kodobielos Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΣ!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ΕΧΩ ΕΝΑ W800 KAI ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΟΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ??????????????????????????????????????????? ΥΓ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ JOHNY WALKER ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!:( :cry: :worry: 18 χρονών και johny??Από μικρός στα βάσανα κι εσύ....!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΣ!!!!! :lol: :lol: :lol: Τι ήθελες να σου πει; Την αλήθεια σου είπε. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Εχει δικιο δεν μπορεις να κανεις κατι απλα περνεις αλλο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρησμενο w800i απο ιδιωτη.ποσο περιπου ειναι η τιμη του.το κινητο ειναι 1χρονου και σε καλη κατασταση(υποθετω).:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρησμενο w800i απο ιδιωτη.ποσο περιπου ειναι η τιμη του.το κινητο ειναι 1χρονου και σε καλη κατασταση(υποθετω).:blink: Περίπου 250 ευρώ πιστεύω ότι είναι καλά. Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες το αν σου φαίνονται αρκετά ή λίγα τα χρήματα για το κινητό με τις υπάρχουσες προΰποθέσεις. Είναι χτυπημένο κάπου; Η οθόνη του σε τι κατάσταση βρίσκεται; Το πληκτρολόγιο είναι εντάξει + το jog; Αν π.χ. το κινητό ήταν σε μια καλή θήκη όλο αυτό το διάστημα και το πρόσεχε ο κάτοχος, είναι σαν το αγοράζεις καινούργιο (εξάλλου, πολλές φορές έχει ακουστεί και μου έχει συμβεί, κινητό που αγοράζεις απο κατάστημα, να μην είναι του κουτιού, αλλά μεταχειρισμένο, άσχετα αν το πουλάνε ως καινούργιο. Απλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα γενικώς και όλα είναι οκ, οπότε είναι καινούργιο στην ουσία. Δες επίσης αν είναι όλα εντάξει σχετικά με τις συνδέσεις του (αν δουλεύει όταν το συνδέεις με το usb, αν δουλεύουν οι υπέρυθρες και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κάρτα μνήμης (στο βάλε - βγάλε την κάρτα απο το κινητό). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Μαλλον φιλε εκανες λαθος στον αριθμο... Αντι για 150 εγραψες 250... 250 ε με τιποτα στα media market εχουνε το w810 i καινουργιο 249 ε...., 140 με 160 ε φιλε μου το πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Μαλλον φιλε εκανες λαθος στον αριθμο... Αντι για 150 εγραψες 250... 250 ε με τιποτα στα media market εχουνε το w810 i καινουργιο 249 ε...., 140 με 160 ε φιλε μου το πολυ!!! Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Εγώ θα έλεγα μέχρι 180€ είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Εμενα στα καλα καθουμενα το κινητακι τα επαιξε, αρχικα εσβηνε μονο του καθε τρεις και λιγο, μετα διαπιστωσα πως η παραμικρη δονηση το εσβηνε, αλλα μετα ακομα και οταν το συνδεω στον υπολογιστη παλι σβηνει...Τι να παιζει???Ακομα εγγυηση εχει, και οσον αφορα υγρασιες κτλ δεν εχει βραχει ποτε.... Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Θελει μια αναβαθμιση φιλε μου για να στρωσει το παθαινουν αυτα.. Αφου εχεις εγγυηση πηγαινε το να λυθει το προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 για ραγισμενη οθονη στη μεση ποσο ζητανε? Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Νομιζω δεν συμφερει να το φτιαξεις καλυτερα να παρεις ενα καινουργιο... Αλλα απο το νομιζω μεχρι το ειμαι σιγουρος εχει μια διαφορα για αυτο ενα τηλ στο 2109566150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Pos mporo na peraso ta mms tou kinitou mou ston ypologisti ? h kai na ta kano backup opos mou ta exoune steilei , kai oxi na soso ksexarista tin eikona pou exei mesa i ton hxo klp.... ? Kamia idea ? Tipote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Nομιζω οτι δεν μπορεις εκτος αν υπαρχει καποιο προγραμμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Pos mporo na peraso ta mms tou kinitou mou ston ypologisti ? h kai na ta kano backup opos mou ta exoune steilei , kai oxi na soso ksexarista tin eikona pou exei mesa i ton hxo klp.... ? Kamia idea ? Tipote ? Με το MyPhoneExplorer νομιζω οτι μπορεις να παρεις backup :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Χωρίς να είμαι σιγουρος, αφού δεν χρησιμοποιώ τa mms, νομίζω ότι μόνο τα sms μπορείς να διαχειριστείς με το MyPhoneExplorer Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλα δεν χανει και τιποτα να παει εδω http://www.fjsoft.at/en/ και να το κατεβασει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Στα μηνύματα δεν γίνεται να γράψουμε πάνω από 160 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Στα μηνύματα δεν γίνεται να γράψουμε πάνω από 160 χαρακτήρες; Πάνω από 160 όχι. Θα σταλεί σαν δεύτερο μήνυμα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 για ραγισμενη οθονη στη μεση ποσο ζητανε? Αν μιλαμε για το πλαστικο,35 ευρα.Προχθες αλλαξανε σ'ενα φιλο μου επι τοπου!:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Πάνω από 160 όχι. Θα σταλεί σαν δεύτερο μήνυμα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ισχύει μόνο για τα SonyEricsson; Δηλαδή υπάρχει κινητό που να στέλνει περισσότερους από 160 χαρακτήρες και να χρεώνεται ως ένα μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ισχύει μόνο για τα SonyEricsson; Δηλαδή υπάρχει κινητό που να στέλνει περισσότερους από 160 χαρακτήρες και να χρεώνεται ως ένα μήνυμα; Και για ολα τα κινητα ισχυει αυτο.μετα τους 160 χαρακτηρες χρεωνεσαι 2 μηνυματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Και για ολα τα κινητα ισχυει αυτο.μετα τους 160 χαρακτηρες χρεωνεσαι 2 μηνυματα.:) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Αν μιλαμε για το πλαστικο,35 ευρα.Προχθες αλλαξανε σ'ενα φιλο μου επι τοπου!:) δεν ειναι το πλαστικο,ειναι απο μεσα δουλεια:mad: Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts