deb284 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Ελα μου ντε... Ανάρπαστος θα γίνονταν... :D Εγω θελω τον ιδιο λουτρινο με το υπερτατο τραγουδακι "It ain't gonna rain" κλπ :w00t: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Τον έχει στα παιδικα Comfusio στο Mall!!! 14.90€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. November 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Εμένα μου άρεσε πολύ η σκήνη με τη Ντάλια και τη Ρίτσα (δε σας φέρνει σε κάτι από τπ "Αχ αυτή η γυναίκα μου" η φάση;). Επίσης λύθηκα με τη Ντάλια που ήθελε να αγοράσει το μεξικάνικο κανάλι που γυρίζει την "Κονσουέλα" για να γίνεται αυτό που θέλει αυτή. Για τη Σόφη και τη Θεοπούλα δεν το συζητώ! loooooool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Γιατί η φάση με την Αρκαδία? " την ορεινιή ή την πεδινιή" ? :lol: :lol: :lol: ή η Θεοπούλα φίλαθλος της Εθνικής γνωρίζοντας παρακαλώ όλους τους πάικτες! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Τι να πρωτοθυμηθώ από τα χθεσινά :D Ήταν τέλειο και με πολύ γέλιο :lol: :lol: :lol: Η Σοφία Βογιαντζάκη δεν μου άρεσε και πάρα πολύ. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Το χθεσινο επεισοδιο ηταν τελειο!Μαλλον το καλυτερο μεχρι τωρα!Μπραβο Καπουτζιδη παντα τετοια! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Το χθεσινό ήταν όλα τα λεφτά ! :yahoo: "ΓΑΛΑΝΙΗ !":alien::w00t::tease: Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Το χθεσινό ήταν όλα τα λεφτά ! :yahoo: "ΓΑΛΑΝΙΗ !":alien::w00t::tease: Kαι για το mega επίσης ήταν όλα τα λεφτά κι ας είχε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό έπιασε τα υψηλότερα νούμερα που έχει πιάσει από την αρχή της σεζόν. Μου έκανε εντύπωση όπου πήγα σήμερα που όλοι μιλούσαν γι΄αυτό. ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 17,6 (34,5) ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (Ε) 12,9 (27,4) ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 12,5 (26,9) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 12,5 (25,9) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Παιδιά τέλεια σειρά! Απίστευτο γέλιο! Όποτε το βλέπω συνήθως δεν έχω τελειώσει τα μαθήματα και λέω όχι δεν θα το χάσω θα κάνω τις ασκήσεις στο break! Αχαχαχαχα! Μου θυμίζει τις αξεπέραστες ατάκες του Κωνσταντίνου και Ελένης! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Eγω άργησα να γράψω εντυπώσεις γιατι ακόμη γελάω... Όντως ήταν το καλύτερο επεισόδειο μεχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Οντως παιδια, ηταν πολυ καλο. Η Θεοπουλα φυσικα αφησε ιστορια με την "Γεωργια"! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Ήταν από τα καλύτερα επεισόδια!!! :lol: :lol: :lol: Όλοι οι ηθοποιοί είναι ένας κι ένας...!!! Η Καρύδη πάλι ήταν όλα τα λεφτά!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENETTON Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 εγω γελασα πολυ στην αρχη,που ο φωτης ξεκινησε να λεει το δελτιο ειδησεων στο σκηνικο της εκπομπης με τις συνταγες...καλη η θεοπουλα.η καλυτερη της στιγμη ηταν πιστευω οταν ειχε αγορασει τα ντραμς,στο προηγουμενο επεισοδιο και ειχε μια χαρα και φωναζε...''πανε τα αμπελια!!!!'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Εμένα μου άρεσε πολύ η σκήνη με τη Ντάλια και τη Ρίτσα (δε σας φέρνει σε κάτι από τπ "Αχ αυτή η γυναίκα μου" η φάση;). Επίσης λύθηκα με τη Ντάλια που ήθελε να αγοράσει το μεξικάνικο κανάλι που γυρίζει την "Κονσουέλα" για να γίνεται αυτό που θέλει αυτή. Για τη Σόφη και τη Θεοπούλα δεν το συζητώ! loooooool Λίγα τα ψωμιά σου Πεπίτα :lol: :lol: :lol: :lol: απίστευτη η Ντάλια εγω γελασα πολυ στην αρχη,που ο φωτης ξεκινησε να λεει το δελτιο ειδησεων στο σκηνικο της εκπομπης με τις συνταγες...καλη η θεοπουλα.η καλυτερη της στιγμη ηταν πιστευω οταν ειχε αγορασει τα ντραμς,στο προηγουμενο επεισοδιο και ειχε μια χαρα και φωναζε...''πανε τα αμπελια!!!!'' όχι η Θεοπούλα έλεγε <<Πούλησα τα αμπέλια στο χωριό >> στο τελευταίο επεισόδιο ήταν κορυφή η θεοπουλα <<ευτυχώς γιατί η Γεωργία είναι γρουσούζα !ένα αγώνα είδαμε μαζί και χάσαμε !αυτό με τη Ρωσία >> **Πράγματι την άλλη μερα πολλιοιι στο σχολείιιιο μιλάγαμε το λιιιιιι και με το νιιιι :p :lol: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skull-Jr Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Ναι,πολύ γαμάτη σειρά!!!Δυστυχώς έχασα όμως το προηγούμενο επεισόδειο,αλλά άκουσα ότι ήταν πολύ καλό!Όλα τα λεφτά είναι η Θεοπούλα!Ειδικά τότε με τα ντραμς!Άντε να δούμε στο επόμενο επεισόδειο τι κορυφαίες ατάκες θα πετάξει!! :lol: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Ναι,πολύ γαμάτη σειρά!!!Δυστυχώς έχασα όμως το προηγούμενο επεισόδειο,αλλά άκουσα ότι ήταν πολύ καλό!Όλα τα λεφτά είναι η Θεοπούλα!Ειδικά τότε με τα ντραμς!Άντε να δούμε στο επόμενο επεισόδειο τι κορυφαίες ατάκες θα πετάξει!! :lol: :w00t: Eτοιμαστείτε να δείτε Θεοπούλα στα καλύτερα της αυτή τη βδομάδα!! Όποιος είδε το τρέιλερ θα καταλάβει τι εννοώ... Γρηγόρης Αρναούτογλου (στον όμορφο κόσμο το πρωί που έχει πάρει η Γιαγιά και η Θεοπούλα): -Ποια κυρία έχουμε στην άλλη τηλεφωνική γραμμή;; Θεοπούλα -Εμένα! -Απο που μας παίρνεται κυρία Θεοπούλα -Από Γιαπωνία! Η γιαγιά: τι λες βρε Θεοπούλα;; -Τι πιο μακρία; Απο Χολολουλού!!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Χα χα χα! Ανυπομονω να το δω!!! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Η Αμαλία μπαίνει στους προκριματικούς για τα καλλιστεία και η Ζάννα την έχει πλέον συμπαθήσει. Η Θεοπούλα και η Σοφία θα παίξουν στην εκπομπή ΄Ομορφος κόσμος το πρωί για να κερδίσουν το πολυπόθητο ταξίδι στο Παρίσι. Οι μάχες μαίνονται στο μικρό σπίτι του Κολωνακίου ανάμεσα στην Μαριλένα και την Ζουμπουλία για τα μάτια του Θωμά. Οι πέντε θα προσπαθήσουν να μπουν στο γραφείο της Ζάννας κλέβοντας τα κλειδιά με τη βοήθεια της Αμαλίας. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Στον όμορφο κόσμο είχε αποσπάσματα απο το σημερινό επιεσόδιο.Καλά όλα τα λεφτά η Αμαλία.Η απάντηση της στην 22 ερώτηση με εντυπωσίασε.Και η Βογιατζάκη όμως είναι φανταστική.Πίστευα ότι δεν θα της πηγένει ο ρόλος της κακιά αλλά μάλλον έκανα λάθος. :w00t: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Και η Βογιατζάκη όμως είναι φανταστική.Πίστευα ότι δεν θα της πηγένει ο ρόλος της κακιά αλλά μάλλον έκανα λάθος. :w00t: :D Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Και από το προηγούμενο που την είδα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Για να δούμε σήμερα. Μπορεί και να αλλάξω γνώμη. :rolleyes: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 10 η ώρα κατεβάζω τηλέφωνα, κλείνω κινητά ... :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Oloi osoi kserw kathe Deutera stis 10 den kanoun tipota allo. Oloi einai "theopoulikoi" xaxxaxaxa!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 όλοι μα ΟΛΟΙ συζητάνε για αυτή την σειρά :wacko: και εννοείται για την θεοπούλα :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το δηλωνω, ειμαι Θεοπουλικος! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκω στο ρόλο της Θεοπούλας κάτι συγκλονιστικό; Πολύ πιο ευχάριστα παρακολουθώ Ντάλια, Ζουμπουλία κτλ. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts