isaias1983 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Παιδια ποσο περιπου μπορω να το πουλησω μτχ το w800i?? Εχει new γνησια προσοψη κ joystick.Το εχω κανονικα στο κουτι του με τα χαρτια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Παιδια ποσο περιπου μπορω να το πουλησω μτχ το w800i?? Εχει new γνησια προσοψη κ joystick.Το εχω κανονικα στο κουτι του με τα χαρτια του... 80 ευρώ. Το πολύ 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Πιστεύω κάπου στα 60 ευρώ καλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Πιστεύω κάπου στα 60 ευρώ καλά είναι. oxi kai 60 re file!eipame!100-120!deste aggelies kai meta peite:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 oxi kai 60 re file!eipame!100-120!deste aggelies kai meta peite:shifty: Στις δημοπρασίες είναι πάντα πιό τσουχτερή η τιμή. Αλλά είπαμε, να μην το παρακάνει... Άκου εκεί 120 ευρώ... Άμα δεις όμως είναι απείραχτες η δημοπρασίες. Άμα είναι σε καλή κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά μπορείς να το δώσεις και 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Στις δημοπρασίες είναι πάντα πιό τσουχτερή η τιμή. Αλλά είπαμε, να μην το παρακάνει... Άκου εκεί 120 ευρώ... Άμα δεις όμως είναι απείραχτες η δημοπρασίες. Άμα είναι σε καλή κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά μπορείς να το δώσεις και 100. ti les file m?gia anoixe kai des kamia aggelia!kai 220 exw dei egw!an einai etsi opws leei o filos m me ta xartia t ola kainourgia joystick kai prosopsi aneta 120:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 ti les file m?gia anoixe kai des kamia aggelia!kai 220 exw dei egw!an einai etsi opws leei o filos m me ta xartia t ola kainourgia joystick kai prosopsi aneta 120:shifty: 220;:blink::blink::blink::confused: Είμαι πολύ περίεργος να την δω. Για δώσε διεύθυνση...:rtfm: Επιμένω στα 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 220;:blink::blink::blink::confused: Είμαι πολύ περίεργος να την δω. Για δώσε διεύθυνση...:rtfm: Επιμένω στα 100. sth xrush eukairia ths tetarths pou mas perase!tin exw akoma thn selida!:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Το w810i που είναι πιο καινούριο και καλύτερο έχει γύρω στα 170 όπως και το k550i... Το w800i έχει σχεδόν δυόμιση χρόνια που έχει βγει. Τα 100-120 ευρώ πιστεύω πως είναι πάρα πολλά.. Εδώ ολοκαίνουρια μεταχειρησμένα κινητά μιας βδοαμάδας και τα πουλάνε 100 ευρώ λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Το w810i που είναι πιο καινούριο και καλύτερο έχει γύρω στα 170 όπως και το k550i... Το w800i έχει σχεδόν δυόμιση χρόνια που έχει βγει. Τα 100-120 ευρώ πιστεύω πως είναι πάρα πολλά.. Εδώ ολοκαίνουρια μεταχειρησμένα κινητά μιας βδοαμάδας και τα πουλάνε 100 ευρώ λιγότερο. ετσι ακριβως ειναι.οποιος παρει w800i στα 120 ευρο..ειναι ΘΥΜΑ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ετσι ακριβως ειναι.οποιος παρει w800i στα 120 ευρο..ειναι ΘΥΜΑ!! Τι να πεις που vagosopc το βρήκε με 220 ευρώ;:blink: Άμα μπορείς vagosopc σκάναρε το φύλλο της εφημερίδας για να το δούμε... ____________________________________________________________ isaias1983 σε τι κατάσταση είναι το κινητό (Γρατσουνιές, λειτουργικότητα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τι να πεις που vagosopc το βρήκε με 220 ευρώ;:blink: Άμα μπορείς vagosopc σκάναρε το φύλλο της εφημερίδας για να το δούμε... ____________________________________________________________ isaias1983 σε τι κατάσταση είναι το κινητό (Γρατσουνιές, λειτουργικότητα); ok tha to bgalw paides! Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ok tha to bgalw paides! Οπότε, περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 To kinitaki petaei re paidia...Apla pira ena qtek 8310 k den to xreiazomai pia.. Kainouria gnisia prosopsi k kainourio joystick giati to palio ta eixe paixei... to exw 2 xronia bebaia.Alla genika einai se teleia katastasi meta apo tin allagi prosopsis..Katw apo 100 euro den iparxei periptwsi na to poulisw....Kalitera na to kratisw k na to exw kavantza..Apla etsi rwtisa peripou poso paei.Den kaigomai kiolas! Pantws einai to mono kinito 8 xronia twra pou to kratisa panw apo 6-7 mines...Ola ta alla ta allaza... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Το ίδιο θα σου πρότεινα και εγώ. Να το κρατήσεις αφού δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά που να αξίζουν τον κόπο. Τα ευρώ που γράφτηκαν εδώ είναι εξωπραγματικά. Για να δώσεις μεταχειρισμένο κινητό εκτός εγγύησης, που κλείνει σχεδόν τριετία από τότε που βγήκε, πάνω από 80 ευρώ (και πολλά λέω), θα πρέπει να πέσεις στο τέλειο θύμα, όπως είπε και ο RAVER. Ακόμα και αν το κινητό είναι τέλειο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Το ίδιο θα σου πρότεινα και εγώ. Να το κρατήσεις αφού δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά που να αξίζουν τον κόπο. Τα ευρώ που γράφτηκαν εδώ είναι εξωπραγματικά. Για να δώσεις μεταχειρισμένο κινητό εκτός εγγύησης, που κλείνει σχεδόν τριετία από τότε που βγήκε, πάνω από 80 ευρώ (και πολλά λέω), θα πρέπει να πέσεις στο τέλειο θύμα, όπως είπε και ο RAVER. Ακόμα και αν το κινητό είναι τέλειο. εγ ω δεν το εχω δουλεψει καθολου σχεδον . εχει μιλησει μονο 57 ωρες ειναι αγρατζουνιστο αλλα δεν το δινω.αγοραστηκε 1-8-2006 377 ευρω μαλιστα.αλλα δεν το μετανιωσα ποτε. εχει εκπληκτικη μπαταρια. αλλα σε αυτα ειμαι ψειρας. τις αφηνω και τελειωνουν και μετα τις φορτιζω ολεσ παντα με κλειστα τηλ. και κρατανε και κρατανε.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jupiter34 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να βάλω διάφορα paches στο κινητό μου για να παίζει π.χ. ραδιόφωνο χωρίς handsfree k.λ.π.. Έχω w800i . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να βάλω διάφορα paches στο κινητό μου για να παίζει π.χ. ραδιόφωνο χωρίς handsfree k.λ.π.. Έχω w800i . Δεν γινεται.Το handsfree ειναι η κεραια του.Παντως κατι τετοιο μας ενδιαφερει ολους. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Μήπως ξέρετε κάποιο site για να κατεβάσω παιχνίδια που να παίζονται με άλλους παίχτες μέσω bluetooth? Πριν καιρό είχα βρει το worms.. πολύ καλό.. αλλά θέλω να βρω κι άλλα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Παιδιά που πήγε το link? Το είχα δει αλλά δεν το κράτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokoko9903_ Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 καλησπερα σε ολους.μηπως μπορει να βοηθηση καποιος.οταν ανοιγω την καμερα και το φλασ αυτο αναβοσβηνει συνεχεια.πως σταθεροποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 χαιρεται , επεσε χθες κατω το 800αριι μ , εκανε την σχετικη επανεκινηση κ μετα δουλευε κανονικα , σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι το πληκτρο π σε παει πισω δεν δουλευει ή μαλλον πατιεται το ακριβως επανω αντι για πισω κ το νουμερο 8 πατιεται μαζι με 2-3 ακομα νουμερα... σας παρακαλω μια συντομη λυση υπαρχει ??? εχω τηλεφωνα μεσα στο κιν κ δεν τα εχω περασει στη καρτα , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 χαιρεται , επεσε χθες κατω το 800αριι μ , εκανε την σχετικη επανεκινηση κ μετα δουλευε κανονικα , σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι το πληκτρο π σε παει πισω δεν δουλευει ή μαλλον πατιεται το ακριβως επανω αντι για πισω κ το νουμερο 8 πατιεται μαζι με 2-3 ακομα νουμερα... σας παρακαλω μια συντομη λυση υπαρχει ??? εχω τηλεφωνα μεσα στο κιν κ δεν τα εχω περασει στη καρτα , ευχαριστω Το πας στο service σου κανουν μπακαπ και γενικοτερα σου το φτιαχνουν.πηγαινε'το σε ενα καταστημα germanos.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δεν χρειάζετε να το πας πουθενά για μπακ απ. Μπορείς να το κάνεις από τον υπολογιστή. Με το myphone explorer μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ακόμα και να χρησιμοποιείς τα πλήκτρα του κινητού από τον υπολογιστή. Τώρα για να διορθωθεί το πρόβλημα με τα πλήκτρα θα πρέπει να το πας σε κάποιο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 proswrina to leitourgisa me ta pliktra tou myphone explorer k meta molis aposundesa to kin eftia3e apo mono tou...lol ti na pw . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts