Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ Πέρη. Ξαναπαρουσιάστηκε αμέσως μετά την αναβάθμιση (ψες), αλλά από τότε τίποτα. Μάλλον θα το πάω για service.

tora teleutaia to kanei kai se emena.exo to teleutaio logismiko

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, το καπάκι του τηλεφώνου,στην θέση από όπου βγαίνει η μπαταρία, μου βγάινει πολύ εύκολα σε σχέση με αυτό του κ750ί.το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς?

Παιδιά, το καπάκι του τηλεφώνου,στην θέση από όπου βγαίνει η μπαταρία, μου βγάινει πολύ εύκολα σε σχέση με αυτό του κ750ί.το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς?

Ναι, αυτό είναι γεγονός...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Καλημερα σε ολους!

Πηρα το κινητο (w810i αλλα απευθυνομε σε εσας διοτι ειστε πιο εμπιροι...!) κι εγω χθες.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες!

Εχω καποιε ερωτησεις ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ βοηθηστε με!

1-Εχω τη εντυπωση πως δεν εχει πολυ δυνατο ηχο,κανω λαθος? (να σημιωσω πως εχω βαλει την ενατση στο τερμα)

Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω ή καποιοα ρυθμιση?

2-Οταν το τηλ ειναι σε αναμονη μετα απο ενα λεπτο σβηνει ο φωτισμος και μαυριζει (φανταζομε για εξικονομισει μπαταριας).Υπαρχει τροπος να το απενεργοπιησω? και πως?

3-Εστειλα καποια WAV απο το 6630 και καποια μου τα παιζει καποια ΟΧΙ1

Σας παρακαλω βοηθειστε με.

ευχαριστω και καλη συνεχεια!

ευχαριστω πολυ

Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσο μπλουτουθ ανταπτορ?---Πρέπει να κάνω επιγόντως αναβάθμιση η Ρ1ΑΑ008 μου έχει βγει προβληματική...

Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσο μπλουτουθ ανταπτορ?---Πρέπει να κάνω επιγόντως αναβάθμιση η Ρ1ΑΑ008 μου έχει βγει προβληματική...

Μέσω bluetooth όχι. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω USB . Για περισσότερες πληροφορίες πάτα εδώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!

Υπαρχει τροπος να ορισω στο καθε προφιλ να εχει διαφοερετικο ηχο κλησης? (π.χ στα ΝΟΙΚΑ γινετε)

ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορείς να κάνεις το W800 flash memory stick? δηλαδή με το που το συνδέεις σ'ένα οποιοδήποτε pc να το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο κατευθείαν χωρίς να έχεις περασμένους τους drivers του κινητού. Έκανα αναβάθμιση αλλα δεν είδα διαφορά!!

Καλησπερα!

Υπαρχει τροπος να ορισω στο καθε προφιλ να εχει διαφοερετικο ηχο κλησης? (π.χ στα ΝΟΙΚΑ γινετε)

ευχαριστω!

Έχει απαντηθεί αρκετές φορές. Δεν γίνεται δυστυχώς.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορείς να κάνεις το W800 flash memory stick? δηλαδή με το που το συνδέεις σ'ένα οποιοδήποτε pc να το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο κατευθείαν χωρίς να έχεις περασμένους τους drivers του κινητού. Έκανα αναβάθμιση αλλα δεν είδα διαφορά!!

Συγνώμη αν θα σε στεναχωρέσω αλλά ...τσου!

Αυτά...

Καλημερα!

Εχω το εξης σοβαρο προβλημα!

Προασπαθω να μεταφερω μεσω καλωδιου και pc suite τις επαφες μου απο το το outlook αλαλ δυστυχως μολις μεταφερει 98 επαφες μου λλει η μεταφωρα ολοκληρωθηκ.

Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε?

φιλικα

Καλημερα!

Εχω το εξης σοβαρο προβλημα!

Προασπαθω να μεταφερω μεσω καλωδιου και pc suite τις επαφες μου απο το το outlook αλαλ δυστυχως μολις μεταφερει 98 επαφες μου λλει η μεταφωρα ολοκληρωθηκ.

Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε?

φιλικα

Μήπως επιλέγεις (κατά λάθος) μόνο τις 98 πρώτες;

Αυτά...

Οχι δεν εχω επιλεξει κατι τετοιο.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα τι να κανω τι να φατει...?

Οχι δεν εχω επιλεξει κατι τετοιο.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα τι να κανω τι να φατει...?

Ψάξε να βρεις ποιά επαφή μετά τις 98 δεν μπορεί να μεταφερθεί. Ίσως κάποιος προβληματικός χαρκτήρας σου κάνει την δουλειά. Ξαναγράψε την επαφή.

Με sony memory stick duo pro 2gb high speed το κινητό γίνεται πιο αργό σε σχεσή με την 512mb που έχει στο πακέτο;

Εγώ πάντως έχω γεμάτη την 512 και και δεν έχει μειωθεί η ταχύτητά του.

Γεια χαρα! Συνδεω το κινητο μου με τον υπολογιστη μεσω καλωδιου και στον File manager μου λεει not connected!! Πως θα το συνδεσω; Παιζουν ρολο τα com ports? :(

(Τα com ports δεν ειναι οι υποδοχες usb του pc μου; )

Παιδιά καλημέρα.Ξέρετε ποιό service για sonyericsson οπουδήποτε στην Αθήνα δεν θα μου σπάσει τα νεύρα αν πάω το w800?Ξαφνικά τα έπαιξε η οθόνη...Μην αναφέρετε μόνο αυτούς τους γελοίους στη Τζώρτζ στη πλατεία κάνιγγος...
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Οποιςο εχει διαθεση και χρονο ας μου λυσει δυο-τρια προβληματακια.

1-Θελω σε καποιες επαφες μου να εχω περισσοετρα πεδια απο τα 4-5 που εχει η συσκευη.Υπαρχει τροπος? (δηλ. θελω π.χ σε μια επαφη να εχω 2 κινητα ή 3 σταθερα).

2-Υπρχει τροπος οταν εχω το handsfree και δεχομε κληση να ακουω τιν ηχο απο τ ακουστικα και οχι απο την συσκευη? (ειμαι συνεχως στη μηχανη και χανω κλησεις...)

ευχαριστω πολυ!

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Οποιςο εχει διαθεση και χρονο ας μου λυσει δυο-τρια προβληματακια.

1-Θελω σε καποιες επαφες μου να εχω περισσοετρα πεδια απο τα 4-5 που εχει η συσκευη.Υπαρχει τροπος? (δηλ. θελω π.χ σε μια επαφη να εχω 2 κινητα ή 3 σταθερα).

2-Υπρχει τροπος οταν εχω το handsfree και δεχομε κληση να ακουω τιν ηχο απο τ ακουστικα και οχι απο την συσκευη? (ειμαι συνεχως στη μηχανη και χανω κλησεις...)

ευχαριστω πολυ!

1 - Όχι δε γίνεται κάτι τέτοιο...

2 - Θα πρέπει να το βάλεις στο αθόρυβο.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παιδιά καλημέρα.Ξέρετε ποιό service για sonyericsson οπουδήποτε στην Αθήνα δεν θα μου σπάσει τα νεύρα αν πάω το w800?Ξαφνικά τα έπαιξε η οθόνη...Μην αναφέρετε μόνο αυτούς τους γελοίους στη Τζώρτζ στη πλατεία κάνιγγος...

ΑΘΗΝΑ OMNITECH ΤΖΩΡΤΖ 26 210-3304550

ΑΘΗΝΑ TELESERVICE ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ 226 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ 210-5197500

ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΕΛΠΙ∆ΩΝ 47 210-8227900

ΑΘΗΝΑ MARINE CENTER( ΣΥΡΙΧΑΣ) ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22 210-9240575

ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ PROCORDIA ΣΙΝΩΠΗΣ 16 210-7777076

ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΜΝΙΤΕCH ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 40, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΡΙΟ 210-6106816-7

ΓΛΥΦΑ∆Α TELESERVICE Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85 210-9614540

ΚΑΛΛΙΘΕΑ INTRATEL ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 247 210-9566150

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180 210-9569752

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον, μετεφεραν το τοπικ μου εδω.. Μου εδωσαν αυτο τον "κωδικο" >*<<*<* να μπω στο μυστικο μενου. Το κανω αλλα δεν με βαζει. Ειναι σωστος ο κωδικος;

Λοιπον, μετεφεραν το τοπικ μου εδω.. Μου εδωσαν αυτο τον "κωδικο" >*<<*<* να μπω στο μυστικο μενου. Το κανω αλλα δεν με βαζει. Ειναι σωστος ο κωδικος;

Ναι σωστός είναι

Προφανώς δεν το κάνεις σωστά. Τα > και < δεν είναι χαρακτήρες αλλά το δεξιά και το αριστερά στο joystick. Και το αστεράκι το πλήκτρο κάτω από το 7.;)

αστο καλο!!! το αστερακιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;; νομιζα οτι ηταν το κεντρο στο joystic!!! πω πω σε ευχαριστω παρα πολυ! τωρα θα το κανω!

• The title was changed to Sony Ericsson W800i