gre Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Τα έχω μερικούς μήνες και μπορώ να πω πως είναι εξαιρετικά. Η ποιότητά και η ένταση του ήχου τους είναι μια έκπληξη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχουν δικιά τους τροφοδοσιά. Στην παραλία φέτος το καλοκαίρι "έβγαλαν" τα λεφτά τους. ;) Με τα ηχειάκια λειτουργεί και το ραδιόφωνο; Επίσης από αυτονομία τι λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Με τα ηχειάκια λειτουργεί και το ραδιόφωνο; Επίσης από αυτονομία τι λένε; Ναι λειτουργουν κανονικα.η αυτονομια τους εξαρταται απο την μπαταρια του κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ανάθεμά με κι αν κατάλαβα...έχω το W700i και έχω ένα bt hfree. Μπορώ να ακούσω mp3...? O multiPetros λέει εμέσως πλην σαφώς , πως το W700 λειτουργεί με stereo BT.!! Αν ισχύει κάτι τέτοιο καλό είναι να το επιβεβαιώσει, γιατί όσο και αν έψαξα ΔΕΝ βρήκα στο site της SE συμβατότητα μεταξύ ΒΤ(ver2) hfree και W700. Όσο αφορά τα απλά μονοφωνικά BT(ver1) hfree, εννοείται πως ΔΕΝ λειτουργούν σε κανένα τηλέφωνο (Ακόμη και σε συμβατα με BT(ver2) σαν ακουστικά μουσικής, παρά μόνο για συνομιλία !!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petap Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι νέος στο forum και χρειαζομαι την βοηθειά σας. Εχω πρόβλημα με το πρόγραμμα αναβάθμισης της SE Ανοίγοντας το πρόγραμμα ακολουθεί το μήνυμα java.lang.reflect.invocation target exception. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι νέος στο forum και χρειαζομαι την βοηθειά σας. Εχω πρόβλημα με το πρόγραμμα αναβάθμισης της SE Ανοίγοντας το πρόγραμμα ακολουθεί το μήνυμα java.lang.reflect.invocation target exception. Ξέρει κανείς κάτι? Βγαζει σφαλμα γιατι δεν εχεις εγκατεστημενη java` στον υπολογιστη σου.κατεβασε την και μετα ξανακανε την αναβαθμιση απο την αρχη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 καλησπερα παιδιά ..... μου εβγαλε στο ξαφνικο ενα μηνημα ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ SIM A01 6800 το έχει ξαναδει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μπορουμε να κανουμε εκτροπη μηνυματων σε αλλο κινητο, απο το κινητο μας? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Εεε?? γινεται?? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Εεε?? γινεται?? Τσού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Μπορουμε να κανουμε εκτροπη μηνυματων σε αλλο κινητο, απο το κινητο μας? Καλό θα ήταν αλλά δεν γίνεται. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolen Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Paidia kserete pou ta vro kanena programma gia na xirizome tilevrashs meso tou kinitou moy (sony ericsson w800i) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Paidia kserete pou ta vro kanena programma gia na xirizome tilevrashs meso tou kinitou moy (sony ericsson w800i) Δεν υπαρχει τετοιο πρoγραμμα που ζητας για το κινητο σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 kanena navigation προγραμμα για το w800i υπαρχει?ή μονο για symbian kai windows mobile κινητα υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Όταν λες navigation; Εννοείς χάρτες; Το μόνο που έχω δει εγώ είναι κάτι χάρτες από τον Γερμανό, οι οποίοι είναι χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAMICHAOS Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 geia sas den ξero an exei ipothei kati gia ta parakato pio piso an nai tote sry mipos tha mporouse kapoios na mou dosei ena i parapano links gia na katevaso kanena game i programma gia to w800 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 geia sas den ξero an exei ipothei kati gia ta parakato pio piso an nai tote sry mipos tha mporouse kapoios na mou dosei ena i parapano links gia na katevaso kanena game i programma gia to w800 ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Έχω το k750 και σκέφτομαι να πάρω το w800. Διάβασα ότι το w810 έχει χαμηλότερης έντασης ηχείο άπο το k750 και Θέλω να μάθω αν ισχίει και για το w800 αυτό! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Έχω το k750 και σκέφτομαι να πάρω το w800. Διάβασα ότι το w810 έχει χαμηλότερης έντασης ηχείο άπο το k750 και Θέλω να μάθω αν ισχίει και για το w800 αυτό! thanks Προκειτε για το ιδιο κινητο με την διαφορα οτι ειναι walkman.καλυτερα να στραφεις σε αλλο κινητο παρα στο ιδιο.to w800i ειναι ακριβως ιδιο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν ξέρω ρε γμτ τι να κάνω, εγω θέλω ενα στο μέγεθος και στο βάρος αυτών αλλά walkman. Το w810 θα έπαιρνα σίγουρα αλλά με γ****ε με το ήχειο. Η βλακεία ήταν πέρσυ όταν πήρα το κ750 και δεν πήρα το w800 για κάποια ευρο διαφορά και το καλοκαίρι έβαλα και κάρτα 512 στο κ750 :mad: :angry: Θα κάτσω με το κ750 για να αυτοτιμωρηθώ!!!:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Οντως αν είναι από το Κ750 να πας στο W800 και στο W810 δεν αξίζει ούτε τον κόπο ούτε τα λεφτά. Η W850 η περίμενε τα καινούρια μοντέλα που σίγουρα κάποια θα είναι κορυφαία.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν ξέρω ρε γμτ τι να κάνω, εγω θέλω ενα στο μέγεθος και στο βάρος αυτών αλλά walkman. Το w810 θα έπαιρνα σίγουρα αλλά με γ****ε με το ήχειο. Η βλακεία ήταν πέρσυ όταν πήρα το κ750 και δεν πήρα το w800 για κάποια ευρο διαφορά και το καλοκαίρι έβαλα και κάρτα 512 στο κ750 :mad: :angry: Θα κάτσω με το κ750 για να αυτοτιμωρηθώ!!!:angry: πήγαινε στο 9volto πχ και βάλτου του Κ750 σου το software του W800. Ετσι θα έχεις το κινητάκι σου και ως walkman (flight mode δηλ) ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Παιδιά σκέφτομαι να δώσω το w800i. Τι τιμή παίζει στην αγορά τώρα;Είναι 10 μηνών το κινητό και το δίνω γιατί έχω αναβάθμιση και πάω για άλλο. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 i think 150-160 euro... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδια HELP.Εχω δωσει το W800 μου στην αδερφη μου και της επεσε κατω και εσπασε το πλαστικο τις οθονης μπροστα!Εφυγε και κομματι!Η οθονη ευτυχως δεν επαθε τπτ.Ξερει κανεις ποσο παει το "μαλλι".Φανταζομαι πρεπει να αλλαχτουν τα πλαστικα... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 2109566150 Παρε τηλ εκει φιλε μου ειναι η sony ericsson και θα σου πουνε τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts