Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο που με προβληματιζει ειναι πως το αγορασα 20/12/2005 απτο πλαισιο,δηλ.εχει κλεισει 7μηνες περιπου.πανω στην αποδειξη(-εγγυηση) αναγραφεται πως αλλαγη γινεται μεχρι κ 5 εργασιμες μετα....
Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ σιγουρος. Το κανει τον τελευταιο μηνα. Οχι συχνα καθε μερα. Αλλα το κανε 3 φορες στο συνολο, και η μια ηταν εχθες που περιμενα τηλεφ. απο καποιον και λεω κατσε να τον καλεσω εγω και βλεπω το τηλ. κλειστο.

Και οχι να πω οτι το ειχα π.χ στην τσεπη (που δεν το βαζω ποτε) και να πατηθηκε το on/off κουμπι, ηταν επανω στο τραπεζι.

Τελος παντων.. ελπιζω να ειναι προβλημα software και οχι hardware και να βγει new version για να λυθει το προβλημα

τα ιδια εκανε σε μενα το Κ750 και το προβλημα λυθηκε με update.

αυτο που με προβληματιζει ειναι πως το αγορασα 20/12/2005 απτο πλαισιο,δηλ.εχει κλεισει 7μηνες περιπου.πανω στην αποδειξη(-εγγυηση) αναγραφεται πως αλλαγη γινεται μεχρι κ 5 εργασιμες μετα....

ναι αλλα εδω προκειτε για βλαβη σοβαρη και οπως λες το εχεις παει 3 φορες για service και το προβλημα αντι να λυθει εχει παραμηνει ως ειναι,αρα η το πας σε αλλο service μηπως και φτιαχτει η πας με τσαμπουκα και ζητας αντικατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστα.θα δοκιμασω να το παω κ σ'αλλο service κ αν ουτε εκει γινει τπτ παω για αλλαγη...θα βοηθησει αν στειλω καποιο email στην ericsson?
Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

σωστα.θα δοκιμασω να το παω κ σ'αλλο service κ αν ουτε εκει γινει τπτ παω για αλλαγη...θα βοηθησει αν στειλω καποιο email στην ericsson?

ναι θα βοηθησει και επισης στα service που θα πας να παρεις ενα χαρτι το οποιο θα δειχνει οτι επισκεφτηκες το service για τον (α,β) λογο και δεν φτιαχτηκε η βλαβη.τα scanareis και τα στελνεις στην SE με email και μετα περιμενεις..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να παρω ηχεια για το W800...αλλα οι τιμες των ηχειων της ericsson ειναι λιγο τσιμπιμενες και δε νομιζω οτι αξιζουν...:O ! Πριν λιγες μερες ειδα στο site της ericsson το bluetooth αυτοκινητακι (car-100).Ηπαρχει ακομα???Αν ναι που θα το βρω???

ΥΓ.πριν μερικες μερες ειχα ρωτισει για κωδικους και καποιος μου ειπε οτι δεν υπαρχουν...:mad: !Σε ενα site βρηκα μερικους...

*<<*

>*<<*<*

*#06#

:p :lol:

αγαπητοί φίλοι... θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω κάποιο πρόγραμμα pc suite για το K750i αναβαθμησμένο σε w800i.... δηλαδή να μπορώ να διαχειριστώ τον τηλεφωνικό κατάλογο από τον Η/Υ....????? ευχαριστώ.....

αγαπητοί φίλοι... θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω κάποιο πρόγραμμα pc suite για το K750i αναβαθμησμένο σε w800i.... δηλαδή να μπορώ να διαχειριστώ τον τηλεφωνικό κατάλογο από τον Η/Υ....????? ευχαριστώ.....

Καλησπερα.:worry: myphonexplorer.απλα το καλυτερο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει κανενα νεο αν βγηκε νεο firmware; Εδω και 1 μηνα ενω το κινητο εχει full μπαταρια ξαφνικα κλεινει απο μονο του. Και το παρατηρω μετα απο λιγο οταν παω π.χ να στειλω ενα sms ή να παρω τηλεφ. και βλεπω οτι ειναι κλειστο.

Μηπως κανεις σας ειχε το ιδιο προβλημα και βρηκε λυση;

Κατά 95% είναι πρόβλημα της μπαταρίας.Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με άλλο κινητό,επισκέφθηκα το σέρβις 3 φορές χωρίς αποτέλεσμα και τελικά λύθηκε με αλλαγή μπαταρίας...

WOLFGUARD OF ANGBAND

Στην αλλαγή της πρόσοψης, αλλάζουν όλα τα τα πράγματα?(όλα τα κουμπιά?-κάμερας-ήχου-ζουμ-ενεργοποίηση,απενεργοποίηση-)

Και πόσο κοστίζει σε ΣΕ κατάστημα?

Το περασα παλι την ιδια εκδοση (την τελευταια) που ειχε βγαλει η SE και θα δω πως θα παει.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Στην αλλαγή της πρόσοψης, αλλάζουν όλα τα τα πράγματα?(όλα τα κουμπιά?-κάμερας-ήχου-ζουμ-ενεργοποίηση,απενεργοποίηση-)

Και πόσο κοστίζει σε ΣΕ κατάστημα?

Μια προσοψη κοστιζει 70 euro.τωρα για τ'αλλα που ρωτας δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.δεν επηρεαζει λειτουργικο η αλλαγη προσοψης :wacko: :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια προσοψη κοστιζει 70 euro.τωρα για τ'αλλα που ρωτας δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.δεν επηρεαζει λειτουργικο η αλλαγη προσοψης :wacko: :)

Νομίζω πως δεν κατάλαβες... εννοούσα εαν αλλάζουν και τα κουμπιά, εκτός από την πρόσοψη

geia sas paidia!! na rotisw kati? loipon..pira to kinito m gia ftiaksimo epeidi opos eixa pei kai prin liges meres sto arxiko menu den mporousa na epileksw tpt... mou to ftiaksane...mou eipane pos htan ugrasia.. :P prin to parw gia ftiaksimo eixa diplasiasei tin mnimi tou memory stick kai tora pou to pira pisw h mnhmh einai h 512...kai enw kanw ksana ta idia bhmata gia na thn diplasiasw...den ginetai!! lete na m exoun kleidosei kati ? or sth? den kserw... :S
I LOVE MY MOBILE

Το W800 το πειρα πριν 7 μηνες και εχει το λογισμικο R1Ν035.Το κινητο μου εχει το προβλημα της φορτησης.Ποιο λογισμικο να βαλω?Πρεπει να παω στην ericsson?

Νομίζω πως δεν κατάλαβες... εννοούσα εαν αλλάζουν και τα κουμπιά, εκτός από την πρόσοψη

οχι δεν αλλαζουν τα κουμπια :( μονο το εμπρος και το πισω καλλυμα.αλλο πακετο ειναι το πληκτρολογιο και το joystic :blink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το W800 το πειρα πριν 7 μηνες και εχει το λογισμικο R1Ν035.Το κινητο μου εχει το προβλημα της φορτησης.Ποιο λογισμικο να βαλω?Πρεπει να παω στην ericsson?

με την αποδειξη αγορας θα πας σε ενα service της SE και θα το κανεις δωρεαν μια ανβαθμιση.δουλεια μισης ωρας ειναι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε μεγαλε το ξερω αυτο και πηγα στην ericsson αλλα μου ειπαν οτι θελουν ενα απογευμα...!Εχω ακουσει οτι γινετε μεσω internet.Ακομα και απο το site της ericsson!

Ναι ρε μεγαλε το ξερω αυτο και πηγα στην ericsson αλλα μου ειπαν οτι θελουν ενα απογευμα...!Εχω ακουσει οτι γινετε μεσω internet.Ακομα και απο το site της ericsson!

:worry: .ακολουθησε τις οδηγιες...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα της φόρτισης λέει ότι έχει, άρα μάλλον θα θέλει εκείνη την ειδική αναβάθμιση του λογισμικού φόρτισης που γίνεται μόνο σε SE Service Center.

geia sas paidia!! na rotisw kati? loipon..pira to kinito m gia ftiaksimo epeidi opos eixa pei kai prin liges meres sto arxiko menu den mporousa na epileksw tpt... mou to ftiaksane...mou eipane pos htan ugrasia.. :P prin to parw gia ftiaksimo eixa diplasiasei tin mnimi tou memory stick kai tora pou to pira pisw h mnhmh einai h 512...kai enw kanw ksana ta idia bhmata gia na thn diplasiasw...den ginetai!! lete na m exoun kleidosei kati ? or sth? den kserw... :S

ti ennoeis diplasiases tin mnimi ??

Αυτα που λενε για την διπλασιαση της μνημης δεν ειναι αληθεια.Ετσι το βλεπει ο υπολογιστης αλλα το τηλεφωνο δεν περνει περισσοτερα αρχεια!

• The title was changed to Sony Ericsson W800i