Katy Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Παιδιά ήταν φανταστικό ,αν και απο ότι βλέπω πολύ στο πονηρό το πάει ο Καπουτζίδης και φοβάμαι μη το χαλάσει(βλέπε :Είναι παλικάρι γιατί κατουράει όρθιος;):mad:).Παρόλα αυτά μου΄αρεσε πολύ εκεί με το Θωμά που είπε:Είμαι ο μπαρμπαθωμάς με την ομώνυμη καλύβα!:lol: οντως,τρελη φαση!:lol: οντως τελευταια το παει στο πονηρο(θεοπουλα κ ροζ τηλεφωνα,συμβουλες αγγελας στη ζουμπι κλπ:lol: ). παρολ'αυτα 1)τα πονηρα αστεια ειναι εξυπνα κ οχι γελοια οπως σε αλλες σειρες. 2)το χιουμορ του καπουτζιδη δε στηριζεται μονο σ'αυτα. γενικα πιστευω οτι φετος παει πολυ καλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ελεος σιγα το πονηρο,mi3s. Το χθεσινο,σε αντιθεση με τα 2 πρωτα,δε μου πολυαρεσε.Γελασα μονο με τους Κρητικους (Φωτης-Σπυρος ως Σομμερ-ΘΕΟΙ :lol: :lol:) καθως και με τη συνομιλια Σονιας-Θεοπουλας! Παντως ειχε εξελιξη στην πλοκη.Α, και καπως αργοπορημενα, επειδη εκεινη τη σκηνη την εχασα...ο γιος του Παυλου,τι πληροφοριες τους εδωσε οταν τον συναντησαν στη Μυκονο? (προηγ επεισοδ) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Α, και καπως αργοπορημενα, επειδη εκεινη τη σκηνη την εχασα...ο γιος του Παυλου,τι πληροφοριες τους εδωσε οταν τον συναντησαν στη Μυκονο? (προηγ επεισοδ) τους ειπε που μενει ο πατερας του στην αθηνα,οτι εχει καιρο να τον δει κ τετοια.δεν ηξερε τιποτα αλλο σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εμένα δε μου άρεσε πολύ...ειδικά τα "αστεία" της Θεοπούλας...κρύα όσο δεν πάει Συμφωνώ... Μπροστά στο προηγούμενο, αυτό μου φάνηκε κατώτερο. Πιστεύω ότι είχε πολλά "παραγεμίσματα", αφήστε που η σκηνή με τη Θεοπούλα και τη Σόνια τράβηξε πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε. Έξυπνο το εύρημα με τους Κρητικούς (αν και άργησα να καταλάβω ότι επρόκειτο για υπαινιγμό σχετικά με το "Της αγάπης μαχαιριά"), αλλά η σκηνή με τη Σόνια...:cold: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 e mia seira pu sxedon me ti via paei deyteri sezon olo kai kapoio paragemisma thaxei! min ta theloume kai ola dika mas? e3allou ola einai gemismata me xioumor kai xoris asynartisia! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 To χειροτερο επεισοδιο ολων των εποχων. κρυα αστεια του δημοτικου. φτωχο σεναριο για τον κρητικο. καμια ουσια για το περιβαλλον των 5 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. October 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μεγάλη απογοήτευση η Θεοπούλα! Εντελώς άστοχο το αστείο με την Ντάλια και τα Ιαπωνικά Γιεν. Το μόνο που με έκανε και γέλασα ήταν η Ντάλια, η Ρίτσα και ο Φώτης ως BoneyM. Το προηγούμενο επεισόδιο ήταν κορυφή σε σχέση με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μεγάλη απογοήτευση η Θεοπούλα! Εντελώς άστοχο το αστείο με την Ντάλια και τα Ιαπωνικά Γιεν. Το μόνο που με έκανε και γέλασα ήταν η Ντάλια, η Ρίτσα και ο Φώτης ως BoneyM. Το προηγούμενο επεισόδιο ήταν κορυφή σε σχέση με αυτό. Πολύ άστοχο το αστείο με τα σοκολά γιεν,όπως και η πλακίτσα με τη Θεοπούλα.:( To χειροτερο επεισοδιο ολων των εποχων. κρυα αστεια του δημοτικου. φτωχο σεναριο για τον κρητικο. καμια ουσια για το περιβαλλον των 5 Ναι σωστο.:( e mia seira pu sxedon me ti via paei deyteri sezon olo kai kapoio paragemisma thaxei! min ta theloume kai ola dika mas? e3allou ola einai gemismata me xioumor kai xoris asynartisia! Εμ εγώ το έλεγα και στους φίλους μου και εδώ νομίζω ότι θα το χαλάσει τώρα στο δεύτερο. Ελεος σιγα το πονηρο,mi3s. Το χθεσινο,σε αντιθεση με τα 2 πρωτα,δε μου πολυαρεσε.Γελασα μονο με τους Κρητικους (Φωτης-Σπυρος ως Σομμερ-ΘΕΟΙ :lol: :lol:) καθως και με τη συνομιλια Σονιας-Θεοπουλας! Παντως ειχε εξελιξη στην πλοκη.Α, και καπως αργοπορημενα, επειδη εκεινη τη σκηνη την εχασα...ο γιος του Παυλου,τι πληροφοριες τους εδωσε οταν τον συναντησαν στη Μυκονο? (προηγ επεισοδ) Δείχνει π0ύσ@#δ!ς στη Μύκονο.Δείχνει τη Ντόνα,Τη Σόνια,και εκείνο με το εισητήριο της Κοντής εκεί δε το κατάλαβα,και μου λές ότι δε το πηγαίνει στο πονηρό. Όσο πωρωμένοι και αν είστε μερικοί-μερικές με τη σειρά(όχι και εγώ είμαι:))πρέπει να το παραδεχτούμε ό,τι το σενάριο είναι πολύ πρόχειρο σε κάποια σημεία,ό,τι έχει βάλει αρκετά το πονηρό,τα αστεία του στύλ Φραρόζ έχουν εκλείψει και έχουν αντικατασταθεί με τα γιεν που θέλησε να μας το περάσει για αστείο ο Καπουτζίδης.Επίσης το αστείο με τη Θεοπούλα που βλέπει τη Γαρουφαλιά ως κοντή,εμένα έχει αρχίσει να μου τη δίνει,γιατί το παρατραβάει.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κρυο το χτεσινο επεισοδιο...δε γελασα παρα μονο σε 2-3 σκηνες απου απλα χαμογελασα... παρατραβηξε η σειρα...κριμα παντως..ας ελπισουμε τα επομενα επεισοδια να ειναι καλυτερα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κρυο το χτεσινο επεισοδιο...δε γελασα παρα μονο σε 2-3 σκηνες απου απλα χαμογελασα... παρατραβηξε η σειρα...κριμα παντως..ας ελπισουμε τα επομενα επεισοδια να ειναι καλυτερα Συμφωνώ.Μόνο με το :ο μπαρμπαθωμάς με την ομώνυμη καλύβα,γέλασα:lol:;):(:mad:.Κατα τα ΄άλλα ήταν άστα να πάνε.Πάντως απο μια συνέντευξη που πήραν απο τον Φώτη και την Αγγέλα έλεγαν ότι τα τελευταία 6 επεισόδια που διάβασαν ήταν υπέροχα.Αλλά και αυτό για καλό το έλεγαν:((χθές το πρωί την είδα στον όμορφο κόσμο)Οπότε βγάλτε συμπεράσματα!:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κρυο το χτεσινο επεισοδιο...δε γελασα παρα μονο σε 2-3 σκηνες απου απλα χαμογελασα... παρατραβηξε η σειρα...κριμα παντως..ας ελπισουμε τα επομενα επεισοδια να ειναι καλυτερα +1 Η σκηνή με τα γιεν ήταν αποτυχημένη. Ο καπου επαναλαμβάνει τα αποτυχημένα αστεία του, (φα-γκρι, φα-ροζ/ τωρα σοκολά, μελιτζανί και λαχανί γιεν) και γίνεται κουραστικός. Η σκηνή με τη Θεοπούλα και τη σόνια, δεν κολούσε πουθενά, παρατράβηξε, και φάνηκε ότι μπήκε μόνο και μόνο για να γεμίσει το επεισόδειο. Και η θεοπούλα απο εκεί που ήταν το ατού της σειράς με τις τσαχπίνικες ατάκες της, έχει καταντήσει καρικατούρα χωρίς καμία υπόσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 +1 Η σκηνή με τα γιεν ήταν αποτυχημένη. Ο καπου επαναλαμβάνει τα αποτυχημένα αστεία του, (φα-γκρι, φα-ροζ/ τωρα σοκολά, μελιτζανί και λαχανί γιεν) και γίνεται κουραστικός. Η σκηνή με τη Θεοπούλα και τη σόνια, δεν κολούσε πουθενά, παρατράβηξε, και φάνηκε ότι μπήκε μόνο και μόνο για να γεμίσει το επεισόδειο. Και η θεοπούλα απο εκεί που ήταν το ατού της σειράς με τις τσαχπίνικες ατάκες της, έχει καταντήσει καρικατούρα χωρίς καμία υπόσταση. συμφωνώ απόλυτα!Θα μπορούσε ο καπου να έδειχνε λίγο περισσότερο δράση απο το επόμενο παράν α έβαζε εκείνη τη σκηνή.Έχει αρχίσει να χαλάει,η σειρά.Αυτό θα φανεί και απο τα νούμερα που θα δείξει η AGB.Προφανώς θα είναι πολύ μικρότερα απο αυτά που έχουμε συνηθίσει!:whistle::):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μια μέτρια γεύση από το σημερινό επεισόδιο.Ούτε γω μπορώ να πω ότι τρελάθηκα πέρα από το διάλογο Θεοπούλας -Σόνιας... Τώρα όσον αφορά τη συνέχεια κάποια ανταλλαγή θα θελήσουν να κάνουν μεταξύ ομήρων και επειδή μιλά για μέρος διεθνούς απήχησης και ουδέτερο το μυαλό πηγαίνει μάλλον προς Ακρόπολη πλευρά. Από την άλλη σε κάποιο πρωινάδικο νομίζω άκουσα ότι πρόκειται να γυρίσουν μια σκηνή με ανταλλαγή ομήρων μεταξύ καλών και κακών που θα είναι απαιτητική καθώς θα πρέπι να γυριστεί μέσα σε μια σηραγγα.... Πέρα απο αυτά ανυπομονώ να δω αν τα παιδιά θα επισκεφτούν την Αμαλιια στο μαγαζί που τραγουδά και φυσικά την παράσταση της Αμαλιιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μια μέτρια γεύση από το σημερινό επεισόδιο.Ούτε γω μπορώ να πω ότι τρελάθηκα πέρα από το διάλογο Θεοπούλας -Σόνιας... Τώρα όσον αφορά τη συνέχεια κάποια ανταλλαγή θα θελήσουν να κάνουν μεταξύ ομήρων και επειδή μιλά για μέρος διεθνούς απήχησης και ουδέτερο το μυαλό πηγαίνει μάλλον προς Ακρόπολη πλευρά. Από την άλλη σε κάποιο πρωινάδικο νομίζω άκουσα ότι πρόκειται να γυρίσουν μια σκηνή με ανταλλαγή ομήρων μεταξύ καλών και κακών που θα είναι απαιτητική καθώς θα πρέπι να γυριστεί μέσα σε μια σηραγγα.... Πέρα απο αυτά ανυπομονώ να δω αν τα παιδιά θα επισκεφτούν την Αμαλιια στο μαγαζί που τραγουδά και φυσικά την παράσταση της Αμαλιιας Το άκουσα και εγώ αυτό για τη σήραγγα.Τρομακτικό φαίνεται :lol: και πολύ μυστήριο.Ποιόν λέτε να δώσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μην γίνεστε κακοί... Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο επεισόδιο, αλλά δεν ήταν και άσχημο για να το ρίξουμε στην γκρίνια...δε γίνεται άλλωστε να είναι όλα τα επεισόδια σούπερ... ένας άνθρωπος τη γράφει τη σειρά και είναι αρκετά τα επεισόδια. Δεν είναι όπως στο εξωτερικό που υπάρχει ολόκληρο επιτελείο συγγραφέων που πετάνε τις ιδέες τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μην γίνεστε κακοί... Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο επεισόδιο, αλλά δεν ήταν και άσχημο για να το ρίξουμε στην γκρίνια...δε γίνεται άλλωστε να είναι όλα τα επεισόδια σούπερ... ένας άνθρωπος τη γράφει τη σειρά και είναι αρκετά τα επεισόδια. Δεν είναι όπως στο εξωτερικό που υπάρχει ολόκληρο επιτελείο συγγραφέων που πετάνε τις ιδέες τους... Συμφωνώ απόλυτα! Στο νου μου ήρθε η σειρά "friends". 10 χρόνια σειρά αλλάαα είχαν από πίσω ένα κάρο ανθρώπους να γράφουν ατάκες..! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Akoma paizetai ayth h seira? :confused: Den thn ekopsan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ MEGA 21:56 22:51 0:46 2292 24,5 46,5 Κόβεται μία τέτοια σειρά;:blink: :blink: Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Και ερωτω λοιπον φιλτατοι παραπεντολογοι... πως σας φανηκε το come back της Ζουμπουλιας στα περι διεκδικησης του Θωμα? Εγω πιστευω οτι τελικα η σειρα θα τελειωσει με γαμο του Θωμα και της Ζουμπουλιας στην Τηνο, οπου θα ξεμεινει το ζευγαρι για μερικες μερες και για αυτον ακριβως τον λογο θα γυρισουν πισω μονο 4 !!! Πως το βρισκετε ?? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ελεος....Τα off-topic posts πήραν την άγουσα... Προσπαθείστε να μένετε στο θέμα και καλή συνέχεια. Θενξ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως λεγόταν το τραγουδάκι που έπαιξε τότε που έβλεπε η ζούμπι το θωμά ως το ταίρι της,που έλεγε είμαι ερωτευμένος τρελα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 giati sto astynomiko tmhma pou htan h amalia phgan o spuros me th giagia tou?kontinoterous anthropous(suggeneis)den exei h amalia??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 giati sto astynomiko tmhma pou htan h amalia phgan o spuros me th giagia tou?kontinoterous anthropous(suggeneis)den exei h amalia??:rolleyes: Μπορεί να μην έχει στην Αθήνα και αυτοί ήταν οι πιο κοντινοι για να πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Μπορεί να μην έχει στην Αθήνα και αυτοί ήταν οι πιο κοντινοι για να πάνε. ΈΧΕΙ κοντινούς συγγενείς στην Αθήνα. Συγκεκριμένα η γιαγιά της είναι φίλη και γειτόνισσα της γιαγιάς του Σπύρου. Απλά ίσως επειδή η γιαγιά της είναι άρρωστη (τουλάχιστον έτσι λέει :rolleyes: ) και έπρεπε να πάει κάποιος "δικός" της πήγε με τον Σπύρο και την γιαγιά Σοφία Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Paidia mia erwtisi? pote akrivws exei apanalipsi to parapente ? nomizw mesa sto sav/ko alla den thymamai akrivws.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts