Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάζεστε ο Καπουντζίδης να πάρει ιδέες απο αυτό το topic; :D

Mόνο απαγωγή από εξωγήινους δεν έχουμε ακόμα αναφέρει. Στο τέλος θα δούμε τη Ζούμπι να παίζει με τρία κεφάλια και κεραίες...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, μην το παρακάνετε κιόλας... Η Αμαλία, άγγελος, λίγο περίεργο νου φαίνεται... Το γυρίζετε πολύ στο μεταφυσικό και αρχίζει να θυμίζει Charmed και Buffy. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι η Αμαλία είναι whitelighter, και έχει και τηλεκινητικές δυνάμεις!..

Όσο για το μυστήριο που κρύβει ο χαρακτήρας της, εγώ έχω μια άλλη ιδέα.

Μπορεί αυτό το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή, να έγινε πιο πρόσφατα. Μπορεί να ήταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που έπεσε πριν 15 χρόνια, και να μην το έκανε διότι επιβιβάστηκε στη θέση της κάποιος από τους συγγενείς ή γνωστούς των κεντρικών ηρώων. Μπορεί πάλι να είναι και η χαμένη κόρη του Σταυριανίδη από τον πρώτο του γάμο (βρήκε την καταγωγή της στη Νικολούλη). Ξέρουμε μήπως αν η πρώτη γυναίκα του Σταυριανίδη ήταν από την Πελοπόννησο; Πολλά πράγματα μου έρχονται στο μυαλό, αλλά άγγελος μου φαίνεται λίγο περίεργο. Τώρα όσο για την φωνή της στην αφήγηση, που δεν ακούγεται το ν και λ, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι μπορεί αυτή να γίνει άγγελος, στην πορεία της σειράς (ο Καπουτζίδης είχε πει ότι κάτι που θα στεναχωρήσει πολλούς, θα γίνει στο τέλος), και ας μην ξεχνάμε ότι η σειρά ξεκίνησε με τη φράση "12 μήνες πριν"

Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα κι εγώ το επιχείρημα #5 του castrato. Μπράβο, castrato, τα γράφεις πολύ σωστά.

Επίσης, νομίζω ότι η Αμαλία θα μπορούσε να είναι ο Φύλακας Άγγελός τους, ο οποίος λειτουργεί μεν ως "από μηχανής θεός" στα δύσκολα, επιτρέπει δε στους 5 βασικούς ήρωες να ανακαλύψουν μόνοι τους τη λύση.

:)

Ίσως να ακούγεται κι αυτό τραβηγμένο, αλλά από το να τρωγόμαστε μεταξύ μας για το πόσο αξίζει η σειρά, καλύτερα να καταθέτουμε τις απόψεις μας, ακόμα κι αν δεν είναι και τόσο λογικοφανείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα παλι μου αρεσε η ερμηνεια του castrato...

αλλα υπαρχουν πραγματα που κανουν την αμαλια πολυ "ανθρωπινη" και αφελη για πνευμα,αγγελο κτλ

πηρε τηλ στη μαριλενα και της τραγουδουσε σαν μικρο κοριτσακι..η σπληνα..

αλλα εμφανιζεται παντα απο το πουθενα και saves the day...

μπερδεμενα πραγματα:wacko:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

4. Η ίδια είπε ότι πριν από χρόνια έκανε ένα ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή (μήπως ήταν στο αεροπλάνο?) Αυτό το είπε όταν είδε το σκίτσο του Φώτη με τους υπολοίπους στο ασανσερ.

Ναι, αλλά η εφημερίδα, στον κατάλογο με τα ονόματα των νεκρών, δεν έγραφε καμία Αμαλία Αντωνοπούλου. Έγραφε μόνο "Νίκη Αντωνοπούλου" ή κάτι τέτοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αλλά η εφημερίδα, στον κατάλογο με τα ονόματα των νεκρών, δεν έγραφε καμία Αμαλία Αντωνοπούλου. Έγραφε μόνο "Νίκη Αντωνοπούλου" ή κάτι τέτοιο.

Καλά παρατηρητικότητα super... :lol: :lol: :lol:

Πού το ξεχώρισες; ;)

Εγώ έχω μια άλλη εκδοχή, αν υποθέσουμε

πως η Αμαλία είναι όντως νεκρή και αυτό που βλέπουμε είναι άγγελος...

Ίσως να είναι η γυναίκα που διαβάζουν οτι είχε βρεθεί νεκρή 30 χρόνια πριν, όταν στο 12ο επεισόδιο, διαβάζουν το απόκομμα της εφημερίδας, που είναι μέσα στο σάκο με τα διάφορα έγγραφα του Σταυριανίδη :confused:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

παιδιά διαβαζω ολα αυτα που λετε και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο, η αμαλια, νεκρη, αγγελος, κτλ... απαπαπα! ανατριχιασα...!

Η σειρά βασίζεται περισσότερο στο concept των μοιραίων συμπτώσεων. Δε πιστευω να ξεφύγει τόσο ώστε να μπλέξει και αγγέλους και ζομπι στο concept. - Άσε που αν μπλέξουν και τέτοια τότε για να μαστε δίκαιοι πρέπει να υπάρχει και η αντίθετη πλευρά (διαβόλια, δαίμονες) αστα να πάνε δηλαδή.

Πάντως αρχίζω και τα παίρνω άγρια με τα spoilers που βάζει το mega στα trailer ....

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Καλά παρατηρητικότητα super... :lol: :lol: :lol:

Πού το ξεχώρισες; ;)

Εγώ έχω μια άλλη εκδοχή, αν υποθέσουμε

πως η Αμαλία είναι όντως νεκρή και αυτό που βλέπουμε είναι άγγελος...

Ίσως να είναι η γυναίκα που διαβάζουν οτι είχε βρεθεί νεκρή 30 χρόνια πριν, όταν στο 12ο επεισόδιο, διαβάζουν το απόκομμα της εφημερίδας, που είναι μέσα στο σάκο με τα διάφορα έγγραφα του Σταυριανίδη :confused:

Εμένα αυτή η εκδοχή μου αρέσει πιο πολύ:)

Insider info σχετικά με την Αμαλία (η κοπέλα ενός φίλου μου κάνει ιδιαίτερα σε ένα κοριτσάκι του οποίου η αδερφή είναι κολλητή της ανηψιάς ενός από τους καμεραμέν, κι όποιος θέλει το πιστεύει):

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ)

Η Αμαλία είναι όντως νεκρή!!! (δεν μπόρεσα να μάθω με σιγουριά αν ήταν μέσα στο αεροπλάνο ή αν είναι η κοπέλα που δολοφονήθηκε πριν 30 χρόνια)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Αμαλία έχασε ένα άνθρωπο της στο δυστύχημα τότε...

Τώρα βέβαια με βάζει σε σκέψεις αυτό που είπε η Αμαλία στην Ζουμπουλία,ότι είχε ένα φίλο κάποτε που χάθηκαν..Μάλλον εκείνη χάθηκε...Ποιός μπορεί να είναι??????:confused:

Λίγο δύσκολο η Αμαλία να είναι άγγελος. Η συμπεριφορά της είναι ολίγον... αντιφατική. Εκτός κι αν η ίδια αγνοεί ότι είναι άγγελος. Αλλά τότε, δε θα ήξερε ότι έχει πεθάνει (στο δυστύχημα ή από δολοφονία), οπότε πάλι δε στέκει. Μήπως να αποκλείσουμε αυτήν την εκδοχή; Μπορεί απλώς η Αμαλία να ανήκει στους επιζήσαντες του αεροπλάνου και να άλλαξε η ζωή της επειδή έχασε κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Όσο για την προφορά της Αμαλίας, ποιος ξέρει γιατί άλλαξε; Ίσως ο Καπουτζίδης να μην είχε εξ αρχής την έμπνευση να βάλει την Αμαλία να μιλάει με την προφορά αυτή. Μπορεί και να μην ήθελε να φανεί αστεία η αφήγηση, και μάλιστα στο πρώτο επεισόδιο. Αλλά από την άλλη, η Μακρυπούλια μιλάει στην αφήγηση ως Αμαλία και όχι ως Ζέτα. Και τώρα θα αναρωτηθούμε, αν όντως μιλάει ως Αμαλία, πού τα ξέρει αυτά που λέει; (Από ψηλά όλα φαίνονται-αν είναι άγγελος). :wacko: :wacko: Μπερδεύτηκα και μόνη μου τώρα:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να προτείνω κάτι φίλε μου lewton..

Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα τον πλληροφοριών (παρ' ότι δε θέλησα να το δω) αλλά θα σε παρακαλούσα να κάνεις κάτι άλλο.

Επειδή πρόκειται για σοβαρή αποκάλυψη για τη σειρά, αν θες βγάλτο τελείώς και γράψε ότι αν κάποιος θέλει να μάθει να σου στείλει ένα PM και να του πεις. Ακόμα και με το spoiler tag μπορεί κάποιοι να το δουν καταλάθως (παραλίγο να την πατήσω και έιδα μέχρι τις 4 πρώτες σου λέξεις κάνοντας scroll προς τα κάτω γιατί με το ποντίκι του φορητού τα επέλεξε μόνο του), ή ακόμα να βάλεις σε άσχημο πειρασμό κάποιους και να χάσουν τη μαγία.

Αν θέλεις λοιπόν κάνε ένα edit το post σου σβήνοντας την πληροφορία ζητώντας να σου στέλνει pm όποιος ανυπόμονος θέλει να μάθει.

Εγώ που είδα την τέταρτη λέξη

"όντως"

, ήδη υποψιάστηκα κάτι και χαλάστηκα.

Φιλικά

η κοπέλα ενός φίλου μου κάνει ιδιαίτερα σε ένα κοριτσάκι του οποίου η αδερφή είναι κολλητή της ανηψιάς ενός από τους καμεραμέν

Ζαλίστηκα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

(η κοπέλα ενός φίλου μου κάνει ιδιαίτερα σε ένα κοριτσάκι του οποίου η αδερφή είναι κολλητή της ανηψιάς ενός από τους καμεραμέν, κι όποιος θέλει το πιστεύει):

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Αυτό αρκεί για να μην το πιστέψουμε :p

Αν όντως λες αλήθεια πάντως

θα είναι πολύ καλή και ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Μακάρι να 'ναι έτσι...

Αν συμβαίνει όντως αυτό που αναφέρετε τότε πως η γιαγιά του Σπύρου τον προέτρεπε να της ανοίξει την πόρτα, που σημαίνει ότι την γνώριζε καθώς και την προφορά της;

Ή το ότι οδήγησε ως την αποθήκη με το αμάξι της.

και υπαρχει περιπτωση ενας αγγελος να ηθελε να παει στα καλλιστεια?

Aν είναι άγγελος και ήρθε στη γη με σκοπό να τους βοηθήσει να αποδώσουν δικαιοσύνη, δεν ήθελε να πάει στα καλλιστεία, αλλά προσφέρθηκε να πάει για να τους βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με τη σχεδιάστρια.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και πως δικαιολογεις οτι μετα ειχε ψωνιστει και ηθελε να βγει και μις κοσμος και αλλα πολλα.Αλλα και αφου λεει οτι απομακρυνθηκε απο τους φιλους της με ποιον μιλαγε στην αρχη στο νοσοκομειο με τον Αγιο Πετρο?

pantos tha me xalasei polu ean einai aggelos

Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.

http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg

και πως δικαιολογεις οτι μετα ειχε ψωνιστει και ηθελε να βγει και μις κοσμος και αλλα πολλα.Αλλα και αφου λεει οτι απομακρυνθηκε απο τους φιλους της με ποιον μιλαγε στην αρχη στο νοσοκομειο με τον Αγια Πετρο?

Το ότι είχε ψωνιστεί μπορεί να είναι πολύ απλά θέατρο.

Επίσης θυμήσου ότι τελείως ξαφνικά εξαφανίστηκε, παρόλο που έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελλλιν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω... τι να σου πω παντος αν τελικα ειναι αγγελος θα απαγοητευσει πολλους και εμενα μαζι γιατι ξεφευγει τελειως απο το θεμα του sirial και παει κατα χαρδαβελα μερια

Γεια σε όλους!!Παιδιά ότι και να είναι η Αμαλλλλία εμένα με κάνει και γελάω και αυτό έχει σημασία!!Το σίριαλ πρώτα είναι κωμωδία και μετά όλα τ'άλλα!!Αυτά....!!Περιμενουμε τη Δευτέρα τώρα!

αν εξαφανιστει παλι και μετα ξαναεμφανιστει "ως δια μαγειας" οταν την χρειαζονται περισσοτερο τα παιδια τοτε κατι τετοιο παιζει....

η αυτο η τους εχει καλωδιωσει με καμερες και τους παρακολουθει!

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]