princess Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Αν και μου γεννηθηκε η απορια ποσες επαναληψεις θα δουμε ωστε να κρατησει ολη τη σεζον.... οντως το σημερινο επεισοδιο ηταν καταιγιστικο!!! Ο δε Σπυρος σε ρολο Πουαρο στην τελευταια σκηνη ολα τα λεφτα! Υποθετω οτι τωρα θα ακολουθησει ανελεητο κυνηγητο μια και η ταυτοτητα της Νταλιας τουλαχιστον αποκαλυφθηκε, και θα εχει ενεργο ρολο ο Θωμας και το καναλι του; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Καλά τέλειο το σημερινό :up: Όντως μπορεί να μπλοφάρει, δηλ. ο πατέρας του Πολίτη να του τα είπε, άλλα αυτός να μην τα έγραψε! Έτσι ισχυριζόμενος στον Πολίτη ότι γνωρίζει και τα έχει καταγράψει, να τον αναγκάσει να τα παραδεχτεί, ενώ παράλληλα να καταγράφει η κάμερα η το μικρόφωνο την στιγμή που βρίσκονται όλοι μαζί στης Ντάλιας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Πιστεύω ότι ο Πολίτης δεν θα ζήσει για πολύ ακόμα... αν πράγματι η αστυνομία πρόκειται να τον πιάσει και δεν είναι μπλόφα του Σπύρου, τότε στον κίνδυνο να αποκαλυφθούν πολλά για τον Παυρινό, θα τον καθαρίσει ο γνωστός Κακός... βέβαια, όπως είπε και στο τέλος (όπου άνοιξαν όλοι τα χαρτιά τους κανονικότατα) το έγκλημα έχει παραγραφτεί και κανένας δεν μπορεί να τους αγγίξει για αυτό. Επομένως, όλοι θα τιμωρηθούν στο στυλ του Πολίτη, για άλλο έγκλημα από αυτό που διέπραξαν τότε. Ίσως τελικά το έγκλημα του Παυρινού να είναι το αεροπορικό δυστύχημα. Πάντως, περίμενα να μας το τραβήξουν λίγο παραπάνω για το 'δεύτερο έγκλημα για το οποίο τον κάλυψε ο πατέρας του', αλλά έτσι όπως έγινε ήταν φοβερό :) ΥΓ. Θεωρητικά θα έχει 10 επεισόδια κανονικής ροής, ώστε να δείξουν 2 βδομάδες (*5 επεισόδια) καθημερινή επανάληψη. Εκτός αν η πληροφορία για το διπλό εορταστικό επεισόδιο αληθεύει (το πρόγραμμα πάντως δεν δείχνει να έχει διπλής διάρκειας επεισόδιο για 25/12). Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σημερα ηταν ωραιο το επεισοδιο και το γελιο του το ειχε αλλα το τελος ηταν ολα τα λευτα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telit Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Κάτι μου λέει ότι στο επόμενο επεισόδιο θα κάνει την εμφανισή της η Αμαλιιία... Στα δύσκολα πάντα φαίνεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Οσο δεν μου αρεσε το προηγουμενο τοσο μου αρεσε αυτο...οσο για το τελος..τρομερο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 δεν είχε τόσο γέλιο το επεισόδιο αλλά θα το έλεγα ατμοσφαιρικό γιατί είχε αρκετές καλογυρισμένες σκηνές....μ'αρεσε πολύ η Θεοπ στο γηροκομείο ειδικά εκεί που τη ρωτάει μια γιαγια "γιατί κάνεις τόση φασαρία?" κ λέει "γιατί ΜΠΟΡΩ!" κ φυσικά το τέλος που με άφησε άφωνη. Θέλει προσοχή όμως το σενάριο από δω κ πέρα για να μην πέσει σε υπερβολές... μου θύμισε κάτι απο την Ποντικοπαγίδα για κάποιο λόγο... ?? για θύμισέ μας...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 η λογικη λεει οτι ο Πολιτης τελειωνει.. για να υπαρχει συνεχεια Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Wirelessly posted (NokiaN73-1/3.0638.0.0.30 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) suglonistiko epeisodio,an kai eida mono to teleutaio misaoro. stin arxi ti egine; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgas Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Συζητούσα για το σημερινό και άκουσα το εξής λογικό: Ότι από δω και πέρα θα "τιμωρούνται" με κάποιον τρόπο όλοι οι εμπλεκόμενοι στο φόνο της ελευθερίας, και όσο προχωράμε θα τιμωρείται κι ο μεγαλύτερος υπαίτιος. και θα το εξηγήσω: στην αρχή πέθανε ο καστέλλης (ο φαινομενικά πιο αθώος από τους 5), σειρά έχει ο πολίτης τιμωρούμενος για το φόνο της γυναίκας του ουσιαστικά, και θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Ίσως ο τελευταίος (μπορεί να ναι ο Παυρινός, μπορεί και όχι) να ευθύνεται και για το αεροπορικό και να τιμωρηθεί γι¨αυτό... Μια ιδέα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Μαματο το επεισοδιο!!! Εγω εχω δυο υποψιες: 1) Η γυναικα του Πολιτη ειναι η Αμαλια 2) Το Παρα Πεντε θα τελειωσει με το Χριστουγεννιατικο... Α, ποτε αναφερθηκε το δευτερο εγκλημα του Πολιτη που τον καλυψε ο συνονοματος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Συζητούσα για το σημερινό και άκουσα το εξής λογικό: Ότι από δω και πέρα θα "τιμωρούνται" με κάποιον τρόπο όλοι οι εμπλεκόμενοι στο φόνο της ελευθερίας, και όσο προχωράμε θα τιμωρείται κι ο μεγαλύτερος υπαίτιος. και θα το εξηγήσω: στην αρχή πέθανε ο καστέλλης (ο φαινομενικά πιο αθώος από τους 5), σειρά έχει ο πολίτης τιμωρούμενος για το φόνο της γυναίκας του ουσιαστικά, και θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Ίσως ο τελευταίος (μπορεί να ναι ο Παυρινός, μπορεί και όχι) να ευθύνεται και για το αεροπορικό και να τιμωρηθεί γι¨αυτό... Μια ιδέα είναι... Σωστός αλλά θα πρόσθετα και την Εξιτέρ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgas Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σωστός αλλά θα πρόσθετα και την Εξιτέρ... Ίσως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Α, ποτε αναφερθηκε το δευτερο εγκλημα του Πολιτη που τον καλυψε ο συνονοματος μου; Όταν συζητούσε ο Παυρινός με τον Πολίτη για τον πατέρα του δεύτερου, ο Παυρινός είπε "σε κάλυψε δύο φορές", εννοώντας τον πατέρα του Πολίτη. Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 to kalytero ths fetinhs season pisteyw!!!8eopoula egrapse :) kai apisteyto telos nai...na ypo8esw thn erxomenh deytera 8a exei epanalhpsh an isxysei to 2plo epeisodio stis 25... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Κοίταξε,και την περασμένη Δευτέρα είχε επανάληψη και όλοι σχεδόν παραπονιόμασταν αλλά τελικά άξιζε.Αν είναι να γίνει κάτι παρόμοιο,επανάληψη ψηφίζω εγώ!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Την ωρα που το βλεπαμε παρεα 4-5 ατομα ΟΛΟΙ σχολιαζαμε γυρω στις 11 παρα τεταρτο οτι βαρεθηκαμ και οτι εχει γινει αδιαφορο.Εγω σερφαρα στο ιντερνετ και γενικως το βλεπαμε πολυ στο φλου.Τα τελευταια ομως λεπτα,ηταν ολα τα λεφτα σιγουρα.Πολυ αγωνια,εξελιξη και εκει με την Μαριλενα στη πισινα γελασα πιο πολυ απο ολο το επεισοδιο.Μου φανηκε πολυ αστεια σκηνη... :p Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 re paidia skefteite ligo swsta.Epitides ta ipe me tetoia profora gia na fanei k kala to vlaxiko se antithesi me to kirile pou ithele i Marilena.Min ta pernetai ola strava Kανεις λαθος.Το τραγουδι εχει κυκλοφορησει και παιζεται στα ραδιοφωνα,ακριβως οπως το ακουσες στο Παρα5.Δεν ηταν επιτηδες η προφορα για σπασιμο στη Μαριλενα.Ειναι επιτηδες εδω και καιρο ωστε να σπαει τα δικα μας αυτια....:wacko: Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Sto site του Μεγκα εχει καινουριο επεισοδιο (νο 36) την αλλη Δευτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μαματο το επεισοδιο!!! Εγω εχω δυο υποψιες: 1) Η γυναικα του Πολιτη ειναι η Αμαλια 2) Το Παρα Πεντε θα τελειωσει με το Χριστουγεννιατικο... 1)Ελπιδα τη λενε! 2)Το Παρα 5 εχει και φετος 26 επεισοδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Κοίταξε,και την περασμένη Δευτέρα είχε επανάληψη και όλοι σχεδόν παραπονιόμασταν αλλά τελικά άξιζε.Αν είναι να γίνει κάτι παρόμοιο,επανάληψη ψηφίζω εγώ!! Δεν ειχε επαναληψη την περασμενη Δευτερα! Sto site του Μεγκα εχει καινουριο επεισοδιο (νο 36) την αλλη Δευτερα!!! Kαλα,μην εισαι σιγουρος.Παραμονες αποφασιζεται η επαναληψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εξαιρετικό το χθεσινό επεισόδιο! :) :happy: :) :happy: :) Τολμώ να πω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα και των δύο κύκλων! Τα είχε όλα, και στις σωστές αναλογίες! Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα με το μονόλογο της γιαγιάς του Σπύρου: ανθρώπινος και σπαραχτικός! :( Για άλλη μια φορά ο Καπουτζίδης έδειξε ότι διαθέτει μεγάλο ταλέντο, και όχι μόνο στο να δημιουργεί σπαρταριστές ατάκες αλλά και στο να αναπτύσσει δραματικές σκηνές, με αληθινούς διαλόγους και χωρίς να εκβιάζει συναισθηματικά το θεατή, πετυχαίνει να τον συγκινήσει! Μπράβο αγόρι μου! :respect: Εξαιρετική η ανατροπή και στο τέλος! Αν κι έχω μια μικρή ανησυχία για τη συνέχεια :confused: : αν θεωρήσουμε ότι ο Σπύρος δεν μπλόφαρε, και η αστυνομία συλλαμβάνει τον Πολίτη, για πρώτη φορά η πεντάδα θα βρεθεί ακάλυπτη, θα έχουμε εμπλοκή της αστυνομίας, ενώ δεδομένης της φήμης του Πολίτη, η υπόθεση θα αναφερθεί σίγουρα στα ΜΜΕ. Πώς θα το χειριστεί αυτό σεναριακά ο Καπουτζίδης? Απο την άλλη, δεν νομίζω ότι η αποκάλυψη του Πολίτη και το πιθανό βγάλσιμο του από την υπόθεση, μειώνει το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Υπάρχουν ακόμα οι δύο άγνωστοι που συμπληρώνουν την πεντάδα των κακών, για τους οποίους δεν ξέρουμε τίποτα, και το μεταφυσικό στοιχείο της υπόθεσης που δεν έχει διερευνηθεί ακόμα... Εχει πολύ ψωμί ακόμα!!! :drool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Οσο δεν μου αρεσε το προηγουμενο τοσο μου αρεσε αυτο...οσο για το τελος..τρομερο :D Όντως τέλειο το χθεσινό! Σε αντίθεση με το αποτυχημένο προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Ας ελπισουμε τα στοιχεια να ειναι αδιασιστα και να μην εξελιχθει σε δικαστικο δραμα το Παρα 5... Δε περιμενα παντως -οπως φανταζομαι και κανεις- μια τετοια εξελιξη στο στορυ, τουλαχιστον οχι τοσο νωρις, εχουν ακομα 15 επεισοδια. Τι μας επιφυλασσει ο Καπουτζιδης αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamweaver13 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Η εξέλιξη αυτή μπορεί να μοιάζει πολύ πρόωρη όμως υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά να γίνουν. Αν προσέξατε φάγαμε ήδη 9 επεισόδια για να πιάσουμε τον ένα κακό. Έχουμε ακόμη άλλους δύο παντελώς άγνωστους και φυσικά πρέπει οι 5 να βρουν αδιάσειστα στοιχεία και για τον αρχικακό, τον Παυρινό, που λογικά θα είναι και ο πιο δύσκολος στο να τον παγιδέψουν. Ακόμη πρέπει να αποκαλυφθεί ο ρόλος της Αμαλίας αλλά και η σχέση του αεροπορικού με τους κακούς. Νομίζω ότι αυτά γεμίζουν άνετα τα εναπομείναντα επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts