t300 Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2005 Έχει πάρει κανείς το "Κινητή τηλεφωνία"; Είδα μια διαφήμιση στην τηλεόραση η οποία ανέφερε ότι δίνει 3 sim δώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες από κανέναν; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Στο "site" τους παντως δεν λεει κατι: http://www.smartpress.gr/kt/index.htm Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Στο "site" τους παντως δεν λεει κατι: http://www.smartpress.gr/kt/index.htm Αφού έχει εξώφυλλο το τεύχος τους Αυγούστου για αυτό. Καλά, κανείς δεν αγοράζει αυτό το περιοδικό να δούμε επιτέλους τι σόι είναι αυτή η προσφορά ; Αν όντως δίνει 3 κάρτες σιμ είναι καλή φάση! Αλλά ποιος πληρώνει για να το διαπιστώσει :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Έχει πάρει κανείς το "Κινητή τηλεφωνία"; Είδα μια διαφήμιση στην τηλεόραση η οποία ανέφερε ότι δίνει 3 sim δώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες από κανέναν; προφανως ειναι promo-pack sims και λογικα θα εχει απο μια στο καθε περιοδικο....κι οχι και τις τρεις ;) :lol: [μια απο καθε δικτυο ειναι μου φαινεται :confused: ] Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 εγω νομιζω ειναι 3 καρτες ανανεωσης χρονου! :) θα το δω στο περιπτερο και θα σας ενημερωσω! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 apo timi poso paei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 apo timi poso paei? 5,30 λέει στο link του xourxoulitsou το οποίο btw το ενημέρωσαν με το νέο τεύχος! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Νομίζω ότι είναι αυτό - 1 κάρτα what's up Cosmote με αρχικό χρόνο ομιλίας 3 ευρώ - 1 κάρτα ΤΙΜ F2G με δωρεάν χρόνο ομιλίας 1 ευρώ - 1 πακέτο σύνδεσης Vodafone a la carte με δωρεάν χρόνο ομιλίας 12 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Νομίζω ότι είναι αυτό - 1 κάρτα what's up Cosmote με αρχικό χρόνο ομιλίας 3 ευρώ - 1 κάρτα ΤΙΜ F2G με δωρεάν χρόνο ομιλίας 1 ευρώ - 1 πακέτο σύνδεσης Vodafone a la carte με δωρεάν χρόνο ομιλίας 12 ευρώ καλο ακουγεται αυτο αν ισχυει!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Λοιπόν το περιοδικό γιορτάζει εκατό τεύχη και έχει και διαγωνισμούς με 200 δώρα. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό banner που υπάρχει στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Λοιπόν το περιοδικό γιορτάζει εκατό τεύχη και έχει και διαγωνισμούς με 200 δώρα. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό banner που υπάρχει στο myphone. Άρα η προσφορά με τις κάρτες ισχύει ; ή δίνεται με κάποιον διαγωνισμό ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Άρα η προσφορά με τις κάρτες ισχύει ; ή δίνεται με κάποιον διαγωνισμό ; Ισχύει.Απλά οι διαγωνισμοί δίνουν και άλλα δώρα(κινητά κτλ μάλλον) Στην κεντρική σελίδα του myphone υπάρχει και σχετική διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ισχύει.Απλά οι διαγωνισμοί δίνουν και άλλα δώρα(κινητά κτλ μάλλον) Στην κεντρική σελίδα του myphone υπάρχει και σχετική διαφήμιση. Την είδα την διαφήμιση. Δώρο σε κάθε αναγνώστη κάρτες σιμ με δωρεάν χρόνο ομιλίας.. Ποιο είναι το hint όμως ; Υπάρχει hint ή όλα είναι οκ ; Δεν έχω αγοράσει ποτέ το περιοδικό και δε μπορώ να ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι. Αν όμως δίνει έστω και μια κάρτα σιμ χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας, αξίζει να το αγοράσει κανείς :) Το θέμα είναι ποιος θα κάνει την δοκιμή :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Νομίζω ότι είναι αυτό - 1 κάρτα what's up Cosmote με αρχικό χρόνο ομιλίας 3 ευρώ - 1 κάρτα ΤΙΜ F2G με δωρεάν χρόνο ομιλίας 1 ευρώ - 1 πακέτο σύνδεσης Vodafone a la carte με δωρεάν χρόνο ομιλίας 12 ευρώ ισχύει ακριβώς έτσι.. το έχω στα χέρια μου.. της Voda μπορεί να είναι και CU ανάλογα τί θα σας τύχει και τα 12 ευρώ είναι 1 ευρώ το μήνα για 12 μήνες.. άντε να δω τί θα τα κάνω τα simakia τώρα.. κανά κομπολόι θα φτιάξω.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Να πώς φαίνεται μετά ότι έχουμε αυξήσεις στους καρτοκινητούς...! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Έχω να παρατηρήσω πως καταξοδεύτηκε η ΤΙΜ αλλά η F2G έχει εξαιρετική βαρύτητα από μόνη της, βλέπε 500-stop. Και η CosmOTE δεν μπορούσε να δώσει και COSMOΚΑΡΤΕΣ; Γιατί μόνο What's Up? append: Το περιοδικό αναφέρει πως διοργανώνει τα Mobile Awards 2004-5 σε συνεργασία με το myphone και μάλιστα δίνει λέει την δυνατότητα στους αναγνώστες να ψηφίσουν όχι μόνο μέσω χρεώσιμου SMS (0,25Ευρώ) αλλά και δωρεάν μέσα από το site του myphone :shock: Δεν θα έπρεπε αυτό να εμφανίζεται σε μόνιμη και σταθερή θέση στην πρώτη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Δεινουν και τις 3 μαζι! πραγματικα αξιζει! ο grave εχει δικιο... edit : sorry τωρα ειδα το banner... :O Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Έχω να παρατηρήσω πως καταξοδεύτηκε η ΤΙΜ αλλά η F2G έχει εξαιρετική βαρύτητα από μόνη της, βλέπε 500-stop. Και η CosmOTE δεν μπορούσε να δώσει και COSMOΚΑΡΤΕΣ; Γιατί μόνο What's Up? append: Το περιοδικό αναφέρει πως διοργανώνει τα Mobile Awards 2004-5 σε συνεργασία με το myphone και μάλιστα δίνει λέει την δυνατότητα στους αναγνώστες να ψηφίσουν όχι μόνο μέσω χρεώσιμου SMS (0,25Ευρώ) αλλά και δωρεάν μέσα από το site του myphone :shock: Δεν θα έπρεπε αυτό να εμφανίζεται σε μόνιμη και σταθερή θέση στην πρώτη σελίδα; Υπηρχε το αντιστοιχο banner στην αρχικη σελιδα εδω και πολλες εβδομαδες.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Υπηρχε το αντιστοιχο banner στην αρχικη σελιδα εδω και πολλες εβδομαδες.... Ναι, αλλά το banner δεν εμφανίζεται πάντα, δηλαδή εμφανίζεται αλλά δεν διαφημίζει πάντα αυτό το πράγμα. Μου έτυχε να το ψάχνω στην πρώτη σελίδα (αφότου διάβασα το περιοδικό) και στην θέση αυτή μου είχε αρχικά διαφήμιση της ΤΙΜ, μετά έκανα refresh και πρέπει να μου το έδειξε. Πάντως λέει πως θα ψηφίζουμε από εδώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ωραία και πως καταλαβαίνουμε τι κάρτα έχει;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 οι καρτες αυτες ειναι κανονικα sim οπου μετα μπορεις να τις γεμισεις οποτε θες ή ειναι απλα μεχρι να τελειωσει το ποσό που δινουν και μετα πεταμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 οι καρτες αυτες ειναι κανονικα sim οπου μετα μπορεις να τις γεμισεις οποτε θες ή ειναι απλα μεχρι να τελειωσει το ποσό που δινουν και μετα πεταμα? κανονικές σιμ βέβαια! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ωραία και πως καταλαβαίνουμε τι κάρτα έχει;.. Τι εννοείς φίλε μου; Αν κατάλαβα σωστά την ερώτησή σου: το περιοδικό περιέχει και τις 3 κάρτες SIM και όχι μία από τις 3. Αν ρωτάς πως καταλαβαίνουμε αν η κάρτα της Vodafone είναι a la Carte ή CU, όπως είπε ο φίλος NiKant, δεν το ξέρεις προτού ανοίξεις το περιοδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 OK THNX GraveDigger.. :) απλώς νόμιζα ότι έχει μόνο μία.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 i kartes einai sto teyxos septembrioy etsi?giati se dyo periptera poy piga eixe akoma toy aygoystoy :( logika tha to grafei kai apekso apo to periodiko gia tin prosfora me tis kartes sosta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts