aimilios Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παλι επαναληψη ε;... Εμ, με το προσχημα της Καθαρας Δευτερας...Μην μου πεις ότι δεν το περίμενες... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gionis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 KALHMERA MIPOS XERETAI POS MPORO NA KATEBASO TO TELEYTAIO EPISODIO TOY PARA PENTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 KALHMERA MIPOS XERETAI POS MPORO NA KATEBASO TO TELEYTAIO EPISODIO TOY PARA PENTE torrent ---> bluewhite ή από rapidshare thegreekz.com Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diam71 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παρ'όλο που μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχανα επεισόδιο, με τις επαναλήψεις ξενέρωσα εντελώς :mad: Απο τότε έχω να το δω και δεν νομίζω ότι θα το ξαναδώ :( Για μένα το Παρα Πέντε τέλειωσε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παρ'όλο που μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχανα επεισόδιο, με τις επαναλήψεις ξενέρωσα εντελώς :mad: Απο τότε έχω να το δω και δεν νομίζω ότι θα το ξαναδώ :( Για μένα το Παρα Πέντε τέλειωσε....... Δεν είσαι μόνο εσύ που βαρέθηκες!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Παρ'όλο που μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχανα επεισόδιο, με τις επαναλήψεις ξενέρωσα εντελώς :mad: Απο τότε έχω να το δω και δεν νομίζω ότι θα το ξαναδώ :( Για μένα το Παρα Πέντε τέλειωσε....... Κατ'αρχην εσυ δεν επηρεαζεις τους δεικτες της AGB,οποτε δεν θα αλλαξει κατι. Δευτερον για να μην εχανες επεισοδιο,σου αρεσε πολυ.Αφου σου αρεσε πολυ,ειναι σιγουρο οτι θα το ξαναδεις οταν εχει καινουριο επεισοδιο αν εισαι σπιτι.Εκτος αν βασανισεις τον εαυτο σου να βλεπει την Μαχαιριά.Ετσι ομως τιμωρεις τον εαυτο σου. Να εισαι σιγουρος οτι θα δεις ολα τα επομενα καινουρια επεισοδια.Για να μη σου πω οτι θα δεις και τις επαναληψεις κι ολας. Εγω στο λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Κατ'αρχην εσυ δεν επηρεαζεις τους δεικτες της AGB,οποτε δεν θα αλλαξει κατι. Δευτερον για να μην εχανες επεισοδιο,σου αρεσε πολυ.Αφου σου αρεσε πολυ,ειναι σιγουρο οτι θα το ξαναδεις οταν εχει καινουριο επεισοδιο αν εισαι σπιτι.Εκτος αν βασανισεις τον εαυτο σου να βλεπει την Μαχαιριά.Ετσι ομως τιμωρεις τον εαυτο σου. Να εισαι σιγουρος οτι θα δεις ολα τα επομενα καινουρια επεισοδια.Για να μη σου πω οτι θα δεις και τις επαναληψεις κι ολας. Εγω στο λεω. +1 :lol: Ό,τι και να κάνουν, όσο και να το τραβάνε για να βγάλει τη χρονιά, το Παρά 5 είναι από τις καλύτερες κωμικές σειρές που έχουν γραφεί... Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να αφήσουν τον Καπουτζίδη να το τελειώσει πέρυσι για να μην έχουμε το φετινό σκηνικό με τις επαναλήψεις. Όμως, από τότε που συνήθισα το ένα επεισόδιο ανά δύο βδομάδες, δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει η σειρά. Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για τα βράδια της Δευτέρας (και της εβδομάδας ολόκληρης μη σας πω)...:cool: Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 +1 :lol: Ό,τι και να κάνουν, όσο και να το τραβάνε για να βγάλει τη χρονιά, το Παρά 5 είναι από τις καλύτερες κωμικές σειρές που έχουν γραφεί... Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να αφήσουν τον Καπουτζίδη να το τελειώσει πέρυσι για να μην έχουμε το φετινό σκηνικό με τις επαναλήψεις. Όμως, από τότε που συνήθισα το ένα επεισόδιο ανά δύο βδομάδες, δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει η σειρά. Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για τα βράδια της Δευτέρας (και της εβδομάδας ολόκληρης μη σας πω)...:cool: +1 σκεφτηκα κατι,δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει.η περιληψη του επομενου λεει οτι οι 5 θα πανε αυστραλια.ο αλεξης θα παει στην αυστραλια.η πρωην ιδιοκτητρια του σπιτιου που μενουν ο φωτης κ η αγγελα πηγε βιαστικα στην αυστραλια.κ ολως παραδοξως:rolleyes: :rolleyes: στο σπιτι αυτο τους εστειλε η αμαλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 σκεφτηκα κατι,δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει.η περιληψη του επομενου λεει οτι οι 5 θα πανε αυστραλια.ο αλεξης θα παει στην αυστραλια.η πρωην ιδιοκτητρια του σπιτιου που μενουν ο φωτης κ η αγγελα πηγε βιαστικα στην αυστραλια.κ ολως παραδοξως:rolleyes: :rolleyes: στο σπιτι αυτο τους εστειλε η αμαλια.... Α ναι σωστα,το ειχα ξεχασει αυτο με την ιδιοκτητρια.Κατι παιζει με την Αυστραλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 το επισοδιο δευτερασς...επαναλθψη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Da!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaragda_thess Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Κι εγώ μόλις τώρα το είδα...και μπήκα στο myphone να δω αν όντως είναι αλήθεια...Αν είναι δυνατόν!!!!! :rocket::rocket::nuke::nuke::nuke::nuke: Παράθεση "Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change" -Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 +1 σκεφτηκα κατι,δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει.η περιληψη του επομενου λεει οτι οι 5 θα πανε αυστραλια.ο αλεξης θα παει στην αυστραλια.η πρωην ιδιοκτητρια του σπιτιου που μενουν ο φωτης κ η αγγελα πηγε βιαστικα στην αυστραλια.κ ολως παραδοξως:rolleyes: :rolleyes: στο σπιτι αυτο τους εστειλε η αμαλια.... Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δεν έχει γυρίσει πίσω ή κάνω λάθος; Πάντως, κάτι πρέπει να παίζει με Αυστραλία, έχετε δίκιο. Συνήθως (δηλαδή σχεδόν πάντοτε :p ) δεν είναι τυχαίες παρόμοιες συμπτώσεις. Και ειδικά στο Παρά 5, μέχρι στιγμής νομίζω ότι ισχύει αυτός ο κανόνας. Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Εκείνη που το νοικιάζει έφυγε, όχι η ιδιοκτήτρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 αυτο που θα δειξει επαναληψη ποιο θα ειναι?Το προηγουμενο η καποιο αλλο?Ρωταω γιατι της προηγουμενης Δευτερας δεν το εχω δει ακομα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Πάλι επανάληψη θα έχει!ου!Αίσχος!:knife: :knife: :kill: :pig: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 αυτο που θα δειξει επαναληψη ποιο θα ειναι?Το προηγουμενο η καποιο αλλο?Ρωταω γιατι της προηγουμενης Δευτερας δεν το εχω δει ακομα ΘΑ δειξει αυτο της προηγουμενης Δευτερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Εντάξει έχει καταντήσει αηδία! Πολύ καλή σειρά αλλά τι ξενέρα πια.... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ίσως η πρώην ενοικιαστρια να ξερει κατι αφου πιθανον να έμενε για.. καιρο πάνω απο τους κακους. Μπορει να τους πει κατι και να τους βοηθησει. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Κατ'αρχην εσυ δεν επηρεαζεις τους δεικτες της AGB,οποτε δεν θα αλλαξει κατι. Δευτερον για να μην εχανες επεισοδιο,σου αρεσε πολυ.Αφου σου αρεσε πολυ,ειναι σιγουρο οτι θα το ξαναδεις οταν εχει καινουριο επεισοδιο αν εισαι σπιτι.Εκτος αν βασανισεις τον εαυτο σου να βλεπει την Μαχαιριά.Ετσι ομως τιμωρεις τον εαυτο σου. Να εισαι σιγουρος οτι θα δεις ολα τα επομενα καινουρια επεισοδια.Για να μη σου πω οτι θα δεις και τις επαναληψεις κι ολας. Εγω στο λεω. +1 Από πάρα πολλούς ακούω φέτος πως εκνευρίστηκαν με τις επαναλήψεις, σταμάτησαν να το παρακολουθούν αλλά η τηλεθέαση φέτος έχει ανέβει κι άλλο!!! Έχει αυξηθεί το ΤΜΛ ( Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού - ποσοστό ως προς τον πληθυσμό), το οποίο καθορίζει και το τηλεμερίδιο με αποτέλεσμα το Παρα 5 φέτος να έχει αγγίξει αρκετές φορές το ρεκορ των 10 προγραμμάτων με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Και κάτι μου λέει πως όσο φτάνει προς το τέλος του θα μπει και στο "Top 10". Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κάτσουν να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε. Λέτε να μην βγαίνει εκείνη την βραδία κανέις από το σπίτι και να ζήσουμε στιγμές '' 'Αγνωστου Πόλεμου'' ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap100 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κάτσουν να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε. Λέτε να μην βγαίνει εκείνη την βραδία κανέις από το σπίτι και να ζήσουμε στιγμές '' 'Αγνωστου Πόλεμου'' ; +1 Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την τηλεθέαση των τελευταίων επεισοδίων...Να δούμε πως θα τελειώσει μια τόσο επιτυχημένη σειρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κάτσουν να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε. Λέτε να μην βγαίνει εκείνη την βραδία κανέις από το σπίτι και να ζήσουμε στιγμές '' 'Αγνωστου Πόλεμου'' ;προλαβες τον αγνωστο πολεμο βρε πλατη?:rolleyes: κοιτα η σωστη ερωτηση δεν ειναι ποσοι θα δουνε το τελευταιο επεισοδιο,αλλα ποσες φορες θα το προβαλουν σε επαναληψη! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Βαρέθηκα... Ειλικρινά ας αλλάξουν τίτλο κι ας το κάνουν επιτέλους αντί για "Στο παρά πέντε" "Κάθε δεκαπέντε" γιατί δεν πάει άλλο. Και πέρυσι είχε ο Καπού τη eurovosion...φέτος τι σκ@^ά έχει? Και να χουν στείλει και δελτίο τύπου ότι δε θα χει πάλι επανάληψη και το text το επίσημο του καναλιού να δείχνει ότι θα έχει νέο επεισόδιο και να το βγάζουν στη μούγγα ότι θα έχει επανάληψη όλη την εβδομάδα! Ε, βέβαια έπρεπε να το ψυλιαστούμε όταν από Τρίτη δεν μας έχουν κατακλύσει με διαφημίσεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Και πέρυσι είχε ο Καπού τη eurovosion...φέτος τι σκ@^ά έχει? Κανονικά, το Παρά 5 ήταν να κρατήσει μία χρονιά, όπως οι Σαββατογεννημένες... Η υπόθεση, δηλαδή, θα μπορούσε να έχει τελειώσει από πέρυσι. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι καλύτερο να δείχνει ένα ποιοτικό, απολαυστικό επεισόδιο κάθε 15 μέρες παρά ένα "τραβηγμένο από τα μαλλιά" επεισόδιο κάθε βδομάδα. Σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε για την τηλεθέαση που θα έχει το τελευταίο επεισόδιο του Παρά 5, μήπως γνωρίζει κανείς το σήριαλ που κατέχει μέχρι στιγμής το ρεκόρ; Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts