη διαφοροποίηση.. Δεν σε κατακρίνει κανείς επειδή κοντράρεις απλά σύγκρινες άνόμοια πράγματα..

Οι ατάκες είναι που κάνουν τη διαφορά σε μια κωμωδία.

Τα ακριβά σκηνικά να τα βράσω αν οι διάλογοι είναι ηλίθιοι.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι ατάκες είναι που κάνουν τη διαφορά σε μια κωμωδία.

Τα ακριβά σκηνικά να τα βράσω αν οι διάλογοι είναι ηλίθιοι.

Μη μου πεις οτι στο παρα5 οι διαλογοι ειναι πανεξυπνοι :wacko:

απο αλλες σηρες στην τηλεοραση τολμο να πω οτι οι ατακες ειναι κλασεις ανωτερες

απο αλλες σηρες στην τηλεοραση τολμο να πω οτι οι ατακες ειναι κλασεις ανωτερες

Εχετε μηπως υποψιν σας ενα σηριαλ που λεγεται 50-50 στο ιδιο καναλι?

Δεν είναι πανέξυπνοι, είναι όμως έξυπνοι.

Μερικές φορές δεν είναι 100% αληθοφανείς (καμία σύγκριση με 2 Ξένους), αλλά από εξυπνάδα είναι στη χειρότερη περίπτωση καλοί.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χάλια. Το βρίσκω υπερβολικά επιτηδευμένο για να παρουσιάσει τα 2 φύλα να συγκρούονται.

Αν και πολυ θα το ηθελα να μην εχει (:lol:)
Εσένα τι σε χαλάει να έχει δηλαδή; :worry: Ή αλλάζεις κανάλι ή κλείνεις την TV και αφήνεις εμάς να το δούμε. ;) :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Το 50-50 μου αρέσει και εμένα, κυρίως λόγω των ηθοποιών και του τρόπου παιξίματός τους (και οι αυτοσχεδιασμοί τους). Αλλά οι ατάκες σαφώς είναι εξυπνότερες στο «Παρά 5».

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

to para-5 einai apla mia euxaristh komodeia gia ta ellhnika dedomena einai h kaluterh ton teleuteon 10 xronnon oi 2 3enoi den sugkrinontai me to para-5 isos ta egklhmata mono na mporoun na sugkrithoun tora oso gia thn amerikh ta posa pou datithente ekei einai entelos diaforetika apo edo as min eimaste skluroi

Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.

http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg

Εσένα τι σε χαλάει να έχει δηλαδή; :worry: Ή αλλάζεις κανάλι ή κλείνεις την TV και αφήνεις εμάς να το δούμε. ;) :D

Προφανως και κανω πλακα βρε παιδια ηρεμιστε :rolleyes: :)

Και για να σας δειξω τι καλο παιδι ειμαι, μολις ειδα τα 2 πρωτα επισοδεια και παω για το 3ο. Ομολογω οτι τα 2 πρωτα ειναι ΠΟΛΥ ανωτερα των τελευταιων που εχω παρακολουθησει.

Βλεπω παρα5,50-50 και εβλεπα δυο ξενουσ,εγκληματα.Εχω να πω οτι οι ατακες απο δυο ξενους δεν συγκρινονται με τπτ..αλλα και το παρα 5 μου αρεσει...μετα εγκληματα και στο τελος 50-50.
The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

Το θέμα είναι ότι αύριο κατά 99% θα είναι σε επανάληψη και την επόμενη σίγουρα μιας και είναι καθαρά Δευτέρα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το θέμα είναι ότι αύριο κατά 99% θα είναι σε επανάληψη και την επόμενη σίγουρα μιας και είναι καθαρά Δευτέρα

Μα αφου το μεγκα το εχει κανονικα στο προγραμμα!

http://www.megatv.com/programma/movies.asp?id=57450&soon=1

Μα αφου το μεγκα το εχει κανονικα στο προγραμμα!

http://www.megatv.com/programma/movies.asp?id=57450&soon=1

Καλά αν περιμένεις από το site να ενημερωθείς... το site μπορεί να ενημερωθεί για την επανάληψη τη Τρίτη, έτσι γίνεται πάντα. Αποκλείεται να έχει καινούργιο και να μην έχει ρίξει ούτε ένα διαφημιστικό μια μέρα πριν ενώ διαφημίζει ασταμάτητα τα σύνορα της αγάπης και το safe sex. Mακάρι βέβαια αλλά θα είναι απλά τρελλό να παιχτεί καινούργιο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw