emm_stra Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 καλησπερα.μπορεις να τα κατεβασεις απο το briefcase μου.:) Καλημερα κατεβασα το trivial αλλα αποτυγχανει η εγκατασταση.... Ξερεις γιατι??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 εχει αγορασει κανεις απο εσας τα μικρα ηχειακια για w800 http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_28681high_45_0_4000.jpg αξιζουν τα 40 ευρω ?απο ποιοτητα ηχου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Exw to w800 edw kai ena xrono, kai skeftomai twra pou konteyei na parw palh epixorhghsh syskeyhs(gyrw sta 100 eyro 8a mou bgei ) na parw allh mia syskeyh me idio fortisth kai akoustika me to w800(isws kai mpataria an ginetai ) opote na kanw mia ananewsh sto w800 mou kai na to krathsw aneta allh mia xronia... Poio proteinetai???8elw na dwsw oso poio liga ginetai gia ayto opote telikh timh na einai gyrw sta 150 max 180 eyro... Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καλημερα κατεβασα το trivial αλλα αποτυγχανει η εγκατασταση.... Ξερεις γιατι??? το κατεβαζεις και το στελνεις απευθειας στο κινητο σου!.ουτε μετονομασια ουτε τιποτα.δουλευει μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Καλημερα κατεβασα το trivial αλλα αποτυγχανει η εγκατασταση.... Ξερεις γιατι??? Μια από τα ίδια κι εδώ RAVER! Το στέλνω και μου βγάζει "Μη αποδεκτή εφαρμογή" (μιλάω για Κ700) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 επειδη το ξανατσεκαρα εχετε δικιο(παρεπιμπτωντος σε w550i) δουλευει μια χαρα :wacko: .τα διεγραψα και ανεβασα ενα αλλο trivial και βρισκεται στην 3η σελιδα με τα games.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Στέλνω από την σελιδα με τα games+themes+software gia SE την εφαρμογή bloover, αλλά οταν ξεκιναει λεει σφαλμα εφαρμογής Τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν δουλευει σε ολα τα κινητα. με κανεται και ανυσηχω...θα τσεκαρψ παλι ολα τα games και τις εφαρμογες γιατι πολυ σφαλματα βγαζουν τωρα τελευταια :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Το κινητό είναι το k700i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 καλημερα. το τηλεφωνακι μας υποστηριζει κανονικα καρτα Sony 2GB High Speed?'Η τρωει τιποτα κοληματα?Εχω 1 GB τωρα και παιζει μια χαρα. Θα εχω προβλημα με την 2αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 επειδη το ξανατσεκαρα εχετε δικιο(παρεπιμπτωντος σε w550i) δουλευει μια χαρα :wacko: .τα διεγραψα και ανεβασα ενα αλλο trivial και βρισκεται στην 3η σελιδα με τα games.:) καλημερα ουτε αυτο δουλευει, αλλα αν αποσυμπιεσης το προηγουμενο που ειχες φαινεται ενα αλλο jar μεσα το Mr.jar το οποιο δουλευει και εγκαθισταται κανονικα!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 καλημερα. το τηλεφωνακι μας υποστηριζει κανονικα καρτα Sony 2GB High Speed?'Η τρωει τιποτα κοληματα?Εχω 1 GB τωρα και παιζει μια χαρα. Θα εχω προβλημα με την 2αρα? καλημέρα παίζει μια χαρά αυτή έχω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 ενα αρκετα ενοχλητικο προβληματακι με την καμερα: μπαινει μονο του στην καμερα ενω δεν το πειραζω κ βγαινει.γενικα μπαινοβγαινει στην καμερα χωρις να πατησω το παραμικρο κουμπι.ξερεται πως διωρθονεται?εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου,R1bc002 Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 ενα αρκετα ενοχλητικο προβληματακι με την καμερα: μπαινει μονο του στην καμερα ενω δεν το πειραζω κ βγαινει.γενικα μπαινοβγαινει στην καμερα χωρις να πατησω το παραμικρο κουμπι.ξερεται πως διωρθονεται?εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου,R1bc002 Όχι πάντως με αναβάθμιση. Επίσκεψη σε service point. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 καλημερα. το τηλεφωνακι μας υποστηριζει κανονικα καρτα Sony 2GB High Speed?'Η τρωει τιποτα κοληματα?Εχω 1 GB τωρα και παιζει μια χαρα. Θα εχω προβλημα με την 2αρα? Σε ένα διαφημιστικό της Vodafone είδα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι 4 GB. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 δν εχει βγει ακομα καρτα ms duo pro 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 δν εχει βγει ακομα καρτα ms duo pro 4G Έχει βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Κυκλοφόρησε. Η sandisk 4GB κοστίζει 189 ευρώ. http://www.digit-photo.com/p-SANDISK_MEMORY_STICK_DUO_PRO_4GB-HAMA55443.html Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Κυκλοφόρησε. Η sandisk 4GB κοστίζει 189 ευρώ. http://www.digit-photo.com/p-SANDISK_MEMORY_STICK_DUO_PRO_4GB-HAMA55443.html οκ παιδιά κυκλοφόρισε όμως είναι συμβατή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 οκ παιδιά κυκλοφόρισε όμως είναι συμβατή? Για ποιο λογο να μην ειναι συμβατη :blink: κανονικα θα δουλευει οπως δουλευουν και μικροτερων χωρητικοτητων.μηπως σε ξενιζει η μαρκα :worry: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 καλα ποτε προλαβαν χθεσ που μπηκα στο site των ms δν ειδα 4g καρτα....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLaren-Queen Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Καλησπερα!Εχω το my phone explorer και οταν το συγχρονιζω με τις επαφες του κινητου μου, μου εμφανιζει μονο το κινητο, το τηλ σπιτιου και το mail.Τα αλλα τηλ(δηλ τηλ δουλειας,φαξ,αλλο τηλ) δεν τα εμφανιζει.Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να βρισκει ολα τα τηλ των επαφων? Ευχαριστω πολυ! Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Για ποιο λογο να μην ειναι συμβατη :blink: κανονικα θα δουλευει οπως δουλευουν και μικροτερων χωρητικοτητων.μηπως σε ξενιζει η μαρκα :worry: :) SANDISK είναι και η κάρτα της μαμάς άρα δεν με ξενίζει αυτό απλά σε nokia 6230 που είχα πάει να βάλω κάρτα 512 δεν την αναγνώριζε.... την έβλεπε σαν 90mb η κάτι τέτοιο......anyway αν δεν υπάρχει πρόβλημα ψίνομαι να την χτυπίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Καλησπερα!Εχω το my phone explorer και οταν το συγχρονιζω με τις επαφες του κινητου μου, μου εμφανιζει μονο το κινητο, το τηλ σπιτιου και το mail.Τα αλλα τηλ(δηλ τηλ δουλειας,φαξ,αλλο τηλ) δεν τα εμφανιζει.Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να βρισκει ολα τα τηλ των επαφων? Ευχαριστω πολυ! Γιωργος Κάνε δεξί κλικ στη γραμμή που λες (με το όνομα, το email, κλπ) και επέλεψε ότι θες να εμφανίζεται. Δύσκολα θα βρείς καλύτερο πρόγραμμα από αυτό... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 SANDISK είναι και η κάρτα της μαμάς άρα δεν με ξενίζει αυτό απλά σε nokia 6230 που είχα πάει να βάλω κάρτα 512 δεν την αναγνώριζε.... την έβλεπε σαν 90mb η κάτι τέτοιο......anyway αν δεν υπάρχει πρόβλημα ψίνομαι να την χτυπίσω Από όσο θυμάμαι (δεν είμαι σίγουρος) στο 6230 μπορούσες να βάλεις μέχρι 256 mb. Ψήνεσαι να ρίξεις 190 ευρώ για αγορά κάρτας; Πέρα ότι για μένα τα 4 giga είναι πάααρα πολλά για κινητό (περί ορέξεως ...) θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο. Τώρα κυκλοφόρησαν και είναι φυσικό να είναι τσιμπημένη η τιμή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts