Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα βγει το 2009 λεει στους Cinemades με νεα υποθεση...

καλα να το βγαλουν κ σε επιτραπεζιο,σε videogame σε κινουμενα σχεδια.....................!αρκετα με αυτο το εμπεδωσαμε :p

Εντάξει ρε παιδιά δε περιμένουμε το καινούριο χρόνο για να μετράμε αντίστροφα. Το τέλος μιας σειράς είναι θα ρθει και θα φύγει.

καλα να το βγαλουν κ σε επιτραπεζιο,σε videogame σε κινουμενα σχεδια.....................!αρκετα με αυτο το εμπεδωσαμε :p

Μην το γελατε καθολου!!!!!!Ξερετε τι κερδη θα βγαλουν??????:lol: :lol:

Υπολειπωμενος χρονος:Περιπου 3 ωρες και 38 λεπτα.!!!!!:lol:

Εγω παλι εφοδιαστηκα πολυσυσκευασια πατατακια, δεν εχω κλεισει κανενα ραντεβου για σημερα, ακυρωσα κι ενα που ειχα κλεισει γιατι νόμιζα οτι θα έχει επανάληψη, και ειμαι πανέτοιμη!! Μην τολμήσουν να βαλουν καμμια επανάληψη μόνο, γιατί θα τους το ανατινάξω το μαγαζί!!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Εγω εχω κλειδωσει, εχω κλεισει τα τηλεφωνα, εχω κανει γιογκα, εχω πει οτι εφυγα ταξιδι και ειμαι ετοιμη.

Να δω στο τελευταιο επεισοδιο του Lost πως θα κανετε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να δω στο τελευταιο επεισοδιο του Lost πως θα κανετε...

Καλά... μην το συζητάς. Ως το 2010 θα φροντίσουμε καταρχήν με κάποιον τρόπο να πιάνουμε ABC. :happy::rolleyes:

ρε παιδια χαλαρωστε λιγακι!ουτε πρωτο να ραντεβου να βγαινατε!καλου κακου παω να βαλω τωρα ολες τις τηλεορασεις που εχω(5)συντονισμενες στο mega μην τυχον καει καμια :p :lol: :lol: :lol:

γράφεις μέσα σε αγκύλες spoiler,το κείμενο σου,μετα μεσα σε αγκυλες γραφεις /spoiler και voila!

Μου λεει καποιος πως βαζω σποιλερ?

εδώ γράφεις το κείμενο σου[/spoiler* οπου στη θέση του αστερίσκου κλείνεις την αγγύλη δηλαδή θα γίνει ]

1 ωρα ακριβως πριν την εναρξη του Παρα πεντε:worry: :worry:
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Και 2 ώρες και 25 λεπτά πριν τελειώσει....

Ξέρουμε να μετράμε, έλεος :p

Παρά δέκα αρχίζει! Έτσι όπως μετράτε θα χάσετε τα πρώτα 10 λεπτά... :p

Σιγά μην αρχίσει παρά δέκα. 10 ώς συνήθως κι ας διαφημίζεται παρά δέκα. Και κατά τις 23:10 θα τελειώσει και έτσι θα χουμε δει ένα ημίδιπλο επεισόδιο με τρία διαφημιστικά διαλείμματα.

Στον αντεννα σημερα στις 10 θα κανουν κανουν ρεκορ στα ηρεμηστικα:) στο μεγκα παλι, αυριο θα το κανουν αφου συνειδητοποιησουν οτι δεν θα βγαζουν λεφτα καθε δευτερα;)

Σιγά μην είναι πεντάωρο...

Είναι προγραμματισμένο για 21:50 - 23:15...

Και πριν μιλούσα για καθυστέρηση... Η Μαρία ξεκίνησε 21:16 αντί για 21:00 οπότε το παρά πέντε κατά τις δέκα και πέντε....

Η Τρεμη ειπε οτι 12 παρα 20 θα αρχισει η Ανατροπη με το Πρετεντερη,αρα λογικα 11 και 30 θα τελειωσει..

Σε 33 λεπτα..................