mylogic_x Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 συμφωνω με το flash Αν ηταν symbian κατι θα ήξερα, :lol: αλλά εδώ τα έχω χαμένα, είναι κανείς που να ξέρει την διαδικασία να το κάνω? με το xs++ γινεται? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 συμφωνω με το flash Αν ηταν symbian κατι θα ήξερα, :lol: αλλά εδώ τα έχω χαμένα, είναι κανείς που να ξέρει την διαδικασία να το κάνω? με το xs++ γινεται? αυτό είναι το κλειδί:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 σε ευχαrιστώ one_tree_hill, το δοκίμασα, ακολούθησα τις οδηγίες αλλα άνοιξε χωρίς να φλασάρει...σωθηκα! να σαι καλα:) Μια τελευταία ερώτηση, το δικό μου ειναι τραβεστι w800 (δηλ φλασαρισμενο κ750), μέχρι τι μνήμη παίρνει, εάν γνωρίζεις? 1, 2 ή 4 gb? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 σε ευχαrιστώ one_tree_hill, το δοκίμασα, ακολούθησα τις οδηγίες αλλα άνοιξε χωρίς να φλασάρει...σωθηκα! να σαι καλα:) Μια τελευταία ερώτηση, το δικό μου ειναι τραβεστι w800 (δηλ φλασαρισμενο κ750), μέχρι τι μνήμη παίρνει, εάν γνωρίζεις? 1, 2 ή 4 gb? 4 γιγα κανονικοτατα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 είμαστε σιγουροι επι τούτου έτσι?δεν έχω το αυθεντικό για αυτό, lasharismeno κ750 ειναι και επειδή μίλησα με το 9βολτο μου παν 4 γιγα δεν ειναι δοκιμασμένο κ παιζει να κολλησουν τα πάντα και 2 γιγα επιυλακτικα΄... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 είμαστε σιγουροι επι τούτου έτσι?δεν έχω το αυθεντικό για αυτό, lasharismeno κ750 ειναι και επειδή μίλησα με το 9βολτο μου παν 4 γιγα δεν ειναι δοκιμασμένο κ παιζει να κολλησουν τα πάντα και 2 γιγα επιυλακτικα΄... Εγω και σε κα750ι εχω δοκιμασει την 4αρα και δουλευε μια χαρα.τι να σου πω..αμα εχεις ενδοιασμους παρε 2γιγα,αλλωστε πολλα ειναι γι'αυτο το κινητο.μεγαλυτερη δεν την θελεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εαν σου πω για ποιο λόγο την θέλω θα γελάσεις το έχω μετατρέψει σε σκληρό δίσκο για το αμάξι Τουτέστιν, εχω ενα τεριος καινούριο το οποίο δεν έχει mp3, οπότε έχω πάρει εναν fm transmitter, και βάζω το mp3 στο w800 που εχω, περνάω την συχνότητα στον fmtransmitter το συντονίζω με το ράδιο και παίζω από το w900 την μουσική και με 4 giga εχω φορτώσει τα πάντα, οργανωμένα σε folders κλπ κλπ Τελευταίο firmware ποιο είναι, και πως βρίσκω το δικό μου? Τελευταία ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ ΚΑΘΟΛΟΥ μέσω pc suite? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εαν σου πω για ποιο λόγο την θέλω θα γελάσεις το έχω μετατρέψει σε σκληρό δίσκο για το αμάξι Τουτέστιν, εχω ενα τεριος καινούριο το οποίο δεν έχει mp3, οπότε έχω πάρει εναν fm transmitter, και βάζω το mp3 στο w800 που εχω, περνάω την συχνότητα στον fmtransmitter το συντονίζω με το ράδιο και παίζω από το w900 την μουσική και με 4 giga εχω φορτώσει τα πάντα, οργανωμένα σε folders κλπ κλπ Τελευταίο firmware ποιο είναι, και πως βρίσκω το δικό μου? Τελευταία ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ ΚΑΘΟΛΟΥ μέσω pc suite? Άρχοντας... πόσο πήγε το fm transmitter??? Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 μπορείς να το βρείς από 15,99 έως 30 ευρώ. Εγω το πήρα 15,99, κάντο λίγο google και θα σου βαλει διάφορα, έχει κ με 1 gb μνημη flash αν θες, δεν θυμάμαι τα sites τωρα ρε γμτ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 μου κάνει κι εμένα ακριβώς το ίδιο με την λευκή οθόνη στα καλά καθούμενα.. μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία χρειάζεται για να στρώσει χαρακτήρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 μου κάνει κι εμένα ακριβώς το ίδιο με την λευκή οθόνη στα καλά καθούμενα.. μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία χρειάζεται για να στρώσει χαρακτήρα ? Μια αναβαθμιση πιστευω οτι θα λυσει το προβλημα της "λευκης" οθονης :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ναι αλλα με την αναβαθμιση δεν γίνεται flash.. άρα πάπαλα τα δεδομένα ? (γιατί αυτό είναι το βασικό ...τα sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ναι αλλα με την αναβαθμιση δεν γίνεται flash.. άρα πάπαλα τα δεδομένα ? (γιατί αυτό είναι το βασικό ...τα sms) Επειδή πριν μια βδομάδα πήγα για αναβάθμιση το κινητό της αδελφής μου (w810i), χάθηκαν sms (έμειναν μόνο όσα ήταν στο φάκελο "αποθηκευμένα"), άλλαξαν κάποια εικονίδια και αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ, ήταν ότι χάθηκαν οι επαφές της κι ενώ όλες ήταν περασμένες στη sim :confused: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Επειδή πριν μια βδομάδα πήγα για αναβάθμιση το κινητό της αδελφής μου (w810i), χάθηκαν sms (έμειναν μόνο όσα ήταν στο φάκελο "αποθηκευμένα"), άλλαξαν κάποια εικονίδια και αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ, ήταν ότι χάθηκαν οι επαφές της κι ενώ όλες ήταν περασμένες στη sim :confused: Μπορείτε να διαχειριστείτε πολύ απλά τα πάντα με το δωρεάν myphone explorer. Μαζί και backup και restore. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια, είναι ο κύριος λόγος που αγοράζω sony ericsson. Και είναι ένα από τα λίγα προγράμματα που έχω κάνει donate, γιατί πραγματικά το αξίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Έχω ένα προβληματάκι με τη φωτογραφική του w800.Εδώ και 1,5 μήνα περίπου πανω δεξιά σε κάθε φωτογραφία μου βγάζει ένα στρογγυλη κηλίδα. δεν είναι βρώμικος ο φακός τον έχω καθαρίσει. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω ζουμ, η κηλίδα βγαίνει έξω απτην φωτογραφία και δεν φαίνεται. Εβαλα και μια φωτογραφία συννημένη για να καταλάβετε τι εννοώ. Όποιος ξέρει κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Μάλλον καμια γρατζουνιά θα έχει ο φακός. Έχει και εμένα 2 τέτοια κυκλάκια στα αριστερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 το ιδιο ειχα και εγω στο κ750 μου.. στο ιδιο σημειο ακριβως.. εμενα ειχε παρει λιγο υγρασια ο φακος του.. στο σερβις το πηγα και μου την αλλαξαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 τι σου άλλαξαν δηλαδή? και πόσο θα κοστίσει περίπου ξέρετε? γιατί σε κάνα μήνα συμπληρώνω 2 χρόνια και δεν θυμάμαι αν έχει εγγυηση 1 ή 2 χρόνια. Απ την cosmote το είχα πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ακριβως δεν ξερω.. εμενα ηταν μεσα στην εγγυηση αν και φοβομουν οτι δεν θα μου το αλλαζαν λογω υγρασιας αλλα τελικα ολα καλα. νομιζω ενα χρονο εγγυηση ειχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ok ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 2 ερωτησουλες...μου ανοιγει συνεχεια η καμερα μονη της///μπορει να διορθωθει αυτο με καποιο update?το τελευταιο που εκανα ηταν πριν 2 χρονια... επισης επειδη το τηλεφωνο εχει εκ φυσεως χαμηλη ενταση στο ακουστικο..μπορεουμε να κανουμε κατι? πως μπορουμε να κανουμε μονοι αναβαθμιση το κινητο?σημειοτεον το myphone xplorer μου εχει λυσει τα χερια απιστευτο προγραμμα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 πως μπορουμε να κανουμε μονοι αναβαθμιση το κινητο?σημειοτεον το myphone xplorer μου εχει λυσει τα χερια απιστευτο προγραμμα Μεσα απο το site της sony ericsson μπορεις να κανεις αναβαθμιση.:) :worry: εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 για τα αλλα δυο παιζει καμια απαντηση?ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ναι μπορείς να το κάνεις υπερδυνατό Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 καταλαβα...τσαμπα κοπος! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts