Cannibal Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Παιδες τιποτα και παλι τα ιδια οτι δειχνουν οι φωτο δηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το live update και να μας πει τελικά ποια έκδοση περνάει τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το live update και να μας πει τελικά ποια έκδοση περνάει τώρα?? μπηκα εγω χθες το βραδυ και εχει ακομα την r5bc004 τουλαχιστον για το Vodafone που εχω εγω. jb τι εγινε με το τηλ? κανενα νεο? Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 μπηκα εγω χθες το βραδυ και εχει ακομα την r5bc004 τουλαχιστον για το Vodafone που εχω εγω. jb τι εγινε με το τηλ? κανενα νεο? Ακόμη τπτ.:( Σήμερα το παραλάβαν στα κεντρικά. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 παιδια σκεφτομαι να παρω η το W900 η να περιμενω για το W850... τι θα μου προτεινατε εσεις? εμφανισιακα πρεπει να πω οτι το w850 μου αρεσει πιο πολυ, και φοβαμαι το μεγεθος του w900 (δε το εχω δει απο κοντα βεβαια, σε σχεση με το s700 ειναι μεγαλυτερο?). Αλλα το ατιμο το w900 απο δυνατοτητες φαινεται πολυ καλο... η αναπαραγωγη των κομματιων ειναι καλη? και η μπαταρια αντεχει αρκετα σε χρηση walkman? η μετα απο 2 ωρες γιοκ? ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Παιδες στο MyphoneExporer οταν λεει οτι το πρωτοκολλο δεν ειναι ρυθμισμενο OBEX Error τι θα πρεπει να κανω ετσι ωστε να το ρυθμισω σωστα ? *** εβαλα το PcSuite σε 2000 πανω και εδω και 1ωρα ακομα set-αρι το προγραμμα παμε καλα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 παιδια σκεφτομαι να παρω η το W900 η να περιμενω για το W850... τι θα μου προτεινατε εσεις? εμφανισιακα πρεπει να πω οτι το w850 μου αρεσει πιο πολυ, και φοβαμαι το μεγεθος του w900 (δε το εχω δει απο κοντα βεβαια, σε σχεση με το s700 ειναι μεγαλυτερο?). Αλλα το ατιμο το w900 απο δυνατοτητες φαινεται πολυ καλο... η αναπαραγωγη των κομματιων ειναι καλη? και η μπαταρια αντεχει αρκετα σε χρηση walkman? η μετα απο 2 ωρες γιοκ? ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια emena antexei aneta 8 wres walkman (den to exw testarei parapanw) stin pio dynati entasi (me peiragmeno ton isostathmisti). o hxos m fainetai teleios kai genika to kinito m fainetai teleio! as apantisei kapoios pio amerolhptos giati egw eimai erwteumeni mazi tou! :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Prwsopika egw afou akousa mp3 apo to walkman tou w900 den mporw na ksanakousw apo to Sony mp3 player mou!!!Ta akoustika einai apisteuta. Poly kales xamiles syxnotites kai katharos ixos. Parola auta to navigation ston mp3 player mporouse na einai kalytero. Einai isws to mono adynato simeio tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 παιδια σκεφτομαι να παρω η το W900 η να περιμενω για το W850... τι θα μου προτεινατε εσεις? εμφανισιακα πρεπει να πω οτι το w850 μου αρεσει πιο πολυ, και φοβαμαι το μεγεθος του w900 (δε το εχω δει απο κοντα βεβαια, σε σχεση με το s700 ειναι μεγαλυτερο?). Αλλα το ατιμο το w900 απο δυνατοτητες φαινεται πολυ καλο... η αναπαραγωγη των κομματιων ειναι καλη? και η μπαταρια αντεχει αρκετα σε χρηση walkman? η μετα απο 2 ωρες γιοκ? ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια τρεξε να προλαβεις γιατι τετοιο σπανιο,καλο κομματι δεν παραγεται αλλο :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 eilikrina trekste na prolabaite! ama eixa lefta 8a eperna kai 2o na to ebaza se bitrina! den xortainw na blepw tis photo tou ! ! (eidika otan tis blepeis sto pc kai ginetai toso ka8aro zoom :love: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ MYPHONEeXPLORER ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ (W900) ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΕΠΑΦΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Το εφτιαξα μαγκες τελος τα ψεματα επιτελους ;) :D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_P Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Prwsopika egw afou akousa mp3 apo to walkman tou w900 den mporw na ksanakousw apo to Sony mp3 player mou!!!Ta akoustika einai apisteuta. Poly kales xamiles syxnotites kai katharos ixos. Parola auta to navigation ston mp3 player mporouse na einai kalytero. Einai isws to mono adynato simeio tou. einai ontos teleio kinhto!!! paidia einai teleio kinhto to exo 4 mhnes kai kanena problhma!!!:yahoo: παιδια σκεφτομαι να παρω η το W900 η να περιμενω για το W850... τι θα μου προτεινατε εσεις? εμφανισιακα πρεπει να πω οτι το w850 μου αρεσει πιο πολυ, και φοβαμαι το μεγεθος του w900 (δε το εχω δει απο κοντα βεβαια, σε σχεση με το s700 ειναι μεγαλυτερο?). Αλλα το ατιμο το w900 απο δυνατοτητες φαινεται πολυ καλο... η αναπαραγωγη των κομματιων ειναι καλη? και η μπαταρια αντεχει αρκετα σε χρηση walkman? η μετα απο 2 ωρες γιοκ? ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια pigene parto oso prolabaineis, giati akousa oti stamathse h kykloforia tou. Einai teleio kinhto... Παράθεση :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 το θεμα ειναι οτι δεν το εχω δει απο κοντα, και με προβληματιζει το μεγεθος του... το s700 ειναι στα ορια αντοχης μου :p ... ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το s700? Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 το θεμα ειναι οτι δεν το εχω δει απο κοντα, και με προβληματιζει το μεγεθος του... το s700 ειναι στα ορια αντοχης μου :p ... ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το s700? ειναι λιγο πιο μακρυ και πιο λεπτο σε ογκο.ομως δεν συγκρινονται τα 2 κινητα.το w900i εχει μια πολυ SUPER οθονη και συγχωρεις το λιγο μεγαλο ογκο του εν'λογο κινητου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 egw padws file an k eimai souper ikanopoiimenos apo to w900 den tha eperna kanena apo ta 2 twra an den eiha parei idi to w900i..tha eperna to k800 me 3mega pix camera...k to oti k kala ehei walkman einai kalo alla den einai kati to monadiko..pleon ola ta kinita pezoun mp3 apla auto to onomasa walkman...k ti egine;;mipws to k800 den pezei mp3;;ase pou pws na to kanoume..me to perasma tou hronou i tehnologia ekselisete opote oti vgenei aksiologo tha einai olo k kalitero apo ta proigoumena min tin psahneis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 egw padws file an k eimai souper ikanopoiimenos apo to w900 den tha eperna kanena apo ta 2 twra an den eiha parei idi to w900i..tha eperna to k800 me 3mega pix camera...k to oti k kala ehei walkman einai kalo alla den einai kati to monadiko..pleon ola ta kinita pezoun mp3 apla auto to onomasa walkman...k ti egine;;mipws to k800 den pezei mp3;;ase pou pws na to kanoume..me to perasma tou hronou i tehnologia ekselisete opote oti vgenei aksiologo tha einai olo k kalitero apo ta proigoumena min tin psahneis Μπορεί πλέον τα περισσότερα κινητά να παίζουν mp3 , αλλά η ποιότητα αναπαραγωγής όμως του w900(και γενικά όλων των w series είναι ανώτερη(κυρίως λόγω των ακουστικών πιστεύω.) Μάλιστα ,το w900 , έχοντας ήδη ενσωματωμένη μια μνήμη της τάξεων των 470mb , θα είναι πάντα μισό giga σχεδόν μπροστά από τις υπόλοιπες συσκευές. Δλδ και αν ακόμα σε ένα k800 βάλεις MS 1 giga ώστε να έχεις συνολικά 1giga+64mb μνήμη, με το ίδιο MS στο w900 θα έχεις 1,5 giga μνήμη.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 ta akoustika prwsferode akrivws shedon ta idia shedon se ola ta modela sonny ericsson...alla an to provlima einai ta akoustika dineis k 2o euro k ta agwrazeis...to thema einai oti idia poiotitas mousikis loipon estw k an prepei na agwraseis ta akoustika tha akous k tha eheis k kalitero kinito...me kaliteri camera k genika pio kenourio apo oles tis pleures...den einai kako na paradehomaste oti iparhoun plewn kalitera modela apo to diko mas..kapote tha evgenan...wso gia tin mnimi mikro to kako...wpos eipes k esu prwsferoun karta mnimis me tin siskeui..e apla adi gia 470 tha 60+250 =310..siga tin diafwra..iper arketi mnimi pisteuw an k ligoteri alla safws anwtero kinito.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 ta akoustika prwsferode akrivws shedon ta idia shedon se ola ta modela sonny ericsson...alla an to provlima einai ta akoustika dineis k 2o euro k ta agwrazeis...to thema einai oti idia poiotitas mousikis loipon estw k an prepei na agwraseis ta akoustika tha akous k tha eheis k kalitero kinito...me kaliteri camera k genika pio kenourio apo oles tis pleures...den einai kako na paradehomaste oti iparhoun plewn kalitera modela apo to diko mas..kapote tha evgenan...wso gia tin mnimi mikro to kako...wpos eipes k esu prwsferoun karta mnimis me tin siskeui..e apla adi gia 470 tha 60+250 =310..siga tin diafwra..iper arketi mnimi pisteuw an k ligoteri alla safws anwtero kinito.. Στο κουτί αγοράς του k800 δεν υπάρχει κάρτα μνήμης. Τα ακουστικά του w900 μπορείς να τα πάρεις ,αλλά τι παραπάνω θα ήθελες από το w900?Η ποιότητα ανπαραγωγής είναι ίδια με τα περισσότερα φορητά mp3. players.Το ίδιο και η ένταση. Η ποιότητα κατασκευής του είναι το κάτι άλλο. Το ακουστικό του είναι μακράν το καλύτερο που έχω ακούσει(καμία σχέση με του k800) Η οθόνη του είναι μεγαλύτερη. Και αν η κάμερα του k800 είναι καλύτερη , είναι ελάχιστα καλύτερη. Γιατί καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το k800 είναι καλύτερο?:wacko: (αν και υπάρχει θέμα w900 vs k800 και εδώ δεν είναι χώρος για τέτοιες συζητήσεις). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 το θεμα ειναι οτι δεν το εχω δει απο κοντα, και με προβληματιζει το μεγεθος του... το s700 ειναι στα ορια αντοχης μου :p ... ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το s700? http://attach.mobile01.com/attach/200511/mobile01-38b3961351f6abc07398438ee8d2a8e7.jpg Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 μεγαλο ειναι το ατιμο :p σε ευχαριστω για τη photo φιλε IVIetaCreatoR :) υποψιαζομαι οτι μαλλον πρεπει να παω να το δω απο κοντα για να ειμαι σιγουρος. Οσο για τη συγκριση Κ800 με W900 δεν υπαρχει διλημμα για εμενα. Τα walkman κινητα εχουν καλυτερη αναπαραγωγη μουσικων αρχειων ομολογουμενως, και καταναλωνουν λιγοτερη μπαταρια οταν παιζουν μουσικη. Για αυτο και η Sony παραχωρησε το τοσο σημαντικο για αυτη trademark "Walkman". Το αντιστοιχο παει για τα κινητα με το trademark "Cybershot" σαν το Κ800. Εγω ομως, μετα την εμπειρια του S700, οπου ενω στην αρχη τραβαγα σαν τρελος φωτογραφιες μετα το βαρεθηκα και ακουγα περισσοτερο μουσικη (με το τυπικοτατο media player που διεθετε). Επομενως, τωρα περισσοτερο με ενδιαφερει να παιζει καλα και οικονομικα (απο ενεργειακης αποψης) τη μουσικη μου, και να τραβαει απλα "καλες" φωτο, παρα το αντιθετο. Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 πάντως zavarakatranemia δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με το μέγεθος του! έτσι κι αλλιώς μόνο για να γράψεις το ανοίγεις! όλα τα υπόλοιπα γίνονται και με κλείστο το κινητό! :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 @ zavarakatranemia πάρε κ ένα review με πολλές συγκριτικές φωτό. http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w900-en.shtml Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 μεγαλο ειναι το ατιμο :p σε ευχαριστω για τη photo φιλε IVIetaCreatoR :) υποψιαζομαι οτι μαλλον πρεπει να παω να το δω απο κοντα για να ειμαι σιγουρος. Οσο για τη συγκριση Κ800 με W900 δεν υπαρχει διλημμα για εμενα. Τα walkman κινητα εχουν καλυτερη αναπαραγωγη μουσικων αρχειων ομολογουμενως, και καταναλωνουν λιγοτερη μπαταρια οταν παιζουν μουσικη. Για αυτο και η Sony παραχωρησε το τοσο σημαντικο για αυτη trademark "Walkman". Το αντιστοιχο παει για τα κινητα με το trademark "Cybershot" σαν το Κ800. Εγω ομως, μετα την εμπειρια του S700, οπου ενω στην αρχη τραβαγα σαν τρελος φωτογραφιες μετα το βαρεθηκα και ακουγα περισσοτερο μουσικη (με το τυπικοτατο media player που διεθετε). Επομενως, τωρα περισσοτερο με ενδιαφερει να παιζει καλα και οικονομικα (απο ενεργειακης αποψης) τη μουσικη μου, και να τραβαει απλα "καλες" φωτο, παρα το αντιθετο. Σύμφωνοι , αλλά το w900 τουλάχιστον, δεν τραβάει απλώς "καλές" φώτο.Είναι σίγουρα μέσα στα 3 καλύτερα cameraphones. (γι΄αυτό φαντάζομαι έχεις και τα εισαγωγικά:) ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 @ zavarakatranemia πάρε κ ένα review με πολλές συγκριτικές φωτό. http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w900-en.shtml πω πω χολη που πεταει ο τυπος! μπα εγω το αποφασισα τη δευτερα το παιρνω απο το πλαισιο :D δυστυχως το w850 ερχεται τον οκτωβριο, δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts