RAVER Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 xerei kaneis poia einaii nea ekdosi firmware, ti diorthonei kai an exei kana bug? pou mporo na to matho? thanx η τελευταια εκδοση ειναι η R1BA013. επισης δεν παρεχεται ακομη απο την Sony Ericsson. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostask Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 pigaine se kapio service kai tha sou dwsoun dwrean akoustika !!!!!!!mias kai ta kalipti i eggisi tis siskeyeis!!!ayto ekana siga na min eskaga 30E Χεχεχεχε!Δυστηχώς είπαν οτι δεν καλύπτοντε απο την εγγύηση!Καλό ε?:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 η τελευταια εκδοση ειναι η R1BA013. επισης δεν παρεχεται ακομη απο την Sony Ericsson. Ποτε, ποτε , ποτε θα μπορουμε να κανουμε κ εμεις την αναβαθμηση??? ξερετε τι διωρθωνει η νεα εκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ποτε, ποτε , ποτε θα μπορουμε να κανουμε κ εμεις την αναβαθμηση??? ξερετε τι διωρθωνει η νεα εκδοση ? R1BA013 - Released by Cruiser Team on 24/02/06. - Add new profile in Settings / Connectivity / Device mgmt., possibly to enable phone-based firmware updates. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ(ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ...) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Κάποιος που έκανε σήμερα αναβάθμιση σε K750i, του περάστηκε η έκδοση R1BC002. Βγήκαν πολλές αναβαθμίσεις τόσο γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Κάποιος που έκανε σήμερα αναβάθμιση σε K750i, του περάστηκε η έκδοση R1BC002. Βγήκαν πολλές αναβαθμίσεις τόσο γρήγορα; Συμφωνα με το esato http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737&start=0 η τελευταια εκδοση ειναι αυτη που ειπε ο Raver (R1BA013) Και πιστεψε με οι τυποι εκει ανακοινωνουν ωρες-ωρες τα firmware updates πιο γρηγορα και απο την SE (που λεει ο λογος :O ) ...... UPDATE : Εκανα ενα research για το θεμα και οντως παιζει μια εκδοση R1BC002 αλλα ειναι μεχρι στιγμης μονο για Κ750 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joserxk Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 mipos exei kaneis tin efarmofi Drunken Fun olokliri???:worry: :!: oxi to demo... an nai as tin anebasei kapou i PM me!!!!!:D euxaristo ek ton proteron!!!!:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Εχω την εκδοση R1AA008. Διαβασα πιο πανω οτι εχει βγει νεοτερη. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμη στο site της SE; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Εχω την εκδοση R1AA008. Διαβασα πιο πανω οτι εχει βγει νεοτερη. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμη στο site της SE; Oxi file mou sto site yparxei akomh h R1AA008. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 οταν μαθει καποιος ποτε θα βγει κ στο live update η καινουργια εκδοση ας κανει ενα ποστ! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 οταν μαθει καποιος ποτε θα βγει κ στο live update η καινουργια εκδοση ας κανει ενα ποστ! :D Προς το παρον εχει βγει μονο για Κ750 αλλα αναμενεται για W800 (πιθανοτατα μεσα στον Μαρτιο) Διορθωνει αρκετα πραγματακια η νεα εκδοση αναμενω με αγωνια :) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Προς το παρον εχει βγει μονο για Κ750 αλλα αναμενεται για W800 (πιθανοτατα μεσα στον Μαρτιο) Διορθωνει αρκετα πραγματακια η νεα εκδοση αναμενω με αγωνια :) niceeee:D :D :D :D Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 .D Καταρχην πολυ καλη δουλεια εχεις κανει με τα themes ασχετα αν μερικα δεν ειναι του γουστου μου η προσπαθεια σου ειναι πολυ καλη και αυτο μετραει Κατι αλλο μηπως γινεται να φτιαξω εγω themes για το W800 υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο?? δεν ξερω κατα ποσο ειναι κουλη η ερωτηση απλα ηθελα να σε ρωτησω αυτο αν ειναι μου λες και ξανα μιλαμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Καταρχην πολυ καλη δουλεια εχεις κανει με τα themes ασχετα αν μερικα δεν ειναι του γουστου μου η προσπαθεια σου ειναι πολυ καλη και αυτο μετραει Κατι αλλο μηπως γινεται να φτιαξω εγω themes για το W800 υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο?? δεν ξερω κατα ποσο ειναι κουλη η ερωτηση απλα ηθελα να σε ρωτησω αυτο αν ειναι μου λες και ξανα μιλαμε.. theme creator... Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ευκολο στην χρηση του?? Για το W800 δεν βρηκα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ευκολο στην χρηση του?? Για το W800 δεν βρηκα ομως themes creator my theme creator Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ευχαριστω πολυ οτι νεοτερο θα ποσταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ευχαριστω πολυ οτι νεοτερο θα ποσταρω :rolleyes: παρακαλω πολυ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ευκολο στην χρηση του?? Για το W800 δεν βρηκα ομως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1005741#post1005741 Υπάρχει οτι θέλεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Αλλο ενα ευχαριστω και σε σενα kyriako. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgr Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Γεια σας παιδιά. Είμαι ολοκαίνουριος στο forum, και γι' αυτό συγχωρήστε με αν το θέμα που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί ξανά. Έκανα μια αναζήτηση σε αυτό το thread, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Έχω το W800, όπως... καταλάβατε. Θέλω να απενεργοποιήσω το ενοχλητικό "κλικ" που κάνει όταν τραβάς φωτογραφίες. Έχω βάλει στο αθόρυβο τους τόνους για τα πλήκτρα, αλλά εξακολουθεί να ακούγεται αυτό το ενοχλητικό "κλικ", το οποίο μάλιστα είναι και πολύ δυνατό. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί, ώστε να τραβάς φωτογραφίες εντελώς αθόρυβα; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Γεια σας παιδιά. Είμαι ολοκαίνουριος στο forum, και γι' αυτό συγχωρήστε με αν το θέμα που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί ξανά. Έκανα μια αναζήτηση σε αυτό το thread, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Έχω το W800, όπως... καταλάβατε. Θέλω να απενεργοποιήσω το ενοχλητικό "κλικ" που κάνει όταν τραβάς φωτογραφίες. Έχω βάλει στο αθόρυβο τους τόνους για τα πλήκτρα, αλλά εξακολουθεί να ακούγεται αυτό το ενοχλητικό "κλικ", το οποίο μάλιστα είναι και πολύ δυνατό. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί, ώστε να τραβάς φωτογραφίες εντελώς αθόρυβα; Ευχαριστώ πολύ. στα παλιοτερα κινητα οπως το κ700 οταν το εβαζες στο αθορυβο δεν ακογουταν το 'κλικ'.δοοκιμασε να το βαλεις και στο w800i.οχι αθορυβο πληκτρα,αλλα αθορυβο ολους τους ηχους.πατα σε αναμονη διεση. με αυτο τον τροπο απενεργοποιηται προσωρινα ο ηχος της καμερας.αλλος τροπος δυστηχως δεν υπαρχει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skalos Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Αγορασα χθες το w800 (:D ) και σημερα αρχισα να κανω τα update... Εχω την εκδοση r1n035 και οταν τρεχω το Update Service 2.2.13.7d (που εχει στο site της Sony Ericsson) μου λεει οτι δεν εχει κανουργιο update!! :wacko: Τι στα κομματια γινεται?? ΥΓ. Βρηκα την εκδοση R1AA008 σ ενα ρωσικο site, αμα την περασω θα χασω τα ελληνικα...? Παράθεση Jesus saves Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 ΥΓ. Βρηκα την εκδοση R1AA008 σ ενα ρωσικο site, αμα την περασω θα χασω τα ελληνικα...? Το πιο πιθανό. Όπως και να έχει μην δοκιμάσεις να την εγκαταστήσεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts