vagelados Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 mporeis na pouliseis kinito ston Germano??? To exo 3 mines alla den leei mia xoris to handsfree tou, sun tou oti koitao gia to K800. Ego pantos kai me 200 to dino trexontas. ως γνωστον εχω χασει το radio h.f. και δεν πωλειται στην αγορα..:O ελα που εγω το βρηκα... :D κριμα να το πουλησεις γιαυτο. 25 euro το βρηκα και αξιζει να τα δωσεις....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 ως γνωστον εχω χασει το radio h.f. και δεν πωλειται στην αγορα..:O ελα που εγω το βρηκα... :D κριμα να το πουλησεις γιαυτο. 25 euro το βρηκα και αξιζει να τα δωσεις....;) το τηλ δεν το αλλαζω με τιποτα! οτι και να χασω ρε παιδες θα παω να το παρω ξανα! θα φαω ολο τον κοσμο!:lol: προσφατα επεσε στα χερια μου ενα ppc και πιο πριν ενα ν91! κανενα απο αυτα δεν καταφερε να με κερδισει οσο το 900 και να γινει το πρωτο τηλ μου! τα εχω αλλα τα χρησιμοποιω καμια φορα και σαν δευτερα! ξερετε τα "παρανομα"!:lol: ρε ddr η προσοψη μπροστα αλλαζει? ειναι αυτη που ειπες την προηγουμενη φορα με τα 40 ευρω? εκανα τη !#$%^& και το εδωσα στη γυναικα να το βαλει στη τσαντα της και μου την εκανε ψιλο*&^%$ καθως ειχε μεσα κλειδια καλλυντικα κτλ κτλ! και δεν μπορω να εχει μπροστα ουτε σκονιτσα! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 ως γνωστον εχω χασει το radio h.f. και δεν πωλειται στην αγορα..:O ελα που εγω το βρηκα... :D κριμα να το πουλησεις γιαυτο. 25 euro το βρηκα και αξιζει να τα δωσεις....;) an mporeis pes mou apo pou to agorases, grapse 'h edo 'h an den thes public steile mou prive. prosopika exo psaksei pantou kai den uparxei pouthena. tha me boithouses afantasta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 το τηλ δεν το αλλαζω με τιποτα! οτι και να χασω ρε παιδες θα παω να το παρω ξανα! θα φαω ολο τον κοσμο!:lol: προσφατα επεσε στα χερια μου ενα ppc και πιο πριν ενα ν91! κανενα απο αυτα δεν καταφερε να με κερδισει οσο το 900 και να γινει το πρωτο τηλ μου! τα εχω αλλα τα χρησιμοποιω καμια φορα και σαν δευτερα! ξερετε τα "παρανομα"!:lol: ρε ddr η προσοψη μπροστα αλλαζει? ειναι αυτη που ειπες την προηγουμενη φορα με τα 40 ευρω? εκανα τη !#$%^& και το εδωσα στη γυναικα να το βαλει στη τσαντα της και μου την εκανε ψιλο*&^%$ καθως ειχε μεσα κλειδια καλλυντικα κτλ κτλ! και δεν μπορω να εχει μπροστα ουτε σκονιτσα! Τσ τσ τσ...Μα κάνουν τέτοια λάθη?:p :p Ναι, έτσι ξέρω για την πρόσοψη. Βασικά πάρε στο 2109614540 που είναι και κοντά σου να σου πούν επακριβώς. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τσ τσ τσ...Μα κάνουν τέτοια λάθη?:p :p Ναι, έτσι ξέρω για την πρόσοψη. Βασικά πάρε στο 2109614540 που είναι και κοντά σου να σου πούν επακριβώς. οκ να σαι καλα d! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 εγω παντως αν βρω καπου ασπρο , θα το αγορασω... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 εγω παντως αν βρω καπου ασπρο , θα το αγορασω... Κυκλοφορεί σε άσπρο στην Ελλάδα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Κυκλοφορεί σε άσπρο στην Ελλάδα?:worry: φυσικα ειχε βγει και σε βοντα και σε απλη εκδοση αλλα σε πολυ λιγα κομματια και επειδη δε τραβηξε και πολυ, τα καταστηματα το γυρισαν πισω... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 φυσικα ειχε βγει και σε βοντα και σε απλη εκδοση αλλα σε πολυ λιγα κομματια και επειδη δε τραβηξε και πολυ, τα καταστηματα το γυρισαν πισω... Ευχαριστώ για την απάντηση.:D Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ σε άσπρο.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση.:D Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ σε άσπρο.:cool: και μενα ειναι γνωστη η παρανοια μου με το εν λογω μοντελο σε ασπρο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis007 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 RE PAIDIA RIXTE MIA MATIA EDO http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1559431&posted=1#post1559431 ........ K APANTISTE AN KAPOIOS KSEREI KATI EKEI.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ως γνωστον εχω χασει το radio h.f. και δεν πωλειται στην αγορα..:O ελα που εγω το βρηκα... :D κριμα να το πουλησεις γιαυτο. 25 euro το βρηκα και αξιζει να τα δωσεις....;) Δεν μας λές και μας που το βρήκες, αχρείαστο να ναι???:D Panagiotis το κινητό σου χρειάζεται επανεγκατάσταση του λογισμού κατά πάσα πιθανότητα.Πήγαινε σε ένα σέρβις της se με την απόδειξη αγοράς και μάλλον θα το έχεις έτοιμο την ίδια μέρα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis007 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 to agorasa apo enan filo mou, den ksero an tha exei tin apodeiksi agoras. apo ena katastima vodafone. tora den anoigei katholou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 to agorasa apo enan filo mou, den ksero an tha exei tin apodeiksi agoras. apo ena katastima vodafone. tora den anoigei katholou Αν είναι τελείως νεκρό, η αναβάθμιση μπορεί να μην βοηθήσει.Ίσως θα πρέπει να σου αντικαταστήσουν τη συσκευή. Αλλά χωρίς εγγύηση, φυσικά θα κοστίσει πάρα πολύ. Πόσων μηνών είναι το κινητό συνολικά?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis007 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 4-5 nomizo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 4-5 nomizo Ναι, έχω ακούσει και για κάνα δύο ακόμα w900 που στο 4μηνο πέθαναν. Μάλλον κάποια ελαττωματική παρτίδα κυκλοφορεί ανάμεσά μας:cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis007 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 den ginetai tipota diladi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 den ginetai tipota diladi? Τι άλλο να γίνει? Είναι ολοφάνερο ότι η συσκευή θέλει σέρβις.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 pedes as riksi kapios pou mpri na katalavi mia matia edo http://www.shotcode.com/download k as pei ti ine auto to shotcode an dialeksis to w900 sou leei k pos na to kanis egatastasi sto kinitp alla den ksero ti ine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 bluetooth remote control gia sonny w900 http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/28001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 bluetooth remote control gia sonny w900 http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/28001 Κάνοντας download, κατεβάζω ένα αρχείο κατάληξης .dmg που φυσικά δεν διαβάζει το w900. Κάνω κάτι λάθος?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Κάνοντας download, κατεβάζω ένα αρχείο κατάληξης .dmg που φυσικά δεν διαβάζει το w900. Κάνω κάτι λάθος?:worry: Και σε μενα αυτή την κατάληξη βγάζει.:blink: Τι γίνεται?Με τι παίζει αυτό το αρχείο.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ta dmg arxeia einai gia upologistes MAC pou xrisimopoioun Mac OS X anti ton Windows pou exoume emeis. An den kano lathos tha dmg arxeia einai ta antistoixa ISO se mas. Me liga logia einai axrista gia tous xristes ton Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 pithanon ehi dikeo o bloom..k ego den to katevasa alla molis to ida to ekana post... to arhio den itan gia na to diavasi mono to kinito...alla nomizo an to kanis extract vgazi k 1 arhio pou to diavazi to kinito..apla kirios itan gi ana to kanis egatastasi sto pc apo oti katalava k na epitrepi sto kinito meso tou programatos na to elenhi...den kseri...isos leo k moufes...an to katevaso tha sas po Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 καλημερα παιδια μηπως μπορειται να μου πειτε ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?ευχαριστω. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts