Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόκειται για αναβάθμιση μόνο για τα Vodafone Live? ή κατάλαβα λάθος;

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά από ώρα σε ώρα "υποτίθεται" θα κυκλοφορήσει γενικώς η έκδοση αυτή για το W800i (για κάποιες χώρες κυκλοφόρισε, για κάποιες άλλες όχι - αθάνατη SE) :confused:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διάβασα στο Esato, ότι μάλλον πρόκειται για έκδοση μόνο για Vodafone και γενικά customized κινητά, βέβαια μπορεί να ετοιμάζει και για όλα τα υπολοιπα ποιος ξέρει :)

1)οχι δεν ταιριαζουν με το s700i

3)μπορεις να τα προμυθευτεις απο τα προανεφερομενα καταστηματα αλλα η τιμη τσιμπαει λιγο,τις προαλλες που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει μαζι με το τηλεχειριστηριο 55euro

Αν δεν ταιριάζουν, τότε τι να τα κάνω να τα προμηθευτώ; Υπάρχει κάποιο ανταπτοράκι για να ταιριάζουν;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Αν δεν ταιριάζουν, τότε τι να τα κάνω να τα προμηθευτώ; Υπάρχει κάποιο ανταπτοράκι για να ταιριάζουν;

απο'τι ξερω δεν υπαρχει κατι τετοιο.επισης απο το k750 και μετα ολα τα κινητα της sony ericsson εχουν διαφοροποιηθει απο τα παλια και εχουν ανανεωθει στην υποδοχη που φορτιζει το κινητο και γενικοτερα ολο εκει το συστημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτοί θα χάσουν όχι εμείς...

Κάποιοι μπορεί και να το μετανιώσουν ή να βγεί τπτ πιο καλό απο το νέο χρόνο οπότε..

simera mou eipan apo to germano oti telika tha erthei arxes genari!!!

an kai mporo na parw allo kinito ,den *****tai tha to perimenw mexri na erthei..

tha ti vgalw meto 8210...

Τα πιο φθηνά που έχω βρεί είναι το 9volto, e-shop, Πλαίσιο

Το 1ο μπορεί και να μην έχει(δεν επικοινώνησα ακόμα), το e-shop μόλις έφερε αλλα πρέπει να τους κάνω ασφαλιστικά μετρα (λολ), για να σημειώσουν στην απόδειξη το IMEI, ώστε να έχω εγγύηση, το Πλαίσιο το έχει αλλα πρέπει να ψάξω σε ποιο κατάστημα, γιατί δεν έχει σε όλα

Παιδες καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω και αλλα ετοιμα presets για την επιλογη απομακρισμενου ελεγχου μεσω bluetooth.

κυριο μενου --> ψυχαγωγια --> απομακρ. ελεγχ.

ευχαριστω.

Παιδες καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω και αλλα ετοιμα presets για την επιλογη απομακρισμενου ελεγχου μεσω bluetooth.

κυριο μενου --> ψυχαγωγια --> απομακρ. ελεγχ.

ευχαριστω.

καλησπερα.εδω μπορεις να βρεις αυτο που ζητας ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia ekana update to kinito mou alla den diortho8ike i akoustiki tou kinitou mou ti na kano? :!:

Αναφέρεσαι στο πρόβλημα που είχες 2-3 εβδομάδες πριν, σχετικά με την αλλαγή πλακέτας; Ή έκανες Update το firmware από το σπίτι;

Τι πρόβλημα υπάρχει ακριβώς; Στο ακουστικό ή στο ηχειάκι πίσω;

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ W800 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΗΧΟ ΤΟ RADIO ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΞΕΡΟ ΗΧΟ!!! ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Παιδια sorry αλλα δεν μπορω να εντοπισω σε ποια σελιδα αυτου του τοπικ ειχα βρει πως εμφανιζεται η εκδοση που εχουμε στο w800.

Ας μου πει καποιος.

Και κατι τελευταιο. Το ακουστικο δεν ακουγεται τοσο ικανοποιητικα οταν ακουω τον συνομιλητη (το εχω στο τερμα σαν ενταση), και ετσι προτιμω να μιλω με h/f.

Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει με την τελευταια vers;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ W800 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΗΧΟ ΤΟ RADIO ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΞΕΡΟ ΗΧΟ!!! ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το ραδιόφωνο ακούγεται μια χαρα. Γεμάτος ήχος, με μπάσα-πρίμα και πολύ δυνατός (ανάλογα και τον σταθμό βέβαια, αλλά μου φαίνεται μια χαρά, ειδικά για κινητό).

Ακούγεται πιο δυνατά από ότι τα Mp3 (ανάλογα και τα Mp3 βέβαια).

Δεν ξέρω τώρα να σου πω ακριβώς αν υπάρχει πρόβλημα με το δικό σου, γιατί είναι σχετικό. Πρέπει να έχεις μέτρο σύγκρισης με ένα άλλο, ίδιο κινητό.

Δοκίμασε πάντως να παίξεις και με τον ισοσταθμιστή του Walkman. Βάλε να παίξει ένα mp3 και δες αν αλλάζει ο ήχος όταν πειράζεις τον ισοσταθμιστή. Αν δεν βλέπεις διαφορά στην προσθήκη μπάσου, ίσως να υπάρχει πρόβλημα στο ηχείο ή την συσκευή. Αλλιώς μπορεί και να είναι ιδέα σου ότι ακούγεται πριμαριστά το ράδιο.

Παιδια sorry αλλα δεν μπορω να εντοπισω σε ποια σελιδα αυτου του τοπικ ειχα βρει πως εμφανιζεται η εκδοση που εχουμε στο w800.

Ας μου πει καποιος.

Και κατι τελευταιο. Το ακουστικο δεν ακουγεται τοσο ικανοποιητικα οταν ακουω τον συνομιλητη (το εχω στο τερμα σαν ενταση), και ετσι προτιμω να μιλω με h/f.

Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει με την τελευταια vers;

Απο το Faq:

22. Πως μπορώ να ελέγχω τι firmware έκδοση έχει το κινητό μου?

Αυτό γίνεται πατώντας κάποια κουμπιά σε συγκεκριμένη σειρά η οποία είναι:

>*<<*<* που αντιστοιχούν σε:

jog Δεξιά-> Αστεράκι -> jog Αριστερά-> jog Αριστερά-> Αστεράκι -> jog Αριστερά-> Αστεράκι (από την οθόνη αναμονής)

Όντως δεν είναι και πολύ μεγάλη η ένταση του ακουστικού και δεν έχω δει μεγάλη διαφορά με το τελευταίο firmware (ή καθόλου).

florinaperis

Απο το Faq:

22. Πως μπορώ να ελέγχω τι firmware έκδοση έχει το κινητό μου?

Αυτό γίνεται πατώντας κάποια κουμπιά σε συγκεκριμένη σειρά η οποία είναι:

>*<<*<* που αντιστοιχούν σε:

jog Δεξιά-> Αστεράκι -> jog Αριστερά-> jog Αριστερά-> Αστεράκι -> jog Αριστερά-> Αστεράκι (από την οθόνη αναμονής)

Όντως δεν είναι και πολύ μεγάλη η ένταση του ακουστικού και δεν έχω δει μεγάλη διαφορά με το τελευταίο firmware (ή καθόλου).

Σ'ευχαριστω πολυ.

Μου εβγαλε: R1L002

Vers. cameras: 4.4

Εχει βγει κατι νεοτερο απ'αυτο που εχω; Να προχωρησω σε αναβαθμιση απο το επισημο site;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Σ'ευχαριστω πολυ.

Μου εβγαλε: R1L002

Vers. cameras: 4.4

Εχει βγει κατι νεοτερο απ'αυτο που εχω; Να προχωρησω σε αναβαθμιση απο το επισημο site;

Η νεότερη είναι η R1NA005, αλλά μην την βάλεις. Υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα μνήμης μετά, όταν θέλεις να περάσεις Mp3. Πιο ασφαλής είσαι με το firmware που έχεις.

Περίμενε να βγει η νέα έκδοση του firmware (σε λίγες ημέρες υποθέτω).

Η νεότερη είναι η R1NA005, αλλά μην την βάλεις. Υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα μνήμης μετά, όταν θέλεις να περάσεις Mp3. Πιο ασφαλής είσαι με το firmware που έχεις.

Περίμενε να βγει η νέα έκδοση του firmware (σε λίγες ημέρες υποθέτω).

δηλαδη ολοι οσοι την περασαν εκαναν βλακεια η οχι διοτι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την R1NA005 ουτε απο mp3 ουτε απο τιποτα εκτος του οτι σημερα που εκανα ηχογραφηση 12 λεπτα σε ενα τραγουδι αρχισε να κολλαει λιγο

παιδια πως θα μετατρεψουμε amr ηχους σε mp3??? γνωριζει κανεις???

καπως δυσκολο να γινει αυτη η μετατροπη,παντως ειχα δει προγραμματακι που μπορουσε να κανει amr σε midi.με μια αναζητηση στο google ισως βρεις κατι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη ολοι οσοι την περασαν εκαναν βλακεια η οχι διοτι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την R1NA005 ουτε απο mp3 ουτε απο τιποτα εκτος του οτι σημερα που εκανα ηχογραφηση 12 λεπτα σε ενα τραγουδι αρχισε να κολλαει λιγο

Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να περάσεις με το Disc2Phone, τραγούδια στο κινητό, μέσω Usb, τα οποία στο σύνολό τους να ξεπερνούν ένα αρκετά μεγάλο αριθμό MΒ, π.χ. 200 MB.

Αφού κάνεις αποσύνδεση το κινητό, τα κομμάτια που πέρασες, δεν υπάρχουν μέσα στο κινητό τελικά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν συμβαίνει αυτό στην περίπτωσή σου, τότε είσαι από τους τυχερούς.

παιδια πως θα μετατρεψουμε amr ηχους σε mp3??? γνωριζει κανεις???

Φυσικά και γίνεται :)

Δείτε εδώ...

http://www.miksoft.net/mobileAMRconverter.htm

!- Απαραίτητη προυπόθεση είναι ο τίτλος του αρχείου να είναι γραμμένος με λατινικούς χαρακτήρες αλλιώς δεν θα γίνει τπτ

αν θέλετε βάλτε το και στο Faq, τα δίνω τα δικαιώματα :D

• The title was changed to Sony Ericsson W800i