MIB Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 eee ekeina ta merh fimizontai gia ta politika glika tous!! ;) alla anakalipsa ena kainourio zaxaroplastio stin 8essaloniki apo tin konstantinoupoli!!! kai exei kati siropiasta pou kanoun tou nikou na fenontai san sinikoiakou zaxaroplastiou !! apla apisteyta! afratos mpaklavas, xwris poli siropi , to tros kai einai san na katapies aera!! APISTEYTA! 8a brw to onoma kai 8a sas pw mitropolaios briskete , konta stin stoa TOTTI . onoma den 8imame Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 eee ekeina ta merh fimizontai gia ta politika glika tous!! ;) alla anakalipsa ena kainourio zaxaroplastio stin 8essaloniki apo tin konstantinoupoli!!! kai exei kati siropiasta pou kanoun tou nikou na fenontai san sinikoiakou zaxaroplastiou !! apla apisteyta! afratos mpaklavas, xwris poli siropi , to tros kai einai san na katapies aera!! APISTEYTA! 8a brw to onoma kai 8a sas pw mitropolaios briskete , konta stin stoa TOTTI . onoma den 8imame Giouloglou. Αν γράφεται έτσι δεν ξέρω. Έχει και στην Αθήνα. Όταν είχα πάει Κωνσταντινούπολη από αυτόν είχα πάρει :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Giouloglou. Αν γράφεται έτσι δεν ξέρω. Έχει και στην Αθήνα. Όταν είχα πάει Κωνσταντινούπολη από αυτόν είχα πάρει :) Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πρέπει να είναι αυτό στη Νίκης, κοντά στο Σύνταγμα. Αν λέμε το ίδιο, έχει φανταστικά γλυκά. Δεν μου αρέσουν τα ανατολίτικα γλυκά γενικώς, αλλά αυτό είναι πολύ καλό. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πρέπει να είναι αυτό στη Νίκης, κοντά στο Σύνταγμα. Αν λέμε το ίδιο, έχει φανταστικά γλυκά. Δεν μου αρέσουν τα ανατολίτικα γλυκά γενικώς, αλλά αυτό είναι πολύ καλό. Κατεβαίνοντας την Ερμού νομίζω στο στενό μετα την Βουλής αριστερά. Δεν ξέρω αν λέγετε Νίκης αυτή η οδός. Δεν υπάρχει βέβαια κάποιο άλλο εκεί οπότε μάλλον το ίδιο λέμε:) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Μετα απο αρκετα χρονια θα παω μονοημερη εκδρομη με κοστος 20 ευρω αεροπορικως στη Θεσσαλονικη μου . Το μου με εντονα γιατι εχω ζησει εκει πριν πολλες δεκαετιες τα 7 πιο αξεχαστα χρονια της ζωης μου σαν φοιτητης και φανταρος οποτε ειναι η δευτερη πατριδα μου .Εκτος την βολτα στο κεντρο της πολης που την ξερω απ εξω κι ανακατωτα που λενε (εμενα 5 χρονια στην οδο Δεσπεραι πισω απο την Αγγελακη) λεω να παω μια βολτα στα καστρα για μεσημεριανο φαγητο . Επειδη μετα απο τοσα χρονια δεν θυμαμαι και η περιοχη δεν ηταν και πολυ για φοιτητες τοτς λογω κοστους , υπαρχει συγκοινωνια απο το κεντρο προς την περιοχη και απο που ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μετα απο αρκετα χρονια θα παω μονοημερη εκδρομη με κοστος 20 ευρω αεροπορικως στη Θεσσαλονικη μου . Το μου με εντονα γιατι εχω ζησει εκει πριν πολλες δεκαετιες τα 7 πιο αξεχαστα χρονια της ζωης μου σαν φοιτητης και φανταρος οποτε ειναι η δευτερη πατριδα μου .Εκτος την βολτα στο κεντρο της πολης που την ξερω απ εξω κι ανακατωτα που λενε (εμενα 5 χρονια στην οδο Δεσπεραι πισω απο την Αγγελακη) λεω να παω μια βολτα στα καστρα για μεσημεριανο φαγητο . Επειδη μετα απο τοσα χρονια δεν θυμαμαι και η περιοχη δεν ηταν και πολυ για φοιτητες τοτς λογω κοστους , υπαρχει συγκοινωνια απο το κεντρο προς την περιοχη και απο που ? Ευχαριστω. Μπες στο σαιτ του ΟΑΣΘ να δεις οτι χρειαζεσαι. Το 15 παει 40 εκκλησιες,το 16 ευαγγελιστρια,το 22 κανει κυκλο στην ανω πολη(ξεκιναει απο την Πλατεια Μοσχουντη).πας με λεωφορειο απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο παιρνεις το 78 ή 78Ν αμα ειναι βραδυ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μπες στο σαιτ του ΟΑΣΘ να δεις οτι χρειαζεσαι. Το 15 παει 40 εκκλησιες,το 16 ευαγγελιστρια,το 22 κανει κυκλο στην ανω πολη(ξεκιναει απο την Πλατεια Μοσχουντη).πας με λεωφορειο απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο παιρνεις το 78 ή 78Ν αμα ειναι βραδυ. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ευχαριστω. Μακαρι να σε βοηθουσα παραπανω αλλα ειμαι ανατολικα και δεν ξερω τοσο καλα τα λεωφορεια.Συνηθως μπαινω στο 31,39,10,2 και δυο με τρεις φορες εχω μπει στο 23 και 72. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εχει και App o OAΣΘ και θα σε βοηθησει αρκετα αν θες να βολταρεις στην πολη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 το θεμα ειναι αλλο νομιζω. στα καστρα θα ειναι οι ταβερνες οπως τις θυμαται? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Κατά ένα μεγάλο ποσοστό ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 πάσο. προσωπικα μονο μια μου αρεσει κατα κει πλεον. δε ξερω αν υπαρχει ακομα ο κουφος..γνωριζει κανενας? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts