Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+1 και από μένα!

Δεν βλέπεις πάνω από 2 ώρες την ελληνική αθλιοτηλεόραση αλλά postάρεις σχολιάζοντας την "Μαρία την άσχημη" - έχοντας δει μόνο ένα επεισόδιο όπως δηλώνεις - και περιμένεις με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο από το Ήρθε και έδεσε" ενώ θυμάσαι και λίγο την ηθοποιό που έπαιζε την γραμματέα του πατέρα του Τσιμιτσέλη στο "Μη μου λες αντίο" και περιμένεις στις 22/1 να αρχίσει το "Μαζί σου" ...

Κριτικάρεις το πως διαφημίζεται το Παρά Πέντε και ότι δεν γέλασες με μια σκηνή όσες φορές και αν την είδες.Τότε γιατί επέμενες να τη βλέπεις?Για να μπορείς να σχολιάσεις όσους γέλασαν?

Υ.Γ: Όχι, δεν βλέπω "Μαρία, η άσχημη" (δεν έχω δει ούτε ένα επισόδιο, την έχω πετύχει για κανένα 10λεπτο, μόνο και δεν μου άρεσε) και γενικώς δεν παρακολουθώ κάτι εκτός του Παρα Πέντε (όχι, γιατί όλα τα άλλα είναι άθλια) και αντιπαθώ τα υποτιμητικά σχόλια άνευ λόγου (όπως για τη σκηνή με τη πισίνα)

τα σχολια μου δεν ειναι ουτε μοναδικα ουτε κατα αποκλειστικοτητα.

για να εχω αποψη κ να σχολιαζω, πρεπει να ξερω γιατι μιλαω.

χωρις να δω μια ταινια, χωρις να διαβασω ενα βιβλιο, χωρις να ακουσω ενα τραγουδι κα. , ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να εχω αποψη;;;

κ επειδη δε μου αρεσει η τηλεοραση, πρεπει να μην σχολιαζω?

μονο το ασπρο κ το μαυρο ξερετε? επειδη δε μου αρεσει το ασπρο, πρεπει να μου αρεσει το μαυρο???????? τι "λογικη" ειναι αυτη?

που ειναι το περιεργο σε αυτα που γραφω?

ο πρωτος ή ο τελευταιος ειμαι που εχω αποψη για την μαρια την ασχημη επειδη ΤΗΝ ΕΙΔΑ την σειρα?

ο πρωτος ή ο τελευταιος ειμαι που δε συμβιβαζομαι με 4ωρα μπροστα στη τηλεοραση?

ναι ειναι αθλια, κ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΗΡΘΕ Κ ΕΔΕΣΕ γιατι ανηκει στις δυο ωρες της Τεταρτης. να απολόγηθω κ για αυτο?

δεκαδες χιλιαδες οπως γελατε εσεις με τα κρυα αστεια, προτιμουν να περασουν διαφορετικα την ωρα τους. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?

εσεις ειστε οι σωστοι κ εμεις ειμαστε οι ήλιθιοι????????????

σας εχει βαρεσει η τηλεοραση στο κεφαλι.

οτι πουλαει, το κανετε μοδα. ασχολειστε με την ποσοτητα(τηλεθεαση) κ οχι την ποιοτητα.

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ.

τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

δεκαδες χιλιαδες οπως γελατε εσεις με τα κρυα αστεια, προτιμουν να περασουν διαφορετικα την ωρα τους. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?

εσεις ειστε οι σωστοι κ εμεις ειμαστε οι ήλιθιοι????????????

σας εχει βαρεσει η τηλεοραση στο κεφαλι.

οτι πουλαει, το κανετε μοδα. ασχολειστε με την ποσοτητα(τηλεθεαση) κ οχι την ποιοτητα.

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ.

τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

Ακριβώς αυτός ο υπέροχος κι ευγενικός τρόπος με τον οποίο σχολιάζεις είναι ο λόγος που σου απάντησα όπως σου απάντησα. Εγώ πάλι ανήκω σ'αυτούς που δεν βλέπουν ούτε 2 ώρες τηλεόραση οπότε λυπάμαι αλλά είναι αδύνατον να "με βαρέσει στο κεφάλι". Εμένα απλώς κάτι που δεν μου αρέσει, δεν το βλέπω.

Δεν έχω καμία διάθεση ν'αρχίσω τις κόντρες γι'αυτό το σταματάω εδώ.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

an palu einai puthanon einai to pneuma ths dikaiosunhs thumaste pos thn dikaiosinh thn parousiazoun ta istorika biblia san mia gunaika me zugaria sta xeria kati tetoio pusteuo pos einai (oi apopseis autes einai prosopikes )

Η δικαιοσυνη ή η μοιρα.

Eιδικα για τη δικαιοσυνη ξερουμε οτι ειναι τυφλλη.

Και στο νοσοκομειο ειχε ενα προβλημα στο ματι της!

Επισης προσεξα οτι στο τελευταιο επεισοδιο η Αμαλια ελεγε για τη Βιργινια οτι εβαλε κατι τυπους να την πεταξουν στα σκουπιδια,οτι την απειλησε πως θα την κανει κομματακια...Παραξενα πραγματα...Συμπτωματικα?

Επισης προσεξα οτι στο τελευταιο επεισοδιο η Αμαλια ελεγε για τη Βιργινια οτι εβαλε κατι τυπους να την πεταξουν στα σκουπιδια,οτι την απειλησε πως θα την κανει κομματακια...Παραξενα πραγματα...Συμπτωματικα?

Κοίτα, έχεις δίκιο, τίποτα εδώ δεν είναι τυχαίο. Αλλά πάλι, αν η Βιργινία ήθελε όντως να βγάλει από τη μέση την Αμαλία, δε θα έκανε κάτι πιο αποτελεσματικό; Δηλαδή να την ΠΕΙ πως θα την κόψει κομματάκια και να την πετάξει σε κάδο με σκουπίδια, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε ο Ανδρέας, ο οποίος θέλει να βγάλει από τη μέση τους 5. Και άμα σκεφτείς όλες τις πράξεις της Βιργινίας, δεν είναι και τίποτα φοβερό. Εκτός από αυτά που ανέφερες, η Βιργινία χάλασε το πρόγραμμα της Αμαλίας και της πήρε τα ρούχα. Είναι αντι-συναδελφικό, αλλά όχι και τρομερό.

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Η δικαιοσυνη ή η μοιρα.

Eιδικα για τη δικαιοσυνη ξερουμε οτι ειναι τυφλλη.

Και στο νοσοκομειο ειχε ενα προβλημα στο ματι της!

Και σε ξαναρωτάω: Ποιός είναι αυτός που θα έπρεπε να την είχε προετοιμάσει (όπως η ίδια αφηγείται);

Αν ήταν η μοίρα θα ήξερε τα πάντα και συν τοις άλλοις δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα..

Επίσης λέει ότι ξέρει περισσότερα από ό,τι πριν. Πότε ήταν αυτό το πριν;

Υπάρχει παρελθόν το οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε. Δύσκολο λοιπόν να είναι η μοίρα και μάλλον δύσκολο να είναι και η δικαιοσύνη.

Νομίζω ότι είναι κάποιο πρόσωπο που υπήρξε (σε αυτό με παραπέμπει το πριν).

Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιόν εννοεί στο "κανείς δεν με είχε προετοιμάσει".

Τέλος, κατά τη γνώμη μου, αυτά με τη Βιργινία είναι φανταστικές ιστορίες που τις λέει για ξεκάρφωμα και για να καλύψει την παρατεταμένη απουσία της. Ίσως τις λέει για να δείχνει χαζή και να μην την υποψιαστούν. Γι' αυτό άλλωστε και το λιιιι....

Aν η Αμαλια ειναι αγγελος κι κατεβηκε με αποστολη να βοηθησει ειναι φυσικο να μην ξερει τα παντα για τον κοσμο αλλα οσα αφορουν τους 5.

Η Μοιρα η η δικαιοσυνη δε θα χε δυναμεις να βοηθησει την γαρουφαλια κι την μικρη.

Εξαλλου η Αμαλια ειχε ζωη κι στο παρελθον οπως εχουν δειξει καποιες αναμνησεις της στις αναμνησεις αυτες ηταν κι ντυμενη με οχι πολυ συγχρονο τροπο.

Τελος οπως ειχε πει ο κακος που τον χτυπησε η Αμαλια (δεν ειναι χαζη ,το παιζει για να την παιρναμε για χαζη) ολα οσα λεει ειναι απλα μια ιστορια για ν βρισκεται κοντα στουςω5 χωρις να την υποψιαζονται.

eltsele μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις.

σου επαναλβανω: οτι για να εχω δικαιωμα να σχολιαζω κατι,

πρεπει να το παρακολουθω.

αν ειναι να δεχομαστε τα παντα, τοτε αυτο ειναι προβλημα.

για να γινει κατι καλυτερο(στην συγκεκριμενη περιπτωση το "στο παρα πεντε",

πρεπει να αναλυονται κ να σχολιαζονται ΚΑΙ τα θετικα του ΚΑΙ τα αρνητικα του.

μονοπλευρη αποψη παυει να ειναι σωστη, αντικειμενικη κ λογικη.

χριστινα συμφωνω κ στα τεσσερα σημεια που διατυπωσες.

eltsele μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις.

σου επαναλβανω: οτι για να εχω δικαιωμα να σχολιαζω κατι,

πρεπει να το παρακολουθω.

αν ειναι να δεχομαστε τα παντα, τοτε αυτο ειναι προβλημα.

για να γινει κατι καλυτερο(στην συγκεκριμενη περιπτωση το "στο παρα πεντε",

πρεπει να αναλυονται κ να σχολιαζονται ΚΑΙ τα θετικα του ΚΑΙ τα αρνητικα του.

μονοπλευρη αποψη παυει να ειναι σωστη, αντικειμενικη κ λογικη.

QUOTE]

Μια χαρά ξέρω να διαβάζω...

Δεν κατάλαβες! Δεν λέω πως είναι όλα τέλεια στο Παρά5 και δεν διαφώνησα ποτέ στο δικαίωμά σου να σχολιάζεις! Και σαφώς πρέπει να δεις κάτι για να το σχολιάσεις! Αυτό έλειπε! Σου είπα και πριν πως μίλησα για τον τρόπο σου! Όπως το θέτεις τώρα είμαστε ΟΚ!

Hμαρτον οχι και η Αμαλια ειναι η δικαιοσυνη επειδη αυτη ειναι τυφλη και επειδη ειχε το ματι της!

Οπως το αλλο το θεοκουφο με το παντελονι της που εδειχνε τα δυο αγγελακια!...

Σε λιγο θα πουμε οτι επειδη την Αμαλια την κανει η Ζετα Μακρυ-πουλια τοτε γιαυτο ειναι αγγελος, αφου οι αγγελοι εχουν φτερα και ειναι σαν να ειναι μεγαλα πουλια και τετοια (με το συμπαθιο ε!!!!!)

Κοίτα, έχεις δίκιο, τίποτα εδώ δεν είναι τυχαίο. Αλλά πάλι, αν η Βιργινία ήθελε όντως να βγάλει από τη μέση την Αμαλία, δε θα έκανε κάτι πιο αποτελεσματικό;

Μα δεν ειπα οτι ηθελε να την βγαλει απο τη μεση η Βιργινια.Σιγα μην υπαρχει δηλαδη αυτη η Βιργινια.

Απλα τους αναφερει καποια στοιχεια που εχουν καποια σχεση με τη ζωη της:

Ειχα παει ενα ταξιδι που μου αλλαξε τη ζωη

Ειχα φιλους,αλλά χαθηκαμε,εγω δηλαδη...χαθηκα

Απειλησε οτι θα με κανει κομματακια και εβαλε δυο τυπους να με πεταξουν στα σκουπιδια...

Πλακα-πλακα αυριο Παρα5 μετα απο 1 μηνα...Γερα!

Καλα, σημερα εχει καινουργιο επεισοδιο και εχετε να γραψετε απο χθες το απογευμα;;;:eek: :protest: Καταλαβε κανεις απο το τρειλερ να μου πει γιατι η Νταλια ειπε οτι δεν ταιριαζει με τον Αλεξη:love: (αν ειναι γιατι δεν ταιριαζουν τα ζωδια τους...:kill: :shoot: :rocket: ). Επισης, γιατι το κρυβουν απ'τη Ζουμπουλια; Για να μη στενοχωρηθει επειδη αυτη δε στεριωσε με το Θωμα; Επιπλεον, τι παθανε τα σηριαλ και συνεχιζουν με χριστουγεννιατικο πνευμα;(το ειδα κ σε τρειλερ του singles γι'αυτο ρωταω) Αλλες χρονιες δεν το εχω ξαναδει σε κανενα σηριαλ.

Πάνω που πήγαμε να χαρούμε με το ειδύλιο, το βλέπω να μας αλλάζει τα φώτα ο Καπουτζίδης... Τίποτα δεν κατάλαβα, αλλά ελπίζω τα φαινόμενα να απατούν!!!

Μαλλον αρχικα σκεφτηκε να το αναπτυξει το ειδυλλιο αλλα επειδη οπως εχει πει δεν γραφει καλες ερωτικες σκηνες.... Τα γυριζει τωρα....;) :p ;) :p

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

παιδια επαιξε ολοκληρο το βιντεο κλιπ του φιλι φιλι;;; ειδα μονο 2 σκηνες.... εχασα πολλα ε;;;;;:( :( :( :( :( :( γ@μωτο....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

αρχιζω απο τωρα την εκκληση.... καποιος να το ανεβασει καπου;;;;;;;

Ο έξυπνος παραδέχεται...

αρχιζω απο τωρα την εκκληση.... καποιος να το ανεβασει καπου;;;;;;;

Κατσε καλε να τελειωσει το επεισοδιο πρωτα...:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η εκκληση επαναλαμβανεται κι απο μενα.. καποιος να το βαλει στο google video γινεται ? Ευχαριστω....