proper_evolution Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Παιδιά ζητώ ένα ΜΕΓΑΛΟ συγγνώμη για το ξέθαμα του topic, ο λόγος που το έκανα είναι ότι ψάχνω να βρω το W800i καινούριο. Και εννοώ του κουτιού. Υπάρχει έστω και ελάχιστη πιθανότητα να το βρω κάπου; Please όποιος έχει κάποια ιδέα ας πει γιατί όπου ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχει. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 του κουτιου μαλλον δεν θα βρεις.αν ψαξεις ομως μπορεις να βρεις καποιο σε καλη κατασταση.δεν εχεις παρα να βαλεις αγγελια και ολο και καποιος συμφορουμιτης θα βρεθει με ενα w800! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Είναι σίγουρο ότι δεν παίζει για καινούριο;:( Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Είναι σίγουρο ότι δεν παίζει για καινούριο;:( Εδω με δυσκολια το βρησκεις μεταχειρησμενο!! εσυ το θελεις καινουργιο??? παντως οποις ειχε και εχει αυτο το τηλεφωνο ακομη,σιγα μην το πουλησει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Και η φάση είναι ότι ενώ το είχα πριν 1,5 χρόνο το πούλησα! Μεγαλύτερη μ___κία δεν έχω κάνει και το έχω μετανοιώσει. Και έχω τώρα το ναι μεν πολύ καλό Κ770i, του οποίου όμως το SAR είναι άκρως ανταγωνιστικό ενός φούρνου μικροκυμμάτων εν ώρα λειτουργίας. Βασικά βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 120euro σε ένα online κατάστημα, λέτε αξίζει; Πόσο μπορώ να δώσω το K770i; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 120 ευρώ είναι πολλά για το συγκεκριμένο κινητό.. αλλά αν το θέλεις τόσο πολύ πάρ' το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Το K770i μπορώ να το δώσω 120euro ή είναι πολλά; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ανάλογα κι όλας σε τί κατάσταση βρίσκετε το κινητό σου. Πιστεύω θα βρεις να το δώσεις... Αλλά γιατί θέλεις τόσο πολύ το w800i? Το K770i δεν το έχω δει από κοντά.. αλλά από τα χαρακτητιστικά που βλέπω είναι πολύ καλύτερο από το w800 εκτός από το sar φυσικά! Μπορείς να αγοράσεις ένα hands free bluetooth και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 120 ευρώ είναι πολλά για το συγκεκριμένο κινητό.. αλλά αν το θέλεις τόσο πολύ πάρ' το! Κανεις λαθος. 120€ ειναι παρα μα παρα πολλα λεφτα. Εδω βρισκεις το C702 με 170€.. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εχμ βασικά είμαι... ερωτευμένος με το W800i! Το SAR δυστυχώς δεν το έψαξα πριν το αγοράσω και έμαθα το 1,69 πριν 3 μέρες και μου ήρθε νταμπλάς! Είναι το υψηλότερο SAR στην αγορά αν δεν κάνω λάθος. Όσο για το bluetooth που λες δεν με βολεύει καθόλου μα καθόλου. Κινούμαι όλη μέρα και δεν μπορώ να είμαι με ένα ακουστικό στο αυτί. Άσε που κινδυνεύουν και άλλα ευαίσθητα όργανα! (Καταλαβαίνετε τί εννοώ!). Έχω σκεφτεί ως εναλλακτική, αν δεν βρω το W800i να καταλήξω στο K800i... Αλλά θέλω W800i!! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Το K770i μπορώ να το δώσω 120euro ή είναι πολλά; Καμια 100αρια ευρω πιστευω οτι ειναι καλα.(για σενα οχι) αλλα το κινητακι ειναι απλο.αλλα αμα το θελεις τοσο που το w800i ψαξε στο κεντρο της Αθηνας μαγαζια με κινητα που κανουν ανταλλαγες.ισως να το δωσεις εκει το κ770ι σου και να παρεις το κινητο που επιθυμεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 εγω το εχω απο τοτε που πρωτοβγηκε κ το μοναδικο πραγμα που με κανει να θελω αλλο ειναι το πολυ χαμηλης εντασης ακουστικο του...ειδικα σε μερη με βαβουρα δεν ακουω τιποτα! δυσκολα παντως δινεται το πρωτο walkman... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 δυσκολα παντως δινεται το πρωτο walkman... :rolleyes: Συμφωνώ :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Γιατί δεν ψάχνεις να το χτυπήσεις σε κανα e-bay? Αλήθεια επειδή το σκέφτομουν και εγώ... αν αγοράσεις κινητό απέξω (πχ Γερμανία) δέν μπορείς να το περάσεις τα ελληνικά drivers ώστε να έχει ελλήνικό μενού και χαρακτήρες???:wacko: Πάντως και εγώ που το έχω παρόλο που έχει φθαρεί αρκετά δεν θα το πουλούσα. Ήδη σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια πρόσοψη για να το κάνω 'καινούριο'! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ήδη σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια πρόσοψη για να το κάνω 'καινούριο'! :rolleyes: και καλα θα κανεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 απο ebay ειδικα ειναι τσαμπα...κ originale... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 απο ebay ειδικα ειναι τσαμπα...κ originale... ποιο η προσοψη? Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εμ ποιό, το κινητό; :D Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 απο ebay ειδικα ειναι τσαμπα...κ originale... και εδω βρισκεις original αλλα με πληρωμη..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Πάρε ένα K750i full housing σε silver ή black από εδώ και με τη βοήθεια ενός μίνι Τ6 κατσαβιδιού και λίγη υπομονή το κάνεις ένα ωραιότατο Κ750i outside / W800i inside. Κατά τα άλλα τα δυο κινητά είναι ΙΣΑΞΙΑ σε μενού, ταχύτητα, απόδοση ήχου/κάμερας κλπ φορώντας και τα δύο την αντίστοιχη R1N035 έκδοση. H MONH ΔΙΑΦΟΡΑ είναι το flight mode και ο εκτεταμένος media player που έχει το W800i.!!! το full housing ειναι αυτο ετσι? ομως αυτο δεν ειναι απλα προσοψη ειναι ολα τα πλαστικα, δηλαδη θα πρεπει να το διαλυσω τελειως (βγαζοντας τα ηλεκτρονικα του) και τα το συναρμολογησω απο την αρχη? το χει κανει κανεις? Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 και εδω βρισκεις original αλλα με πληρωμη..:p αν το παω σε κανα σερβις να μου το αλλαξουν θα μου παει ο κουκος αηδονι?:rolleyes: Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 αν το παω σε κανα σερβις να μου το αλλαξουν θα μου παει ο κουκος αηδονι?:rolleyes: Δεν θα βρεις προσοψη στο service! αμα περιμενεις κανα 2μηνο,θα εισαι τυχερος! :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 οποτε πρεπει να το κανω μονος? για πεταμα θα παει μετα..:lol: Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 οποτε πρεπει να το κανω μονος? για πεταμα θα παει μετα..:lol: οχι βρε! πηγαινε σε κανα καταστημα germanos! καλυτερη "αποθηκη" εχουν αυτοι! αλλιως παρε μια απο το ιντερνετ και προσπαθησε'την μονος σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κλείδωμα πληκτρολογίου στο W800i ???? εννοώ με κωδικό ασφαλείας, όπως έχουν τα περισσότερα νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts