rallyman Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 θα βγει το 2009 λεει στους Cinemades με νεα υποθεση... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 θα βγει το 2009 λεει στους Cinemades με νεα υποθεση... καλα να το βγαλουν κ σε επιτραπεζιο,σε videogame σε κινουμενα σχεδια.....................!αρκετα με αυτο το εμπεδωσαμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 4 ώρες από...ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Εντάξει ρε παιδιά δε περιμένουμε το καινούριο χρόνο για να μετράμε αντίστροφα. Το τέλος μιας σειράς είναι θα ρθει και θα φύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 καλα να το βγαλουν κ σε επιτραπεζιο,σε videogame σε κινουμενα σχεδια.....................!αρκετα με αυτο το εμπεδωσαμε :p Μην το γελατε καθολου!!!!!!Ξερετε τι κερδη θα βγαλουν??????:lol: :lol: Υπολειπωμενος χρονος:Περιπου 3 ωρες και 38 λεπτα.!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Παρά δέκα αρχίζει! Έτσι όπως μετράτε θα χάσετε τα πρώτα 10 λεπτά... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Εγω παλι εφοδιαστηκα πολυσυσκευασια πατατακια, δεν εχω κλεισει κανενα ραντεβου για σημερα, ακυρωσα κι ενα που ειχα κλεισει γιατι νόμιζα οτι θα έχει επανάληψη, και ειμαι πανέτοιμη!! Μην τολμήσουν να βαλουν καμμια επανάληψη μόνο, γιατί θα τους το ανατινάξω το μαγαζί!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Εγω εχω κλειδωσει, εχω κλεισει τα τηλεφωνα, εχω κανει γιογκα, εχω πει οτι εφυγα ταξιδι και ειμαι ετοιμη. Να δω στο τελευταιο επεισοδιο του Lost πως θα κανετε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Να δω στο τελευταιο επεισοδιο του Lost πως θα κανετε... Καλά... μην το συζητάς. Ως το 2010 θα φροντίσουμε καταρχήν με κάποιον τρόπο να πιάνουμε ABC. :happy::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 ρε παιδια χαλαρωστε λιγακι!ουτε πρωτο να ραντεβου να βγαινατε!καλου κακου παω να βαλω τωρα ολες τις τηλεορασεις που εχω(5)συντονισμενες στο mega μην τυχον καει καμια :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Μου λεει καποιος πως βαζω σποιλερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 γράφεις μέσα σε αγκύλες spoiler,το κείμενο σου,μετα μεσα σε αγκυλες γραφεις /spoiler και voila! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Μου λεει καποιος πως βαζω σποιλερ? εδώ γράφεις το κείμενο σου[/spoiler* οπου στη θέση του αστερίσκου κλείνεις την αγγύλη δηλαδή θα γίνει ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 1 ώρα και 35 λεπτά! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Tελικα το εσβησα γιατι νομιζω θα χει πιο μεγαλη αγωνια αν δεν ξερουμε τπτ μερχι το τελος..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 1 ωρα ακριβως πριν την εναρξη του Παρα πεντε:worry: :worry: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Και 2 ώρες και 25 λεπτά πριν τελειώσει.... Ξέρουμε να μετράμε, έλεος :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Παρά δέκα αρχίζει! Έτσι όπως μετράτε θα χάσετε τα πρώτα 10 λεπτά... :p Σιγά μην αρχίσει παρά δέκα. 10 ώς συνήθως κι ας διαφημίζεται παρά δέκα. Και κατά τις 23:10 θα τελειώσει και έτσι θα χουμε δει ένα ημίδιπλο επεισόδιο με τρία διαφημιστικά διαλείμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Στον αντεννα σημερα στις 10 θα κανουν κανουν ρεκορ στα ηρεμηστικα:) στο μεγκα παλι, αυριο θα το κανουν αφου συνειδητοποιησουν οτι δεν θα βγαζουν λεφτα καθε δευτερα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 to simerino einai diplo?ti wra teliwnei? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 2ωρο θα είναι το σημερινό? :D :D Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Σιγά μην είναι πεντάωρο... Είναι προγραμματισμένο για 21:50 - 23:15... Και πριν μιλούσα για καθυστέρηση... Η Μαρία ξεκίνησε 21:16 αντί για 21:00 οπότε το παρά πέντε κατά τις δέκα και πέντε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 e kala cool tha arxisei 10 lepta argotera.Kala ti panikos sas epiase:P? ok mia seira einai:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Η Τρεμη ειπε οτι 12 παρα 20 θα αρχισει η Ανατροπη με το Πρετεντερη,αρα λογικα 11 και 30 θα τελειωσει.. Σε 33 λεπτα.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Παντως μου φαινεται οτι το επιπλεον μπηκε για χωρεσουν καμια διαφημιση παραπανω, αρα και περισσοτερα money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts