Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.μπορεις να τα κατεβασεις απο το briefcase μου.:)

Καλημερα

κατεβασα το trivial αλλα αποτυγχανει η εγκατασταση....

Ξερεις γιατι???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει αγορασει κανεις απο εσας τα μικρα ηχειακια για w800 http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_28681high_45_0_4000.jpg

αξιζουν τα 40 ευρω ?απο ποιοτητα ηχου ?

Exw to w800 edw kai ena xrono, kai skeftomai twra pou konteyei na parw palh epixorhghsh syskeyhs(gyrw sta 100 eyro 8a mou bgei ) na parw allh mia syskeyh me idio fortisth kai akoustika me to w800(isws kai mpataria an ginetai ) opote na kanw mia ananewsh sto w800 mou kai na to krathsw aneta allh mia xronia... Poio proteinetai???8elw na dwsw oso poio liga ginetai gia ayto opote telikh timh na einai gyrw sta 150 max 180 eyro...
make god laugh...

Καλημερα

Ξερεις γιατι???

το κατεβαζεις και το στελνεις απευθειας στο κινητο σου!.ουτε μετονομασια ουτε τιποτα.δουλευει μια χαρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα

Ξερεις γιατι???

Μια από τα ίδια κι εδώ RAVER! Το στέλνω και μου βγάζει "Μη αποδεκτή εφαρμογή" (μιλάω για Κ700)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

επειδη το ξανατσεκαρα εχετε δικιο(παρεπιμπτωντος σε w550i) δουλευει μια χαρα :wacko: .τα διεγραψα και ανεβασα ενα αλλο trivial και βρισκεται στην 3η σελιδα με τα games.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στέλνω από την σελιδα με τα games+themes+software gia SE την εφαρμογή bloover, αλλά οταν ξεκιναει λεει σφαλμα εφαρμογής

Τι γίνεται?

η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν δουλευει σε ολα τα κινητα.

με κανεται και ανυσηχω...θα τσεκαρψ παλι ολα τα games και τις εφαρμογες γιατι πολυ σφαλματα βγαζουν τωρα τελευταια :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα. το τηλεφωνακι μας υποστηριζει κανονικα καρτα Sony 2GB High Speed?'Η τρωει τιποτα κοληματα?Εχω 1 GB τωρα και παιζει μια χαρα. Θα εχω προβλημα με την 2αρα?

επειδη το ξανατσεκαρα εχετε δικιο(παρεπιμπτωντος σε w550i) δουλευει μια χαρα :wacko: .τα διεγραψα και ανεβασα ενα αλλο trivial και βρισκεται στην 3η σελιδα με τα games.:)

καλημερα

ουτε αυτο δουλευει, αλλα αν αποσυμπιεσης το προηγουμενο που ειχες φαινεται ενα αλλο jar μεσα το Mr.jar το οποιο δουλευει και εγκαθισταται κανονικα!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

καλημερα. το τηλεφωνακι μας υποστηριζει κανονικα καρτα Sony 2GB High Speed?'Η τρωει τιποτα κοληματα?Εχω 1 GB τωρα και παιζει μια χαρα. Θα εχω προβλημα με την 2αρα?

καλημέρα παίζει μια χαρά αυτή έχω και εγώ

ενα αρκετα ενοχλητικο προβληματακι με την καμερα: μπαινει μονο του στην καμερα ενω δεν το πειραζω κ βγαινει.γενικα μπαινοβγαινει στην καμερα χωρις να πατησω το παραμικρο κουμπι.ξερεται πως διωρθονεται?εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου,R1bc002
Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

ενα αρκετα ενοχλητικο προβληματακι με την καμερα: μπαινει μονο του στην καμερα ενω δεν το πειραζω κ βγαινει.γενικα μπαινοβγαινει στην καμερα χωρις να πατησω το παραμικρο κουμπι.ξερεται πως διωρθονεται?εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου,R1bc002

Όχι πάντως με αναβάθμιση. Επίσκεψη σε service point.

Σε ένα διαφημιστικό της Vodafone είδα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι 4 GB.

Harry_65

Κυκλοφόρησε. Η sandisk 4GB κοστίζει 189 ευρώ.

http://www.digit-photo.com/p-SANDISK_MEMORY_STICK_DUO_PRO_4GB-HAMA55443.html

οκ παιδιά κυκλοφόρισε όμως είναι συμβατή?

οκ παιδιά κυκλοφόρισε όμως είναι συμβατή?

Για ποιο λογο να μην ειναι συμβατη :blink: κανονικα θα δουλευει οπως δουλευουν και μικροτερων χωρητικοτητων.μηπως σε ξενιζει η μαρκα :worry: :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!Εχω το my phone explorer και οταν το συγχρονιζω με τις επαφες του κινητου μου, μου εμφανιζει μονο το κινητο, το τηλ σπιτιου και το mail.Τα αλλα τηλ(δηλ τηλ δουλειας,φαξ,αλλο τηλ) δεν τα εμφανιζει.Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να βρισκει ολα τα τηλ των επαφων?

Ευχαριστω πολυ!

Γιωργος

Για ποιο λογο να μην ειναι συμβατη :blink: κανονικα θα δουλευει οπως δουλευουν και μικροτερων χωρητικοτητων.μηπως σε ξενιζει η μαρκα :worry: :)

SANDISK είναι και η κάρτα της μαμάς άρα δεν με ξενίζει αυτό απλά σε nokia 6230 που είχα πάει να βάλω κάρτα 512 δεν την αναγνώριζε.... την έβλεπε σαν 90mb η κάτι τέτοιο......anyway αν δεν υπάρχει πρόβλημα ψίνομαι να την χτυπίσω

Καλησπερα!Εχω το my phone explorer και οταν το συγχρονιζω με τις επαφες του κινητου μου, μου εμφανιζει μονο το κινητο, το τηλ σπιτιου και το mail.Τα αλλα τηλ(δηλ τηλ δουλειας,φαξ,αλλο τηλ) δεν τα εμφανιζει.Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να βρισκει ολα τα τηλ των επαφων?

Ευχαριστω πολυ!

Γιωργος

Κάνε δεξί κλικ στη γραμμή που λες (με το όνομα, το email, κλπ) και επέλεψε ότι θες να εμφανίζεται. Δύσκολα θα βρείς καλύτερο πρόγραμμα από αυτό...

Αυτά...

SANDISK είναι και η κάρτα της μαμάς άρα δεν με ξενίζει αυτό απλά σε nokia 6230 που είχα πάει να βάλω κάρτα 512 δεν την αναγνώριζε.... την έβλεπε σαν 90mb η κάτι τέτοιο......anyway αν δεν υπάρχει πρόβλημα ψίνομαι να την χτυπίσω

Από όσο θυμάμαι (δεν είμαι σίγουρος) στο 6230 μπορούσες να βάλεις μέχρι 256 mb.

Ψήνεσαι να ρίξεις 190 ευρώ για αγορά κάρτας;

Πέρα ότι για μένα τα 4 giga είναι πάααρα πολλά για κινητό (περί ορέξεως ...) θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο. Τώρα κυκλοφόρησαν και είναι φυσικό να είναι τσιμπημένη η τιμή.

• The title was changed to Sony Ericsson W800i