Giorgosk80 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 καλημερα παιδια!! υπαρχει καποιος που αγορασε την θηκη σιλικονης? μπαινει ευκολα το κινητο μεσα? Ναι εγω αγορασα,πολυ καλη..και μπαινει ευκολα το κινητο μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 ρε παιδια ξερετε κανενα converter απο avi σε 3gp/mp4 για download για να μπορω να βλεπω καποια βιντεο απο τον υπολογιστη μου στο κινητο μου?????(οχι demo αν γινεται!!!) katebase to quicktime player kai den xreiazese na kaneis tipota allo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 e kati tetoio i tha to exw sto megafwno k tha proxoraw stous dromous opws kati pareites stin usa pou evazan to kassetofono ston omo tous k proxoragan!:blink: kati ginete.dokimasa na traviksw to clipaki pio makria ap tin koumoutsa pou xei gia n'allazeis stathmous k petixenei!epitelous!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Γεια σας και απο μενα και Καλη Χρονια να εχουμε καταρχην Λιγα πραγματα θελω να πω και εγω απο την μερια και καποιες αποριες που εχω Καταρχην με την αναβαθμιση διαβασα απο τον αριθμο 4 εως και το 9 τις σελιδες του φορουμ ειδα διαφορες αποψεις γυρω απο την αναβαθμιση Επιτρεψτε μου πηγα στο site της Ericcson κατεβασα την καινουργια εκδοση αλλα πριν την κατεβασω ασχετα εαν εχω dsl ειδα οτι δεν ειναι συμβατο με το λειτουργικο που εχω στο pc μου εγω εχω τα Server 2003 & αυτο ειναι για ΧΡ & 2000 εγω τωρα τι κανω σε αυτη την περιπτωση ??? Αν καταλαβα καλα το μονο που αλλαζει ειναι το βιντεο και εκει ειναι τοσο αισθητη η διαφορα απο αυτο που ειναι τωρα?? Αν παω και μου το κανουν στην Ericsson γνωριζεται το κοστος γιατι αν ειναι ελαχιστο π.χ 5ευρω ας το κανω εκει να ειμαι και οκ φυσικα να πω οτι το cd που ηταν στο κουτι μεσα καν δεν ειναι συμβατο για τον λογο που ανεφερα θεμα λειτουργικου το κινητο το εχω γυρω στους 2 μιση μηνες απλα τωρα ετυχε να κανω αναφορα Τελος ισως και να εχει υποθει ξανα τα ακουστικα του για μενα ειναι ενα μειονεκτημα ειναι εντελως ανηποφορα και σταστικα ετσι οπως τα εχουν κανει ολο βγαινουν με την παραμικρη κινηση Αυτα εν ολιγης και οτι γνωριζεται για το παραπανω θεμα πειτε μου να προχωρησω Ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Και βέβαια υπάρχει . MyPhone Explorer 1.2.01 Το MyPhone Explorer είναι πολύ εύχρηστο κ χρήσιμο πρόγραμμα . Μεταξύ των δυνατοτήτων του, μπορεί να αποθηκεύει κ sms στο PC :) Απλα εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ και θα το καταλαβεις να διαβασεις το τελευταιο post μου το μονο που θα σου πω ειναι οτι με το cd που ειχε το πακετο μεσα δεν μπορεσε να τρεξει στο pc λογο λογισμικου με το προγραμμα σου με εσωσες πραγματικα :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Σημερα απ'οτι φαινεται θα τα πω μαζεμενα Λοιπον βρηκα το εξης link μεσα απο τις συζητησεις στο φορουμ και θελω βοηθεια δειτε στην φωτο τι μου βγαζει με οτιδηποτε user name να βαλω ασχετα αν εσβησα το email για την φωτο οταν συμπληρωνω την φορμα παταω Register και αυτο βγαζει τα δικα του μπορει καποιος που εχει γραφτει να με βοηθησει αντε για να κατεβασω και εγω κανα καλο theme :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδες καλησπερα και απο εμενα. Μολις χτες αγορασα το κινητακι απο Vodafone shop και στις λιγες ωρες που εχω ασχοληθει μαζι του οφειλω να πω οτι ειμαι κατευχαριστημενος!!! Κατα περιεργο τροπο εχει ηδη περασμενη την τελευταια εκδοση R1AA008 !!!! Το εχω λιωσει βεβαια (περασμα τηλ καταλογου,φωτος κ θεματα...) αλλα θελω να ρωτησω το εξης:Οπως το πηρα αρχισα και το δουλευα χωρις να το φορτισω,(οπως μας λεγανε παλια οτι θελει 12 ωρες πρωτη φορτιση!!!) και περιμενω να κλεισει απο μονο του για να του κανω πληρη φορτιση(να δω και αν αντιμετωπιζει προβλημα με τη φορτιση οπως καποιων φιλων εδω στο forum..) με κλειστο το κινητο εννοειται!! Δεν πιστευω να εκανα λαθος που το εχω δουλεψει μεχρι τωρα με οσο αποθεμα ειχε η μπαταρια οταν το πρωτοπηρα????Δεν χρειαζεται φορτιση ευθης εξαρχης,ετσι??Οταν το πρωτοανοιξα ειχε 50% η μπαταρια και ακομα δε λεει να σβησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδες καλησπερα και απο εμενα. Μολις χτες αγορασα το κινητακι απο Vodafone shop και στις λιγες ωρες που εχω ασχοληθει μαζι του οφειλω να πω οτι ειμαι κατευχαριστημενος!!! Κατα περιεργο τροπο εχει ηδη περασμενη την τελευταια εκδοση R1AA008 !!!! Το εχω λιωσει βεβαια (περασμα τηλ καταλογου,φωτος κ θεματα...) αλλα θελω να ρωτησω το εξης:Οπως το πηρα αρχισα και το δουλευα χωρις να το φορτισω,(οπως μας λεγανε παλια οτι θελει 12 ωρες πρωτη φορτιση!!!) και περιμενω να κλεισει απο μονο του για να του κανω πληρη φορτιση(να δω και αν αντιμετωπιζει προβλημα με τη φορτιση οπως καποιων φιλων εδω στο forum..) με κλειστο το κινητο εννοειται!! Δεν πιστευω να εκανα λαθος που το εχω δουλεψει μεχρι τωρα με οσο αποθεμα ειχε η μπαταρια οταν το πρωτοπηρα????Δεν χρειαζεται φορτιση ευθης εξαρχης,ετσι??Οταν το πρωτοανοιξα ειχε 50% η μπαταρια και ακομα δε λεει να σβησει!!! kala k egw otan to pira i kopelia ap'to plaisio mou pe oti thelei 8wres fortisi k mesa se 2,3-4 wres mou xe vgalei endiksi oti i bataria einai full.opote min skalwneis,den tha xeis kana provlima. Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_5 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω εκγατάσταση των java εφαρμογών στο w800i ? Μέχρι στιγμής έχω κάνει μόνο αυτές που κατεβαίνουν μέσω wap. Εχω όμως και αρχεία jar & jad και δεν γνωρίζω πως να τα εγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ta .jad den kserw an trexoyn ws programmata pantws ta .jar ta pernas sto fakelo allos tou kinitou kai apo ekei pas sto fakelo kai epilegeis egkatastasi eite sto paixnidia eite sto efarmoges! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://www.zedge.net Το link ειναι αυτο και μου ζηταει register κανω αλλα κοιταξτε τι πεταει η πατατα οτι δεν ειναι εγκυρα τα στοιχεια μου και δεν μπορω να ανεβασω και την εικονα ειναι μεγαλη και δεν ανεβαινει γκρ "The user name contains illegal characters Use only numbers and lower case letters " το μηνυμα απο το μουφο site Τι προτεινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 απλά θα διαλέξεις μόνο κεφαλαίους ή μικρούς χαρακτήρες σαν username kαι οχι !#%&* κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Μα βαζω Alex -Alexis αν ειναι λαθος αυτο οκ και θελει μονο ολα μικρα ή ολα μεγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://www.zedge.net "The user name contains illegal characters Use only numbers and lower case letters " το μηνυμα απο το μουφο site Τι προτεινεται?? Σου λέει να χρησιμοποιήσεις μονο αριθμούς ή μικρά γράμματα (ή και τα 2) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλησπέρα. Ενεργοποίησα το GPRS στη cosmote(σύνδεση έχω) μπορεί να μου πει κάποιος αν θα έχω κάποια επιπλέον χρέωση και μόνο που το ενεργοποίησα ή μόνο όταν το χρησιμοποιώ θα χρεώνομαι ;;;;; Έστειλα mail στη cosmote και ρώταγα αυτό,αλλά είναι τόσο εξυπηρετικοί που από τη Δευτέρα που το έχω στείλει δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Υ.Γ. έχω το W800i Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Re mamoto pali provlima me D2P.perasa kanonika ola ta tragoudia mesw D2P sto kinito.ta evala se files kata katigoria.....otan mpw sto walkman media player dinei 5 ipokatigories: Now playing Artists Track playlists Videos. Otan paw na aniksw To ARTISTS i to TRACK mou vgazei ena minima NO AMBUMS FOUND.THIS PROBLEM MIGHT BE CAUSED BY USING THE WRONG PC SOFTWARE.PLEASE USE D2P TO TRANSFER.........klp. I fasi einai oti ontws ta metafera me to D2P.Otan paw sto track kai sto playlists ta vlepei. Kamia lisi??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Re mamoto pali provlima me D2P.perasa kanonika ola ta tragoudia mesw D2P sto kinito.ta evala se files kata katigoria.....otan mpw sto walkman media player dinei 5 ipokatigories: Now playing Artists Track playlists Videos. Otan paw na aniksw To ARTISTS i to TRACK mou vgazei ena minima NO AMBUMS FOUND.THIS PROBLEM MIGHT BE CAUSED BY USING THE WRONG PC SOFTWARE.PLEASE USE D2P TO TRANSFER.........klp. I fasi einai oti ontws ta metafera me to D2P.Otan paw sto track kai sto playlists ta vlepei. Kamia lisi??????? to idio provlima exw k gw file mou.alla den kserw kamia lisi...isws mas voithisei kapoios allos... Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 kalispera paidia!mia erotisoula!to w800 adimetopizei ta idia provlimata me to k750??????? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλησπέρα. Ενεργοποίησα το GPRS στη cosmote(σύνδεση έχω) μπορεί να μου πει κάποιος αν θα έχω κάποια επιπλέον χρέωση και μόνο που το ενεργοποίησα ή μόνο όταν το χρησιμοποιώ θα χρεώνομαι ;;;;; Έστειλα mail στη cosmote και ρώταγα αυτό,αλλά είναι τόσο εξυπηρετικοί που από τη Δευτέρα που το έχω στείλει δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Υ.Γ. έχω το W800i Ευχαριστώ Όταν το χρησιμοποιείς μόνο θα χρεώνεσαι (Upload & download). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Re mamoto pali provlima me D2P.perasa kanonika ola ta tragoudia mesw D2P sto kinito.ta evala se files kata katigoria.....otan mpw sto walkman media player dinei 5 ipokatigories: Now playing Artists Track playlists Videos. Otan paw na aniksw To ARTISTS i to TRACK mou vgazei ena minima NO AMBUMS FOUND.THIS PROBLEM MIGHT BE CAUSED BY USING THE WRONG PC SOFTWARE.PLEASE USE D2P TO TRANSFER.........klp. I fasi einai oti ontws ta metafera me to D2P.Otan paw sto track kai sto playlists ta vlepei. Kamia lisi??????? Υπάρχει η έκδοση 1.2.0.94 στο site της SE. Δοκίμασε με αυτή. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Οκ το ελυσα το προβλημα εκανα register και ησυχασαμε μια και καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 skins που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 thnaks και στους 2 fostirop NiCkOs_gr Παμε σε κατι αλλο σχετικα με την αναβαθμιση που ρωτησα μπορω να την κανω σε καποια καταστημα της ΤΙΜ γνωριζεται και μηπως ξερετε και το κοστος?? Κατι αλλο παρατηρησα εδω και λιγο καιρο οταν φορτιζω το κινητο μου συνηθως το βραδυ και μετα απο διαστημα 8ωρων βλεπω οτι στην Κατασταση Τηλ η μπαταρια ειναι γυρω στο 88% 90% το max παλια εφτανε στο 100% αυτο πρεπει να τους το παω να το δουν και τι μπορει να οφειλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prospero Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 to w800i mporei na (vlepei ) kanonikes istoselides. save page as... se opoion filometriti exoyme , metaferoyme ola ta arxeia sto stick stin thesi .../web page kai ta anoigei. min perimenete vevea flash kai ala tetoia kaloudia einai opos otan protokatevazeis enn explorer.monadiki proipothesi einai na anoiksete tin .html selida me notepad kai na tin apothikeysete se unicode. an thelete istoselides pou na mporeite na moirazeste me allous me mploutouthia iperithres k.t.p tote metatrepste tin .html selida se .wml (wap) pou dinei arxeia ekseretika mikra episinapto programa pou to kanei kai mia selida me ta xrisima tilefona attikis se .wml (16)kbt Παράθεση prospero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prospero Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 sory to arxeio einai megalo den anevenei katevasteto apo edo Παράθεση prospero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts