Jump to content

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

tipoliani
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

eee ekeina ta merh fimizontai gia ta politika glika tous!! ;)

alla anakalipsa ena kainourio zaxaroplastio stin 8essaloniki apo tin konstantinoupoli!!! kai exei kati siropiasta pou kanoun tou nikou na fenontai san sinikoiakou zaxaroplastiou !! apla apisteyta!

afratos mpaklavas, xwris poli siropi , to tros kai einai san na katapies aera!! APISTEYTA!

8a brw to onoma kai 8a sas pw

mitropolaios briskete , konta stin stoa TOTTI . onoma den 8imame

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 86
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

eee ekeina ta merh fimizontai gia ta politika glika tous!! ;)

alla anakalipsa ena kainourio zaxaroplastio stin 8essaloniki apo tin konstantinoupoli!!! kai exei kati siropiasta pou kanoun tou nikou na fenontai san sinikoiakou zaxaroplastiou !! apla apisteyta!

afratos mpaklavas, xwris poli siropi , to tros kai einai san na katapies aera!! APISTEYTA!

8a brw to onoma kai 8a sas pw

mitropolaios briskete , konta stin stoa TOTTI . onoma den 8imame

Giouloglou. Αν γράφεται έτσι δεν ξέρω.

Έχει και στην Αθήνα.

Όταν είχα πάει Κωνσταντινούπολη από αυτόν είχα πάρει :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Giouloglou. Αν γράφεται έτσι δεν ξέρω.

Έχει και στην Αθήνα.

Όταν είχα πάει Κωνσταντινούπολη από αυτόν είχα πάρει :)

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πρέπει να είναι αυτό στη Νίκης, κοντά στο Σύνταγμα.

Αν λέμε το ίδιο, έχει φανταστικά γλυκά. Δεν μου αρέσουν τα ανατολίτικα γλυκά γενικώς, αλλά αυτό είναι πολύ καλό.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πρέπει να είναι αυτό στη Νίκης, κοντά στο Σύνταγμα.

Αν λέμε το ίδιο, έχει φανταστικά γλυκά. Δεν μου αρέσουν τα ανατολίτικα γλυκά γενικώς, αλλά αυτό είναι πολύ καλό.

Κατεβαίνοντας την Ερμού νομίζω στο στενό μετα την Βουλής αριστερά. Δεν ξέρω αν λέγετε Νίκης αυτή η οδός.

Δεν υπάρχει βέβαια κάποιο άλλο εκεί οπότε μάλλον το ίδιο λέμε:)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 9 years later...

Μετα απο αρκετα χρονια θα παω μονοημερη εκδρομη με κοστος 20 ευρω αεροπορικως στη Θεσσαλονικη μου .

Το μου με εντονα γιατι εχω ζησει εκει πριν πολλες δεκαετιες τα 7 πιο αξεχαστα χρονια της ζωης μου σαν φοιτητης και φανταρος οποτε ειναι η δευτερη πατριδα μου .Εκτος την βολτα στο κεντρο της πολης που την ξερω απ εξω κι ανακατωτα που λενε (εμενα 5 χρονια στην οδο Δεσπεραι πισω απο την Αγγελακη) λεω να παω μια βολτα στα καστρα για μεσημεριανο φαγητο . Επειδη μετα απο τοσα χρονια δεν θυμαμαι και η περιοχη δεν ηταν και πολυ για φοιτητες τοτς λογω κοστους , υπαρχει συγκοινωνια απο το κεντρο προς την περιοχη και απο που ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μετα απο αρκετα χρονια θα παω μονοημερη εκδρομη με κοστος 20 ευρω αεροπορικως στη Θεσσαλονικη μου .

Το μου με εντονα γιατι εχω ζησει εκει πριν πολλες δεκαετιες τα 7 πιο αξεχαστα χρονια της ζωης μου σαν φοιτητης και φανταρος οποτε ειναι η δευτερη πατριδα μου .Εκτος την βολτα στο κεντρο της πολης που την ξερω απ εξω κι ανακατωτα που λενε (εμενα 5 χρονια στην οδο Δεσπεραι πισω απο την Αγγελακη) λεω να παω μια βολτα στα καστρα για μεσημεριανο φαγητο . Επειδη μετα απο τοσα χρονια δεν θυμαμαι και η περιοχη δεν ηταν και πολυ για φοιτητες τοτς λογω κοστους , υπαρχει συγκοινωνια απο το κεντρο προς την περιοχη και απο που ?

Ευχαριστω.

Μπες στο σαιτ του ΟΑΣΘ να δεις οτι χρειαζεσαι.

Το 15 παει 40 εκκλησιες,το 16 ευαγγελιστρια,το 22 κανει κυκλο στην ανω πολη(ξεκιναει απο την Πλατεια Μοσχουντη).πας με λεωφορειο απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο παιρνεις το 78 ή 78Ν αμα ειναι βραδυ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπες στο σαιτ του ΟΑΣΘ να δεις οτι χρειαζεσαι.

Το 15 παει 40 εκκλησιες,το 16 ευαγγελιστρια,το 22 κανει κυκλο στην ανω πολη(ξεκιναει απο την Πλατεια Μοσχουντη).πας με λεωφορειο απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο παιρνεις το 78 ή 78Ν αμα ειναι βραδυ.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω.

Μακαρι να σε βοηθουσα παραπανω αλλα ειμαι ανατολικα και δεν ξερω τοσο καλα τα λεωφορεια.Συνηθως μπαινω στο 31,39,10,2 και δυο με τρεις φορες εχω μπει στο 23 και 72.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 2 weeks later...

το θεμα ειναι αλλο νομιζω.

στα καστρα θα ειναι οι ταβερνες οπως τις θυμαται?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

πάσο.

προσωπικα μονο μια μου αρεσει κατα κει πλεον.

δε ξερω αν υπαρχει ακομα ο κουφος..γνωριζει κανενας?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*