Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μάρεσε καθόλου το σημερινό και έτσι εγώ το σταματάω. Σε κάποιες φάσεις (για μένα) κατήντησε γελοίο.

Προσωπικά πλέον το παρακολουθώ μόνο για την εξέλιξη της υπόθεσης. Κάθε επεισόδιο γίνεται όλο και ποιό γελοίο :mad:

και το αλλο που το βαζεις??

το hands free της νταλιας που ηταν ακουστικο απο σταθερο τηλεφωνο????

:lol: :lol: :lol: :lol:

Phobile!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το το είναι λογικό ή όχι δεν μπορείς να το εφαρμόσεις στις προτιμήσεις ενός ατόμου. ΠΧ εγώ λατρεύω την σειρά Charmed ενώ κάποιος την θεωρεί μια ατελείωτη μαλ@#$@#!@$#κία αλλά δικαίωμά του :)

Αλλά όχι να βλέπω και την μαχαιριά...μπλιαχ δηλαδή! :X :p

loipon epeidh thn myrto thn sumpatho eidietera giati den exei paropides p.x oi charmed einai mia seira 8 pleon xronnon me mia holy marie cobs na dinei resta hthopoiias epomenos sugkritika me ths charmed to para5 xanei ego prosopika to blepo oxi fanatika dil den stunomai sthn tv alla mou aresei apla h seira den tha stenaxoritho an kopei gia ths charmed stenaxorithika giati apo ta 14 ths parakoloutho kai oso na peis 8 xronnia seiras einai pola gia na peis kai ti egine pou teleiose epeidh edo einai topic to para 5 tha po ti mou aresei sto para 5 h atmosfera pou exei h seira xioumor kai komodias to prototypo senario (opos prototypo eixan kai oi charmed) den tha lega prototupes erminies alla tha lega pos oloi oi hthopoioi einai fusikoi bebaia tha mou peite re fule poly kapos den mas ta les giati oi charmed den eixan lathoi eixan kai polla omos briskan kathe season kati kainourio na mas dosoun gia na doume to para 5 ti exei na mas dosei thn 2 season tou?

Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.

http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg

loipon epeidh thn myrto thn sumpatho eidietera giati den exei paropides p.x oi charmed einai mia seira 8 pleon xronnon me mia holy marie cobs na dinei resta hthopoiias epomenos sugkritika me ths charmed to para5 xanei ego prosopika to blepo oxi fanatika dil den stunomai sthn tv alla mou aresei apla h seira den tha stenaxoritho an kopei gia ths charmed stenaxorithika giati apo ta 14 ths parakoloutho kai oso na peis 8 xronnia seiras einai pola gia na peis kai ti egine pou teleiose epeidh edo einai topic to para 5 tha po ti mou aresei sto para 5 h atmosfera pou exei h seira xioumor kai komodias to prototypo senario (opos prototypo eixan kai oi charmed) den tha lega prototupes erminies alla tha lega pos oloi oi hthopoioi einai fusikoi bebaia tha mou peite re fule poly kapos den mas ta les giati oi charmed den eixan lathoi eixan kai polla omos briskan kathe season kati kainourio na mas dosoun gia na doume to para 5 ti exei na mas dosei thn 2 season tou?

Thanks για την συμπάθεια και παρομοίως αλλά επειδή έχουμε βγει λίιιιγο οφφ τόπικ το να συγκρίνεις Charmed με Παρά 5 είναι ανούσιο. Ξένο το ένα ελληνικό το άλλο, άλλα standard και κοινό το ένα άλλα το άλλο :) Back στο θέμα πριν μας μαλώσουν :)

Namaste!

Re paidia siggnwmi, alla sas arese to simerino epoisodio?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Πιστευω παιδια οτι το μισο εργο ειναι η Σμαραγδα Καρυδη (Νταλια). Ακομα και στις πιο χαζες σκηνες που την εχουν βγαινει απολαυστικη! Ειδικα οι στανταρ ατακες της "ααα βλακεια" και "ωραιο ε?" ειναι να τις βαλεις σε ποτηρι να τις πιεις... :)

Οι αλλοι εχουν τις καλες αλλα και τις ασχημες σκηνες τους.

Η Ζουμπουλια εχει γινει πλεον κουραστικη οταν παριστανει την χαζη, ενω η δυναμη της ειναι στο "ενεργητικο" χιουμορ με τις ατακες της.

Ο Σπυρος παλι, ενω εχει εκπληκτικα πασαρισματα απο τις γιαγιαδες ειναι πια μονοτονος στις αντιδρασεις του και δεν βγαινει καλα η εκπληξη..

Η Αγγελα χαλιεται απο την υπερβολικη "μαγκεια" και νομιζω οτι στερειται βαρους στη σειρα.

Ο Φωτης, ενταξει, ειναι αρκετα καλος στις περισσοτερες σκηνες.

Sumfwnw apoluta!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Πιστευω παιδια οτι το μισο εργο ειναι η Σμαραγδα Καρυδη (Νταλια). Ακομα και στις πιο χαζες σκηνες που την εχουν βγαινει απολαυστικη! Ειδικα οι στανταρ ατακες της "ααα βλακεια" και "ωραιο ε?" ειναι να τις βαλεις σε ποτηρι να τις πιεις... :)

Η Ζουμπουλια εχει γινει πλεον κουραστικη οταν παριστανει την χαζη, ενω η δυναμη της ειναι στο "ενεργητικο" χιουμορ με τις ατακες της.

Ο Σπυρος παλι, ενω εχει εκπληκτικα πασαρισματα απο τις γιαγιαδες ειναι πια μονοτονος στις αντιδρασεις του και δεν βγαινει καλα η εκπληξη..

Η Αγγελα χαλιεται απο την υπερβολικη "μαγκεια" και νομιζω οτι στερειται βαρους στη σειρα.

Σωστα,μονο η Αγγελα ειναι λανθασμενη,ειναι το μονο ατομο που δεν εχει το δικο του περιβαλλον(ο Σπυρος εχει γιαγιαδες,ο Φωτης μπαμπα και ξαδερφη,η Ζουμπουλια την συμπεθερα και η Νταλια τον Αλεξη και τις υπηρετριες).

Επισης δεν μου αρεσει η χροια της φωνης της μαγκιας της Αγγελας.Ειδικα στο προηγουμενο επεισοδιο εκει που ειπε "μετα την Αποστολια Ζωη και προυιν την Κουκκινου",ειναι χαλια το ηχοχρωμα!

Ναι ειναι εντελως στημενη και πολυ υπερβολικη. Ασε που δεν κολλαει και το φροντισμενο μαλλι με το νταλικιερικο υφος...

Αληθεια η ηθοποιος εχει καποια ιδιαιτεροτητα στον τροπο ομιλιας ή ετσι την εχουν βαλει να βγαινει? Αν η ηθοποιος ειναι νορμαλ, τοτε πολυ κριμα που την καταντησαν ετσι, θα μπορουσε να προσθετει πολλα στην σειρα η Αγγελα...

νομίζω ότι η υπερβολή στην ομιλία είναι στοιχείο του ρόλου...

έτσι κι αλλιώς σε μία κωμωδία, πάντα κάποια στοιχεία που επιλέγονται σε κάθε χαρακτήρα ως "βασικά" τραβιούνται από τα μαλλιά πολλές φορές...

ε στην αγγελα βασικό στοιχείο θεωρείται η μαγκιά :p

δε θυμάστε το επεισόδιο με τις 5 αγγέλες πώς τους είχαν κάνει όλους :p

άντιστοίχως στον φώτη, τονίζουν το τσουλούφι.

εξού και το σημερινό σκηνικό με τη λακ...

Πιστευω παιδια οτι το μισο εργο ειναι η Σμαραγδα Καρυδη (Νταλια). Ακομα και στις πιο χαζες σκηνες που την εχουν βγαινει απολαυστικη! Ειδικα οι στανταρ ατακες της "ααα βλακεια" και "ωραιο ε?" ειναι να τις βαλεις σε ποτηρι να τις πιεις...

Πολύ σωστά μου ακούγονται όλα όσα λες. Ας πούμε, σήμερα ο Σπύρος φάνηκε να μην έχει να πει απολύτως τίποτα στη γιαγιά του. Πολύ μονόπλευρη η δυναμική του διαλόγου τους (που ήταν περισσότερο μονόλογος). Εκείνη δε, μίλησε τόσο ήρεμα, γλυκά και λογικά, ΚΑΙ του την είπε, ("Με τέτοια νεύρα, ποια να σε θέλει;") που λίγο έλειψε να της αγοράσω εγώ εισιτήρια για την Ίμπιζα.

Βρε Σπύρο - δε θέλεις να ταξιδεύει χωρίς άντρα. Άντρα να βρει, δε θες. Της κόβεις και τα φαγητά, ε τι θες πια; Μήπως στο φινάλε είναι αυτός η γιαγιά και η γιαγιά του το εγγόνι; Πιο κακό θα της έκανε αν τον άκουγε, αλλά ευτυχώς η Σοφία δε μασάει.

Η Αγγέλα πάλι έχει πολύ συχνά τον ίδιο, όντως "μάγκικο" τόνο φωνής, που νομίζω οτι τονίστηκε περισσότερο όσο περνούσε ο χρόνος. Άλλο να είναι στοιχείο του χαρακτήρα της και άλλο να την κυριεύει ολοκληρωτικά. Μου αρέσει όταν κάνει την τρομαγμένη, γιατί τότε μου φαίνεται κάπως πιο φυσική. Πιστεύω οτι έχει δυνατότητες.

Ο Φώτης παίζει αρκετά καλά και όταν είναι ενθουσιασμένος και όταν είναι απογοητευμένος. Επίσης κάνει αρκετά καλά τον "ξερόλα", όταν φαίνεται θέλει να εισπράξει μπράβο για τις ιδέες του.

Η Ζουμπουλία μου μοιάζει δίκοπο μαχαίρι. Άλλοτε μου φαίνεται πηγαία και μπριόζα, και άλλοτε ατυχώς "γραφική". Εξαρτάται υποθέτω από την εκάστοτε περίσταση.

Η Ντάλια, τέλος, αν και μοιάζει να έχει έναν υπερβολικό χαρακτήρα που θα μπορούσε να κουράζει, κατά έναν περίεργο τρόπο μου φαίνεται τις περισσότερες φορές διασκεδαστική και απολαυστική. Ίσως να οφείλεται στη μεγαλύτερη εμπειρία της Σμαράγδας Καρύδη...

lawfighter, νομίζω οτι το αντίστοιχο για την Αγγέλα είναι ο Αβραάμ και ο θίασος, αλλά όντως τους βλέπουμε σπάνια και δεν έχουν και τόσο βάθος (και πώς να εκτιμήσεις κάποιον που εντυπωσιάζεται έστω και λίγο από τη Φρίντα;)

Η Αγγέλα ίσως χρειάζεται να ερωτευθεί κάποιον (μέχρι και το Φώτη, μη σας πω) ή να αιχμαλωτιστεί, για να έχει αφορμή για character development.

normal einai!

Thumamai sto savvatogennimenes pou epaize tin nosokoma tou rwma itan ok!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν επρεπε να διαλεξω παντως τον καλυτερο ηθοποιο της σειρας (περα απο την Νταλια) θα διαλεγα την Σοφια (γιαγια Σπυρου). Δεν ξερω, εχει κατι στη φωνη και τον τροπο της εκπληκτικο. :)

Θυμαστε την σκηνη που περιεγραφε (περυσι) πώς ακριβως ειχε κολλησει με την Θεοπουλα? Οταν η Θεο ειχε απαχθει. Ελεγε την ιστορια στο Σπυρο. Εκει που πηγε η Θεο στο παγκακι και της ειπε "Στεναχωρηθηκα πολυ με την κορη σου βρε Σοφια μου". Και ενιωσε η αλλη ντροπη που σνομπαρε μια "τρελη" η οποια ομως μεσα σε ολη την τρελα της νοιαζοταν για τον καημο τον δικο της...

Εκει ομολογω οτι δακρυσα.. και ειναι νομιζω η πιο ..ευγενικη στιγμη της σειρας.

:rolleyes:

(Ηταν η πρωτη σκηνη βασικα που ειδα live απο την σειρα... προσφατα μονο ειδα τα περυσινα επεισοδια. Αλλα ακομα και τωρα αυτη η σκηνη μου εχει μεινει)

Έχει δει κανείς τις αναγγελίες για τα επόμενα επεισόδια στη σελίδα του Μέγκα; Είναι δύο!

Την επόμενη εβδομάδα:

Απόκριες δεν είναι, αλλά κάποιοι αρέσκονται στο να μεταμφιέζονται. Η Ντάλια σε κομμώτρια, η Ζουμπουλία σε Ντάλια, ο Φώτης σε Σάκη Ρουβά και ο Θωμάς σε Σούπερμαν. Στη δεξίωση της Βαν Ρόιμπεν μια διακοπή ρεύματος και μία απειλή για βόμβα θα ωθήσει όλους τους καλεσμένους στον κήπο, παρουσία της αστυνομίας κι έτσι θα αποφευχθεί το κακό. Οι πέντε θα γλυτώσουν μόνο προσωρινά διότι η επιστροφή τους στην Αθήνα θα τους επιφυλάξει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Αυτά λίγο πολύ νομίζω τα ξέρουμε. Όμως η μεθεπόμενη εβδομάδα...

Εδώ ο Παύλος, εκεί ο Παύλος, πού είναι ο Παύλος; 'Η καλύτερα ποιος είναι ο Παύλος; Ο Φώτης, η Αγγέλα και η Ντάλια στο σπίτι του Παύλου περιμένουν την Ζουμπουλία και τον Σπύρο που έχουν καθυστερήσει. Ο Σπύρος με τη γιαγιά του στο αστυνομικό τμήμα, προσπαθούν να πείσουν το διοικητή να αφήσει ελεύθερη την επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία οδηγό και τραγουδίστρια Αμαλία,

(σ.σ. Πώς είπατε;!)

ενώ η Ζούμπι έχει παρασυρθεί από τη χαρά της που η Μαριλένα έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο της με τον Θωμά. Από την άλλη, στο κόσμο της είναι η Θεοπούλα που έκανε μια καινούργια "ροζ" φίλη.

Ωραίο και το σημερινό επεισόδια αν και ένα κλικ γέλιο πιο κάτω από το πρώτο της σεζόν αν και εδώ βέβαια μπαίνει και το στοιχείο δράση και πάλι!!

Έπεσα από τα γέλια κλασικά με τη Θεοπούλα που βλέπει το Σπύρο και λέει Βιντεοκλήση;;

Επίσης και η φάτσα της εκεί που λέει ο Σπύρος κάτι για τη Ντόνα και γυρνάει η Θεοπούλα "Τι λέει για τη Ντόνα;;;"

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κλασικό επεισόδιο του Παρα 5.

Τρελό γέλιο...

Ευχαριστούμε Γιώργο Καπουτζίδη :p

Destiny found.

Κλασικό επεισόδιο του Παρα 5.

Τρελό γέλιο...

Ευχαριστούμε Γιώργο Καπουτζίδη :p

Όντως για άλλη μια φορά χθες γέλασα με την καρδιά μού!

Πολύ καλό αυτό το επεισόδιο!!:up:

Αν και όπως είπα περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτό το επεισόδιο.:ninja:

Υπάρχουν και άλλα επεισόδια όπου εκεί θα γελάσουμε πραγματικά!!:lol:

Γέλασα πάααααρα πολύ χτες :lol: :lol:

Ειδικά τα αγγλικά της Ζούμπι, ήταν απίστευτα!

How bo you bo:lol: :lol:

Και η φιλενάδα της Θεοπούλας, η Ντόνα, παλικάρι!!!! Όχι σαν τη κοντή :lol: :lol:

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο που έχω δει :)

Έτσι να συνεχίσει...

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: :lol: Γιατί στην πλαζ των γυμνιστών? :lol: :lol:

Θεοπούλα & Ζούμπι έδωσαν ρέστα χθες!

Αλλά και η Ντάλια με τα "αυτά" για να μην τα παίρνει ο αέρας! :lol: :lol: :lol:

Kαλα χθες ατακα στην ατακα το πηγαινανε γελασα παααααρα πολυ το come back του Καπουτζιδη πολυ δυνατο εμπνευση που εχει ο ατιμος!!!!!!!!!

Εγω γελασα με ολους παντως με το Φωτη Ρουβα, με τη Θεοπουλα και τη Donna τη Ζουμπι ως Νταλια με την Elizadeth τη Νταλια με τις ραβδους χρυσου ολα ηταν τελεια!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Καλα με τους ραβδους χρυσου ηταν πολυ καλο!!!! Οπως και οταν η Νταλια ειπε στον Φωτη οτι εκεινη κανει την Σακιρα και του εκανε προταση να κανουν ντουετο!!!!:lol: :lol: :lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!