RAVER Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 καλημερα παιδια. εγκατεστησα το firmware απο το site της sonyericsson αλλα πλεον δεν εχει ελληνικα το κινητο....:mad: Υπαρχει καμια λυση η αναγκαστικα θα τρεχω σε service center....??? Παρακαλω ασχοληθειτε διοτι κι αλλοι εχουν αυτο το προβλημα χωρις τη δικαιολογια του στυλ "εχει αποσυρθει το κινητο"....... :blink: Ευχαριστω Ναι θα τρεξεις αναγκαστικα σε service,οσοι προσπαθησαν να ξανακανουν το update δεν τα καταφεραν να επαναφερουν την ελληνικη γλωσσα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδες σας αφηνω. Μετακομιζω απο αυτο το thread αφου πουλησα το W900αρι μου. Ο λογος ειναι οτι μετα απο συνεχεις αποστολες στο service το κινητακι δεν μπορεσε να δουλεψει normal. Τα προβληματα ηταν δυο. Το πρωτο ηταν οτι αδειαζε η μπαταρια πολυ γρηγορα και το δευτερο ηταν οτι τα φραϊμς στα screensaves και γενικα στις κινουμενες εικονες ηταν πολυ αργα. Η Voda η οποια ανελαβε και το service το μονο που μπορεσε να κανει ειναι να το αναβαθμισει με την ιδια version που ειχε ηδη και να προχωρησει στην αλλαγη της καρτα sim. Ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν στης αποριες-ερωτησεις που ειχα. Tα λεμε απο αλλο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδες σας αφηνω. Μετακομιζω απο αυτο το thread αφου πουλησα το W900αρι μου. Ο λογος ειναι οτι μετα απο συνεχεις αποστολες στο service το κινητακι δεν μπορεσε να δουλεψει normal. Τα προβληματα ηταν δυο. Το πρωτο ηταν οτι αδειαζε η μπαταρια πολυ γρηγορα και το δευτερο ηταν οτι τα φραϊμς στα screensaves και γενικα στις κινουμενες εικονες ηταν πολυ αργα. Η Voda η οποια ανελαβε και το service το μονο που μπορεσε να κανει ειναι να το αναβαθμισει με την ιδια version που ειχε ηδη και να προχωρησει στην αλλαγη της καρτα sim. Ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν στης αποριες-ερωτησεις που ειχα. Tα λεμε απο αλλο thread. Καλά, μπορείς να μας επισκέπτεσαι και χωρίς να είσαι κάτοχος. Δεν έχουμε και πόρτα.:) Κρίμα όμως, έπρεπε να στο αλλάξουν το κινητό. Που θα την αράζεις από εδώ και πέρα?(σε ποιό threat?) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Θα περναω να τα λεμε ddr2. Αν και εσυ οπως και οι περισσοτεροι βρισκονται παντου (σε πολλα threat) :) Οντως κριμα που δεν το αλλαξαν. Βασικα σκεφτομαι το παιδι που θα το αποκτησει. Να φανταστεις οι πωλητες της Voda, οι οποιοι με ειχαν μαθει ποια, εβλεπαν το προβλημα. Τεσπα. Λεω να την αραξω κατα Νokia μερια (Ν80) και φυσικα SE (K800i). Αυτα ddr2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Αν και εσυ οπως και οι περισσοτεροι βρισκονται παντου (σε πολλα threat) :) Σαν τα JAMBO ένα πράγμα.(είμαστε παντού):lol: :lol: Τι κιντό θα πάρεις τώρα? Για να είμαι ειλικρινής, το w900 ήταν ο μόνος λόγος που με έκανε να προτιμήσω τη SE ξανά.Αλλά δεν θα το ξανακάνω.:rolleyes: Τα καινούρια της high end κινητά απλά δεν μου αρέσουν(k800 πχ) και η αξιοπιστία έχει φτάσει στον πάτο.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 paidia 8elw th gnomi sas... exw to w900i (de lew...APSOGO) alla skeftomai teleutaia na to antallaksw me nokia 7710. Pws to vlepete? aksizei?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 paidia 8elw th gnomi sas... exw to w900i (de lew...APSOGO) alla skeftomai teleutaia na to antallaksw me nokia 7710. Pws to vlepete? aksizei?? Τελείως άλλη συσκευή. Πώς σου ήρθε? Θα χάσεις όλα τα καλά του w900(κάμερα, ήχο, σταθερότητα) και θα κερδίσεις πολλά που δεν έχει(οθονάρα αφής, λειτουργικό κλπ). Αν άλλαξαν τόσο πολύ τα γούστα σου, το 7710 δεν είναι κακό, αλλά είναι πολύ ασταθές, από τα πιο ασταθή τηλέφωνα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Έχεις δίκιο αδερφέ. Και από υπολογιγτική ισχύ (τρισδιαστατα γραφικα/επιδόσεις) το w900 πρέπει να υπερέχει λογικά, έτσι? Δε ξερω πως μου την έδωσε. Το είχα και παλαιοτερα το 7710 και γνωρίζω και τα καλά και τα άσχημα του. Απλώς ήθελα να πάρω γνώμες (να μου πεις εδώ που ήρθα, μάλλον πιο πολλους sony ericsson "fans" θα συναντήσω). Κάτι άλλο, πιο από τα 2 λες να είναι καλύτερο για αναπαραγωγή βιντεο? Και τα 2 ειναι καλά όμως...πιο? 7710--->μεγαλύερη οθόνη 900--->πιο ζωντανά χρώματα. Σωστά?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Έχεις δίκιο αδερφέ. Και από υπολογιγτική ισχύ (τρισδιαστατα γραφικα/επιδόσεις) το w900 πρέπει να υπερέχει λογικά, έτσι? Ναι, λογικά πρέπει. Ένα benchmark θα μας πείσει όμως. Αν έχεις κάποιο 7710 κάνε του και σύγκρινε με το w900. Κάτι άλλο, πιο από τα 2 λες να είναι καλύτερο για αναπαραγωγή βιντεο? Και τα 2 ειναι καλά όμως...πιο? 7710--->μεγαλύερη οθόνη 900--->πιο ζωντανά χρώματα. Σωστά?? Δεν το συζητώ. Το 7710 θα είναι απολαυστικότερο σίγουρα με την μεγάλη του οθόνη.Τα χρώματα στο βίντεο δεν θα τα πολυπροσέξεις.Το μέγεθος της οθόνης είναι καταλυτικό. To μόνο που δεν ξέρω είναι πόσο δυνατό είναι το 7710(είναι και κάπως παλιό).Θα μπορεί να παίξει λίγο πιο βαριά βιντεάκια(όπως το w900)?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 thank u! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 thank u! U r welcome:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Σαν τα JAMBO ένα πράγμα.(είμαστε παντού):lol: :lol: Τι κιντό θα πάρεις τώρα? Για να είμαι ειλικρινής, το w900 ήταν ο μόνος λόγος που με έκανε να προτιμήσω τη SE ξανά.Αλλά δεν θα το ξανακάνω.:rolleyes: Τα καινούρια της high end κινητά απλά δεν μου αρέσουν(k800 πχ) και η αξιοπιστία έχει φτάσει στον πάτο.:( Σημερα πηρα το Nokia N80 και μεσα στην εβδομαδα περιμενω το K800i. Βασικα εχω ξενερωσει λιγακι με τη SE αλλα το Κ800 εχει φοβερη οθονιτσα. Το εχει ενα φιλαρακι και με το που το ειδα κολλησα. Οσο για την αξιοπιστια τον κινητων πιστευω οτι ειναι να μην σου κατσει. Γιατι το λεω αυτο? Οταν πηγα να παραλαβω το N80, το οποιο ηταν της κουτας, δεν αναβε η οθονη. Επισης στην πισω μερια του κινητο υπαρχει ενα διακοπτης για να ρυθμιζεις την εστιασει της cam. Ε, ουτε αυτο δουλευε. Μηπως ειμαι λιγο γκαντεμης? :) Τεσπα μου το αλλαξαν και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μηπως ειμαι λιγο γκαντεμης? :) Τεσπα μου το αλλαξαν και ολα οκ. Δεν είσαι εσύ γκαντέμης, αυτό είναι νόκια:p (πλάκα κάνω). Πάντως, ο χαμός που είχε γίνει με τους ξαφνικούς θανάτους των k800 θα μου μείνει αξέχαστος! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Δεν είσαι εσύ γκαντέμης, αυτό είναι νόκια:p (πλάκα κάνω). Πάντως, ο χαμός που είχε γίνει με τους ξαφνικούς θανάτους των k800 θα μου μείνει αξέχαστος! Καλα με το K800 η sony ericsson διαφημιστηκε για την αξιοπιστία της,σε ποσους γνωστους μου νεκρωσαν τα κ800... Καλα και αλλα se σβήνουν και δεν ξαναναβουν(λογο πλακέτας),αλλα με το κ800 ήταν εξαιρετική περίπτωση.Συνεχίζει το ιδιο πρόβλημα τώρα με τα κ800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 epidi to w900 to iha latrepsi eo na epanafero 1 endiaferon forum,kata tin gnomi mou to kalitero pou eho di k eho postari pote,peripiimeno apo tous hristes me 370 selides gemates me java games k ikones apo to pehnidi pou paratithete kai pou de vriksis eukola allou..episis kathimerina ananeonete k prostithonte k alla ine iaponiko opote kala tha kanete opou vlepete ikona apo pehnidi k apo kato jar patate gia download;) http://club.joyes.com/announce/announce.asp?BoardID=5008&ID=9136347&p=361 to epanafero giati aksizi na min ksehasti k episis gia kenourious hristes pou den to ihan di stis proigoumenes selides kala downloads(iapones athanatoi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 epitelous kai ena post!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 nai re pedia giati to paratisate etsi??efiga ego apo to w900 k rimaksate:D plaka plaka ine tilefonara k de lei na to paramelite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 epd bgike to w 850:rolleyes: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 k ti egine pou vgike to w850??oute kalitero ine oute to agorasane oloi k den ehi kanis w900 to w850 ehi tin misi othoni apo tou 900...to 900 ine i navarhida tis siras w meta vevea apo to 950 pou ine os to 850 ine to w800 k to w810 me allo kalima k alla plastika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 k ti egine pou vgike to w850??oute kalitero ine oute to agorasane oloi k den ehi kanis w900 to w850 ehi tin misi othoni apo tou 900...to 900 ine i navarhida tis siras w meta vevea apo to 950 pou ine os to 850 ine to w800 k to w810 me allo kalima k alla plastika... 2 ίτζες ίσον το μισό των 2,2? ΠΌΣΑ έιχες μαθηματικά στο σχολέιο? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Εννοεί την αίσθηση που του αφήνει η διαφορά μεγέθους, δεν το λέει κυριολεκτικά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 aktivos afto..tin esthtisi..k den ine ligi..se mikres othonnoules afto to o,2 kseris poso ine??i gia na min to leme me intses na to katalavis kalitera...w900 240x320,w850 poso??haha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 aktivos afto..tin esthtisi..k den ine ligi..se mikres othonnoules afto to o,2 kseris poso ine??i gia na min to leme me intses na to katalavis kalitera...w900 240x320,w850 poso??haha Καλυτερα να μασας,παρα να μειλας :X αναλυση οθονης W850i ---->240x320 pixel :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 pantos tora pou to skeftome ehi dikeo mor to pedi...gia afo den ehi post edo epidi vgike to w850!!! gia afto sto antistiho post tou 850 ehi 2-3 meres na grafti kati..esto mia kalispera..ante vre..tiheroulides otan ihe vgi to 900 ton proto kero ginotane panikos edo.. sto 850 vlepo megali epitihia:DDD haha nai to gelio ine sardonio k as pareksigithis..aloste k esi den milises kalitera,antithetos tha elega..k gia kapion pou isos na itan kalos mathitis idika sta mathimatika pou den to vlepo tha perimena kaliterous tropous... prota mpenis na thiksis se forum pou milai gia ena antikimeno to antikimeno me ifaki k meta thigis k atoma.. ise poli ligos.. sorry pou edosa diastasis den to ksana kano..teleutea dimosia apantisi pou tou dino ta alla se pm.. oti k na apantai apla na kserete den apantao gia na min halaso to forum signomi ksana pedia k gia ta greekenglish k gia tis diastasis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 pantos tora pou to skeftome ehi dikeo mor to pedi...gia afo den ehi post edo epidi vgike to w850!!! gia afto sto antistiho post tou 850 ehi 2-3 meres na grafti kati..esto mia kalispera..ante vre..tiheroulides otan ihe vgi to 900 ton proto kero ginotane panikos edo.. sto 850 vlepo megali epitihia:DDD haha nai to gelio ine sardonio k as pareksigithis..aloste k esi den milises kalitera,antithetos tha elega..k gia kapion pou isos na itan kalos mathitis idika sta mathimatika pou den to vlepo tha perimena kaliterous tropous... prota mpenis na thiksis se forum pou milai gia ena antikimeno to antikimeno me ifaki k meta thigis k atoma.. ise poli ligos.. sorry pou edosa diastasis den to ksana kano..teleutea dimosia apantisi pou tou dino ta alla se pm.. oti k na apantai apla na kserete den apantao gia na min halaso to forum signomi ksana pedia k gia ta greekenglish k gia tis diastasis πω πω ρε, αν κάνω κάτι που δεν μαρέσει κάνω αυτοκριτική και σκέφτομαι πόσο ανώριμα φέρθηκα, τελικά έχει και χειροτερους απο έμένα... πολύ χειρότερους. Είναι καλύτερο ένα κινητό επιδή στο ένα μπαίνουν 100 άτομα και λένε καλημέρα. ενώ στο άλλο δεν μπαίνουν, αχ τί κριμα που δεν θα μου πουν καλημέρα στο φόρουμ, σπάστικα. Αν είσαι καλός στους τρόπους δεν έχει καμία σχέση με το αν είσαι καλός στα μαθηματικά. Υ.Γ Ωχ όχι αυτό το ΣΑΡΔΟΝΙΟ γέλιο μ κάνει και τρομάζω :cry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts