Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν μπορείς. Ίσως με κάποιο patch, αλλά δεν είμαι ο ειδικός να σου πει πώς να το κάνεις.
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

patch?? μακάρι αλλά δεν νομίζω, το κινητό αυτό απ όσο ξέρω δέχεται μόνο εφαρμογές java κ απ τις γνωσεις μου στο προγραμματισμό, δε νομίζω να έχει η java τέτοιες δυνατότητες.

μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κλείδωμα πληκτρολογίου στο W800i ???? εννοώ με κωδικό ασφαλείας, όπως έχουν τα περισσότερα νοκια.

Δεν γινετε.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κλειδωσεις το τηλεφωνο,δηλαδη με χρηση αλλης καρτας sim να μην μπορει το κινητο να λειτουργησει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γινετε.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κλειδωσεις το τηλεφωνο,δηλαδη με χρηση αλλης καρτας sim να μην μπορει το κινητο να λειτουργησει.:)

ναι αυτό το κάνω σε κάθε κινητό που αγοράζω, αλλά δε με εξυπηρετεί το συφκεκριμένο κλείδωμα στη παρούσα φάση.

ευχαριστω πάντως:D

• 4 months later...
Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιον αν (και πως) μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την ημερομηνία/ώρα από την οθόνη αναμονής; (έστω και με patch)
Αυτά...

Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιον αν (και πως) μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την ημερομηνία/ώρα από την οθόνη αναμονής; (έστω και με patch)

με patch δεν ξερω αν γινετε..

αλλος τροπος παντως δεν υπαρχει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με patch δεν ξερω αν γινετε..

αλλος τροπος παντως δεν υπαρχει.:)

Ευχαριστώ! αν βρω κάτι θα το αναφέρω εδώ.

Αυτά...

• 2 months later...
προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα sony ericsson w800i - αγορασα από το ebay ενα cruiser cable το οποίο χρειάζεται και μπαταρια 9v για να δουλεψει. Εγκατέστησα το λογισμικο του καλωδίου άλλα όταν το συνδέω με θύρα USB ο υπολογιστης κανει επανεκκίνηση συνεχώς μέχρι να το αποσυνδέσω. Τι συμβαίνει; Εχω απογοητευτεί γιατι φαινοταν αρχικα ευκολο αλλα μάλλον κάτι δεν κάνω εγώ καλα...:(

Μα δε χρειάζονται όλα αυτά. Ψάξε για W800i patch unlock.

• 2 months later...

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την πρόσοψη.. αλλά φοβάμαι μήπως δεν ταιριάζει σωστά. πχ να μην λειτουργεί καλά το πλήκτρο της κάμερας κλπ..

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει τέτοια πρόσοψη? Αξίζει?

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την πρόσοψη.. αλλά φοβάμαι μήπως δεν ταιριάζει σωστά. πχ να μην λειτουργεί καλά το πλήκτρο της κάμερας κλπ..

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει τέτοια πρόσοψη? Αξίζει?

αυτη η προσοψη παντως ειναι απο το w700i.

εγω ποτε δεν εχω αλλαξει προσοψη σε κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
εχω ακομα και δεν το αλλαζω μεχρι να χαλασει το w800i και του εκανα αναβαθμιση το firmware .μου ειχε βαλει καποια παιχνιδια οπως το (εκατομυριουχος ,deal or not deal,aley way )ενα παιδι και τωρα σβηστηκαν.ξερει κανεις που θα τα βρω να τα αγορασω ξανα?thnxs

εχω ακομα και δεν το αλλαζω μεχρι να χαλασει το w800i και του εκανα αναβαθμιση το firmware .μου ειχε βαλει καποια παιχνιδια οπως το (εκατομυριουχος ,deal or not deal,aley way )ενα παιδι και τωρα σβηστηκαν.ξερει κανεις που θα τα βρω να τα αγορασω ξανα?thnxs

εχεις προσωπικο μηνυμα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Καλησπερα σας παιδια , θελω μια βοηθεια , ελπιζω να εχω αναρτησει το θεμα μου σε σωστη κατηγορια , εχω ενα Sony W800i και καταλαθος διεγραψα καποια μηνηματα εισερχομενα , μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να τα επανεφερω παλι ....? Οτι βοηθεια ή οτι πληροφορεια μπορειτε να μου προσφερετε θα ειναι πολυ χρησιμη για εμενα , σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων ... Περιμενω την απαντηση σας....

Καλησπερα σας παιδια , θελω μια βοηθεια , ελπιζω να εχω αναρτησει το θεμα μου σε σωστη κατηγορια , εχω ενα Sony W800i και καταλαθος διεγραψα καποια μηνηματα εισερχομενα , μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να τα επανεφερω παλι ....? Οτι βοηθεια ή οτι πληροφορεια μπορειτε να μου προσφερετε θα ειναι πολυ χρησιμη για εμενα , σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων ... Περιμενω την απαντηση σας....

Δυστηχως δεν μπορεις να τα επαναφερεις.εγω προσωπικα δεν ξερω για τετοιο προγραμμα.!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Γιασου. θελω τα φωτασου Εχω το W800 αγορασμενο απο το ebay και θελω να του βαλω την ελληνικη γλωσσα Δεν νομιζς να γιρευω πολλα το w800 εινα ID 8040 VER3.1 Platf DB2010 CID 36 BROWN EUROPE 4 CDA102430/12 R9A Firmware RIAA008 EYXAΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ

Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ. Θα βρεις απάντηση στο πώς να περάσεις Ελληνικά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πες μου σε παρακαλω πως θα περασω τους drivers , τους κατεβασα αλλα δεν ξερω πως να τους εγκαταστήσω .ευχαριστω !!

εχω το W800 και θελω να αλλάξω γλώσσα και να του βάλω ελληνικά. το κινητο έχει μορφή CDA χχχχχχ/χχ RxA , CID 36 , color brown και δεν είναι στην πλατφόρμα Α2 , .έτσι δεν μπορώ να περάσω την γλώσσα με το γνωστό τρόπο , υπάρχει κάποια απλή λύση διότι δεν ξέρω πολλά απο προγράμματα ???? ευχαριστώ πολύ

αχ ρε παιδιά, λέτε να υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρίσκαμε καινούριο;;; Τόσο θρυλικό κινητάκι πού να ξαναβρείς τη σήμερον ημέρα!!! Λυπάμαι που δεν του έχω φερθεί με το "σεις και με το σας"....:O:O:O

αχ ρε παιδιά, λέτε να υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρίσκαμε καινούριο;;; Τόσο θρυλικό κινητάκι πού να ξαναβρείς τη σήμερον ημέρα!!! Λυπάμαι που δεν του έχω φερθεί με το "σεις και με το σας"....:O:O:O

καινουργιο με τιποτα δεν θα το βρεις!,ψαξε για μεταχειρησμενο..και αμα το βρεις και παλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Ebay σιγουρα κατι θα βρεις... Ισως και καινουριο. Το θεμα ειναι πως θα σου ερθει και πως θα περασεις ελληνικα μετα....
Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ. Θα βρεις απάντηση στο πώς να περάσεις Ελληνικά.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα εκει που μου ειπες να κοιταξω δεν υπαρχει για το τηλεφωνομου το οποιο εινα ΙΔ 8040 ΩΕΡΣ 3.1 ΠΛΑΤΦ DB2010 CID 36 BROWN REGION EUROPA 4 CDAI02430/12 R9A FIRMWARE VERS RIAA008 πρεπει να το κανω πρωτα RED η μπορω να κανω την διαδικασια ετσι οπως ειναι καπιο κολπο υπαρχει γιατι ετσι οπως ειναι δεν με αφηνει να το φλασσαρω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• The title was changed to Sony Ericsson W800i