Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πω τι με πεθανε; βαζω στοιχημα οτι μειναμε ολοι χαζοι στο τελος, με την παρεα να πλατσουριζει... κι ο Καπουτζιδης μας εκλεισε την τηλεοραση στα μουτρα... αφου μας ειπε πρωτα οτι "περασες ολη σου τη ζωη μπροστα σε μια τηλεοραση, και νομιζες οτι η ζωη ειναι μεσα στο γυαλι"...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά ήταν το φινάλε παιδιά.

ΟΚ, λίγο δακρύβρεχτο και σίγουρα λιγότερο αστείο από το φινάλε των Σαββατογεννημένων. Ωστόσο, αν και πιο μελό απ'ότι θα ήθελα, είπε αυτά που έπρεπε να ειπωθούν, δεν το έκανε ένα σούπερ-αστείο επεισόδιο, ακριβώς επειδή είναι τέλος και πάντα το τέλος σε οτιδήποτε είναι φορτισμένο συναισθηματικά αλλά και επειδή αν ήταν ένα αστείο επεισόδιο που απλά βασιζόταν στην λύση του μυστηρίου θα ήταν απλά... άλλο ένα επεισόδιο και όχι το φινάλε που όλοι περιμέναμε...

Ανυπομονώ να δω κι άλλα δείγματα γραφής του Καπουτζίδη, με μια μόνο ευχή. Την επόμενη φορά που θα κάνει σειρά, να θυμάται πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κάνεις τον τηλεθεατή σου να ξενερώνει όχι επειδή δεν έχεις "πιάσει" τι αρέσει στον κόσμο, ή επειδή οι ηθοποιοί σου δεν έχουν ταλέντο, αλλά επειδή πρέπει να πάει κανείς στο Μαντείο των Δελφών για να μάθει πότε θα δει νέο επεισόδιο...

Κατά τα άλλα, μπράβο του. ΟΚ, μπορεί να μην έφτιαξε το Friends ή το CSI, μπορεί να μην έφτασε ούτε κατά διάνοια στις δραματικές στιγμές τo Six Feet Under και να μη με κράτησε κολλημένο όπως τα Εγκλήματα ή το Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή, αλλά σίγουρα ήταν μια ΠΑΡΑ πολύ καλή προσπάθεια.

Μακάρι και του χρόνου να έχουμε τόσο καλοφτιαγμένες/γραμμένες/γυρισμένες/παιγμένες σειρές (αν και... χλωμό!)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πολλά μπράβο στους συντελεστές. Είχε δυνατές σκηνές... Συγκινητικό και δυνατό. Ειλικρινά μετά από αυτά που διάβαζα είχα ξενερώσει.

ΥΓ: Για κάποιον που ρώτησε τί έγινε ο 4ος κακός: Ο Δεληκάρης συνελήφθει στο Λονδίνο. Το έγραφε μια εφημερίδα που διάβαζε η Αγγέλα στην ξαπλώστρα...

να πω τι με πεθανε; βαζω στοιχημα οτι μειναμε ολοι χαζοι στο τελος, με την παρεα να πλατσουριζει... κι ο Καπουτζιδης μας εκλεισε την τηλεοραση στα μουτρα... αφου μας ειπε πρωτα οτι "περασες ολη σου τη ζωη μπροστα σε μια τηλεοραση, και νομιζες οτι η ζωη ειναι μεσα στο γυαλι"...

Σωστος!! Δεν το ειχα σκευτει αυτο! Το μηνυμα που περνουσε πανω κατω ηταν αυτο. "περασες ολη σου τη ζωη μπροστα σε μια τηλεοραση, και νομιζες οτι η ζωη ειναι μεσα στο γυαλι". ..the end!

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Ooxi δεν καταλαβες καλα.Ο Καπουτζιδης εκεινη την στιγμη μιλα στον εαυτο του ειχε πει σε συνεντευξη οτι εχει περασει αμετρητες ωρες μπροστα απο την tv Οταν ηταν μικροτερος..κι οτι μετανιωνει για αυτο..Γενικα νομιζω εβαλε αρκετα στοιχεια απο τον χαρακτηρα του μεσα στον Σπυρο..

Οι απιστευτες γνωσεις που εχει ο Καπου απο τις σειρες κι τις ταινιες ως κι τις σαπουνοπουρες απο που προερχονται.?Στον εαυτο του μιλαει που ειχε κι ο ιδιος απομονοθει οπως ο Σπυρος της σειρας..

Έγραψα το τελευταίο επεισόδιο στο βίντεο αλλά δεν έγραψα την ανατροπή!:p Έχει όλες τις ατάκες μαζεμένες! Πολύ γέλιο! Όσο δεν είχε το επεισόδιο.. Ελπίζω να τη βάλουν επανάληψη! Χι Χι!!:happy: Κατά τ'άλλα απλά ΤΕΛΕΙΟ!!ΑΞΕΧΑΣΤΟ!

Έχω πάθει ΣΟΚ

Ακόμη κόκκινα είναι τα μάτια μου... Δεν αντέχω να το δω δεύτερη φορά (αν και πολύ φοβάμαι πως αύριο αναγκαστικά θα έχω και δεύτερη προβολή :p).

Σκεφτηκατε οτι απλα ισως ηταν ενα μηνυμα προς ολους μας στο να κοιταμε την ουσια της ζωης και να την ζουμε πραγματικα και οχι πλασματικα; Δεν σας εβρισε την μανα δα. Για την τελευταια σκηνη μιλαω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

always look to the bright side of life... το θυμάστε αυτό; Life of Brian, το τραγουδανε οι σταυρωμένοι και χορεύουν μαζί με τους σταυρούς τους...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Κατ'αρχήν δεν χρειάζεται να το πάρεις στραβά. Υποτίθεται ότι είναι μια συμβουλή. Και είναι έγκυρη συμβουλή, για όποιον νομίζει ότι θα βρει το μυστικό της ζωής καθισμένος μπροστά σε μια τηλεόραση -αφήνοντας άλλους να ζουν τη ζωή του στη θέση του.

Η όλη ιδέα είναι, η ιστορία αυτών των πέντε -όπως την είδατε, τελειώνει εδώ. Κάπου αλλού -ίσως δίπλα σου, in real life -, μια άλλη ιστορία αρχίζει...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Σοφι ανεφερα πανω οτι θυμαμαι απο συνεντευξη του οτι μιλαει στον εαυτο του..Εχει αναφερει σε συνεντευξη οτι εχει περασει μια περιοδο σαν τον Σπυρο.Κι πολυ μου αρεσε που εβαλε ενα ελλατωμα του μεσα..Κι ουσιαστικα επαιζε κι τον εαυτο του..

Ναι αλλα δεν φανηκε σαν ολα αυτα να ηταν στην τηλεοραση και οχι στη πραγματικοτητα???Επειδη δεν συμπαθω τις γατες οποτε και να σκοτωθει καμια απο την περιεργια δεν με πειραζει ο max_max γιατι εφαγε ban?

Σκεφτηκατε οτι απλα ισως ηταν ενα μηνυμα προς ολους μας στο να κοιταμε την ουσια της ζωης και να την ζουμε πραγματικα και οχι πλασματικα; Δεν σας εβρισε την μανα δα. Για την τελευταια σκηνη μιλαω...

+1

Με άγγιξε πολύ το επεισόδιο ήταν πολύ καλό!Γενικά αυτό που μου άρεσε στη σειρα ήταν σαν σύνολο μετέφερε πολλά μηνύματα κ άμεσα και έμμεσα!Δεν ήταν μια κλασσική κωμωδία που γελάς με ατάκες.Είχε την πλοκή του,την αγωνία του,τα μηνύματά του κοινωνικά πολιτικά κλπ,είχε κλάμα σε λίγα βέβαια επεισόδια είχε κ το γέλιο του.Νευρίαζα όταν λέγανε συνέχεια έχει καταντήσει κουραστικό κλπ εντάξει σε κάποια σημεία μπορεί να ήταν αλλά πως θα γίνει έχει κ μια πλοκή το έργο κάτι πρεπει να γίνει.Το σημερινό επεισόδιο μπορώ να πω ότι ήταν αναμενόμενο πέρα απο

το θάνατο της γιαγιάς του Σπύρου από την ασθένεια που είχε

Γενικά σαν έργο μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!Η αγαπημένη μου σειρά πλέον!!

padws vlepw twra thn anatroph me ton predeteri kai einai psiloxenera....

dn einai o katalilos parousiasths gia tetiou eidous ekpomph,poli krios kai kai ksenerotos

Πραγματικά φανταστικό το επεισόδιο... Με όσους μίλησα εστω κι ενα δάκρυ τους έφυγε... Πέρασε πολύ σημαντικά μηνύματα για τη ζωή..:)

Υπαρχουν τοσες ωραίες σειρες (Lost, PB κτλ.) κι εσεις βλέπετε την βλακεία “στο παρά 5”... τι να πεις :what: :down:

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Υπαρχουν τοσες ωραίες σειρες (Lost, PB κτλ.) κι εσεις βλέπετε την βλακεία “στο παρά 5”... τι να πεις :what: :down:

υπάρχει το Ελληνικό καταπληκτικό! "παρά5" κι εσύ κάθεσαι και βλέπεις όλες τις ξένες σειρές :lol: :lol:

"There's a story still unread"

Ναι, κι εγώ δεν καταλαβαίνω φίλτατε γιατί ενώ ο George Clooney μένει δυο βήματα από εδώ, στη λίμνη του Κόμο, εγώ επιμένω να βγαίνω με τον Μπάμπη το μανάβη...

:lol: :D :lol: :D :lol: :D

Χριστέ μου, τι άλλο θ' ακούσω εδώ μέσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Εγώ ρε παιδιά, γιατί είμαι τόσο... απογοητευμένος σήμερα από το τέλος της σειράς; Μήπως επειδή είμαι πολύ κουρασμένος;;;

Εγώ ρε παιδιά, γιατί είμαι τόσο... απογοητευμένος σήμερα από το τέλος της σειράς; Μήπως επειδή είμαι πολύ κουρασμένος;;;

μάλλον επειδη τελειωσε...

Ναι, κι εγώ δεν καταλαβαίνω φίλτατε γιατί ενώ ο George Clooney μένει δυο βήματα από εδώ, στη λίμνη του Κόμο, εγώ επιμένω να βγαίνω με τον Μπάμπη το μανάβη... 

Χριστέ μου, τι άλλο θ' ακούσω εδώ μέσα...

:lol: :lol: