Jump to content

Motorola RAZR V3i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το mp που έδωσα σε link πιο πάνω είναι απο την China Mobile. Οπότε έχει τα δικά της wakeup και goodbye animations συν του ότι έχει πειραγμένα τα mma_cp . Δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Οπότε το μάτι μου έπεσε σε αυτό http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=5836 Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλο mp το οποίο τονίζω ότι είναι non-sticky. Έβαλα και το iPhone skin και πραγματικά έδωσε άλλη όψη στο κινητό με το 12 icon menu του. Υποστηρίζει ringtones απευθείας από την transflash. Περισσότερο δεν το δοκίμασα όσον αφορά ταχύτητα με το non-stop plus από wind (κρίμα να μην υποστηρίζει EDGE το δίκτυο της wind.Για Αμερική πρέπει να είναι super). Πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα αφού πρόκειται για non-sticky firmware. Περιμένω να το δοκιμάσετε και να αναφέρετε τις εντυπώσεις σας.
God is real, unless declared integer.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα...Εχω και γω το εν λογω μοντέλο και αντιμετωπίζω τελευταία τρελό πρόβλημα...Μια μέρα αποφάσισα να το πειράξω θέλοντας να το μετατρέψω σε itunes version...Το προβλήμα είναι οτι εχω bl 0a.52 και το κινητό #@$#!#θηκε!!Οπότε θέλει PDS REPAIR...Μηπως ξέρετε κάποιο κατάστημα που να το κάνει η πως ΄μπορώ να το κάνω μόνος μου??Ευχαριστώ...
[sIGPIC][/sIGPIC]

YES!!Loipon toftiaxa vrika ton tropo...Agorasa 1-day pass gia to GOT_MOTO (4 EURO) kai syndesa to kalwdio usb, patisa full pds repair kai toftiaxe mesa se deyterolepta!!Many thanx to GOT...Elpizw na voithisei kapoion me paromoia ''bricking experience''...
[sIGPIC][/sIGPIC]

προσωπικα δεν καταλαβα τις εξης ορολογιες: <<1-day pass gia to GOT_MOTO >> & το <<full pds repair>> !!

έκανες κάποια βλακεια, και το διορθωσες......πως... γενικα, δεν σε πολυεπιασα...

:happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Lepon,epsaksa kai egina expert sto sygekrimeno thema...pds einai kati san to leitourgiko tou moto alla den allazei me flash,san pirinas tou kinitou kai se kathe syskeyi einai diaforetiko...san ypografi tou kinitou px imei...to got_moto einai ena programma pou syndeesai mena server online kai syndeontas to kalwdio usb boreis na kaneis diafora px unlock sto kinito ean einai branded vodafone klp,episis boreis na kaneis pds repair,kati pou den ginetai an den exeis ena special hardware px ultima box(peripou 300 eyro kostos)...etsi,gia na syndetheis me to server tou got_moto plirwneis posi prosvasi thes px 1 mera,1 mina klp...poly xrisimo ergaleio gia ''anepanorthota bricked''kinita...http://www.got.bz...thanx again got
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης της αναφοράς μηνυμάτων δεν είναι δυνατή στο V3i με κάποιο firmware (ούτε με το R4441D) ή seem edit ή monster pack. Θα πρέπει η αναφορά να ενεργοποιείται για κάθε μήνυμα κάθε φορά.

Είναι το πιο εκνευριστικό (και ίσως το μοναδικό) πρόβλημα που είχα στο κατά τα άλλα εξαιρετικό V3i μου.

Εγώ πάλι όταν είχα το v3i είχα ένα κάρο προβλήματα.

1) Σβήνονταν επαφές από το ευρετήριο χωρίς λόγο, είτε όταν έκανα επεξεργασία κάποια επαφή, είτε όταν έκανα προσθήκη κάποια επαφή. Αυτές που σβήνονταν ήταν άσχετες με αυτές που πείραζα και χωρίς να βάλω να αποθηκευτούν σε θέση οπου υπήρχε άλλη επαφή. (Συγχρονισμό με το phone tools δεν έκανα γιατί μου ψιλόγ______ τις επαφές, άλλες τις έσβηνε, κλπ.)

2) Έκανε πολύ συχνά διακοπή της αποστολής αρχείων με bluetooth χωρίς κανένα απολύτως λόγο (έψαχνα να δω τι φταίει αλλά όλα εντάξει) Οπότε έπρεπε να επιμείνω μέχρι να αποφασίσει να το στείλει ή να το πάρει. Μπορεί να επαναλάμβανα τη διαδικασία και 15 φορές. Και υπήρχαν και φορές που δεν γινόταν να σταλεί με τίποτα (ή να δεχτεί). Εξέταζα όλες τις πιθανότητες αλλά και πάλι δεν υπήρχε κανένας λόγος να κόβεται η αποστολή/λήψη.

3) Κατά την ομιλία με πλήρες σήμα για πολύ μικρό χρόνο έκανε συνεχής διακοπές με αποτέλεσμα να κόβεται η φωνή μου στην άλλα άκρη της γραμμής. Εγώ ακουγα κανονικά.

4) Πολλά κολλήματα με τις java εφαρμογές και ειδικά με τον DAP.

Και πέρασα ένα monsterpack. -5.1R ?? Kάπως έτσι. Πάντως όχι το 5.3, το αμέσως προηγούμενο. (με το 5.3 είχα πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά δεν μπορούσα να βάλω στην κάθε επαφή το ringtone που ήθελα. Και όταν ήθελα να αφαιρέσω από μία επαφή το ringtone για να μπει το default δεν έμπαινε κανένας ήχος και δεν χτυπούσε. Η διαδικασία εντωμεταξύ της αναβάθμισης είχε γίνει επιτυχώς.)

Με το 5.1 τα προβλήματα που παρέμειναν ήταν τα: 1, 2 και 4. Απλώς το πρόβλημα με την αποστολή/ληψη bluetooth δεν εμφανιζόταν τόσο συχνά.

Παιδιά το έκανα τελικά : με το RSDLite έβαλα το R4441D_G_08_01_03R (το οποίο είναι non sticky) από εδώ http://rapidshare.com/files/23768130/R4441D_G_08_01_03R_Patched_MP_all_plat.rar . Όλα πήγαν καλά. Έβαλα και το ελληνικό language pack και παρόλο που το RSDLite έβγαλε σφάλμα, τελικα έχω και ελληνικά. Ο οδηγός βρίσκεται εδώ http://www.motox.info/showthread.php?t=41973 . Δεν δοκίμασα να περάσω ακόμα τα seems για EDGE, αλλά αυτό λίγο μας καίει τώρα. Δοκίμασα να περάσω το walkman itunes, αλλά δεν παίζει αφού βγάζει κατεστραμένο αρχείο. Αυτά για αρχή. Ελπίζω να φανούν και άλλοι τολμηροί και να έχουμε περισσότερους για δοκιμή.

Για να καταλάβω, έβαλες το R4441D_G_08_01_03R σε v3i R479?

Το mp που έδωσα σε link πιο πάνω είναι απο την China Mobile. Οπότε έχει τα δικά της wakeup και goodbye animations συν του ότι έχει πειραγμένα τα mma_cp . Δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Οπότε το μάτι μου έπεσε σε αυτό http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=5836 Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλο mp το οποίο τονίζω ότι είναι non-sticky. Έβαλα και το iPhone skin και πραγματικά έδωσε άλλη όψη στο κινητό με το 12 icon menu του. Υποστηρίζει ringtones απευθείας από την transflash. Περισσότερο δεν το δοκίμασα όσον αφορά ταχύτητα με το non-stop plus από wind (κρίμα να μην υποστηρίζει EDGE το δίκτυο της wind.Για Αμερική πρέπει να είναι super). Πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα αφού πρόκειται για non-sticky firmware. Περιμένω να το δοκιμάσετε και να αναφέρετε τις εντυπώσεις σας.

To iPhone skin που το βρηκες;

Και μία άσχετη ερώτηση,, η http://www.modmymoto.com έχει κάποιο πρόβλημα αυτές τις μέρες η λόγο κίνησης αργεί τόσο;

• 3 weeks later...
Παιδια ειμαι και εγω κατοχος αυτου του κινητου με vodafone live.Τι μπορω να κανω σαν κινησες για να δουλευει λιγο καλυτερα το κινητο μου.Εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες κολαει και ξεκολαει μετα απο 2 δευτερολεπτα η 3 δεν το εχω μετρησει.Αληθεια μπορω να απενεργοποιησω το vodafone live?

Μπορείς απλά να βγάλεις τη vodafone,να περάσεις το λογισμικό το κανονικό,και το κινητό θα είναι τέλειο...

Παιδια ειμαι και εγω κατοχος αυτου του κινητου με vodafone live.Τι μπορω να κανω σαν κινησες για να δουλευει λιγο καλυτερα το κινητο μου.Εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες κολαει και ξεκολαει μετα απο 2 δευτερολεπτα η 3 δεν το εχω μετρησει.Αληθεια μπορω να απενεργοποιησω το vodafone live?

το VL μπορεις να το αφαιρεσεις με ενα mp!!βεβαια αν το κινητο σου ειναι κλειδωμενο, δεν μπορεις να μπεις αμεσα στην διαδικασια φλασαρισματος διοτι πρεπει να το ξεκλειδωσεις πρωτα!!

θα χρειαστεις καποιο προγραμμα και καποιο αρχειο για την αλλαγη του fimware σου.

το προγραμμα ειναι το rsd lite 4.1 version

και το αρχειο μπορεις να το βρεις εδώ

η διαδικασια φλασαρισματος ειναι πολυ απλη.

βεβαια πανω απ'ολα χρειαζεσαι και τους drivers για να εγκαταστησεις το κινητο στον υπολογιστη (ωστε να "βλεπει" το rsd lite το κινητο)!! drivers here

και αν εχεις καμμια απορια,εδω 'μαστε!!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Τhank's mate!Υπαρχει καπου να μπορεσω να δω επακριβως τα βηματα για να το κανω αυτο?Τους drivers δεν τους βρηκε.

Sorry παιδια αλλα ειμαι εντελως ασχετος με ολα αυτα.Διαβασα καποια προηγουμενα posts και δεν καταλαβα Χριστο.

Τhank's mate!Υπαρχει καπου να μπορεσω να δω επακριβως τα βηματα για να το κανω αυτο?Τους drivers δεν τους βρηκε.

Sorry παιδια αλλα ειμαι εντελως ασχετος με ολα αυτα.Διαβασα καποια προηγουμενα posts και δεν καταλαβα Χριστο.

:lol:Νταξει μην τρελενεσαι!!

δοκιμασε να εγκαταστησεις τους drivers, και υστερα συνδεσε το κινητο σου!! υστερα πηγαινε: εναρξη> πινακας ελεγχου> συστημα>καρτελα υλικο> και εκει βρες το κινητο σου!! θα δεις πως θα εχει ενα ερωτηματικο πανω (κιτρινο) θα κανεις δεξι κλικ, και ενημερωση... υστερα ακολουθησε το!

για το φλασαρισμα, ναι υπαρχει καποιο guide, αλλα δεν θυμαμαι να σ στειλω site (νομιζω ή ο bomber το εχει κανει λη ο drillgr)Παντως μπορω να σε βοηθησω εγω, και να σου πω αναλυτικα το τι πρεπει να κανεις!!

μολις εισαι ετοιμος με τους drivers, δωσε αναφορα!:)

:lol:Νταξει μην τρελενεσαι!!

δοκιμασε να εγκαταστησεις τους drivers, και υστερα συνδεσε το κινητο σου!! υστερα πηγαινε: εναρξη> πινακας ελεγχου> συστημα>καρτελα υλικο> και εκει βρες το κινητο σου!! θα δεις πως θα εχει ενα ερωτηματικο πανω (κιτρινο) θα κανεις δεξι κλικ, και ενημερωση... υστερα ακολουθησε το!

για το φλασαρισμα, ναι υπαρχει καποιο guide, αλλα δεν θυμαμαι να σ στειλω site (νομιζω ή ο bomber το εχει κανει λη ο drillgr)Παντως μπορω να σε βοηθησω εγω, και να σου πω αναλυτικα το τι πρεπει να κανεις!!

μολις εισαι ετοιμος με τους drivers, δωσε αναφορα!:)

Τους drivers δεν μπορεσα να τους βρω απο το link που μου εδωσες.Αλλα το βρηκα απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=137276

Κατεβασα αυτους τους drivers και το κινητο μολις το εβαλα το αναγνωρισε.Τους drivers τους εβαλα αλλα πρεπει να φορτισω το κινητο full.Να σε ρωτησω ποιο αρχειο απο το δευτερο link που εδωσες πανω ειναι το σωστο?Εγω κατεβασα το πρωτο.Θα χασω τιποτα απο το κινητο?Επαφες?Video? κλπ?Μετα με τα Ελληνικα τι γινεται?

Τους drivers που κατεβασα τους βρηκα απο το link που εδωσε ο Macnick για το Α1200 αλλα μου το αναγνωρισε το κινητο.

Τους drivers δεν μπορεσα να τους βρω απο το link που μου εδωσες.Αλλα το βρηκα απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=137276

Κατεβασα αυτους τους drivers και το κινητο μολις το εβαλα το αναγνωρισε.Τους drivers τους εβαλα αλλα πρεπει να φορτισω το κινητο full.Να σε ρωτησω ποιο αρχειο απο το δευτερο link που εδωσες πανω ειναι το σωστο?Εγω κατεβασα το πρωτο.Θα χασω τιποτα απο το κινητο?Επαφες?Video? κλπ?Μετα με τα Ελληνικα τι γινεται?

βεβαια, θα χασεις οτιδηποτε εχεις στην μνημη του κινητου!! *στην καρτα οχι!

γιαυτο μεσω του motorola phone tools, θα κανεις backup τις επαφες σου, και θα περασεις στο υπολογιστη οτι αρχειο θες!!

μετα το φλασαρισμα το κινητο θα ειναι λες και το πρωτοαγορασες!! πρωτα θα περασεις το MP μετα το LP (πακετο γλωσσας) και υστερα reflash (αναβαθμιση)

αυτο που βρηκες θα ακολουθησεις!! ομως:

αφου βλεπει το κινητο σου το rsd lite, τοτε ξεκιναμε!!

1) κατεβαζεις και αποσυμπιεζεις το αρχειο!! flashαρε το πρωτο απο αυτα!!

2) με τις 3 (...) ψαχνεις το αρχειο που θες!! (δλδ το αποσυμπιεσμενο που κατεβασες αρχειο)

και υστερα συνεχισε το guide!!:)

good luck!:D

ΥΣ: το planetmotox, κατι εχει παθει!! κανε 2 φορες ανανεωση σελιδας, και θα μπει!:)

γιαυτο μεσω του motorola phone tools, θα κανεις backup τις επαφες σου, και θα περασεις στο υπολογιστη οτι αρχειο θες!!

μετα το φλασαρισμα το κινητο θα ειναι λες και το πρωτοαγορασες!! πρωτα θα περασεις το MP μετα το LP (πακετο γλωσσας) και υστερα reflash (αναβαθμιση)

2) με τις 3 (...) ψαχνεις το αρχειο που θες!! (δλδ το αποσυμπιεσμενο που κατεβασες αρχειο)

ΥΣ: το planetmotox, κατι εχει παθει!! κανε 2 φορες ανανεωση σελιδας, και θα μπει!:)

Δεν καταλαβα Χριστο.Σορρυ φιλε ειμαι εντελως ασχετος.Μονο τα βηματα με την γλωσσα δεν καταλαβα.

το mp, ειναι αυτο που κατεβασες το LP ειναι πακετο γλωσσας, και το reflash εινα αναβαθμιση!!

για την καλυτερη κατανοηση, δες εδω!!

αυτο το site, ψαχτο καλα!! θα σε βοηθησει πολυ!! (εκει μπορεις να βρεις και ΜΡ και lp και reflash και drm και και και... διαβασε ορολογιες και θα το καταλαβεις!)

σε καληνυχτιζω, διοτι εχουμε και σχολειο αυριο!! θα τα πουμε αυριο!:)

Καλο βραδυ ελπιζω να τα ξαναπουμε.

Λοιπον με εχεις μπερδεψει λιγο αλλα πιστευω θα τα ξεμπερδεψουμε.Λοιπον πρωτα κανω τα βηματα που λεει ο bomber21.Μου ειπες οτι πρωτα πρεπει να βαλω το MP.Ωραια αυτο το κατεβασα απο το site που μου εδωσες το motox και βαζω το πρωτο απο ολα.Μετα με την ιδια διαδικασια με τις 3 τελιτσες θα βαλω το LP(το οποιο το πηρα απο το αλλο site το GRmoto)?Και αν ναι μετα τι κανω?

Λοιπον με εχεις μπερδεψει λιγο αλλα πιστευω θα τα ξεμπερδεψουμε.Λοιπον πρωτα κανω τα βηματα που λεει ο bomber21.Μου ειπες οτι πρωτα πρεπει να βαλω το MP.Ωραια αυτο το κατεβασα απο το site που μου εδωσες το motox και βαζω το πρωτο απο ολα.Μετα με την ιδια διαδικασια με τις 3 τελιτσες θα βαλω το LP(το οποιο το πηρα απο το αλλο site το GRmoto)?Και αν ναι μετα τι κανω?

Παιδια εχω κανει και τα 3 βηματα παραπανω δηλ πρωτα εβαλα το ΜP μετα το LP και μετα την αναβαθμιση.Τα κολληματα που ειχα παραμενουν.

Παιδια εχω κανει και τα 3 βηματα παραπανω δηλ πρωτα εβαλα το ΜP μετα το LP και μετα την αναβαθμιση.Τα κολληματα που ειχα παραμενουν.

παραμένουν!!:blink::blink::confused:

μηπως ειναι προδλημα hardware?αν και δεν νομιζω!!

Τι να πω δεν ξερω.Εντω μεταξυ οταν παω στο ευρετηριο για να βρω εναν αριθμο δεν βγαζει Ελληνικα στην αναζητηση μονο Αγγλικα.Αλλα στα μηνυματα ομως ολα ειναι καλα.Και μου εχει σπασει τα νευρα διοτι δεν μπορω να βρω τον αριθμο που θελω να καλεσω πχ.Παντος οι αναβαθμισεις και γενικα το MP απο οτι βλεπω ειναι 2006 ενω εγω το κινητο το πηρα 2007 Φεβρουαριο.Δεν υπαρχει κατι πιο σημερινο?

.Δεν υπαρχει κατι πιο σημερινο?

θα απευθυνθεις σε ποιο ειδικευμενους!!

οσο για την αναζητηση ελληνικων/αγγλικων, μπορεις να την φτιαξεις!! δλδ...: την ωρα που γραφεις πατα επιλογες > επεξεργασια κειμενου, και βαλε ως πρωτη επιλογη ελληνικα, και ως δευτερη αγγλικα!:)

Οχι τιποτα το σπουδαιο αλλα στα μηνυματα δεν γραφει πλεον με κεφαλαια αλλα με μικρα.Γιατι αυτο?

αυτο διορθωνεται μεσα απο την seem!! Εσυ, μπορει να γραφεις με μικρα, αλλα οταν το δεχεται ο αλλος το μηνυμα το λαμβανει στα κεφαλαια!!:wacko: βλακεια εε..?

μπορεις βεβαια να το φτιαξεις!(αν και πριν γραψεις καθε μηνυμα, μπορεις με το κουμπι 0 (μηδεν) να αλλαζεις την γραμ/ρα!!{κεφαλαια-μικρα})

• The title was changed to Motorola RAZR V3i