Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης ειναι λιγο παραλογο να ζηταμε πολλες αποκαλυψεις.Δηλαδη αν μας τα πει ολα τωρα δεν θα εχουμε αγωνια για τη συνεχεια.Το λογικο ειναι να γινουν οι αποκαλυψεις στο τελος της σειρας.

Ακριβώς. Το ποιά είναι η Αμαλία είναι κάτι που πρέπει να το μάθουμε στο τελευταίο (άντε με το ζόριο προτελευταίο) επεισόδιο. Αν μας το έλεγε τώρα θα ήταν ό,τι πιο χαζό μπορεί να κάνει ένας σεναριογράφος (πάντως θα μπορούσε να μας δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που μας είπε).

Ρε παιδια,ποσος καιρος υποτιθεται πως περασε στη σειρα απο το τελευταιο περσινο επεισοδιο?

Όχι πολύς, γιατί οι εκλογές (και οι εξετάσεις του Σπύρου) έγιναν αρχές καλοκαιριού και τώρα είμαστε το πολύ Ιούλιο (οι ορκωμοσίες δεν γίνονται τον Αύγουστο).

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ'αρχην δεν ειναι απολυτως βεβαιο οτι ο Παυρινος εξελεγη Πρωθυπουργος,ειχαν πει οτι "μαλλον εξελεγη".Και εγω σπαστηκα παντως που δεν τον εδειξαν.Ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας με την εννοια οτι ειναι πολυ ατμοσφαιρικες και αψογα σκηνοθετημενες η σκηνες στο γραφειο του.

Ελπιζω να τον δειξει στο αλλο επεισοδιο και μαλλον θα τον δειξει.

Ο Παυρινός εξελέγη πρωθυπουργός. Πιο καθαρά δεν μπορούσαν να μας το δείξουν στο τελευταίο της προηγούμενης σαιζόν!!!:blink:

παιδια ελεος τι αλλο επρεπε δηλαδη να μας δειξει ο ανθρωπος? Η Αμαλια μιλησε με τις 2 προφορες κι εδειξε οτι η προφορα της ειναι ψευτικη κι καποιον ρολο εχει μεσα στην ιστορια.Κατι για το οποιο ειμαι σιγουρη καθως βρισκοταν καθε φορα εκει που την χρειαζοταν σαν να ηξερε τα παντα:cool: :cool: .

Επισης στο σημειο με την ορκομωσια οταν ρωτησαν την Αμαλια αν η γιαγια της αναρωνει αυτη αρχικα δεν καταλαβαινει για τι πραγμα της λενε κι μετα απαντα ναι αναρωνει ......Νομιζω οτι αυτο το στοιχειο που ανεφερε ο Καπουτζιδης ειναι φανερο απο εδω οτι η Αμαλια λεει ψεμματα για την ταυτοτητα της.

Τελος ειχα παρακουουθησει μια συνεντευξη του Καπουντζιδη περσι οπου ελεγε οτι το τελος θα στενοχωρησει πολυ κοινο κι οτι τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.Σε συνδιασμο με το οτι λεει οτι στο πλοιο δε θα ναι 5 αλλα 4, κατι μου λεει οτι καποιος θα πεθανει....Επισης σε αυτο το επεισοδιο η Ζουμπι λεει δε θα γυρισω στην υποθεση γιατι εσεις μου το ζητησατε η για τον Σταυριανιδη, θα το ανω για μενα.Με αυτο το υροπο σα να λεει οτι κι να παθω εγω το αποφασισα.....Επισης αν πεθαινε καποιο απο τα νεα παιδια θα ηταν πολυ τραγικο για κωμικη σειρα.ο Καπουτζιδης δε θα εκανε τετοιο λαθος.

relax... κωμωδία βλέπουμε, όχι καθαρόαιμη αστυνομική περιπέτεια, που πρέπει να προσέχουμε το παραμικρό. αν ήταν έτσι δεν θα είχε την φάση της κωμωδίας. απλά τυχαίνει να έχει μια ενδιαφέρουσα πλοκή.

απολάυστε αυτό το ωραίο μίγμα :)

Η Μακρυπούλια ήταν σαν άγγελος (μη με παρεξηγήσετε και αρχίσετε, από άποψη ομορφιάς το είπα). Το χιούμορ, σε πολλά σημεία έπεφτε στο επίπεδο του Σεφερλή, ειδικά στις φάσεις με την Ντάλια (σπρώξε μπροστά... δέκα λεπτά εσύ, δέκα Ζουμπουλία, δέκα η Αγγέλα, σύνολο 30 λεπτα κλπ. κλπ.).

Γέλασα με τις φωτογραφίες της Αγγέλας (λύθηκα εκεί που την παρουσίαζαν σαν την τραγουδίστρια των Lordi, την Αwa).

Η Αμαλία στο τέλος μου άρεσε ιδιαίτερα, παρά το ότι μας άφησε σε αγωνία.

Γενικά έχουμε δει πολύ καλύτερα επεισόδια και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκα.

12-ΚΟΝΟΣ εγραφε στο πλοιο?δεν ελεγε ολοκληρη τη λεξη μυκονος?

εμενα μου αρεσε σαν επεισοδιο,δε γελασα ομως πολυ με νταλια κ θεοπουλα αυτη τη φορα.

πιο πολυ μου αρεσαν οι μεταμφιεσεις της αγγελας:lol:

Τρελό γέλιο με την Ντάλια στο λεωφορείο.

Έδωσε ρέστα η Θεοπούλα με το στοίχημα 'Πάλι κουβά'.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Και εμένα καλό μου φάνηκε μιας και μας αποκάλυψε πάρα πολλά!Ποιος θα φύγει και θα μείνουν τέσσερις?Τι λέτε?Ποια λέτε να κρύβεται πίσω απο την Αμαλία?:)

Δυστηχώς όμως δεν είχε πολύ γέλιο.Μόνο στην αρχή γέλασα λίγο με την Ντάλια και με το μπρός πίσω!Α και με το Σκα τούλα!Τελικά τι λέει ο Αλέξης και η Ντάλια?:lol: Ο έρωτας τους εννοώ!:lol:

Παααααααρα πολυ ωραιο το επεισοδιο πολλες οι σκηνες γελιου η Νταλια ηταν ολα τα λεφτα!!!!!Πολυ ωραιες σκηνες ολες...

Αν συνεχισει ετσι και φετος θα μας καθηλωσει...

Δεν μπορουσε η Αμαλια να μας πει ποια ειναι!!!!!!!!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Παααααααρα πολυ ωραιο το επεισοδιο πολλες οι σκηνες γελιου η Νταλια ηταν ολα τα λεφτα!!!!!Πολυ ωραιες σκηνες ολες...

Αν συνεχισει ετσι και φετος θα μας καθηλωσει...

Δεν μπορουσε η Αμαλια να μας πει ποια ειναι!!!!!!!!!!!

Το κρατάει για το τέλος ο Καπουτζίδης. ;)

Εξάλλου αν το μαθαίναμε από τώρα δεν θα είχε και τόσο ενδιαφέρον γιατί θα ξέραμε το σημαντικότερο από όλα.:shifty:

Η Θεοπούλα πάρα πολύ γέλιο.Πολύ καλές οι ατάκες της. :lol: :lol:

τι εγιναν οι δυο μεγαλες αποκαλυψεις;;;

ραδιο αρβυλαααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχα

Είμαστε πάντως πολλόι περίεργοι ,

μας κάνει ο Καπουτζίδης αποκαλύψεις , λέμε ότι χάνεται το ενδιαφέρον για την συνεχεια

μας αφήνει κενά στη εξέλιξη της σειράς , τον κατηγορούμε πάλι..

Τελικά τι θέλουμε ;

Το κρατάει για το τέλος ο Καπουτζίδης. ;)

Εξάλλου αν το μαθαίναμε από τώρα δεν θα είχε και τόσο ενδιαφέρον γιατί θα ξέραμε το σημαντικότερο από όλα.:shifty:

Η Θεοπούλα πάρα πολύ γέλιο.Πολύ καλές οι ατάκες της. :lol: :lol:

To κρατάει για το τέλος ή ακόμα κι αυτός δεν ξέρει; Με τόση παραφιλολογία που έχει πέσει από πέρυσι, θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει σχέδια.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

1)μου αρεσε πολλλλυ το επισοδειο.δεν καταλαβαινω γιατι πολλλλοι απο σας το βλεπουν με αρνννητικη διαθεση.ισως να μην ηταν απο τα καλλλλυτερα του παρα πεντε,δε διαφωνω,παρολ'αυτα ειχε χιουμορ κ μια μικρη εξελλλιξη στην πλοκη(κ σκεφτειτε οτι ειναι το πρωτο για φετος)

2)χαρηκα που τους ειδα ολους μαζεμενους στην ορκομωσια.ολοι μαζι δε βγαζουν πολυ γελιο??απαιχτα σημεια η ορκομωσια,το λεωφορειο,το φιλι αλεξης-νταλια,η θεοπουλα(αθανατη),η σκηνη με την αγγελα στο κομμωτηριο,οι προσπαθειες του φωτη για 0,1,το απαιχτο"τι ειναι αυτο το "οο",η σαβουρα της μαριλενας κ η σκατουλα.κ αλλα που δεν μου ερχονται τωρα.

3)δεν μου αρεσε το σκηνικο με τη ζουμπι στο χωριο,με στενοχωρησε.μονο η αποχωρηση της ειχε γελιο.

4)τι τρωγεστε με την αμαλλια?τι αλλο θελετε?ολα θελετε να τα μαθετε,δε θελετε να συνεχιστει το μυστηριο??παντως δεν μ'αρεσει η εκδοχη να ειναι πνευμα.κ απορριπτω την εκδοχη να ειναι στην πενταδα του κακου.προβλεπω

οτι η αμαλια εχει σχεση(συγγενικη?μηπως ειναι...ανιψια?) ειτε με το σταυριανιδη,ειτε με τον βενετοπουλο ειτε με τον παυλο.κ φυσικα εχει καποια σχεση με το αεροπλανο που επεσε,γιατι κ αυτο ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.τιποτα δε γινεται τυχαιαιαιαιαιαααααα.κ η αμαλια μαλλον εψαχνε κ αυτη αλλα σταματησε κ τωρα παρακολουθει τους δικους μασ.οσο για το ποιος θα λειπει λεω ζουμπι η νταλια.αποκλειω το σπυρο.αλλα δε νομιζω να πεθανει.τελος πιστευω,δηλαδη κοβω το κεφαλι μου,οτι η μαριλενα κ ο θωμας θα χωρισουν.

5)εμενα μου αρεσε το αγγλικο τραγουδακι.

πολυ ωραιο το χθεσινο επεισοδιο,ελπιζω να ειναι ακομα καλυτερα τα υπολοιπα επεισοδια!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ποιόν "καλό" ξέρεις που να έχει γεννηθεί το 1957; Aυτή είναι η ηλικία της γενιάς τους Σταυριανίδη, του Παυρινού, της Ελευθερίας.

"Ζουμπουλία Αμπατζίδου, ετών 50"... Στο επεισόδιο με τον Καρυστινό στο ρόλο του κακού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ζουμπουλία Αμπατζίδου, ετών 50"... Στο επεισόδιο με τον Καρυστινό στο ρόλο του κακού.

Ναι, αλλά το τραγουδάκι λέει ότι αυτή η κοπέλα γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα!

παντως δεν μ'αρεσει η εκδοχη να ειναι πνευμα.κ απορριπτω την εκδοχη να ειναι στην πενταδα του κακου.

Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι το "μεταφυσικό" δεν το γλιτώνουμε. Τώρα πόσο και τι ακριβώς μεταφυσικό δεν μπορώ να ξέρω, μαντεψιές κάνω.

Γιατι έχω την εντύπωση ότι η αποφοιτηση του Σπύρου έγινε μετα την επιστροφή των 4 ή 5 απο την Μύκονο?

Αν δεν κανω λάθος μπορει να προηγήθηκε στην προβολή η αποφοιτηση αλλά η Αμαλία προς το τέλος ειπε ας δουμε τωρα πως περασαν το καλοκαιρι οι ήρωες μας. Μου δόθηκε η αισθηση ότι

ο,τι κ αν παρακολουθήσουμε αυτη τη χρονια θα είναι η διάρκεια του καλοκαιριού και οτι πάλι θα τελειώσει με τις Εκλογές του Οκτωβρίου όπως και η περσυνή σεζόν. Αρα αν συνδέσουμε το τι μας έδειξε οτι εκανε ο καθένας απο τους ήρωες στο τελευταίο επεισόδιο μπορεί να ανακαλύψουμε ποιος θα είναι αυτός/ή που θα λειπει ή που δεν θα επιστρεψει απο την Μύκονο.

Ναι, αλλά το τραγουδάκι λέει ότι αυτή η κοπέλα γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα!

Πληροφοριακά το τραγουδάκι υπήρχε πριν ο καπουτζ δημιουργήσει το παρα5!:)

Αν κάποιος είναι αποφασισμένος, μπορεί να ισχυριστεί οτι ναι μεν το τραγούδι γράφτηκε πριν, αλλά ο σεναριογράφος το διάλεξε έχοντας φτιάξει την ιστορία ανάλογα...:rolleyes:

Πληροφοριακά το τραγουδάκι υπήρχε πριν ο καπουτζ δημιουργήσει το παρα5!:)

Mα τι λες τώρα;; Είσαι σοβαρός;;; Πας να βγάλεις λάθος την μελέτη των παιδιών και τις (για γέλια) υποθέσεις τους;;;;

(ας σοβαρευτούμε επιτέλους λίγο!)

Αν κάποιος είναι αποφασισμένος, μπορεί να ισχυριστεί οτι ναι μεν το τραγούδι γράφτηκε πριν, αλλά ο σεναριογράφος το διάλεξε έχοντας φτιάξει την ιστορία ανάλογα...

Είχε προβλέψει δηλαδή ο Καπουτζίδης πως θα συνεχιστεί και για δεύτερη χρονιά και πως θα εμφανίσει και άλλα άτομα στην υπόθεση (π.χ. Παύλο) που δεν θα είχαν εμφανιστεί ποτέ αν ήταν μόνο για 1 σεζόν;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."