one_tree_hill Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ψάξε για flashing w900...έτσι θα φύγει και το vodafone live Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 το πηγα στο σερβις δευτερα πρωι σημερα μου στειλανε μηνυμα οτι ειναι ετοιμο.ειδες ταχυτητα?παω αυριο πρωι να το παρω. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλημερα.το πρωι το τηλεφωνο ξαναχαλασε!!!αν ειναι δυνατον φαινεται δεν του καθεται καλα η δευτερα...παω να το ανοιξω το πρωι αλλα λευκη οθονη...μαλλον θελει flash παλι ε?εχω το xs++ αλλα που μπορω να βρω τα αρχεια που χρειαζονται?ευχαριστω! Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Καλησπερα παιδες,εχω το sony ericsson w900 και θελω να αποθηκευσω της pim πληροφοριες στον υπολογιστη δηλαδη τα μηνυματα και τις επαφες μου.Πως μπορω να το κανω αυτο??? αρκετα επειγον,thnx εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Αυτή φίλε μου μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα με τη χρήση ενός προγράμματος διαχείρισης του τηλεφώνου, θα σου προτείνω το MyPhoneExplorer, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα και πιο εύχρηστα του είδους του και συν τοις άλλοις διανέμεται δωρεάν. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiosjohn Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλησπερα, εχω ενα sony-ericsson w900i και εχω ενα προβλημα.Οταν το συνδεσω με usb σε καποιο pc-laptop αρχιζει να ανοιγει τον καθε φακελο σε ξεχωριστο παραθυρο και οχι κανονικα (δλδ πατας να ανοιξεις το c: πχ και ανοιγει δικο του παραθυρο και δεν μπορεις να πατησεις back) οταν πατησω ctrl-alt-del στις εφαρμογες εχει ενα αρχειο με ονομα kill.(αν δεν το καθαρισω οτι δισκο συνδεω το κολαει) Για να καθαριζω το pc και τους δισκους εχω βρει αυτο το προγραμμα:HGComo Tel.Xls.exe removal tool, το κινητο πως μπορω να το καθαρισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Αν δεν μπορείς να το καθαρίσεις με το ίδιο εργαλείο (συνδέοντας το με το pc προφανώς) τότε με ολική επαναφορά ίσως κάνεις δουλειά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπέρα.εχω το κινητο 3 χρονια σ αυτα τα 3 χρονια το πηγα 2 φορες για σερβις εξ αοτιας της ασπρης οθονης.Σημερα το πρωι που πηγα να το ανοιξω ειχα παλι ασπρη οθονη εβγαλα την μπαταρια και την καρτα μνημης και το ανοιξα παλι αλλα τιποτα.συνηθως ετσι ανοιγε οταν εβγαζε ασπρη οθονη...ξερει κανεις που μπορω να βρω το firmware για να το flashαρω?και συνοπτικα πως γίνεται ευχαριστω.... Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SofosLeodas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παίδες.. Εχω ενα sony ericsson w900i απο παλιά που δουλεύει άψογα. το πρόβλημα ποιο είναι όμως.. Ήταν αγορασμένο vodafone.. και τώρα πάω να του βάλω what's up Που πήρα... και με το που ανοίγει μου σκάει το screensaver το vodafone και μετά κλείνει.. παίζει τπτ unlock? υποθέτω είναι απλά κλειδωμένο μόνο για vodafone και όχι whats up.. Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Respect στο απολυτο μουσικο κινητο της Sony Ericsson και στην τελευταια ΚΟΡΥΦΑΙΑ συσκευη που εβγαλε η Ιαπωνο-Σουηδικη εταιρια. Και στο τελευταιο "made in Japan" SE (μην ξεχνιομαστε!) Το εχει ακομα κανενας? Εγω το εδωσα πολυ καιρο τωρα. Θυμαμαι με κερδισε το 3.5'' βυσμα του Ν91. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianmav Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ελληνικα σε sony σειρας W? νομιζω ειναι το 900... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiphonakias Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ενα απο τα καλυτερα κινητα της σειρας walkman ηταν το w900i διοτι ειχε πολυ καλα ηχεια καλη καμερα (για την εποχη του) και διαφορα αλλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 το θεωρω απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο,σχεδιαστικα κινητα της sony ericsson το θυμαμαι εφηβος ηθελα πολυ να το παρω αλλα δεν τα καταφερα.υπαρχει καποιος εδω μεσα που να το εχει ακομα ?? υποστηριζει m4a αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts