kirmis Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά plzzz help me! Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Motorola V3 White και το μεγάλο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν μπορεί να μου ανοίξει φωτογραφίες πάνω από 1,2 Megapixels… Μου βγάζει δλδ μήνυμα πως το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και δεν τις ανοίγει... (τρελή μουφιά).... Επικοινώνησα με e-germanos μπας και υπάρχει κανένα firmware update αλλά τίποτα... Γι αυτό στέλνω και εδώ μπάς και μου πείτε κάποια λύση για να μπορεί να εμφανίζει όλες τις φώτο σαν όλα τα κινητά τηλέφωνα... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.'ίσως να δοκίμαζες μια αναβάθμιση λογισμικού. Κάτι αλλο δε μπορώ να σκεφτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Καλησπερα. Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω στο v3i να εμφανιζεται μονο ο καταλογος του τηλεφωνου και οχι και της sim μαζι? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or1onas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γειά και χαρά σε όλους, γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατό να αλλάξω τα πλήκτρα στο v3i (R479) ώστε τα 'ΕΞΟΔΟΣ' (αριστερό) και 'ΕΜΦ/ΣΗ' (δεξί) να αλλάξουν θέση; Επίσης, ψάχνω για κανένα ελληνικό font, εκτός του Tahoma 8px. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ναι,γίνεται να αλλάξουν θέση,ψάξε με τον όρο "swap hotkeys" στο http://www.modmymoto.com ή http://www.motomodding.us Για Ελληνικές Γραμματοσειρές,έχουμε πολλές εδώ http://grmoto.blogspot.com/search/label/V3i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or1onas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 bomber21, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το site με τα fonts το έχω δει, αλλά ψάχνω τα 2 pixel fonts και τα links τους είναι down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 bomber21, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το site με τα fonts το έχω δει, αλλά ψάχνω τα 2 pixel fonts και τα links τους είναι down. Θα ρωτήσω αυτόν που τα έφτιαξε (έχουν περάσει και κάτι χρόνια..) μήπως τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or1onas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleverdim Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Καλησπέρα, αγόρασα πριν μερικές μέρες το V3i και έχω το εξής πρόβλημα: όταν μιλάω, και μάλιστα τσεκαρισμέμα με full σήμα, κάνει διακοπές στον ήχο. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει? Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathyki Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 που μπορω να βρω λογισμικο για το V3i για να συγχρονιζεται με τον υποολογιστη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 για να μη δίνουμε warez εδώ,πήγαινε στο 4shared.com και κάνε ένα search με "Motorola Phone Tools". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathyki Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 κατεβασα καποιο προγραμμα αλλα δεν μου το αναγνωριζει...δεν κανει συνδεση...τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 με τον ίδιο τρόπο κατέβασε τους Motorola USB Drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Κατέβασα το google maps σε jar και εγκαταστάθηκε επιτυχώς. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορεί να μπεί στο internet (έχω wind plus non stop). To "Java Session" υπάρχει στο web sessions (δεν ειναι ομως default) Όνομα: Java Session Αρχ.Σελίδα: http://wapportal.wind.com.gr Tύπος Υπηρεσίας 1 : wap Gateway IP 1: 192.168.200.10 Θύρα WAP 1 : 9201 Domain 1: Tύπος Υπηρεσίας 2 : HTTP Gateway IP2: 192.168.200.10 Θύρα WAP 2: 9201 Domain2: DNS 1: 000.000.000.000 DNS 2: 000.000.000.000 Λήξη χρόνου: 15 λεπτά CSD No .1: Όνομα χρήστη 1: Κωδικός 1: Ταχύτητα (Bps) 1 : 9600 Τύπος γραμμής 1 : ISDN CSD No 2: Όνομα χρήστη 2: Κωδικός 2: Ταχύτητα (Bps) 2 : 9600 Τύπος γραμμής 2 : modem GPRS APN : gwap.b-online.gr Όνομα χρήστη : wap Κωδικός : wap To opera mini (το "πειραγμένο", με τον proxy) λειτουργεί κανονικά. Εχει κανείς να προτείνει τίποτα; Παράθεση € Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Κατέβασα το google maps σε jar και εγκαταστάθηκε επιτυχώς. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορεί να μπεί στο internet (έχω wind plus non stop). To "Java Session" υπάρχει στο web sessions (δεν ειναι ομως default) Όνομα: Java Session Αρχ.Σελίδα: http://wapportal.wind.com.gr Tύπος Υπηρεσίας 1 : wap Gateway IP 1: 192.168.200.10 Θύρα WAP 1 : 9201 Domain 1: Tύπος Υπηρεσίας 2 : HTTP Gateway IP2: 192.168.200.10 Θύρα WAP 2: 9201 Domain2: DNS 1: 000.000.000.000 DNS 2: 000.000.000.000 Λήξη χρόνου: 15 λεπτά CSD No .1: Όνομα χρήστη 1: Κωδικός 1: Ταχύτητα (Bps) 1 : 9600 Τύπος γραμμής 1 : ISDN CSD No 2: Όνομα χρήστη 2: Κωδικός 2: Ταχύτητα (Bps) 2 : 9600 Τύπος γραμμής 2 : modem GPRS APN : gwap.b-online.gr Όνομα χρήστη : wap Κωδικός : wap To opera mini (το "πειραγμένο", με τον proxy) λειτουργεί κανονικά. Εχει κανείς να προτείνει τίποτα; Δοκίμασε και τους δύο τύπους υπηρεσίας να τους ορίσεις "HTTP" όπως επίσης και στις δύο θύρες WAP να ορίσεις για port το 9401. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Δοκίμασε και τους δύο τύπους υπηρεσίας να τους ορίσεις "HTTP" όπως επίσης και στις δύο θύρες WAP να ορίσεις για port το 9401. άψογος! δούλεψε με "ΗΤΤΡ" και "9401" και στα 2! ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση € Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 'Εχε όμως το νου σου. Η χρέωση για το Wind Plus Non-Stop αλλάζει από τις 20 Οκτωβρίου! Για πλοήγηση εκτός του Wind Plus portal υπάρχει free όριο μόνο 40MB. Μετά από αυτό κάθε MB στοιχίζει 12 ευρώ!! Κοίτα το σχετικό thread εδώ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 'Εχε όμως το νου σου. Η χρέωση για το Wind Plus Non-Stop αλλάζει από τις 20 Οκτωβρίου! Για πλοήγηση εκτός του Wind Plus portal υπάρχει free όριο μόνο 40MB. Μετά από αυτό κάθε MB στοιχίζει 12 ευρώ!! Κοίτα το σχετικό thread εδώ. ευχαριστώ! δεν το είχα δει αυτό! :) ΥΓ: υπάρχει άραγε καποιος μετρητής για τα ΜΒ που έχω χρησιμοποιήσει; Παράθεση € Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Παιδια ποσο το δινουν περιπου RAZR V3i μεταχειρισμενο σε μαγαζια? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 κατω απο 100 € θα το βρεις , σιγουρα! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 E αξιζει τοτε να το αγορασω αν εχει τιμη κατω των 100 ευρω. Ευχαριστω φιλε για την ενημερωση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παιδιά έχει γραφτεί πουθενά σχετικά με τι ς ρυθμίσεις του V3i ωστε να έχει πρόσβαση στο ιντερνέτ (μέσω wind); Προσέξτε, ενδιαφέρομαι να μπαίνω από το κινητό, όχι μέσω του κινητου, από pc (αυτό το έχω καταφέρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Παιδια ποσο το δινουν περιπου RAZR V3i μεταχειρισμενο σε μαγαζια? Μπορείς να το βρεις καινούριο στα 80 ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 έχει δοκιμάσει κανείς να του βάλει μνήμη ενός GB? Την αναγνωρίζει? Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δεν ειναι στανταρ αυτο! Σε μερικα μοντελα μπορει να μπει η gb, σε καποια κολλαει!! Αυτο κρινεται απο την προελευση του κινητου και την ημ. παραγωγης του! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts