Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα την αναβαθμιση ξανα αλλα τα Ελληνικα παλι δεν υπαρχουν. Τωρα να του κανω παλι Reset?Η εκδοση που εχω τωρα στο firmware ειναι R5BC004 ειναι σωστη??Εχει αυτη Ελληνικα????

Όλες οι εκδόσεις έχουν ελληνικά.

Μετά την αναβάθμιση είναι απαραίτητο ένα reset.

(όχι αυτό που σβήνει όλα τα δεδομένα.)

Αν παρόλα αυτά τα ελληνικά δεν εμφανίζονται , τότε....μάλλον κάτι πήγε στραβά στην αναβάθμιση:( :(

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα κανω back up τα δεδομενα να το κανω ενα reset που τα σβηνει ολα. Σε λιγο θα ενημερωσω για το τι εγινε.....

EDIT: εκανα ενα hard Reset που τα σβηνει ολα και επανήλθαν τα Ελληνικα!!Τωρα εχω και το τελευταιο Firmware!!Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!Να'στε καλα!

http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg

εχο και εγο ενα μικρο προβλημα.ολα δουλεωβουν καλα οταν παω στα παιχν.λεει η ενεργεια απετυχε.εκανα διαγραφη ολων αλλα τιποτα help
spis

εχο και εγο ενα μικρο προβλημα.ολα δουλεωβουν καλα οταν παω στα παιχν.λεει η ενεργεια απετυχε.εκανα διαγραφη ολων αλλα τιποτα help
δηλαδη δεν παιζουν τα παιχνιδια ?Ειναι σιγουρα για το κινητο αυτο τα παιχνιδια που εβαλες ?
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Πόσα παιχνίδια είχες εγκασταστήσει??:worry: :worry:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Μήπως τα παιχνίδια δεν δουλεύουν σωστά; Τα έχεις δοκιμάσει σε άλλα κινητά;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μια απ τα ιδια κι εγω. Οταν ανεβάζω καινούγια παιχνίδια (δεν εχει σημασια σε τι αναλυση) τα παιζω για λιγο αρκετο καιρο κ μετα οταν τα ξαναθυμαμαι μου βγαζουν "η ενεργεια απετυχε" κι ετσι αναγκαζομαι να τα διαγραψω. Σημειωση: τα κανω παντα restar κ ανοιγοκλεινω το κινητο κ τιποτα παλι. Κριμα να πληρωνουμε τοσα για games κ μετα να "απενεργοποιουνται". :mad: :worry:
Μη μου άπτου!

Μια απ τα ιδια κι εγω. Οταν ανεβάζω καινούγια παιχνίδια (δεν εχει σημασια σε τι αναλυση) τα παιζω για λιγο αρκετο καιρο κ μετα οταν τα ξαναθυμαμαι μου βγαζουν "η ενεργεια απετυχε" κι ετσι αναγκαζομαι να τα διαγραψω. Σημειωση: τα κανω παντα restar κ ανοιγοκλεινω το κινητο κ τιποτα παλι. Κριμα να πληρωνουμε τοσα για games κ μετα να "απενεργοποιουνται". :mad: :worry:

Αυτό που λες μήπως γίνεται επειδή είναι deno και έχουν μια ορισμένη περίοδο χρήσης , μετά την οποία λήγουν και θα πρέπει να τα αγοράσεις:worry: ??

Απ το VL που τα κατεβαζω η απο διαφορες υπηρεσιες δεν γραφει πουθενα demo.

Ναι , αλλά μήπως είναι??'Έχουν δλδ πολλές πίστες?

Μήπως βγαίνοντας από ένα παιχνίδι σαν αυτά , σου έλεγε να κατεβάσεις την full version??

Και κάτι άλλο.Μήπως τα παιχνίδια αυτά τα είχες αποθηκευμένα στο memory stick και τα έσβησες από εκεί???

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο??

Η ερώτηση απευθύνεται στους παλαιότερους χρήστες του w900. Έχει παρατηρήσει κανείς , όταν το κινητό είναι διπλωμένο(δεν φαίνεται δλδ το πληκτρολόγιο), το πάνω μέρος(εκεί που είναι το ακουστικό και η δεύτερη κάμερα)να έχει λίγο τζόγο αριστερά δεξιά???

Το δικό μου , τριών μηνών ήδη , δεν έχει τέτοιο πράγμα, αλλά πολλά που βλέπω σε διάφορα καταστήματα(Πλαίσιο , Γερμανός κλπ)έχουν τέτοιο τζόγο.Επίσης , πολλά s700 έχω δεί με το ίδιο πρόβλημα.

paidia exo mia mikri erotisi.

exo ena problima me to walkman. den bazei ta tragoudia stin sosti siga ta bazei mono alfabitika. an kai mporeis na dialeksis album ta bazei alfabitika.

kai epipleo pos sbineis tin pausi anamesa sta komatia. einai texniki pausi i o xronos pou xriazete gia na fortosi to epomeno komati.

elpizo kapios na me boithisei.

euxaristo

paidia exo mia mikri erotisi.

exo ena problima me to walkman. den bazei ta tragoudia stin sosti siga ta bazei mono alfabitika. an kai mporeis na dialeksis album ta bazei alfabitika.

kai epipleo pos sbineis tin pausi anamesa sta komatia. einai texniki pausi i o xronos pou xriazete gia na fortosi to epomeno komati.

elpizo kapios na me boithisei.

euxaristo

Στο μενού του walkman νομίζω τα βάζει μόνο αλφαβητικά.

Για την παύση δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Χρειάζεται έτσι και αλλιώς 1-2 δευτερόλεπτα για να φοτώσει ένα τραγούδι(δεν είναι λογικό?)

Εμενα το walkman δεν μου τα βαζει ουτε αλφαβητικα ουτε τιποτα...ισα ισα μου τα βαζει μπερδεμενα μου βαζει και αλλους υποφακελους.... γιατι?????

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εμενα το walkman δεν μου τα βαζει ουτε αλφαβητικα ουτε τιποτα...ισα ισα μου τα βαζει μπερδεμενα μου βαζει και αλλους υποφακελους.... γιατι?????

Στάσου λίγο.Δεν έχεις φτιάξει τις δικές σου playlists?

Τι άλλους υποφακέλους εννοείς???

μέσα στις playlists?:worry: :worry:

Σόρρυ για την προηγούμενή μου απάντηση , έκανα λάθος:O Τα τραγούδια μέσα στις λίστες αναπαραγωγής μπαίνουν με την σειρά που προστέθηκαν.Με τη σειρά που τα έβαλες δλδ.Από εκεί και πέρα, πατώντας επιλογές>ταξινόμηση έχεις άλλες επιλογές ταξινόμησης(ανα καλλιτέχνη κλπ):)

Οχι στην playlist ειναι ολα κανονικα απλως οταν βαζω μεσα στο τηλεφωνο τραγουδια τα αποθηκευει σε ολα τα ''μερη'' (καλλιτεχνες,κομματια)...Σε αυτα τα σημεια οταν τοποθετεις τα τραγουδια που πρεπει να αποθηκευονται κανονικα????

Οχι στην playlist ειναι ολα κανονικα απλως οταν βαζω μεσα στο τηλεφωνο τραγουδια τα αποθηκευει σε ολα τα ''μερη'' (καλλιτεχνες,κομματια)...Σε αυτα τα σημεια οταν τοποθετεις τα τραγουδια που πρεπει να αποθηκευονται κανονικα????

Μα λέω και εγώ!!

Όλα μια χαρά είναι , μην ανησυχείς

Τι που αποθηκεύονται?εκει που τα βάζεις.Τώρα , αν το τραγούδι περιέχει πληροφορίες για τραγουδιστή κλπ , στο μενού του walkman εκεί που λέει καλλιτέχνες και αλμπουμ , στα εμφανίζει.Από τα δικά μου mp3 μόνο 2 έχουν τετοιες πληροφορίες:O

Ευχαριστω αδερφε THEjB....τοτε καλα θα κανω να τα βγαλω τα αλλα στοιχεια απο τα mp3's και να αφησω μονο τον τιτλο και τον καλλιτεχνη.

Ευχαριστω αδερφε THEjB....τοτε καλα θα κανω να τα βγαλω τα αλλα στοιχεια απο τα mp3's και να αφησω μονο τον τιτλο και τον καλλιτεχνη.

Οπα, νομίζω δεν κατάλαβες.Τα επιπλέον στοιχεία δεν περιέχονται στον τίτλο του κομματιού.

Είναι πληροφορίες που περιέχονται στο τραγούδι.

Ότι και να κάνεις με τον τίτλο , δεν έχει σημασία.

Νομίζω υπάρχουν και προγράμματα(μη ρωτήσεις ποιά και που , δεν έχω ιδέα:( ) , που αναζητούν στοιχεία για τα mp3 σου από το internet , και τα "εμπλουτίζουν" με το όνομα του καλλιτέχνη κλπ(αυτό όμως δεν φαίνεται στο όνομα του κομματιού)

Οχι καταλαβα ακριβως τι εννοεις ειναι τα περετερο στοιχεια που εχουν τα mp3's αν κοιταξει καποιος τις ιδιοτητες. Σωστα??? Αυτα οποιος θελει τα εμπλουτιζει και οποιος θελει τα διαγραφει και κραταει μονο τον τιτλο και τον καλλιτεχνη;)

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο??

Η ερώτηση απευθύνεται στους παλαιότερους χρήστες του w900. Έχει παρατηρήσει κανείς , όταν το κινητό είναι διπλωμένο(δεν φαίνεται δλδ το πληκτρολόγιο), το πάνω μέρος(εκεί που είναι το ακουστικό και η δεύτερη κάμερα)να έχει λίγο τζόγο αριστερά δεξιά???

Το δικό μου , τριών μηνών ήδη , δεν έχει τέτοιο πράγμα, αλλά πολλά που βλέπω σε διάφορα καταστήματα(Πλαίσιο , Γερμανός κλπ)έχουν τέτοιο τζόγο.Επίσης , πολλά s700 έχω δεί με το ίδιο πρόβλημα.

Ναι και το δικό μου έχει έναν πολύ μικρό τζόγο αριστερά-δεξιά και ένα απειροελάχιστο τζόγο πάνω-κάτω :O

Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1BC Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

τι ακριβςσ εννοειτε ρε παιδια με τον "τζογο"????

Ότι "παίζει" λιγάκι, δεν εφαρμόζει τέλεια...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1BC Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Ότι "παίζει" λιγάκι, δεν εφαρμόζει τέλεια...

ayto to exo paratirisei se ena w550i.mporei argotera na dimioyrgithei megalitero problima?

Αυτο που λετε παιδια μηπως ειναι αστοχεια υλικου στην παραγωγη και μπορει να διορθωθει αν παει το τηλεφωνο για servise??? Λεω εγω.....

Αυτο που λετε παιδια μηπως ειναι αστοχεια υλικου στην παραγωγη και μπορει να διορθωθει αν παει το τηλεφωνο για servise??? Λεω εγω.....

Ο τζόγος αριστερά δεξιά είναι αναπόφευκτος , ακόμα και με το δοντάκι που υπάρχει(η SE έχει κάνει ότι μπορούσε)αλλά είναι και λογικός μέχρι ένα σημείο.

Αλλά ο τζόγος πάνω - κάτω μάλλον είναι λόγο κακής χρήσης ε?:O

Έχω δεί αρκετά και ταλαιπωρημένα s700.Είχαν τζόγο αριστερά δεξιά ,αλλά όχι πάνω κάτω

Επίσης , αν παρατηρήσετε , το τηλέφωνο καθώς κλείνει , το πάνω μέρος ανασηκώνεται λιγάκι.Έτσι είναι κατασκευασμένο.Πιστεύω , χωρίς να έχω καμία διάθεση να δικαιολογήσω την SE ότι ένας μικρός τζόγος είναι λογικός , αφού ανασηκώνεται και αφού η συσκευή έχει κινούμενα μέρη.Πάντα εξαρτάται και από τη χρήση(το δικό μου 3 μηνών δεν έχει κανένα απολύτως τζόγο) αλλά και όσα S700 (αναφέρω το s700 γιατί είναι παλιότερο , αρα και πιο δοκιμασμένο μοντέλο) έχω δεί , πολλών μηνών , με τζόγο παρόλα αυτά δεν ακούγεται το παραμικρό τρίξιμο.

• The title was changed to Sony Εricsson W900i