Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 2 να πώ πως μέσα σε clubs ή γενικά σε χώρους με πολλή φασαρία έχω αναγκαστεί να χρησιμοποιήσω hands free επειδή με άκουγαν αλλά δεν τους άκουγα...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

6ΜΗΝΟ +

Μεχρι να βγαλει αντιστοιχο μοντελο η Σονυ.

Αλλα προς το παρον ειναι ναυαρχιδα και πιστευει σε αυτο πολυ... και καλα κανει

Δε μου λετε ρε παιδακια

1)Η εσωτερικη μνημη προστιθεται στη καρτα μνημης, η αμα εχει καρτα μνημης δε βλεπει την εσωτερικη?

2)Σημα ? Εχει δυνατη ενταση ηχειου? Ακους και σε ακουνε ΔΥΝΑΤΑ και καθαρα?

3)Αν εχεις δικτυο στο αυτοματο κανει διακοπες οταν εναλασσεται απο 3g σε απλο οπως κανουν αλλα τηλεφωνα?

4)Εχει δυνατη δονηση?

Αν ηταν και ενεργο το slide του, θα ηταν ονειρεμενο τηλεφωνο... :)

Το ηχείο του είναι μακράν το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ μου(όχι μόνο από κινητό , αλλά και από ασύρματο).Ξεπερνά ακόμα και το εξαιρετικό k700.

Όσο για το άσπρο χρώμα , δεν το έχω δεί live αλλά νομίζω ότι το μαύρο του πηγαίνει πιο πολύ.:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Περί slide, ενεργό είναι από μια άποψη αφού όταν είναι κλειδωμένο κ ανοίγεις το slide ξεκλειδώνει μόνο του... Απλώς δεν μπορείς να απαντήσεις σε κλήση απλώς ανοίγοντας το.

PS: χρόνια πολλά THEjB

Περί slide, ενεργό είναι από μια άποψη αφού όταν είναι κλειδωμένο κ ανοίγεις το slide ξεκλειδώνει μόνο του... Απλώς δεν μπορείς να απαντήσεις σε κλήση απλώς ανοίγοντας το.

PS: χρόνια πολλά THEjB

Thanks φίλε:) :)

Έτσι και αλλιώς , ποτέ δεν το ανοίγω για να απαντήσω μια κλήση , οπότε...

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Παιδες τελικα το πηρα σε ασπρο. Δεν ειναι ασχημο απλα μου φενεται οτι θα λερωνεται. Δεν μπορουσα να περιμενω 3 εβδομαδες για το φερει η Voda σε μαυρο. Να ρωτησω 2 πραγματακια. Μονο τις pro περνει η δεχεται και τις απλες? Τα themes τα βαζεις σε καποιο συγκεκριμενω φακελο ή σε ρωταει?

Παιδες τελικα το πηρα σε ασπρο. Δεν ειναι ασχημο απλα μου φενεται οτι θα λερωνεται. Δεν μπορουσα να περιμενω 3 εβδομαδες για το φερει η Voda σε μαυρο. Να ρωτησω κατι. Μονο τις pro περνει η δεχεται και τις απλες?

Οι απλές νομίζω είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος οπότε δεν θα χωράνε.

Οι απλές νομίζω είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος οπότε δεν θα χωράνε.

Thanks THEjB. Bασικα με χαλασες τωρα αλλα δεν πειραζει. Τα themes τα βαζεις σε καποιο συγκεκριμενο φακελο ή σε ρωταει? Αν γινεται να μου πειτε και κανενα site για games και themes.

Thanks THEjB. Bασικα με χαλασες τωρα αλλα δεν πειραζει. Τα themes τα βαζεις σε καποιο συγκεκριμενο φακελο ή σε ρωταει? Αν γινεται να μου πειτε και κανενα site για games και themes.

Ακόμα δεν του έχω βάλει κάρτα μνήμης.:p

Καλά είναι και με το μισό giga που έχει μέσα.

για κοίτα αυτό: http://www.zedge.net

Θα βρείς αρκετα και εδώ http://masyaka.ru/games/3d/s700/ :)

Υπάρχει φάκελος thems.Εκει μπαίνουν τα θέματα.Αλλά μπορείς να τα βάλεις και σε άλλο φάκελο

Ακόμα δεν του έχω βάλει κάρτα μνήμης.:p

Καλά είναι και με το μισό giga που έχει μέσα.

για κοίτα αυτό: http://www.zedge.net

Θα βρείς αρκετα και εδώ http://masyaka.ru/games/3d/s700/ :)

Υπάρχει φάκελος thems.Εκει μπαίνουν τα θέματα.Αλλά μπορείς να τα βάλεις και σε άλλο φάκελο

Thanks THEjB. Τελικα παιρνει και τις απλες. Μολις το ειδα στο site τηε SE.

Από pro σε μή pro, διαφορά έχει η μέγιστη χωρητικότητα. Από duo σε κανονική έχει διαφορά το μέγεθος. :)

Από pro σε μή pro, διαφορά έχει η μέγιστη χωρητικότητα. Από duo σε κανονική έχει διαφορά το μέγεθος. :)

Σωστα. Αρα τις duo τις περνει. Τωρα κατι αλλο. Στην μνημη πρεπει να κανεις φακελους η τους δημιουργει το τηλ οπως στο p900?

Δε μου λετε ρε παιδακια

1)Η εσωτερικη μνημη προστιθεται στη καρτα μνημης, η αμα εχει καρτα μνημης δε βλεπει την εσωτερικη?

2)Σημα ? Εχει δυνατη ενταση ηχειου? Ακους και σε ακουνε ΔΥΝΑΤΑ και καθαρα?

3)Αν εχεις δικτυο στο αυτοματο κανει διακοπες οταν εναλασσεται απο 3g σε απλο οπως κανουν αλλα τηλεφωνα?

4)Εχει δυνατη δονηση?

Αν ηταν και ενεργο το slide του, θα ηταν ονειρεμενο τηλεφωνο... :)

1.Eννοετιται τη βλεπει κανονικα.

2.Δυνατα ακουγεται, τωρα στη μεγιστη ενταση το ποσο καθαρο ειναι, θα πρεπει να το ακουσεις ο ιδιος. Τσιριζει λιγο και κανει και μερικα "χρατσ-χρουτς", παντως ειναι δυνατο.

3.Οχι.

4.Κανονικη και το θετικο ειναι οτι ειναι λιγοτερο θορυβωδη απο αλλα κινητα που εχω δει.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Σωστα. Αρα τις duo τις περνει. Τωρα κατι αλλο. Στην μνημη πρεπει να κανεις φακελους η τους δημιουργει το τηλ οπως στο p900?

paidia ti lete den pairnei pro pairnei pro duo.h pro einai megales.pio prin o filos anaferetai oxi se megethos alla se allh marka oxi sony p.x. se sandisk.kai fakelous kanei monos sou kai tous onomazeis einai polu eukolo.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αρη να σε ρωτησω. Οταν κανεις μια εγκατασταση εφαρμογης η game σε ρωταει λογικα σε ποια μνημη θες να το εγκαταστησεις αλλα σε ρωταει και σε ποιον φακελο? Η κανει απο μονο του στην αρχη ενα φακελο για games κ.τ.λ. και εγκαθησταντε αναλογα με το αν ειναι game η εφαρμογη στον καταληλο φακελο. Μιλαμε παντα για την memory. Αυτη την απορια ειχα στην ερωτηση μου απλα δεν την διατυπωσα σωστα.

paidia ti lete den pairnei pro pairnei pro duo.h pro einai megales.pio prin o filos anaferetai oxi se megethos alla se allh marka oxi sony p.x. se sandisk.kai fakelous kanei monos sou kai tous onomazeis einai polu eukolo.;)

Ναι , duo pro παίρνει.Το γράφει και πάνω στο τηλέφωνο.

Οι φάκελοι είναι έτοιμοι ,εσύ μπορείς να δημιουργήσεις μόνο υποφακέλους μέσα στους βασικούς φακέλους(και υποφακέλους μέσα στους υποφακέλους κλπ κλπ)

Το ακουστικό είναι το καλύτερο που έχω ακούσει.Εξαιρετική ένταση , εξαιρετική ποιότητα.Μόνο και μόνο για αυτό , θα το σκεφτώ πολύ για να αλλάξω τηλέφωνο κάποια στιγμή!

Με εκείνα τα s45 και s55 της Siemens νόμιζα ότι είχα κουφαθεί και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.:lol:

jois:Που είδες να τσιρίζει?Αντίθετα θα έλεγα ότι έχει λίιιιιιγο παραπάνω μπάσο από το ιδανικό(προσωπικά μου αρέσει αυτό)

memory stick ειναι ολες οι flash memory της sony

memory stick pro ειναι τα γρηγορα (ολα πλεον αφου ειναι μεγαλυτερα των 128mb!)

memory stick pro duo ειναι οι μικρες (2cm περιπου) ολα τα κινητα αυτες περνουν.

τα memory stick των 2gb + 4gb ειναι κ high speed (80Μbps)

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

αν καταλαβα αυτο που θες ν πεις

ναι τους φτιαχνει απο μονο του!

απλα χρειαζεται να κανεις μια μορφοποιηση στην καρτα και θα τους εχεις!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

Thank's παιδες. Ξερω σας εχω πρηξει αλλα αυτην την στιγμη το φορτιζω και αυριο φευγω ταξιδι και δεν θελω να εχω αποριες. Να ρωτησω και κατι ακομα τωρα που σας βρηκα :)

Οταν θες να στειλεις αρχεια το κινητο πρεπει να ειναι κλειστο γιατι αυτο διαβασα το manual. Αν ειναι ετσι οταν του στειλω μια εφαρμογη τοτε πως θα με ρωτησει που θα το εγαταστησω.Μαλλον δεν καταλαβα σωστα ετσι? Και την στελνω με δεξι κλικ και αποστολη στην Memory γιατι καπου το διαβασα στα ποστ.

Thank's παιδες. Ξερω σας εχω πρηξει αλλα αυτην την στιγμη το φορτιζω και αυριο φευγω ταξιδι και δεν θελω να εχω αποριες. Να ρωτησω και κατι ακομα τωρα που σας βρηκα :)

Οταν θες να στειλεις αρχεια το κινητο πρεπει να ειναι κλειστο γιατι αυτο διαβασα το manual. Αν ειναι ετσι οταν του στειλω μια εφαρμογη τοτε πως θα με ρωτησει που θα το εγαταστησω.Μαλλον δεν καταλαβα σωστα ετσι? Και την στελνω με δεξι κλικ και αποστολη στην Memory γιατι καπου το διαβασα στα ποστ.

δεξι κλικ και αποστολη στο κινητο σου.το κινητο θα πρεπει να ειναι ανοιχτο!

λαθος θα διαβασες :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thank's RAVER.

Βασικα τωρα καταλαβα διαβαζοντας το manual. Αν θες να μεταφερεις αρχεια επιλεγεις στο κινητο μεταφορα αρχειων και οταν θες να εγκαταστησεις κατι επιλεγεις λειτουργεια τηλεφωνου.

Σε τι πλατφορμα παιζει το κινητακι? Symbian s60?

Thank's RAVER.

Βασικα τωρα καταλαβα διαβαζοντας το manual. Αν θες να μεταφερεις αρχεια επιλεγεις στο κινητο μεταφορα αρχειων και οταν θες να εγκαταστησεις κατι επιλεγεις λειτουργεια τηλεφωνου.

Δυστηχως σε καμια.τωρα δεν ξερω πως ακριβως λεγεται αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι smartphone και επισης ουτε Symbian!.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thank's RAVER.

δεν εχει πλατφόρμα 60.

Ειναι αντιστοιχο των 40 (μιας και οι 40αρες ειναι νομιζω σημα κατατεθεν της ΝΟΚΙΑ)

Πάντως ειναι ΥΠΕΡπληρες για ΜΗ smartphone...

:X

Thank's παιδες. Γι' αυτο και στο myphone δεν γραφει πλατφορμα. Αυτο που ειπα παραπανω ειναι σωστο ετσι? Δηλαδη αν θες να μεταφερεις αρχεια επιλεγεις στο κινητο μεταφορα αρχειων και οταν θες να εγκαταστησεις κατι επιλεγεις λειτουργεια τηλεφωνου απο το μενου του κινητου ή μπορεις να μεταφερεις και αρχεια οταν η επιλογη στο κινητο ειναι λειτουργεια τηλεφωνου?

Για εξηγηστε μου αν μπορειτε.

Και αρη να σε ρωτησω. Οταν κανεις μια εγκατασταση εφαρμογης η game σε ρωταει λογικα σε ποια μνημη θες να το εγκαταστησεις αλλα σε ρωταει και σε ποιον φακελο? Η κανει απο μονο του στην αρχη ενα φακελο για games κ.τ.λ. και εγκαθησταντε αναλογα με το αν ειναι game η εφαρμογη στον καταληλο φακελο. Μιλαμε παντα για την memory. Αυτη την απορια ειχα στην ερωτηση μου απλα δεν την διατυπωσα σωστα.

otan bazeis game h efarmogh se rwtaei paixnidia h efarmogh kai dialegeis alla apothikeuontai mesa sthn mnhmh thl.470mb.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω προβλημα. Παω να εγκατεστησω το pc suite και μου βγαζει σφαλματα. Βαζω το my phone explorer και δεν μου βγαζει στις επιλογες usb μονο com1 και com3. Στελνω ενα παιχνιδι με δεξι κλικ αποστολη στον αφερουμενο δισκο (memory stick) και ενω το τηλ βρισκεται σε κατασταση μεταφορας αρχειων αλλα οταν βγω απο αυτην δεν μου ζηταει εγκατασταση. Κατι πρεπει να κανω λαθος δεν μπορει. Γαι ριχτε ρε παιδες μια βοηθεια. Οταν το εχω σε κατασταση λειτουργειας τηλεφωνου και οχι σε κατασταση μεταφορας αρχειων πως βγαζω το usb απο το κινητο?. Ετσι απλα η εχει καποιον αλλο τροπο?

Α και μολις ανακαλυψα οτι δεν παιζει wav αρχεια.

• The title was changed to Sony Εricsson W900i