costas_pro Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ευχαριστώ Πέρη. Ξαναπαρουσιάστηκε αμέσως μετά την αναβάθμιση (ψες), αλλά από τότε τίποτα. Μάλλον θα το πάω για service. tora teleutaia to kanei kai se emena.exo to teleutaio logismiko Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδιά, το καπάκι του τηλεφώνου,στην θέση από όπου βγαίνει η μπαταρία, μου βγάινει πολύ εύκολα σε σχέση με αυτό του κ750ί.το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδιά, το καπάκι του τηλεφώνου,στην θέση από όπου βγαίνει η μπαταρία, μου βγάινει πολύ εύκολα σε σχέση με αυτό του κ750ί.το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς? Ναι, αυτό είναι γεγονός... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλημερα σε ολους! Πηρα το κινητο (w810i αλλα απευθυνομε σε εσας διοτι ειστε πιο εμπιροι...!) κι εγω χθες.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες! Εχω καποιε ερωτησεις ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ βοηθηστε με! 1-Εχω τη εντυπωση πως δεν εχει πολυ δυνατο ηχο,κανω λαθος? (να σημιωσω πως εχω βαλει την ενατση στο τερμα) Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω ή καποιοα ρυθμιση? 2-Οταν το τηλ ειναι σε αναμονη μετα απο ενα λεπτο σβηνει ο φωτισμος και μαυριζει (φανταζομε για εξικονομισει μπαταριας).Υπαρχει τροπος να το απενεργοπιησω? και πως? 3-Εστειλα καποια WAV απο το 6630 και καποια μου τα παιζει καποια ΟΧΙ1 Σας παρακαλω βοηθειστε με. ευχαριστω και καλη συνεχεια! ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσο μπλουτουθ ανταπτορ?---Πρέπει να κάνω επιγόντως αναβάθμιση η Ρ1ΑΑ008 μου έχει βγει προβληματική... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσο μπλουτουθ ανταπτορ?---Πρέπει να κάνω επιγόντως αναβάθμιση η Ρ1ΑΑ008 μου έχει βγει προβληματική... Μέσω bluetooth όχι. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω USB . Για περισσότερες πληροφορίες πάτα εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλησπερα! Υπαρχει τροπος να ορισω στο καθε προφιλ να εχει διαφοερετικο ηχο κλησης? (π.χ στα ΝΟΙΚΑ γινετε) ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpuz80 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορείς να κάνεις το W800 flash memory stick? δηλαδή με το που το συνδέεις σ'ένα οποιοδήποτε pc να το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο κατευθείαν χωρίς να έχεις περασμένους τους drivers του κινητού. Έκανα αναβάθμιση αλλα δεν είδα διαφορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλησπερα! Υπαρχει τροπος να ορισω στο καθε προφιλ να εχει διαφοερετικο ηχο κλησης? (π.χ στα ΝΟΙΚΑ γινετε) ευχαριστω! Έχει απαντηθεί αρκετές φορές. Δεν γίνεται δυστυχώς. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορείς να κάνεις το W800 flash memory stick? δηλαδή με το που το συνδέεις σ'ένα οποιοδήποτε pc να το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο κατευθείαν χωρίς να έχεις περασμένους τους drivers του κινητού. Έκανα αναβάθμιση αλλα δεν είδα διαφορά!! Συγνώμη αν θα σε στεναχωρέσω αλλά ...τσου! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpuz80 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Συγνώμη αν θα σε στεναχωρέσω αλλά ...τσου! :( Κρίμα!! Πάντως σε καποια μοντέλα πχ ΝΟΚΙΑ γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Καλημερα! Εχω το εξης σοβαρο προβλημα! Προασπαθω να μεταφερω μεσω καλωδιου και pc suite τις επαφες μου απο το το outlook αλαλ δυστυχως μολις μεταφερει 98 επαφες μου λλει η μεταφωρα ολοκληρωθηκ. Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε? φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Καλημερα! Εχω το εξης σοβαρο προβλημα! Προασπαθω να μεταφερω μεσω καλωδιου και pc suite τις επαφες μου απο το το outlook αλαλ δυστυχως μολις μεταφερει 98 επαφες μου λλει η μεταφωρα ολοκληρωθηκ. Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε? φιλικα Μήπως επιλέγεις (κατά λάθος) μόνο τις 98 πρώτες; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Οχι δεν εχω επιλεξει κατι τετοιο. Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα τι να κανω τι να φατει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Οχι δεν εχω επιλεξει κατι τετοιο. Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα τι να κανω τι να φατει...? Ψάξε να βρεις ποιά επαφή μετά τις 98 δεν μπορεί να μεταφερθεί. Ίσως κάποιος προβληματικός χαρκτήρας σου κάνει την δουλειά. Ξαναγράψε την επαφή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Με sony memory stick duo pro 2gb high speed το κινητό γίνεται πιο αργό σε σχεσή με την 512mb που έχει στο πακέτο; Εγώ πάντως έχω γεμάτη την 512 και και δεν έχει μειωθεί η ταχύτητά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Γεια χαρα! Συνδεω το κινητο μου με τον υπολογιστη μεσω καλωδιου και στον File manager μου λεει not connected!! Πως θα το συνδεσω; Παιζουν ρολο τα com ports? :( (Τα com ports δεν ειναι οι υποδοχες usb του pc μου; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παιδιά καλημέρα.Ξέρετε ποιό service για sonyericsson οπουδήποτε στην Αθήνα δεν θα μου σπάσει τα νεύρα αν πάω το w800?Ξαφνικά τα έπαιξε η οθόνη...Μην αναφέρετε μόνο αυτούς τους γελοίους στη Τζώρτζ στη πλατεία κάνιγγος... Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλημερα και καλη εβδομαδα! Οποιςο εχει διαθεση και χρονο ας μου λυσει δυο-τρια προβληματακια. 1-Θελω σε καποιες επαφες μου να εχω περισσοετρα πεδια απο τα 4-5 που εχει η συσκευη.Υπαρχει τροπος? (δηλ. θελω π.χ σε μια επαφη να εχω 2 κινητα ή 3 σταθερα). 2-Υπρχει τροπος οταν εχω το handsfree και δεχομε κληση να ακουω τιν ηχο απο τ ακουστικα και οχι απο την συσκευη? (ειμαι συνεχως στη μηχανη και χανω κλησεις...) ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλημερα και καλη εβδομαδα! Οποιςο εχει διαθεση και χρονο ας μου λυσει δυο-τρια προβληματακια. 1-Θελω σε καποιες επαφες μου να εχω περισσοετρα πεδια απο τα 4-5 που εχει η συσκευη.Υπαρχει τροπος? (δηλ. θελω π.χ σε μια επαφη να εχω 2 κινητα ή 3 σταθερα). 2-Υπρχει τροπος οταν εχω το handsfree και δεχομε κληση να ακουω τιν ηχο απο τ ακουστικα και οχι απο την συσκευη? (ειμαι συνεχως στη μηχανη και χανω κλησεις...) ευχαριστω πολυ! 1 - Όχι δε γίνεται κάτι τέτοιο... 2 - Θα πρέπει να το βάλεις στο αθόρυβο. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παιδιά καλημέρα.Ξέρετε ποιό service για sonyericsson οπουδήποτε στην Αθήνα δεν θα μου σπάσει τα νεύρα αν πάω το w800?Ξαφνικά τα έπαιξε η οθόνη...Μην αναφέρετε μόνο αυτούς τους γελοίους στη Τζώρτζ στη πλατεία κάνιγγος... ΑΘΗΝΑ OMNITECH ΤΖΩΡΤΖ 26 210-3304550 ΑΘΗΝΑ TELESERVICE ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ 226 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ 210-5197500 ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΕΛΠΙ∆ΩΝ 47 210-8227900 ΑΘΗΝΑ MARINE CENTER( ΣΥΡΙΧΑΣ) ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22 210-9240575 ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ PROCORDIA ΣΙΝΩΠΗΣ 16 210-7777076 ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΜΝΙΤΕCH ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 40, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΡΙΟ 210-6106816-7 ΓΛΥΦΑ∆Α TELESERVICE Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85 210-9614540 ΚΑΛΛΙΘΕΑ INTRATEL ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 247 210-9566150 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180 210-9569752 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Λοιπον, μετεφεραν το τοπικ μου εδω.. Μου εδωσαν αυτο τον "κωδικο" >*<<*<* να μπω στο μυστικο μενου. Το κανω αλλα δεν με βαζει. Ειναι σωστος ο κωδικος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Λοιπον, μετεφεραν το τοπικ μου εδω.. Μου εδωσαν αυτο τον "κωδικο" >*<<*<* να μπω στο μυστικο μενου. Το κανω αλλα δεν με βαζει. Ειναι σωστος ο κωδικος; Ναι σωστός είναι Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Λοιπον, μετεφεραν το τοπικ μου εδω.. Μου εδωσαν αυτο τον "κωδικο" >*<<*<* να μπω στο μυστικο μενου. Το κανω αλλα δεν με βαζει. Ειναι σωστος ο κωδικος; Προφανώς δεν το κάνεις σωστά. Τα > και < δεν είναι χαρακτήρες αλλά το δεξιά και το αριστερά στο joystick. Και το αστεράκι το πλήκτρο κάτω από το 7.;) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 αστο καλο!!! το αστερακιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;; νομιζα οτι ηταν το κεντρο στο joystic!!! πω πω σε ευχαριστω παρα πολυ! τωρα θα το κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts