Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά είχα κάνει λάθος... Δεν σβήστηκαν τα ...DJ προγραμματάκια, απλά είχα την εντύπωση οτι ήταν στις εφαρμογές μου!

@d2000217: Κάποια στιγμή θα ανεβάσω στον φάκελο της υπογραφής μου και προγράμματα! Stay tuned!!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για αλλα προγραμματα δεν ξερω,αλλα τα:

1.VideoDJ

2.PhotoDJ

3.MusicDJ

δεν ειναι εφαρμογες τις οποιες τις περνας εσυ,υπαρχουν στα καινουρια se και δεν μπορεις να τα σβησεις.

τι ακριβως θελεις εσυ?

Αν θελω να τα κατεβασω να τα βαλω σε αλλο κινητο δε γινεται???(Κ700 ή Σ700)

Τελικά είχα κάνει λάθος... Δεν σβήστηκαν τα ...DJ προγραμματάκια, απλά είχα την εντύπωση οτι ήταν στις εφαρμογές μου!

@d2000217: Κάποια στιγμή θα ανεβάσω στον φάκελο της υπογραφής μου και προγράμματα! Stay tuned!!

Αναμενω στο ακουστικο μου...:happy:

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Αν θελω να τα κατεβασω να τα βαλω σε αλλο κινητο δε γινεται???(Κ700 ή Σ700)

Όχι δεν γίνεται.Είναι μέρος του λογισμικού του κινητού , όπως πχ η αριθμομηχανή ή το calendar:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Όχι δεν γίνεται.Είναι μέρος του λογισμικού του κινητού , όπως πχ η αριθμομηχανή ή το calendar:)

Παρομοια προγραμματα τοτε???

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Παρομοια προγραμματα τοτε???

Δεν νομίζω να υπάρχουν:( :(

Είναι αρκετά περίπλοκα για τις java εφαρμογές που συνήθως κυκλοφορούν...

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

μηπως εκει που εισαι δεν εχει σημα 3g! επισης μεσα απο το site της se οι ρυθμισεις δουλευουν αψογα :)

3G m eipan apo tin cosmote oti den exw epeidi einai poli palia i sim mou. egw gia wap milaw kai mms. kamia rythmisei den douleuei... oute apo cosmote, oute apo to site tis SE. to 3anadokimasa kai ex8es kai tpt.. den me kaiei kai toso apla paraxeneutika :confused:

pedes anevasa ehtes kapoia pehnidakia sto rapdi share..girw sta 60 mb para pola foul screen k wsa den einai apo tis rithmiseis tis othonis isws ginode...ehw alla 90 mb pehnidia ta opoia de mporesa ehtes giati ithele poli wra,elpizw simera an vrw wra..to site einai rapidshare.de/files/24302944/other.rar.html

3G m eipan apo tin cosmote oti den exw epeidi einai poli palia i sim mou. egw gia wap milaw kai mms. kamia rythmisei den douleuei... oute apo cosmote, oute apo to site tis SE. to 3anadokimasa kai ex8es kai tpt.. den me kaiei kai toso apla paraxeneutika :confused:

παιζει ρολο(παλιοτερα ισχυε) οτι αν δεν εχεις καρτα συμβολαιου (οχι καρτοκινητο) δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το wap.

κανε μια επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο(στειλε ολα τα δεδομενα στν καρτα αποθηκευσης) και μετα μπες στο site της sony ericsson και στειλε παλι τις ρυθμισεις.αν δεν δουλεψει και τοτε..δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:!: Λοιπόν, το μυστήριο λύθηκε!:!:

Η τελευταία αναβάθμιση για w900 vodafone live είναι η RS5BC

Όμως , η υπηρεσία online update δεν διατίθεται πλέον για το w900(live ή non live):( :(

Φαίνεται ότι τα πολλά παράπονα χρηστών ,που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα ελληνικά κλπ λήφθησαν υπόψη.:cry:

pedes anevasa ehtes kapoia pehnidakia sto rapdi share..girw sta 60 mb para pola foul screen k wsa den einai apo tis rithmiseis tis othonis isws ginode...ehw alla 90 mb pehnidia ta opoia de mporesa ehtes giati ithele poli wra,elpizw simera an vrw wra..to site einai rapidshare.de/files/24302944/other.rar.html

Μήπως έχεις βάλει το χτεσινό αρχείο?

Γιατί και αυτό είναι 64 Mb . όχι 90:confused: :worry:

an den kano lathos otan anoiksa to sugkekrimeno site mou vgike dialer gia auto prosohi min tin patisete

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

to htesino einai nai apla to evala k edw gia wsous den to dan..dialer ti skata einai;;

:rolleyes: πειραζει που δεν καταλαβαινω....:confused::this: :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

apla anevasa sto rapid share 60mb pehnidia..des tin selida pio panw:)ehw alla 90 mb otan vrw wra tha ta anevasw k auta

sunolo girw sta 650 pehnidakia...ta periswtera foul screen

Ότι πρέπει για να το κάψουμε το μηχανάκι μας:wink: :wink:

Σπουδαία δουλειά φίλε, σε ευχαριστούμε πολύ!:) :)

:!: Λοιπόν, το μυστήριο λύθηκε!:!:

Η τελευταία αναβάθμιση για w900 vodafone live είναι η RS5BC

Όμως , η υπηρεσία online update δεν διατίθεται πλέον για το w900(live ή non live):( :(

Φαίνεται ότι τα πολλά παράπονα χρηστών ,που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα ελληνικά κλπ λήφθησαν υπόψη.:cry:

σοβαρα?

ελα ρε γιαννη!

και εγω την θεωρουσα μεγαλη μαγκια την υποθεση online update απο την ericsson!

φτου!

ελπιζω να αλλαξουν γνωμη!

την εκανες εσυ την αναβαθμιση?

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

Στα καταστήματα της Vodafone κάνουν την αναβάθμιση??

Αξίζει το τελευταίο firm??

Aν και με το προτελευταίο που πέρασα είμαι ικανοποιημένος και δε μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα με τα αγγλικά...

Κάτι άλλο.Μήπως ξέρετε αν υπάρχει πληκτρολόγιο για το W900??Γιατί δεν βρίσκω τπτ στο site της SE,και θα με διευκόλυνε πολύ,διότι χρησιμοποιώ java MSN...

Στα καταστήματα της Vodafone κάνουν την αναβάθμιση??

Αξίζει το τελευταίο firm??

Aν και με το προτελευταίο που πέρασα είμαι ικανοποιημένος και δε μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα με τα αγγλικά...

Κάτι άλλο.Μήπως ξέρετε αν υπάρχει πληκτρολόγιο για το W900??Γιατί δεν βρίσκω τπτ στο site της SE,και θα με διευκόλυνε πολύ,διότι χρησιμοποιώ java MSN...

Στα καταστηματα της Vodafone δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση.επισης δεν υπαρχει "εξτρα" πληκτρολογιο για το w900i :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

to htesino einai nai apla to evala k edw gia wsous den to dan..dialer ti skata einai;;

Dialer είναι ένα προγραμματάκι που απαίτουν ορισμένα sites να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ώστε μετά να μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα ή αρχείο που θέλεις από τον χώρο που παραχωρούν στον καθένα μας για να ανεβάσει τα αρχεία που θέλει ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους από το ίντερνετ. Το κόλπο με τον dialer είναι ότι σου λένε να το εγκαταστήσεις για να κατεβάζεις δωρεάν ότι είναι διαθέσιμο από το site τους. Δεν λένε όμως ότι ο dialer κλείνει την σύνδεση στο ίντερνετ (συνήθως χωρίς να το καταλάβεις) και παίρνει τηλέφωνο σε κάποιο νούμερο με αρκετά ψηφία... κατεβάζεις το αρχείο... και όταν σου έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ παθαίνεις έμφραγμα. Για "πολύ" δωρεάν πράμα μιλάμε.:blink:

Πολύ καλά έκανε ο φίλος doctor-gio που μας ενημέρωσε για το συγκεκριμένο site. Ευχαριστούμε.

Κωνσταντίνος

σοβαρα?

ελα ρε γιαννη!

και εγω την θεωρουσα μεγαλη μαγκια την υποθεση online update απο την ericsson!

φτου!

ελπιζω να αλλαξουν γνωμη!

την εκανες εσυ την αναβαθμιση?

Όχι , δεν την έκανα ακόμα.:(

Έτσι είναι φίλε μου.

Όλη η μαγκιά έγινε για να απαλλαχθούν τα service από αυτή την απλή δουλειά.Αλλά αν είναι οι μισοί να αναγκάζονται τελικά να πηγαίνουν στο service και μάλιστα με παράπονα και νεύρα...δεν έχει νόημα.:rolleyes:

anevasa k alla sto rapid share..apla elpizw na min anevasa ta idia giati de thimomoun ti akrivws anevasa prohtes k den kserw pwsa einai se foul othoni..ehei k polla programatakia to site einai rapidshare.de/files/24497039/other.rar.html kali diaskedasi

Όχι , δεν την έκανα ακόμα.:(

Έτσι είναι φίλε μου.

Όλη η μαγκιά έγινε για να απαλλαχθούν τα service από αυτή την απλή δουλειά.Αλλά αν είναι οι μισοί να αναγκάζονται τελικά να πηγαίνουν στο service και μάλιστα με παράπονα και νεύρα...δεν έχει νόημα.:rolleyes:

οντως εχει μια λογικη αλλα δεν ξερω εγω παντως γουσταρα την ολη φαση!

αν και να συ πω δεν καταφερα να ξενερωσω αφου δεν μου εκατσε η βλακεια με το προβλημα στα ελληνικ!η' μαλλον μου εκατσε αλλα διορθωθηκε με ενα hard reset και μετα ολα οκ!

τεσπα!

εσυ γιαννη βλεπεις καθολου τα mail σου απο το κινητο?

εγω δεν εκανα και μεγαλη χρηση αλλα τωρα που θα φυγω για διακοπες σκεφτομαι να το δουλεψω!εκανα μια αναγνωριστικη προσπαθεια αλλα τιποτα!

αν εχει κανεις τις ρυθμισεις ειναι ευκολο να τις μοιραστει μαζι μου?

μου εστειλαν τις οδηγιες απο την voda αλλα εκει που λεει κατι βλακειες περι ονομα χρηστη και κωδικους δεν εγινε τιποτα!δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να βαλω!εχ gmail βασικα!

γιαννη?:) :)

Φίλε mad23_ τη λειτουργεία αυτήν την χρησιμοποιώ χρόνια, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν ισχύει για webmail (yahoo,hotmail.gmail...) αλλά για POP3.

Φίλε mad23_ τη λειτουργεία αυτήν την χρησιμοποιώ χρόνια, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν ισχύει για webmail (yahoo,hotmail.gmail...) αλλά για POP3.

ara εισαι ο ανθρωπος μου!

να δειξω ποσο ασχετος ειμαι και να σε ρωτησω τι εννοεις?:) :)

τι διαφορα μεταξυ pop3 και gmail,hotmail κτλ?

ara εισαι ο ανθρωπος μου!

να δειξω ποσο ασχετος ειμαι και να σε ρωτησω τι εννοεις?:) :)

τι διαφορα μεταξυ pop3 και gmail,hotmail κτλ?

Έχει δίκιο ο φίλος.

Είχα προσπαθήσε και εγώ με το v800.Το pop3 server δεν ξέρω τι ακριβώς είναι(δεν το μάθαμε στο Πανεπιστήμιο:p )αλλά στις ρυθμίσεις στον ζητάει.

Pop 3 δεν έχει σίγουρα το yahοο , αλλά έχει οπωσδήποτε η vodafone ,αν φτιάξεις ένα λογαριαμό στο site της.

Μετά θα τους ρωτήσεις(από το τηλέφωνο) και θα σου πούν τι να βάλεις εκεί που το κινητό σου ζητάει pop3 server.;)

• The title was changed to Sony Εricsson W900i