Jump to content

dimgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimgr

  1. Παιδιά συγγνώμη που βάζω εδώ την ερώτηση, αλλά έψαξα σε όλο το thread με αναζήτηση για "αναβάθμιση" και δεν βρήκα κάτι!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχει απαντηθεί ξανά η ερώτηση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι: Έχω το W800, το οποίο τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει κάτι περίεργα προβλήματα, κάποιες φορές κολλάει και κάποιες σβήνει μόνο του. Αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση μέσω του προγράμματος που δίνει η εταιρεία στον δικτυακό της τόπο. Κατέβασα, εγκατέστησα το πρόγραμμα Update Service, το έτρεξα, αλλά η διαδικασία σταματάει στις οδηγίες που σου δίνει να βγάλεις την κάρτα Sim, να πατήσεις το πλήκτρο C και να συνδέσεις το καλώδιο USB. Απο εκεί και πέρα τίποτα!! Πως προχωράς παρακάτω και πως γίνεται γενικότερα η αναβάθμιση του firmware; Και πως βλέπεις ποια έκδοση του firmware έχεις; Ευχαριστώ πολύ και ζητώ ξανά συγγνώμη για τυχόν επανάληψη της ερώτησης.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά αυτή είναι δυστυχώς η μόνη λύση, ευτυχώς που το W800 περνάει εύκολα στο συνολικό αθόρυβο με ένα κλικ, όχι όπως άλλα τηλέφωνα που θέλει μενού κλπ. :)
  3. Γεια σας παιδιά. Είμαι ολοκαίνουριος στο forum, και γι' αυτό συγχωρήστε με αν το θέμα που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί ξανά. Έκανα μια αναζήτηση σε αυτό το thread, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Έχω το W800, όπως... καταλάβατε. Θέλω να απενεργοποιήσω το ενοχλητικό "κλικ" που κάνει όταν τραβάς φωτογραφίες. Έχω βάλει στο αθόρυβο τους τόνους για τα πλήκτρα, αλλά εξακολουθεί να ακούγεται αυτό το ενοχλητικό "κλικ", το οποίο μάλιστα είναι και πολύ δυνατό. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί, ώστε να τραβάς φωτογραφίες εντελώς αθόρυβα; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...