Jump to content

Motorola RAZR V3i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά...καλησπέρα...βρήκα ενα V3i που το είχα αρκετό καιρό αχρησιμοποιήτο...μπορεί καποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ το software να το κανω απο vodafone, κανονικό;

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα downloads του modmymoto,θα βρεις ένα stock monsterpack,θα δεις ποιό σου ταιριάζει (R479 ή R47A) και μετά περνάς την Ελληνική Γλώσσα που θα βρεις στο grmoto.blogspot.com

• 3 weeks later...
Καλησπέρα. Έχω ένα Motorola V3i έκδοση software R479_G_08.B4.85R. Περιμένοντας να τελειώσει η αναβάθμιση στον σκληρό του motox.info, είπα να ρωτήσω εδώ κάποια πραγματάκια. Εκτός από το ότι θα κάνω reflash στην τελευταία version R479_G_08.B5.3DR, υπάρχει τρόπος να αλλαχτεί η ενοχλητική αναφορά μυνημάτων; Αξίζει να περάσω κάποιο monsterpack ή όχι (το κινητό μου είναι unbranded); Ευχαριστώ.
God is real, unless declared integer.

Καλησπέρα. Έχω ένα Motorola V3i έκδοση software R479_G_08.B4.85R. Περιμένοντας να τελειώσει η αναβάθμιση στον σκληρό του motox.info, είπα να ρωτήσω εδώ κάποια πραγματάκια. Εκτός από το ότι θα κάνω reflash στην τελευταία version R479_G_08.B5.3DR, υπάρχει τρόπος να αλλαχτεί η ενοχλητική αναφορά μυνημάτων; Αξίζει να περάσω κάποιο monsterpack ή όχι (το κινητό μου είναι unbranded); Ευχαριστώ.

το κινητο σου ναι πρεπει να ειναι unbranded!! απο τι βλεπω... εχει κανα σηματακι πανω..?vodafone, wind κλπ κλπ...εε?

οταν λες ενοχλητικη αναφορα μηνυματων...? εννοεις οτι δεν εχει..?

να περασεις καποιο MP αξιζει!! αν εχεις και παλιο κινητο, τοτε θα ειναι μια καλη ανανεωση του κινητου!! μην το φοβηθεις!!:happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Το κινητό είναι unbranded (το ερωτηματικό πήγαινε στην ερώτηση για το αν αξίζει η όχι να περάσω mp). Έχεις να μου προτείνεις κάποιο mp ; Γενικάτ τι θα κερδίσω με το mp, που δεν θα το έχω με το reflash; Και ναι, αυτό που λέω για την αναφορά είναι ότι δεν έχει. Γενικά, όπως βλέπω και στο grmoto.blogspot.com (κρίμα που το έκλεισαν τα παλικάρια και γινόταν πολύ καλή δουλειά), θα ήθελα το κινητό μου να μοιάζει καπως έτσι

http://img289.imageshack.us/img289/9080/screen660bs.png http://img98.imageshack.us/img98/6716/screen674iu.png

Κάποιες κατευθύνσεις πως μπορώ να το κάνω; Και πάλι ευχαριστώ.

Για να μοιάζει έτσι,πρέπει να περάσεις αυτό το skin το οποίο πρέπει να ονομάζεται 2001 (το έχει φτιάξει ο Woody στο motox.info) .

Tα μπλε εικονίδια πάνω,θα τα βρεις στο x-vault section του Motox.info και γραμματοσειρές θα βρεις στο grmoto (οι screenshots είναι από το κινητό μου).

Πώς θα γίνουν όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στο grmoto.

Thx bomber21 (συγχαρητήρια και για την δουλειά που κάνατε στο grmoto. Κρίμα τέτεοιες προσπάθειες να μην βρίσκουν την ανταπόκριση που τους αρμόζει). Μία τελευταία ερώτηση. Αξίζει να περάσω κάποιο mp; Και υπάρχει κάποιο seem που να έχει την αναφορά μυνημάτων by default ενεργή;

Στο V3i δεν είχα ακούσει τίποτα για αναφορά,βέβαια δεν έχω μάθει τα τελευταία νέα...Ψάξε στο Motox και το Modmymoto...

Τώρα για τα mp,ναι μερικά είναι πολύ βελτιωμένα.Πρόσεχε ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ STICKY και δε μπορείς να περάσεις άλλο Mp Καθώς και να είναι για R479!

Nα είσαι καλά.

Βρήκα στο http://www.planetmotox.net/razr_v3i.php ένα mp με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

Monster Pack

S/W Version: R479_G_08.B5.3DR_MOTOX.shx

Flex Version: GSPSLQACIN05NA132

Bootloader: BOOT0A40

Language Pack: 0003

VST: 0001

Cingular Branded/Unlocked, Restored, and Compiled by MotoX

[18.7 MB]

[uploaded.Nov.15.06]

Είναι safe να το περάσω στο V3i μου; Είναι sticky;

Δυστυχώς αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης της αναφοράς μηνυμάτων δεν είναι δυνατή στο V3i με κάποιο firmware (ούτε με το R4441D) ή seem edit ή monster pack. Θα πρέπει η αναφορά να ενεργοποιείται για κάθε μήνυμα κάθε φορά.

Είναι το πιο εκνευριστικό (και ίσως το μοναδικό) πρόβλημα που είχα στο κατά τα άλλα εξαιρετικό V3i μου.

Στο V3i δεν είχα ακούσει τίποτα για αναφορά,βέβαια δεν έχω μάθει τα τελευταία νέα...Ψάξε στο Motox και το Modmymoto...

Nα είσαι καλά.

φιλε bomber, εχω την εντυπωση πως ειναι θεμα seem η αναφορα!! (κι οχι μονο σαν αντυπωση, αλλα και το πιστυεω):lol:

δεν ειναι κατι δυσκολο να διορθωθει αυτο, απλα δεν εχουμε ιδεα τι πρεπει να αλλαξουμε!! για π.χ. : εχω το v3x, που πριν κανα 2μηνο βγηκε ενα mp λεγομενο ως E6P! αυτο, ειχε απο μονο του, πειραγμενο, μια ρυθμιση στην seem, ωστε να βαζεις μια φορα <<NAI>> στην αναφορα και να μενει! αν <<ΟΧΙ>> φευγει!!

η seem σε ολα σχεδον τα motorola ειναι ιδια, δεν αλλαζει πολυ!Ψαξτε ή ρωτηστε καπου, ποιος "αριθμος-κωδικος" της seem, ευθυνεται για την αφαροα στα μηνυματα!!

Υ.Σ. δεν πρεπει να ειναι δυσκολο, απλα μας ειναι αγνωστο!!:happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δυστυχώς αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης της αναφοράς μηνυμάτων δεν είναι δυνατή στο V3i με κάποιο firmware (ούτε με το R4441D) ή seem edit ή monster pack. Θα πρέπει η αναφορά να ενεργοποιείται για κάθε μήνυμα κάθε φορά.

Είναι το πιο εκνευριστικό (και ίσως το μοναδικό) πρόβλημα που είχα στο κατά τα άλλα εξαιρετικό V3i μου.

Φίλε Eastwood αξίζει να περάσω το R4441D στο κινητό μου; Στην Ελλάδα δεν έχουμε υποστήριξη EDGE οπότε υπάρχει σοβαρός λόγος να το κάνω;

Εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει, έχω το B5.3DR. Από ότι διαβάζω έχει ορισμένες ωραίες βελτιώσεις, το σκέφτομαι σοβαρά. Είναι βέβαια sticky αλλά από ότι γράφουν σε διάφορα fora αξίζει τον κόπο.

Κοίτα τα threads του V3i στο motox.info και στο modmymoto.com για περισσότερες πληροφορίες.

Και εγώ αυτό βλέπω ότι ειναι sticky. Παράπονο απο το τηλ δεν έχω (εκτός από αυτό που έχω αναφέρει για την αναφορά) οπότε δεν βρίσκω και σοβαρό λόγο αυτή τη στιγμή να το πειράξω. Και το κακό είναι ότι κάποια καλά mp που έχω βρει είναι για 47A και όχι 479 που έχω εγώ.

Και εγώ αυτό βλέπω ότι ειναι sticky. Παράπονο απο το τηλ δεν έχω (εκτός από αυτό που έχω αναφέρει για την αναφορά) οπότε δεν βρίσκω και σοβαρό λόγο αυτή τη στιγμή να το πειράξω. Και το κακό είναι ότι κάποια καλά mp που έχω βρει είναι για 47A και όχι 479 που έχω εγώ.

παιζει ρολο η seem με την αναφορα... εαν βρω χρονο, θα βοηθησω!! :happy:

παιζει ρολο η seem με την αναφορα... εαν βρω χρονο, θα βοηθησω!! :happy:

Μη με παρεξηγήσεις, αλλά αμφιβάλλω αν θα είσαι ο πρώτος που θα βρει το συγκεκριμένο seem! Κοιτάω τα σχετικά fora εδώ και μήνες και κανένας δεν έχει καταφέρει να βρει επιλεκτική ή ολική ενεργοποίηση της αναφοράς παράδοσης στο συγκεκριμένο μοντελο σε οποιαδήποτε έκδοση hardware ή firmware.

Ξέρω ότι για το L7 που έχει το ίδιο πρόβλημα υπάρχουν σχετικά patches για συγκεκριμένες firmware εκδόσεις, για το V3i όμως δεν έχει βγει κάτι σχετικό.

Μακάρι να κάνω λάθος (όπως και πολλοί άλλοι) και όντως να υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά μέχρι τότε δε θα κρατάω την αναπνοή μου.

Μη με παρεξηγήσεις, αλλά αμφιβάλλω αν θα είσαι ο πρώτος που θα βρει το συγκεκριμένο seem! Κοιτάω τα σχετικά fora εδώ και μήνες και κανένας δεν έχει καταφέρει να βρει επιλεκτική ή ολική ενεργοποίηση της αναφοράς παράδοσης στο συγκεκριμένο μοντελο σε οποιαδήποτε έκδοση hardware ή firmware.

Ξέρω ότι για το L7 που έχει το ίδιο πρόβλημα υπάρχουν σχετικά patches για συγκεκριμένες firmware εκδόσεις, για το V3i όμως δεν έχει βγει κάτι σχετικό.

Μακάρι να κάνω λάθος (όπως και πολλοί άλλοι) και όντως να υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά μέχρι τότε δε θα κρατάω την αναπνοή μου.

νταξει, ρε!! οκ... εννοειται πως μπορει να πιστευεις κατι τετοιο!! και υποστηριξε το!!

~~

αλλα τωρα που μου ειπες με patch, σαν να υοθετω την δικη σου αποψη...!! ξερεις γιατι? εχω περασει ενα απο τα τελευταια mp που εχουνε βγει, και δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα πια, και πιστευω πως ευθυνεται η seem!!

μαλλον κανα Patch θα ναι...

θα το εξακριβωσω καποια στιγμη!!:happy:

Σε ποιο MP αναφέρεσαι;

στο δικο μου!! του v3x to E6P!!

Το μάτι μου έπεσε σε αυτό το post : http://www.motox.info/showthread.php?t=56636 . Αν κατάλαβα καλά, μπορώ να βάλω το R441D και μετά να ξαναπάω πίσω στο R479 αν θελήσω ;

Παιδιά το έκανα τελικά : με το RSDLite έβαλα το R4441D_G_08_01_03R (το οποίο είναι non sticky) από εδώ http://rapidshare.com/files/23768130/R4441D_G_08_01_03R_Patched_MP_all_plat.rar . Όλα πήγαν καλά. Έβαλα και το ελληνικό language pack και παρόλο που το RSDLite έβγαλε σφάλμα, τελικα έχω και ελληνικά. Ο οδηγός βρίσκεται εδώ http://www.motox.info/showthread.php?t=41973 . Δεν δοκίμασα να περάσω ακόμα τα seems για EDGE, αλλά αυτό λίγο μας καίει τώρα. Δοκίμασα να περάσω το walkman itunes, αλλά δεν παίζει αφού βγάζει κατεστραμένο αρχείο. Αυτά για αρχή. Ελπίζω να φανούν και άλλοι τολμηροί και να έχουμε περισσότερους για δοκιμή.

• The title was changed to Motorola RAZR V3i