Lord British Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Κριμα παντως και για την ασυμβατοτητα των εφαρμογων αλλα και για την απουσια της "σπιτικης αναβαθμισης".Σκετη απογοητευση προς το παρον.Βεβαια δεν ξερουμε ακομα αν στο θεμα των εφαρμογων φταιει περισσοτερο η νοκια ή προγραμματιστες των εφαρμογων.Θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε αν η νοκια τους προμηθευσε εγκαιρα την νεα πλατφορμα ωστε να μπορεσουν να κανουν τις αλλαγες ή αν αυτοι καθυστερουν σκοπικα περιμενοντας να πιασουν πρωτα στην αγορα οι συσκευες με το νεο λειτουργικο. Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Κοίταξε. Στο site της Νοκια, στο software shop συγκεκριμένα έχει κάποιες εφαρμογές για το Ν91 που είναι και αυτό 3rd edition. Μέσα σε αυτές είναι και ένα παιχνίδι το Alien Pinball των 3d Arts. Εγώ βρήκα ένα trial. Εάν θές το δοκιμάζεις. Το link: http://www.3darts.fi/mobile/LM/AlienPinball_S60_LM.SIS Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αλλά δεν χάνεις και τίποτα. A! Επίσης δοκίμασε και στο iphone. Μπορεί να έχει κάτι. Εγώ πάντως βρήκα κάποια παιχνιδάκια. Δεν ξέρω εάν είναι java ή symbian και εάν όντως είναι συμβατά αλλά δεν ξέρεις ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Λοιπόν, ακούστε τι έπαθα. Πάντα όταν αγοράζουμε κινητά, έχουν κάποιο υπόλοιπο μπαταρίας - ποτέ δεν είναι εντελώς άδεια. Εγώ λοιπόν, όλ ατα χρόνια, αδειάζω πρώτα την μπαταρία τελείως (μεχρι να μου κλείσει η συσκευή) και μετά κάνω την υπερφόρτωση. Το ίδιο έκανα λοιπόν και στο 3250. Μόνο που βάζοντάς το στον φορτιστή, άνοιγε και έκλεινε συνέχεια το φως της οθόνης χωρίς να μου βγάζει ένδειξη οτι φορτίζει. Έκανα υπομονή λοιπόν μήπως και θέλει κάποια ώρα να ξεκινήσει η κανονική φόρτιση αλλά τίποτα. Μετά παο κανα 3ωρο κατάλαβα οτι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση και το πήγα πίσω στο Nokia shop της ζωοδόχου πηγής για μου αλλάξουν την μπαταρία. Μετά απο τεστ διαπίστωσαν οτι δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία αλλά η συσκευή κι χρειάζεται άμεσα ξαναπέρασμα του firmware για να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει. Δεν το είχαν όμως και με έστειλαν στα κεντρικα Παλαιού Φαλήρου. Εκεί διαπίστωσαν οτι ούτε με αναβάθμιση φτιάχνει και ξανά πίσω στο nokia shop ζωοδόχου πηγής οπού και μου έδωσαν καινούρια συσκευή. Δεν ξέρω τελικά τι είχε η συσκευή (ήθελε αναβάθμιση και δεν την είχαν ή ήταν όντως ελαττωματική), το θέμα είναι όμως οτι συνάντησα άψογη εξυπηρέτηση και χωρίς πολλά βάσανα είχα μια νέα συσκευή στα χέρια μου. Μου είπαν επίσης οτι οι νέες αυτές μπαταρίες δεν πρέπει ν ατις αφήνουμε την πρώτη φορά να αδιεάζουν εντελώς μεχρι που κλείνει η συσκευή γιατί υπάρχει περίπτωση να αδειάσει εντελώς το φορτίο τους (τα στοιχεία της μπαταρίας) και να πρέπει να τρέχουμε σε κάποιο nokia shop να μας τις φορτίσουν. Προσοχή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Λοιπόν, ακούστε τι έπαθα. Tι λες τωρα .. με κουφανες :blink: Δοκιμασες να περασεις καμμια εφαρμογη μηπως αλλαξε κατι με την νεα συσκευη τελειωσε η φορτιση? Παλι καλα που ξεμπερδεψες . Καλοριζικο και παλι :) . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Τίποτα δεν άλλαξε.:( Η συσκευή αναγνωρίζεται απευθείας ως σκληρός όλις στνδεθέι με την usb θύρα του υπολογιστή μας. Υπάρχει και η ρύθμιση να μας ρωτάει τι θα κάνει κάθε φορά που συνδεεται. Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είναι υψηλότατη. Μεγάλο πλεονέκτημα. Πλέον ούτε card reader χρειαζόμαστε ούτε bluetooth adaptor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 mirror όταν σχηματίσεις άποψη για την μπαταρία μην ξεχάσεις να την αναφέρεις :p . Πιστεύω με τέτοια μπαταρία θα βγάζει άνετα τρείς μέρες με χρήση. Επιτέλους ενα series 60 με καλή μπαταρία με εξαίρεση το qd :D. Για το θέμα των εφαρμογών, είναι θέμα χρόνου η δημιουργία νέων και συμβατών τουλάχιστον απο τις μεγάλες εταιρίες ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 mirror, η μόνη εφαρμογή που έχω δεί για symbian os9 είναι το putty v3, και έχει ως κατάληξη αρχείου sisx Δες, μήπως και βγάλεις καμιά άκρη για το τι έχει αλλάξει στον τρόπο εγκατάστασης. Μάλλον αυτά θα είναι ( τα 3rd-Party programms) αρχεία μας απο δω και πέρα. Το θέμα είναι, εάν μετά την εγκατάσταση σου ζητήσει υπογραφές και ρέστα. Οχι δηλαδή ότι μασάνε απο τέτοια οι απανταχού "c.r.a.c.k.e.r.s.". :lol: http://rapidshare.de/files/16741644/putty_s60v3_1.4beta1.sisx.html Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Hey mirrorofsorrow, μεγειά κι από μένα και καλά ξεμπερδέματα με το νέο OS. Πώς και δεν άλλαξες το Avatar σου ??? :lol: Μήπως σκοπεύεις να ...το δώσεις πίσω???? :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 georgo kaloriziko to kinitaki soy,alla ashima ta nea me tis efarmoges..po po ,einai san na eheis aytokinito horis rodes!! :wacko: Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloneK Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Στο καινούριο Symbian υπάρχουν restricted APIs, στα οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο οι Signed εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί μία παλιά εφαρμογή να γίνει ported στη νέα έκδοση του λειτουργικού, αλλά να περάσει και τη διαδικασία της πιστοποίησης. Επίσης σημαίνει ότι πολλές freeware, open-source εφαρμογές δε θα μεταφερθούν ποτέ, γιατί η διαδικασία της πιστοποίησης κοστίζει. Βέβαια η Nokia έχει υποσχεθεί ότι επιλεγμένες freeware εφαρμογές θα περνάνε δωρεάν τη διαδικασία, αλλά όπως και να'χει πολλοί ανεξάρτητοι - ερασιτέχνες προγραμματιστές θα αποθαρρυνθούν. Ενδιαφέρον έχει επίσης αν θα υπάρξει S60python για τα νέα κινητά και τι θα υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 mirror, η μόνη εφαρμογή που έχω δεί για symbian os9 είναι το putty v3, Να και μια εφαρμογή που εγκαταστάθηκε κανονικά. Βέβαια και αυτή δεν είναι σε τελική μορφή αλλά beta version. Μάλλον πρόκειται για κάποιον instant messanger. Εφαρμογή που δεν χρειάζομια μιας και δεν κάνω χρήση κάποιου instant messanger ούτε στον υπολογιστή μου. Πάντως η αρχή έγινε. Τα βήματα εγκατάστασης είναι σχεδόν τα ίδια με τα γνωστά απο τις προηγούμενες συσκευές. Μόνο που εμφανίζονται περισσότερες επιβεβαιώσεις και υπάρχει μια επιλογή συνεχώς κάτω, να δούμε λεπτομέριες του πιστοποιητικού γνησιότητας κτλ. Γενικά το 3250 δεν είναι και πολύ γρήγορο. Το Ν70 που χρησιμοποιώ παράλληλα, είναι πολύ πιο γρήγορο. Η βλακεία είναι οτι δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να δω τις τιμές του επεξεργαστή και της ελεύθερης RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 ...Η βλακεία είναι οτι δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να δω τις τιμές του επεξεργαστή και της ελεύθερης RAM. Όυτε από Java εφαρμογή μπορείς να δεις RAM και επεξεργαστή;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν ξέρω κάποια που να έχει τέτοιες δυνατότητες. Αν γνωρίζεις κάποια ενημέρωσε. Δυστυχώς java εφαρμογές υπάρχουν απειροελάχιστες. Συνήθως κατασκευάζουν παιχνίδια σε java και όχι εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν ξέρω κάποια που να έχει τέτοιες δυνατότητες. Αν γνωρίζεις κάποια ενημέρωσε. Δυστυχώς java εφαρμογές υπάρχουν απειροελάχιστες. Συνήθως κατασκευάζουν παιχνίδια σε java και όχι εφαρμογές. Είναι μία που λέγετε MemTest... Μ'αυτή βλέπεις τη RAM ;) Λάθος δικό μου... Η εφαρμογή λέγεται MemMon, αλλά δεν την έχω... Ορίστε και ένα screenshot! http://www.exchangingcenter.com/myphone/memmon_3250.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 την εχω ψαξει τη συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα δεν υπαρχει πουθενα :( @mirror, αν μπορεις να δεις μεσω usb, τωρα τι αρχεια εγκαθιστα μια εφαρμογη και σε ποιους φακελους; ειχαμε ενα app, aif, rsc, mbm στο system\apps\ αλλα τωρα; aif δεν πρεπει να υπαρχει, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Κατά την εγκατάσταση , δεν με ρώτησα αν θέλω να την εγκαταστήσω στην μνήμη τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Την έβαλε μόνο του στην μνήμη τηλεφώνου. Και αφού δεν μπορώ με τίποτα να μπω στος φακέλους συστήματος της μνήμης τηλε΄φωνου, την απεγκατέστησα για την ξαναβάλω στην κάρτα. Έλα όμως που δεν γίνεται. Με το που ξεκινάει η εγκατάσταση, μου βγάζει το μήνυμα Σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προηθευτή της εφαρμογής. Δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. Tι παίζει; Τι κουφά είναι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Καλά μιλάμε οι προγραμματιστές τις nokia δεν πάνε καθόλου καλά , σε λίγο το κινητό θα βγάζει και μαστίγιο και θα μας χτυπά αν θέλουμε να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό απ αυτά που θέλει. :cry: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Έλεγα να αγόραζα αυτό το κινητό αλλά με όλα αυτά που διαβάζω νομίζω πως πρέπει να αλλάξω γνώμη... Πρέπει να αρχίσω πάλι από την αρχή ψάχνοντας για καλό smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 και της ελεύθερης RAM. Απο το review του All About Symbian : http://img82.imageshack.us/img82/6281/sc37bb.jpg Δεν το βρηκα το MemMon I mentioned at the start that the 3250 wasn't compatible with a single previous S60 application. This is because Symbian OS 9, on which it is based, is binary-incompatible with applications compiled for Symbian OS 8. It's not just a change for change's sake though, as OS 9 brings many benefits, including better security (unsigned applications such as malware/trojans won't have access to any communications systems, such as Bluetooth or Internet) and working as a single chip real-time operating system, enabling manufacturers to reduce their Bill Of Materials in making smartphones. Which in turn means that units are cheaper for you and I. Plus there are power saving (i.e. battery life) implications of using the new chip set, although it'll be a month or two before OS 9 devices are battle tested in the real world. Nokia's S60 division (and UIQ, with their competing UIQ 3.0 system, for that matter) have chosen to take advantage of the jump in compatibility to introduce their own next generation platform, the aforementioned S60 v3. In practice, this means that 3250s are being sold from today with next to no third party software available, although recompiling applications for OS 9 and S60 v3 isn't too difficult a task and you can expect to see versions of most popular third party titles before long. After all, it's not just the 3250. Most S60 devices from now on are going to use the same platform and there's going to be a tremendous demand for software. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Κατά την εγκατάσταση , δεν με ρώτησα αν θέλω να την εγκαταστήσω στην μνήμη τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Την έβαλε μόνο του στην μνήμη τηλεφώνου. Και αφού δεν μπορώ με τίποτα να μπω στος φακέλους συστήματος της μνήμης τηλε΄φωνου, την απεγκατέστησα για την ξαναβάλω στην κάρτα. Έλα όμως που δεν γίνεται. Με το που ξεκινάει η εγκατάσταση, μου βγάζει το μήνυμα Σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προηθευτή της εφαρμογής. Δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. Tι παίζει; Τι κουφά είναι αυτά; mirror, αφού δεν βρήκες τίποτε άλλο να τρέξει στο κινητό, ασχολήσου λίγο ακόμη με το putty.Έτσι για να αποκτήσουμε εμπειρίες, (οι παρακάτω οδηγίες αφορούν communicators S80, δες αν μπορέσεις να τις εφαρμόσεις στο 3250) 1. Copy the certificate to a file in the communicator. 2. Open Certificate manager from the communicator's Control panel. 3. Select "Add" and choose the file 4. Select the certificate from the list, select "View details", select "Trust settings" and enable "Software installation" Αυτό είναι το πιστοποιητικό της εφαρμογής http://rapidshare.de/files/16805638/petteri_kangaslampi_2006.cer.html Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Είχα το Ν70 κ το πούλησα όπως επισης και το 6270. Αν παω σε 3250 θα ξενερώσω? Ακούω πολυ μουσική και βγαζω αρκετές φωτογραφίες και βιντεος. Η αλήθεια είναι οτι ο ήχος του Ν70 μου άρεσε πολυ(λογω κ του ενσωματωμενου dynamic compressor) αλλα στις "κινησεις μεσα στο μενου του" μου φαινότανε λιγο αργο.. Παρακαλω..οποιος ειχε το Ν70 κ τωρα εχει το 3250 ας κανει τον κοπο να μου απαντησει οσο γινεται πιο ΑΜΕΣΑ (ακομα κ με PM)!!! -ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑΞΥ 6280 & 3250. -ΠΡΟΣΟΧΗ!!!-ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΥΓ. τραβαει βιντεο σε ΜΡ4 οπως το Ν70? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Auto me th fortish to epatha kai gw me to 6270.TElika toso athlio einai h katastash me to S/W?Mexri to kalokairi logika tha "ksypnhsei" h koinothta twn developers alliws exoume prob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολο να ετοιμαστεί επαρκής ποσότητα συμβατού λογισμικού μέχρι το καλοκαίρι.... :O Ισως μερικές εταιρίες μεγάλου βεληνεκούς να βγάλουν κάτι τόσο γρήγορα (δεδομένου ότι έχουν ήδη oi developers τους το OS9 από τη ΝΟΚΙΑ, για να πειραματιστούν, κατόπιν ειδικής συμφωνίας), ΑΛΛΑ.... ο μεγαλύτερος όγκος των προγραμματιστών θα δουλέψει πάνω σ' αυτό, αφού (ή καλύτερα "αν") η αγορά σταθεροποιηθεί και το νέο πρότυπο καθιερωθεί, πράγμα που θα πάρει σίγουρα χρόνο. Εγώ πάντως "βλέπω" αναδίπλωση της ΝΟΚΙΑ λόγω μείωσης των πωλήσεων των νέων συσκευών της. :worry: :worry: Αν δεν γίνεται να εκμεταλλευτεί κανείς από την ημέρα νούμερο 1 τις δυνατότητες που του προσφέρει ένα symbian κινητό, τότε πολύ εύκολα μπορεί να αγοράσει μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ συσκευή ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ που προσφέρει επίσης την αιχμή της τεχνολογίας αλλά όχι την άνεση και την ποικιλία των σημερινών εφαρμογών. Και φυσικά αυτό γίνεται ιδιαίτερα κατανοητό όταν αναλογιστεί κανείς πόσο ταχύτατα "φυτρώνουν" καθημερινά νέες εξελιγμένες συσκευές... οπότε η ανάγκη ενός νέου κινητού με τη δυνατότητα των εφαρμογών "ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ (ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ)" το καθιστά άμεσα ελκυστικό ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.... και, αναπόφευκτα, σε στρέφει σε άλλες κλειστές μη symbian, αλλά χλιδάτες συσκευές, που ως σήμερα δεν μπαίναμε στο κόπο να κοιτάξουμε.... Ισως ήρθε ο καιρός.... :) :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Apo thn allh otan kapoioi developers plhrwnan(enan kairo) gia to SDK ths S60 kai meta eblepan tous kopous na kykloforoun anelegkta se "magazakia" htan kala gia olous emas.Poiow xrhsths apo edw agorase s60 kinhto(h genika kinhto) me thn prooptikh na plhrwsei toul to 50% twb efarmogwn pou tha perasei sto kinhto tou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 In practice, this means that 3250s are being sold from today with next to no third party software available, although recompiling applications for OS 9 and S60 v3 isn't too difficult a task and you can expect to see versions of most popular third party titles before long. After all, it's not just the 3250. Most S60 devices from now on are going to use the same platform and there's going to be a tremendous demand for software.[/i] Με άλλα λόγια, με το πρόσχημα της ασφάλειας, ξεχάστε το σχετικά ανοιχτό προηγούμενο λειτουργικό, και μαζί του ξεχάστε κάθε περίπτωση για, παράδειγμα, emulators παιχνιδομηχανών στα κινητά σας Symbian! DRM-galore! Από εδώ και πέρα τα Symbian κινητά μετατρέπονται σε κλειστά συστήματα και τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... σφραγίδα έγκρισης από την εταιρεία (μήπως να βάζουμε και modchip για να τρέχουμε τις εφαρμογές που θέλουμε?).. Συμπέρασμα : το επόμενο smartphone μου θα φέρει Windows Mobile λειτουργικό, που τουλάχιστον παραμένει ανοιχτό. Το τελευταίο που χρειάζομαι είναι λειτουργικά με αλυσίδες τύπου Vodafone-live στο smartphone μου. Εύχομαι καλή χρεωκοπία στους βλάκες της Symbian και τις... σφραγίδες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts